|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat]
7.2.2016 12:03:37   
IvanaSK RR
Jesi uzela test? Aj da ga radis ujutru.

(odgovor članu Tinkerball)
Direktna veza do poruke: 176
7.2.2016 12:04:22   
Doroty
Evo i mene, 27 dc.
Tink, možda stvarno ne krene, držim palčeve...
Mm30, možda je trenutno pala BT, ne mora da znači i da će user posted image sigurno doći..

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

Direktna veza do poruke: 177
7.2.2016 12:22:15   
mm30
Tako je Doroty, za koji dan ću saznati. Jedinu razliku koju sam primetila u odnosu na uobičajene cikluse, je neki umeren bol u donjem stomaku pre 4-5 dana, kao pred M, s tim da je tad bilo mnogo rano.

Čekamo i dalje...user posted image

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 178
7.2.2016 12:43:16   
nikiteki
Mozda i ne stigne user posted image mozda bas ugledas user posted image . Ja i dalje merim temperaturu nisam jos dobila ne znam stvarno sta se desava

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 179
7.2.2016 13:20:09   
mm30
Niki, volela bih da ugledam user posted image , ali ovaj jutrošnji pad T mi se čini kao najava user posted image .

Kod tebe T raste, što uglavnom znači da user posted image neće skoro. Sačekaj još koji dan, pa uradi betu ponovo i opet idi kod svoje dr. Ako nije trudnoća, onda je neki hormonski disbalans. U tom slučaju pogledaj teme o čajevima koji regulišu hormone i pomažu da se ciklusi dovedu u red.

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 180
7.2.2016 13:33:41   
nikiteki
Doktorka mi je rekla da uradim test sutra opet i da u sredu dodjem na ultrazvuk

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 181
7.2.2016 13:52:03   
vocicana
Jao sva sam napeta kada citam postove, msm pozitivno napeta. Bas bi dobro bilo da se sve lepo ispucate i da vas bar tri dodje u user posted image teme.
Danas, sutra najdalje prekosutra ispracamo Popkicu iz user posted image teme, a Isidoru vec jesmo, zato muckalice, sada cekamo rezultate radova.
Tinkerball, sacekaj do sutra i uradi test, cuvaj se i ne opterecuj, radi nesto sto ce ti odvuci misli na stranu i ne daj se. Navijam, bas si mi nesto simpaticna jer lepo pises. Zao mi je sto sam procitala da si izgubila bebicu, ali to je bila neka visa sila. Navijamuser posted image
Ana ....cekam i tebe...
NIkiteki, uh sto bi volela da me obradujes. Bas bi to prelepo bilo, A ni meni nije jasno sta se to dogadja, bas sam user posted image zbunjenaaaa...

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 182
7.2.2016 14:02:26   
nikiteki
Nadam se da cu se sutra valjda obradovati. Ne znam sta se to desava ali bas mi stvara nervozu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 183
7.2.2016 14:16:28   
Tinkerball
IvanaSK kupila sam test, sutra cu ga ujutru uraditi i javljam vam rezultat.
VocicanaHvala draga, nadam se da ce biti user posted image ali videcemo sutra. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 184
7.2.2016 14:17:52   
vocicana
niki za tebe poseban user posted image
Tinkerball, eto mene sutra ovde user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 185
7.2.2016 14:20:33   
nikiteki
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 186
7.2.2016 14:38:07   
Sensa86
Drage moje,nije me bilo dugo ali opravdano. Na utrogestanu sam,3x dnevno a on me taaaako smlati da samo mogu da spavam,nisam bila ni za sta i sad kad mi je ginekolog dao da ga koristim vaginalno mnogo je bolje. Bila sam na UZ i culo se srculence,usla sam u 7 nedelju.user posted image
Pozdrav za sve nove cekalice,vidim da se obnovila tema,bas mi je drago.

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 187
7.2.2016 14:43:36   
vocicana
Jao hvala dragom Bogu da si dobro i da je sve u redu. Samo slusaj dr, bravo za srculence moje malo.Javi se kada stignes, zabrinula si nas sto te nije bilo. Samo guraj.user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 188
7.2.2016 15:02:48   
nikiteki
Sensa bas mi je drago samo napred veliki user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 189
7.2.2016 15:59:38   
Tinkerball
nikiteki hajde sutra da ih obradujemo sa user posted image / user posted image

Jedva cekam sutra da uradim testic, a ako ne budu user posted image onda nema veze, potrudicemo se ovog meseca. radicemo na bebi pa sta nam Bog da. A ja cu se druziti sa vama i dalje, posto ste mi stvarno prirasle za srce i bas te nekako divne. user posted image user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 190
8.2.2016 7:16:19   
mm30
Dobro jutro devojke! Srećan nam početak radne nedelje!user posted image

Niki, Tink, čekamo izveštaje!

Direktna veza do poruke: 191
8.2.2016 8:16:11   
vocicana
Ha dobro jutro! Kako sam rekla, tako je i bilo. Ode jos jedna user posted image , sada cekamo da nam vi dodjete.
Tinkerball...nIkiteki, CEKAMOOOOOOuser posted image

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 192
8.2.2016 9:47:17   
Tinkerball
Dobro jutro.. Ja sam stvarno zelea da vas obradujem, ali nazalost test je negativan. Bice prilike drugi put. Zao mi je, ali potrudicemo se ovog meseca da ispravimo ovu drugu crticu. user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 193
8.2.2016 11:22:44   
IvanaSK RR
Tinker, nema veze, bice sledeceg meseca :) i onda ce ti beba biti skorpijaa u horoskopu :)
Niki, sta se desava?

Direktna veza do poruke: 194
8.2.2016 11:29:40   
Tinkerball
Hehehehhe... Hvala Ivana... AJde Niki ce mozda da nas obraduje. :)
Celo jutro sam mozda 10 puta odgledala ovaj klipic, mnogo je dirljiv i lep, pa pogledajte i vi.
http://zelenaucionica.com/dirljivo-devet-meseci-trudnoce-u-12-minuta/

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 195
8.2.2016 11:32:25   
IvanaSK RR
Ovaj mesec da ne das muzu da dise user posted image

Direktna veza do poruke: 196
8.2.2016 11:47:05   
Tinkerball
Hehehehhehe, nije mi muz jos uvek. Mene nervira sto pre dve godine nismo zeleli bebu, i zatrudnela sam od nicega skoro, jer nikad nismo isli do kraja, to je bilo od one tecnosti, predejakulata, kako se vec zove, a sada kad smo hteli nema... user posted image
Ali dobro, ovog meseca cemo se potruditi jer sada stvarno zelim iz sveg srca, probudilo se to nesto u meni. user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 197
8.2.2016 13:28:00   
Sensa86
Moja sestra je dva puta tako ostala trudna ,meni je to prosto neverovatno ali eto desava se ocigledno.
Bice sigurno ne sekiraj se ,kad ste uspeli jednom uspecete opet .user posted image

Direktna veza do poruke: 198
8.2.2016 13:30:31   
Sensa86
Voci i Niki hvala na ponovnoj dobrodoslici user posted image
I Niki danas sam usla najvise da vidim konacno jel ima lepih vesti od tebe user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 199
8.2.2016 13:32:25   
IvanaSK RR
Sensa, kako si?
Tinker, vi ste tek krenuli u akciju, polako. Izračunaj plodne dane i tih par dana vise akcije. Ostalim danima svako drugo, treće veče i eto ti sledećeg testa pozitivnog.

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here