|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat]
11.2.2016 16:54:57   
vocicana
Nemoj se sekirati unapred, hvala dragom Bogu, to su stvari resive sve na svoj nacin, 21-vi je vek, samo budi temeljna jer to radis za sebe i zbog najuzvisenijeg cilja na svetu, naravno gde god je ptrebno, moj ti je savet da budes beskrajno drska, jer na fin nacin neces dobiti nista!
Sve sto znam i mogu da pomognem tu sam. Kao i sve ostale devojke.user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 11.2.2016 16:55:42 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Tvitica)
Direktna veza do poruke: 376
11.2.2016 17:11:29   
Zakicaa
Nisam jos radila betu jer me bole grudi,ledja,cak i stomak bolucka ali vrlo malo vec danima,imam osecaj da cu svakog casa dobiti😕Ne bih da radim pa da se razocaram..

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 377
11.2.2016 17:23:28   
borica
Cestitam vam Doroti i Niki user posted image . Cekamo vas u trudnicke teme, novim devojkama zelim dobrodoslicu i da sto pre ugledate dve crtice. Ana tebe i ostale vucem jako i da vas sto pre vidim u trudnicke teme, da popunite ispraznjena mestauser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 378
11.2.2016 17:36:48   
nikiteki
Zakice i mene su grudi bolele i ledja a stomak danima i ispostavi se user posted image a mislila sam da cu dobiti

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 379
11.2.2016 17:51:06   
Zakicaa
Joj daj boze da je to u pitanju,uradicu betu za dan-dva ako do tada ne dobijem😕.Kako si ti Niki sada?😁

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 380
11.2.2016 18:02:44   
IvanaSK RR
Kasni ti osam dana i ti jos cekas?! Uzmi test i idi radi odmah, breeee

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 381
11.2.2016 18:08:45   
Zakicaa
Ja ne mogu da se bas pohvalim da dobijam redovno,prosli mesec mi je kasilo pet dana😕,uradila test i isti dan posle par sati dobila..ali cu sutra uraditi betu ili bar testic.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 382
11.2.2016 18:17:39   
IvanaSK RR
Koliko ti je najduže kasnilo?

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 383
11.2.2016 18:21:59   
Zakicaa
Mislim da ipak nije ovoliko,do nedelju dana..ako nisam trudna onda sam zaista poremecena...xixi..salim se malo na svoj racun😂😂😂

Direktna veza do poruke: 384
11.2.2016 19:23:07   
IvanaSK RR
Onda ujutru da radis nesto :)

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 385
11.2.2016 19:25:18   
Zakicaa
Hocu😁

Direktna veza do poruke: 386
11.2.2016 19:26:27   
Tara88
Hvala draga Doroty 😗
Porucicu obavezno! user posted image

Direktna veza do poruke: 387
11.2.2016 21:09:45   
nikiteki
Zakice ja imam po malo mučnine. Ako ti toliko kasni uradi test ujutru ili betu

< Poruku je uredio nikiteki -- 11.2.2016 21:11:37 >

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 388
11.2.2016 21:17:21   
vocicana
Beta beta, navijamo i cekamo da utrojcimo srecu od danas! OPA!!!!user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 389
11.2.2016 21:22:42   
Zakicaa
Uraducu drage moje,sutra ujutru idem da me bocnu..hvala sto mislite na mene...Javicu vam cim saznamuser posted image Zevam kao blesavaaa😄

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 390
11.2.2016 21:29:15   
nikiteki
Obavezno javi cekamo da otrojcimo

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 391
11.2.2016 21:40:20   
IvanaSK RR
Zakice, i pospanost je simptom trudnoce :)
Drzimo pesnice za ujutru!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 392
11.2.2016 21:47:06   
Zakicaa
Dogovoreno,javljam...nista ne brinite.😆

Direktna veza do poruke: 393
11.2.2016 23:01:57   
Angelk
Drage moje, ko me se sjeca od prije neki mjesec, ja vas redovno citam i obozavam! Crnogorke moje u istom smo sosu i ja cekam mog mm jos par mjeseci i bacamo se na posao :))) Takav je zivot, sta da se radi :) Budite mi pozitivne i nasmijane, a sto je najbitnije strpljive, sve ce doci na svoje! Cestitam svim trudnicama na user posted image . Ljubim vas puno!

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 394
12.2.2016 4:07:52   
Katie90
Drage cekalice, nova sam ovde, i uclanih se upravo zbog prelepe i prepozitivne atmosfere koja vlada na ovoj temi! Zaista ste predivne, raznezilo me je to koliko jedni drugima pruzate medjusobnu podrsku user posted image Naime, ako me primate u vasu malu grupu, htela bih da vas zamolim za savet. Moj verenik i ja od ovog meseca radimo na bebi, sve testove moguce smo odradili, cak je jednicak isao i na bris na hlamidiju, ureapl, itd...znaci, sve je user posted image Pocela sam sa svojim ginekologom da partim folikul na desnom jajniku koji je u ponedeljak bio velicine 15mm, onda u sredu 17.2(pod nekim uglom i 18mm), tako da smo bili bas vredni u sredu, po njenoj preporuci... Vec par dana osecam neke grceve u stomaku kao da cu da dobijem, i prilicno sam naduta, veceras su vec pocele da me bole grudi, pa sta mislite, da li mi je pocela O? Ako jeste, kolike su sanse da ostane trudna od odnosa koji se desio pre nesto vise od 24h? Svakako cemo i danas da budemo vredni i da muckamo...Tako se nadam da ce ovo biti moj mesecuser posted image user posted image

(odgovor članu Angelk)
Direktna veza do poruke: 395
12.2.2016 7:41:23   
vocicana
Katie 90 dobro dosla! Uzivaces sa devojkama.
Sansa uvek postoji, nekada je tako i dovoljno, jedan nezasticen odnos i mozda ste nesto i uradili.
Dobro je da ste sve pretrage uradili, sve je ok, imas jos dosta metoda da pratis plodne dane, ali sacekaj svakako da ti koji dan zakasni, pa uradi kucni test, tako je najbolje.
Bas volim sto ima ovoliko novih dRRugarica, ringerajke za pricu i uzivanje.
Javljaj kako se osecas, ne osluskuj telo previse od prevelike zelje, nekada nema simptoma ili su potpuno isti kao za ciklus, aonda shvatis da nista od toga nece biti, vec da ces za user posted image biti mama.
Navijam jako!
Zakiceeee, cekamo lepe vesti....
Angelk, jedva cekam da se vratis i pises sa nama, nedostajes.

(odgovor članu Katie90)
Direktna veza do poruke: 396
12.2.2016 8:04:30   
nikiteki
Ja sam zene jutros malo prokrvarila

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 397
12.2.2016 8:46:58   
mouse
ulazim jutros i imam šta da vidim! user posted image
pa gdje su dvije, tu je i treća!
bravo, ženeee!

niki, pođi odma kod dr, neka ti da nešto, nije sve gotovo!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 398
12.2.2016 8:53:44   
Anoniman
Doroty kraljevcanko cestitam.

Niki beta je mala za taj dan ciklusa i krvaris rekla bih da je biohemijska , NNadamse da gresim idi do lekara molim te. 😘

Crticeeee navijam da vam februar bude plodan kao moj 2015, pa da vam jedno malo cedoviste spava ukreveticu. 💝

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 399
12.2.2016 10:02:20   
vocicana
UM ja se nadam da gresimo, bas ce mi biti zao ako je to to. A iskreno se nadam da nije.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here