|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
27.12.2015 9:46:33   
vocicana
Dobro jutro user posted image , srecne Materice!
Ja sam nocas dosla u pola dva, zavrsila sam od prevoza, morala sam da sacekam, a to nespavanje pored trudnickih tegoba, verovatno je I od punog meseca, sada se Mena promenila I izlazi iz punog.
Bila je jako lepa I kulturna zabava, bas sam zadovoljna, nisam se veselila nesto, ali sam uzivala u mojim lepim kolegama I njihovom opustanju.
Poceo je kuk opet da me boli, a nisam ni stiklu nosila, bas sam katastrofa.user posted image
Ljubim vas devojke!!!!

< Poruku je uredio vocicana -- 27.12.2015 9:47:19 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1551
27.12.2015 9:49:31   
vocicana
Kasnije cu vam staviti dve slicice u kako zamisljate forumasice, dugujem jednu od prvog rodjendana sestricine, a druga je od sinoc.
Bas sam bila slatka trudnica user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1552
27.12.2015 10:12:56   
alex88
Dobro jutro user posted image !Srecan praznik,spremite se za vezivanje user posted image !Voci drago mi je da ti je bilo lepo i ne sumljam da si bila najlepsauser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1553
27.12.2015 10:16:46   
vocicana
Salim se ja cesto na svoj racum, tamo ni jedna trudna I debela zena osim mene nije bila, sve bez stomakauser posted image , ali posteno, izasla sam iz klisea, pa sam obukla haljinicu boje peska, malo da zasvetlim, noc je I onako tamna. Svi su me po malo cudno gledali, a bilo je jedno 500 ljudi, sta li hoce ova mala trudnjacaaaaaaaa, sta se ona tu vrcka? Salim se, lepo je bilo

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1554
27.12.2015 10:30:11   
alex88
Meni su na proslavama,veseljima uvek bile najlepse trudnice user posted image ,jos kad obuku haljinicu I sa ponosom set_aju svoje stomacice
Gde nam je marince,ne javlja se odkad je jela spagete user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 27.12.2015 10:42:27 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1555
27.12.2015 11:16:14   
Animsaj9
Divnooo Voci, čekamo slike da vidimo!
Mm je sad usisao, smeje se i kaze sad mogu ići da se porodim, reko samo da ne dočekam drugo usisavanje. Jutros oko 5 me je stomak opet malo boleo, al sam se umirila i zaspala.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1556
27.12.2015 11:32:27   
vocicana
Jao Anim, kako je to lepo, jos malo I stizeuser posted image . Ja se bojim, I sve vreme trudnoce mislim I razmisljam kako cu se snaci, kako ce sve biti, nista me vise od toga ne brine.
Popkice popricaj sa nekim za to osecanje koje imas, mada sam ja vise puta htela da popricaj sa nekim, da vidim da li sam u redu kada ovoliko brinem, ali svi kazu da je to normalno, ne znam sta bi ti rekla.
Alex, najlepse sto cujes je da su svima trudnice najsladje, zato sto su posebno I ponosne.
A moj malisa se smirim nije od kako sam krocila u restoran, muzika, hladno, guzva, nije prestao da me sutira.
Stvarno gde li je Marinchica?

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1557
27.12.2015 11:57:39   
BubaBubica
Devojke ja u gužvi, spremamo slavlje za mm, kuckamo se kad malo nađem vremena. Ljubim vas user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1558
27.12.2015 12:02:02   
vocicana
I mi tebe Bubooooo, nadam se da si dobro, ne forsiraj se mnogo, sve ce se stici! user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 27.12.2015 12:04:15 >

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1559
27.12.2015 13:52:01   
emicaa
Ima sad da idem od teme do teme i da pišem nije mi muka,nije mi muka user posted image
Počeo mi se baš primjećivati stomačić,nije više samo salce user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1560
27.12.2015 14:03:26   
Anck Su Nmaun
Cao cure
Juce opet nisam mogla da udjem na forum user posted image neznam sto.
Inace sam juce isla kod mojih u prevodu nisam nista radila, i uvece krenemo kuci i svratimo u Big, mozda smo bili sat vremena.
Dosla kuci ledja mi otkidaju, stomak... kad sam legla uhvatile me kontrakcije i nisu pustale... vec sam se bila zabrinula. Jutros ustala ledja me jos bolela. Raspadam se user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1561
27.12.2015 14:13:54   
vocicana
Hej Anck, pa ja sam isto imala neke cudne osecaje u donjem delu stomaka, pracenje stvrdnjavanjem stomaka, to I jesu kontrakcije I bolne su mi bile. Ja sam odlezala, ali ok, sve je proslo, imalo je I veze sa nerviranjem.
Emicee ja sam se u jos jednoj temi obradovala tvojim nemucninamaauser posted image , samo tako nastavi, bas mi je drago da se vec I pupana vidiiiiii!!!!user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 27.12.2015 14:17:52 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1562
27.12.2015 14:25:05   
Anck Su Nmaun
Ma imam ja cesto to uvece da mi se par puta stvrdne, ali sinoc je bas bilo povezano. U prvoj trudnoci mi je bilo tako pa sam pila Partusisten. Zato sam se malo i uplasila ali posle sam zaspala i ono proslo.

Ali poenta svega je da sam grozno nesposobna za zivot!!
I jako sam besna zbog toga. Jerr nisam nikad bila takva.
Imam lepe trudnoce a ova treca me je ubabila, ja nemogu ni da prosetam a da me sve ne boli.
Jutros sam bila u setnji sa mm, jedva dosla do kuce user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1563
27.12.2015 14:34:07   
Jole84
Dobar dan okruglice user posted image
Anim tako sam i ja u prvoj trudnoci, bila sam jako aktivna i brza, a onda deveti mesec ko godina, pa jos i termin probila, bas sam bila naduvena i teska sama sebi. Oteko mi i nos, a noge ko medvedje sape user posted image Veruj mi nakon porodjaja ispuhas se ko balon, sto kaze Mamaj to je poseban filing zgodnoce user posted image
Alex na kraju ce da bude neko trece ime, a jel vi to imate osecaj da je devojcurak? user posted image
Popkice zdrmali te hormoni, skroz normalno. Meni je tako bilo nakon porodjaja, strasno tezak period. Sada se sto kaze Emica brinem samo kako cu M da ostavim. Mnogo me to opterecuje. A plasim se i porodjaja jer znam sta me ceka, mada racunam da gore od onog sto sam prosla ne moze da bude.
Voci cekamo slike user posted image ne sumnjam da si sijala!
Bubi kako pritisak? Polako ne forsiraj se mnogo..

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1564
27.12.2015 14:43:24   
isidora88
ja pristavih sarmicu, malo sam okasnila sa ruckom dana, imacemo veceru umesto ruckauser posted image
Mateja i ja smo bili u kupovini za bebu, opetuser posted image , kupila sam divne tetra pelene sa miki mausom, neke sa auticima, sa zvezdicama, peskir za kupanje i neke bodice, preslatki su. mislim da sam sad sve kupila za bebu, jos samo neke carapice, patofnice i kapice, to cu videti da moj brat kupi, bankrotiracu ovakouser posted image
voci bas mi je drago da si se lepo provelauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1565
27.12.2015 15:21:58   
alex88
Ja vise mislim da je decak a mm da je devojcicauser posted image .Mada u sustini svejedno nam je samo da bude sve u redu.Jole i moj nos je otecen,sama sebi sam smesna,srecom nemam prevelik nos inace bi bio ko veliiika kruska user posted image ,a i vec sam sama sebi teska,moracu uskoro u kupovinu,ako budem jos cekala necu moci da izdrzim 5m.
isi user posted image za kupovinu.
Mamaj gde si nam ti?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1566
27.12.2015 15:51:30   
IvanaSK RR
Isidora, gde si kupila te sarene pelene i koliko si platila?
Ja sam gledala u Mendi.
Nadam se da cu uskoro i ja u soping :)

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1567
27.12.2015 18:20:12   
Lisa Simpson
Evo mene, mi juče kupili prvu garderobicu za bebu. Zeku i dva bodića. Mislila sam u tome da iznesemo bebu. Ali sam danas shvatila da mormo nabaciti i neku pidzamicu. Mi sutra ulazimo u 36.nedelju, trebalo bi da spremim torbu za porodilište.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1568
27.12.2015 18:48:46   
popkica bebic
Jaoj, Lisa, pa mi sutra ulazimo u 36.nedelju! Wow! Blizi nam se!
Mi smo dosad bili na proslavi Materica, ovde kod nas se na trgu proslavlja uz muziku, vino, hranu i vatromet. Ali, igra se i kolo, a ja ne mogu...user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1569
27.12.2015 19:12:44   
isidora88

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Isidora, gde si kupila te sarene pelene i koliko si platila?
Ja sam gledala u Mendi.
Nadam se da cu uskoro i ja u soping :)

postavila sam link u temi : sta smo danas kupileuser posted image , u aksi, komad je 261 din. skupe su ali su mi preslatkeuser posted image
lisa bravo za kupovinuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1570
27.12.2015 19:59:39   
IvanaSK RR
U Mendi su 95 dinara, ne znam da li je to isti kvalitet...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1571
27.12.2015 20:21:33   
Animsaj9
Evo da vam se javim, bili smo na veribdi kod prijatelja , i sedela sam sat vremena dok je prosla večera, i krenuli kući, ja jedva obula moje cipele juuuu zamalo bosa do kola, kad sam dva puta pogledala da li su to moje cipele, ovo mi se nije desilo još. Sad sam se izvrnula i podignula noge. A bebac je miran miraaaaan ceo dan user posted image , da nije ovo neko zatišje pred buru, malo se promeškolji to je to.
Da te šarene pelene su preslatke, bar dve tri su super da se nadju, ja sam ih gledala, ali ne i uzela, uzećemo... Bitno da smo kupili sve ono osnovno
Bubi kako pritisak?
Lisa, Popkice, ženeee za ledjima ste nam user posted image za deveti mesec, saaad izdahnite...

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 27.12.2015 20:23:25 >

Direktna veza do poruke: 1572
27.12.2015 20:29:04   
alex88
Moguce da se sprema bebac user posted image a i ti si nam spremna...Jer se ceo dan nije javila Mamaj ili mi se cini?

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1573
27.12.2015 20:44:40   
Lisa Simpson
Anim kako me nasmeja za cipeleuser posted image Pazi kod tebe je sce moguće ti si opasno usitnila.

Mene danas razvaljuju kontrakcije i počilju malko da me plaše. Jedva čekam sledeću kontrolu, moram i pripreme da ubrzam. Što kaže moj muž da nas ne iznenadi sneg u sred zimeuser posted image

Alex jedan je upravu ili ti ili tm.user posted image
Pa šta kažete jel neko čuo i video mamamaj

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 27.12.2015 20:46:32 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1574
27.12.2015 21:07:29   
Anoniman
Ja samo da pozdravim ove sto broje sitno, sto su ispod 7 dana Mamaj i Anim, zelim vam sve najboljeuser posted image a posle njih Lisu moju dragu , i Popkicu, jos malo drugarice!

I naravno sve moje drugarice Voci, Marincicu, Alex, moje preostale drugarke iz mog tromesecja!
Ljubim vas!user posted image

(odgovor članu Lisa Simpson)
  Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here