|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
26.12.2015 19:10:19   
Jole84
Cao zenske, mm i ja smo danas deda mrazici user posted image nakupovali igracke i slatkise za paketice, i za Milu i za ostalu decicu s kojima se vidjamo i druzimo. Izmedju ostalog uzeli joj veeeelike puzle za pod sa dinosaurusima, odusevljena je. Tepihe sam morala da izbacim zbog njenih alergija, ali zalud evo opet je slinava. user posted image
Voci mislim da ti je ispravna odluka, prijace ti malo guzva i izlazak garant.
Isi ja se znojim nocu, ujutru se probudim mokra, ali preko dana nista.
Emice pa 11kg nije mnogo, to je bas optimalno za celu trudnocu. Ja sam s Milom dodala 10kg i vrlo lako ih skinula, nadam se i sad cu a i ne opterecujem se previse. Od trckaranja za njima nema sanse da ne skinemo user posted image
Mamaj blizi se termin user posted image Anim takodje...bas ste ga usitnile devojke!
Borice i ja cu morati kosu da perem a tako me mrzi. Sutra pozorisna predstava i deda mraz, preko mm firme. Nadam se da ce M da bude finija nego na Rr dekici user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1526
26.12.2015 19:40:15   
Animsaj9
Mam dobro mi je sad, oči se smirile. Jel uživaš sa sekom, verujem i dečica?
Jole lep, poklončić, ja sam obožavala puzle bilo koje vrste pa i te podne , i sad ih rado kupujem kad idem na rodjus dečici, imam dosta uramljenih velikih slika od puzla.
Mamice3 samo odmaraj, proći će i kontrakcije

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 26.12.2015 19:41:46 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1527
26.12.2015 19:46:14   
BubaBubica
Ne opterećujem se ni ja sa kilažom samo vidim da ovaj put neću moći tako. Opet osetim da je malo viši ali nisam tako loše kao juče. Ipak sam pravila makarone sa bolognjeze sosom ali sam stavila samo onoliko da osetim ukus i posula rendani trapist sir i pojela za jedan manji tanjir. Toliko su dobre da bih se odvalila od njih. Čekaće me sutra user posted image

Bili smo u centru sela, pevao je neki hor Božićne pesme, bilo je čarobno, kakve glasove imaju, da se naježiš.

Ljubimmm user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1528
26.12.2015 19:48:53   
MAMAMAJ
Drage moje, hvala vam na pažnji koju mi pružate... user posted image
Uživam sa sekom, skitali smo svi danas, mm slobodan, pa smo koristili lepo vreme, a bili smo i u crkvi, darivala sam ikonu Bogorodice, pomolila se, upalila sveće, sad sam stvarno spremna. user posted image
Prošli put sam to uradila 6.avgusta, a onda se 8.og porodila.
Sutra ćemo imati neke majstore i goste, provešću dan za šporetom, moja sekolina nije neki 'spešl' kuvar, pa me taj deo čeka... user posted image
Mamice, da sve bude kako treba...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1529
26.12.2015 19:59:34   
emicaa
Drage moje nije 11 kg uopšte mnogo ali ja sam visoka 1.56 a kičma mi i bez trudnoće pravi probleme.Ostaviću sliku u stomačićima da vidite kakva sam bila user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1530
26.12.2015 20:01:45   
Animsaj9
Mam spremne smo samo da dobro prodje, daće Bog...
Emiceee skroz te razumem, ja sam se ugojila nekih 8_9 kg. Još ceo deveti mesec imam istu kilazu, a osećam se kao morž, kukovi se raspadaju, jedva se dižem kad legnem, ne smem ni da pomislim šta bi bilo da imam više kg, mada sam bila aktivna celu trudnoću, al ovaj poslednji mesec mi je katastrofa sebe ne prepoznajem, ja hoću al telo ne može.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1531
26.12.2015 20:02:37   
borica
Kosa je oprana, ispeglana L oprema za sutra, spremila sam sta cu ja da obucem, sad jos i njemu,rucka se sutlijas. Posle njega da tusnem i u krevet, da se ja detaljno sredim i oprobam ujedno ovu kremu za depilaciju.
Ja jos nista za paketice nisam uzimala, jedino sto je dobio jedan preko jedne skole. U ponedeljak mi dolazi muž, pa cemo zajedno. Prosle godine smo dok je spavao naredjali paketice, i od moje sestre, majke i od svekra i svekrve, nase, ja napisala Luki pismo kao od Deda Mraza. Kakav je to bio doživljaj, pa dok sam mu čitala pismo u kome sve same pohvale za dobro ponašanje tokom godine, a moj muž snimao sve to.
Mamaj, bas si me dirnula, dace Bog bice sve u reduuser posted image

< Poruku je uredio borica -- 26.12.2015 20:04:50 >

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1532
26.12.2015 20:54:23   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ja ne verujem , beba se citav dan sutira..na sve strane user posted image Nikad nije bila ovoliko aktivna.

!!!!!! Pa nista ne govoris!!!!!!! Aaaaaaaa bebaaaaaaaaa! Divnoooooo 💞

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1533
26.12.2015 21:13:47   
alex88
Mam znaci mozda stignete za docek kuciuser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1534
26.12.2015 21:37:23   
MAMAMAJ
Alex, kad je već do sada izgurao, neka vala obiđe praznike user posted image
Borice user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1535
26.12.2015 22:25:59   
mamica3
13 + 2 tako mi je rekao danas

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1536
26.12.2015 22:31:25   
borica
Nema vas user posted image nesto. Ja zavrsila sve sto sam planirala. Sredila nokte i na rukama i nogama, izdepilirala se.
Moracu pre n.g da izvlacim pramenove a bogami i kosu da skratim. Videcu u ponedeljak sa mojom frizerkom.
Mamice,kako bese jel ti imas jedno dete?

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1537
26.12.2015 22:40:59   
MAMAMAJ
Borice, koliko kod vas koštaju pramenovi na tvoju dužinu?
I ja moram da nalakiram nokte, hoću da mi budu lepi u porodilištu. user posted image
Vrlo važna stavka, kad se porodiš, pogledaš se sutradan niz telo, stomak se smanjio, noge se malo izduvale, a šlag na tortu, nokti namazani, Bože, kako sama sebi tada budem zgodna... user posted image user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1538
26.12.2015 22:43:53   
borica
Hahah, cariceuser posted image . Naravno, sredi i frizuricu, i sapremna za porodiliste.
Kostalo me prvi put 1550 dinara na moju dužinu, ali sad radim dopunu, pretpostavljam da će manje.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1539
26.12.2015 22:56:03   
Animsaj9
Ja pramenove placam 1200 , i najbolji su za održavanje odem 2x godisnje. A na noktima sam imala gel, i to mi je bilo super i na poslu od silnih dezinf.sredstava ne skida se boja , i kuci kad nesto radim, ma mirna , pa mislim da sam ih radila u poslednje 4 godine stalno, al prosli mesec skinula, kod nas u porodilste bez gela i laka

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1540
26.12.2015 22:56:15   
MAMAMAJ
Super, uopšte nije mnogo, moraću da se raspitam ovde malo o tome.
Ma, sutra da ispratim te majstore i goste, uveče ću poooonovo, po stoti put da se sredim komplet za porodilište.
A novogodišnji meni osmislila, ceo, i kako sad da idem? user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1541
26.12.2015 22:56:23   
mamica3
Borice,imam dvoje velike djece..

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1542
26.12.2015 23:02:52   
alex88
E dobre ste,znaci sve tip top za porodiliste,od glave do pete.user posted image user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 26.12.2015 23:03:17 >

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1543
26.12.2015 23:08:32   
MAMAMAJ
Ma, Anim moja, u zemunskom porodilištu sme i lak i gel, nego ja gel ne stavljam već neko vreme, imam neke nesređene zube, kutnjake, i rekla sam sebi dok to ne sredim, nema gela i nadogradnji. user posted image
Kad se porodim, završiću to.
A inače, kad sam rađala K, moja doktorka je nosila diiiivan ljubičasti lak za nokte... user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1544
27.12.2015 0:10:57   
MAMAMAJ
Alex, ženo, što ne spavaš, kako ti je?
Je li te popustila prehlada?
Meni nećw san na oči...
Kako ću se poroditi, ovako hronično neispavana... user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1545
27.12.2015 0:24:18   
alex88
Nije skroz ali dosta mi je bolje!Ovih dana sam I spavala,inace me muci nesanica! Kafu u zadnje vreme ne mogu da pijem,nesto mi bljak!Malopre se malo raspravljala sa mm,voleo bi da damo ime bebi Helena a ja do juce htela Milena,ja mu kazem epa nemoze,onda nece da bude devojcicauser posted image nego decak I necemo sa mu damo ime kako smo se dogovorili nego neko drugo user posted image
Dobro je da nas niko ne slusa,smejao bi se

< Poruku je uredio alex88 -- 27.12.2015 0:33:13 >

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1546
27.12.2015 8:04:42   
popkica bebic
Dobro jutro! Danas su Materice, Dan majki, tako da vam svima zelim srecan ovaj dan, kao i svaki.
Mene je upravo moje starije dete udarilo u desni bubreg, sve sam zvezde prebrojala, tako sam jauknula da je moja sestra iz susedne sobe dotrcala da vidi sta je. Jos sam pod utiskom bola.
Kako ste vi? Mi cemo uskoro u crkvu... Zene drage, ako postoji pretporodjajna depresija, ja u nju upadam. Milion pitanja mi se vrzma po glavi, milion strahova i nedoumica i jos svu noc ne spavam, pa samo se roje kojekakve misli, a ja cu da puknem...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1547
27.12.2015 8:28:23   
Animsaj9
Dobro jutro drage moje. Vidim ima noćnih ptica, da sam znala da ne spavate mogla sam vam pisati, isla sam u wc 6 putaa, da poludis.
Alex i meni jedno vreme nije prijala kafa, pa sam pila čaj. I Helena je divno ime, svidja mi se.
Popkice ja mislim da je taj strah normalan, strah od nepoznatog, iščekivanja, nesigurnosti, pa i kod žena koje su već majke, i to divne majke. Meni je samo u glavi da sve dobro prodje, samo da dodjemo kući. Daće Bog.
Srećne Materice drage mame!

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1548
27.12.2015 8:55:47   
emicaa
Dobro jutro stomačići.
Popkice ja već sad imam strah kako ću ostaviti T i otići na porod,drugo mi je sve svejedno,ne može mi biti teži porod nego prvi put a i njega sam preživila.U bolnici je kao u hotelu tako da me i to ne brine ali zato kad nju ostavim kući ima da crknem od tuge user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1549
27.12.2015 8:59:05   
borica
Dobro jutro i od mene. Nocas sam se i ja jedva uspavalauser posted image
Pijem kaficu.Meni se nesto bas u ovoj trudnoci pije kafa. Danas L ima novogodisnji nastup.
Srecne nam Materice!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here