Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 21:10:45
|
|
|
|
alex88
|
Um i za vas tri lepotice veliki pozdrav i
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 21:42:20
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ma imam ja cesto to uvece da mi se par puta stvrdne, ali sinoc je bas bilo povezano. U prvoj trudnoci mi je bilo tako pa sam pila Partusisten. Zato sam se malo i uplasila ali posle sam zaspala i ono proslo. Ali poenta svega je da sam grozno nesposobna za zivot!! I jako sam besna zbog toga. Jerr nisam nikad bila takva. Imam lepe trudnoce a ova treca me je ubabila, ja nemogu ni da prosetam a da me sve ne boli. Jutros sam bila u setnji sa mm, jedva dosla do kuce Anck ovo kao da sam ja pisala Ja sam još na početku ali već sam nemoguća sama sebi, stomak mi je prevelik i smeta mi, a još nije velik od bebe, nekako idem u širinu, muka mi je po cele dane, energija na nuli... Danas sam bila ceo dan na nogama i već me počelo presecati dole pa sam odsedela malo i prošlo je, sad sam ok. I sa pritiskom sam danas u primirju Mučnine su i dalje tu, i svako kašljanje mora da se završi nagonom za povraćanjem, ali ne povraćam hvala Bogu. Otišli gosti, ostao je samo mm brat, odoh da okupam ove moje đavolice, već im se spava tako da počinju da ih hvataju lutke. Kuckamo se za koji tren.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 21:59:16
|
|
|
|
vocicana
|
Caos Mi bili na sahrani danas, bilo je stvarno tuzno...seli na taj rucak pola sata, uh kako su mi obicaji nasi gadni, ali hajde. Posle sam otisla do mame, zvala je na rucak, ali ni tamo se nisam sjajno provela, zao mi je mame, nesto mi sve asocira na tezak zivot, na brige, na nemoc, zensko pusto, nadam se da me razumete. Tako da sam puna nekih utisaka, a zeljna da se malo opustim, bar na tren, da ne pricam nista ozbiljno, da me niko ne opterecuje nekim " vaznim" pitanjima.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 22:00:18
|
|
|
|
vocicana
|
Um za vas tri nemam reci, veliki poljubac I zagrljaj vam saljem! Lutka mala, kako se ona bori, Una je prava princeza, stvarno je slatka strasno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 22:02:44
|
|
|
|
alex88
|
Voci mozda da pokusas malo da se distanciras koliko mozes od stvari koje ti ne prijaju,naravno koliko mozes
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 22:07:38
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Alex kako bi volela da pomognem svima, ali ponekad shvatim da ni mene niko nije postedeti od kako sam trudna, niko me nije sacuvao od stresa. Ali nauci se covek u zivotu kada mora. Sonyasha virkas...... , ako citaj, citaj, ali ne znam da li ces uspeti da nas pohvatas. Gde je Mamamaj? Boze da li je u redu?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 22:10:22
|
|
|
|
alex88
|
Razumem te Voci,i ja sam nazalost slicna po tom pitanju Nema je i nema...il uziva sa porodicom ili se poradja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 22:18:20
|
|
|
|
vocicana
|
Valjda je dobro, ona je prakticno u terminu full, ocekuje svakog dana. Ja sam patosirana, idem na tusiranje, da ispeglam uniformu, jos 4 dana da odradim, pa da odmaram. Bas sam umorna, ni tu uniformu ne znam kako cu da ispeglam. Lenja buba! Ako se ne javim jos kasnije, svima zelim laku noc😴ja sam betonirala od umora nekakvog vise, mislim da mi najvise smeta sto sam ovako zbog onoga...kako drugi hoce, psihicki iscrpljena! Veliki svima!!!!
< Poruku je uredio vocicana -- 27.12.2015 22:19:09 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 22:19:06
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Tu sam, kući sam, idem da vas čitam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 22:37:29
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drage moje, divne ste što brinete. Mi smo danas ceeeeo dan imali majstore i goste, imala sam baš puno posla, nisam stigla ni da uđem. Vidim, vi ste mi ok, Popkica se bori sa strahovima, Bubi je slavila, Jole potvrđuje postporođajnu zgodnoću... UM nas je obilazila, zagrljaaaaaj. Isidora, bravo za šoping. Lisa, bravo za deveti, dobrodošla u klub. Anim moja, pomislila sam sto puta, šta ako danas kreneš, a ja nisam tu?! Kako se srodimo na ovom forumu... Voći, ne sumnjam da si bila najlepša, naša M. Pfeiffer, idem da tražim fotke Alex, draga, jesi li mi ozdravila?
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 27.12.2015 22:39:29 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 23:08:20
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
UM baš mi nedostaješ, fali tvoja pozitivna energija. Jedva čekam da se pridružim tebi Maraj jess suzi i drugim mamicama i mamećim temama. Mamaj sad čim te nema svi se pitamo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 23:28:36
|
|
|
|
BubaBubica
|
Baš mi je žao što mračim temu, pokušaću od sad pozitivnije da pišem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 23:38:04
|
|
|
|
alex88
|
Bubo zasto mislis da mracis temu?tu smo i za mrak i za dan,i za sve ,mada smo izgleda veceras lenje za pisanje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 23:41:28
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ma takav imam osećaj, samo kukam Ja sam pojela sad dva sendviča i sad neka mi Bog dragi pomogne. Bila sam jako gladna toliko da sam se tresla, i jednostvano nisam se mogla zaustaviti. Deca već spavaju, idem i ja baš sam umorna. Eto mene sutra opet sa vama Lepo spavajte da se lepo odmorite
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 23:44:04
|
|
|
|
alex88
|
Nadam se da ti nece smetati i podici pritisak.Laku noc,lepo spavajte,ja cu biti jos malo na strazi,ne spava mi se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 23:48:09
|
|
|
|
BubaBubica
|
Sad gledam moj ticker i kontam da za tri dana ulazim u devetu nedelju... Imam osećaj kao da sam još uvek u petoj U utorak vadim krv, u sredu pregled... Iskreno ne ide mi se vaditi krv nimalo! Plašim se rezultata, nemam pojma zašto... samo da bude sve u redu Odoh ja sad, izgleda da sve trudnice spavaju. Ljubac alex
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 23:49:28
|
|
|
|
alex88
|
Bice sve u redu,taj strah je normalan.Ljubac i tebi i ostalim spavalicama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 23:53:09
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Alo, straža, kako si danas? Lisa, javiću vam se kada krenem, ne znam još kako, da li ću imati net. Imam negde tvoj br. mob .Borice, potražiću u pp, pa ću se javiti tebi, u slučaju da net zašteka, mada, em imam 3G,em imam od mreže, a i u porodilištu ima, pa neki ću ubosti valjda.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 28.12.2015 0:01:40 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 27.12.2015 23:54:47
|
|
|
|
alex88
|
Bolje sam hvala na pitanju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 0:00:20
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ja sam u roku od pola sata tri puta išla na veliku nuždu, a bebac mi je jako aktivan, i ne mogu da sedim normalno, kao da mu je glavica dole skroz. Možda sam preterala malo s hranom danas...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 0:01:47
|
|
|
|
alex88
|
ili se on sprema
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 0:09:01
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Evo bolucka me pomalo, ali nepravilno. BH opet. A jako je nemiran, tumba se jako, razvlači stomak i gura glavicom. Idem ujutru za briseve i hbs, nikako to još nisam stigla. Videćemo šta će mi reći babica kada bude uzimala briseve, virnuće ona.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 0:17:41
|
|
|
|
alex88
|
neka virne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 0:22:48
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
odoh da pavam, Alex moja... Crkla sam danas. Grlim te do sutra. Odmaraj i ti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 28.12.2015 5:18:27
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Mamamaj jesi li ti sigurna da su to BH?¿? Hmmmm vala mene baš nisi 100% ubedila da si se samo prejela i tako to. Ali doooobro, šalji izveštaj (ako možeš he he he ) Ja se probudila ko vmpir, užas a niko mi ne brani do 8 da spavam. Eto bedak. Valjda ću sutra spavati više.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?