|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
28.12.2015 6:15:00   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

Ja sam u roku od pola sata tri puta išla na veliku nuždu, a bebac mi je jako aktivan, i ne mogu da sedim normalno, kao da mu je glavica dole skroz. user posted image
Možda sam preterala malo s hranom danas...

Možda je malo krenuo porođaj? user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1601
28.12.2015 8:13:31   
IvanaSK RR
Mamamaj, jesi u porodilistu? :)
Dobro jutro, stomaci!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1602
28.12.2015 9:03:28   
bebilule
Mamamaj, meni je tako bilo. Vrtio se par sati skroz nisko i sljedece je bilo pucanje vodenjaka!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1603
28.12.2015 9:06:58   
BubaBubica
Vidim navijanje na vidiku user posted image Mamaj javljaj se kako umeš i znaš user posted image

Dobro jutro stomačići user posted image Sreća juče mi se nije digao pritisak posle onih sendviča tako da sam mirno spavala, mogla bi i još ali me tetka probudila, zvala me na telefon.

Kako ste ostale? user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1604
28.12.2015 9:25:27   
mamica3
jutro i od mene..
da li je neka od vam mucila sa niskim pritiskom,ja imam veliki problem oko toga,juce mi bio 90/50 nisam mogla ustai cijeli dan,a glavobolje me ubijaju,na to sve kad pomislim na te kontrakcije,danas bi trebala kod dr da mi daju te injekcije za kontrakcije a ona u apoteci nije znala da procita sta je ginekolog napisao,nadam se da ce moja dr procitati..

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1605
28.12.2015 9:34:10   
BubaBubica
Mamice meni baš takav pritisak odgovara, tako da jedi više slanog to diže pritisak provereno user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1606
28.12.2015 9:59:18   
mamica3
hvala bubice,podigne mi slano pritisak ali je to kratkog vijeka ,nakon sat opet pada..u svakom slucaju hvala puno

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1607
28.12.2015 10:32:30   
Animsaj9
Mam ?
Ja sam bila do radnje , popila kafu , sad cu da ruckam, od jutros nemam osećaj da sam trudna nista mi ne smeta...hmmm samo da ne docekam Bozic

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1608
28.12.2015 10:52:28   
alex88
Dobro jutro devojke! Mam je rekla da ide da radi briseve,javice nam se ona.Veliki grlisa za sve

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1609
28.12.2015 11:25:11   
emicaa
Stomačići moji ja sam opet loše,otišli jutros do prodavnice i onesvjestim se,glava mi hoće eksplodira user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1610
28.12.2015 11:38:53   
alex88
Joj Emice,bas se namuci,nadam se da ce uskoro prestati nesvestice i slicne tegobe.Da ti nije pao pritisak?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1611
28.12.2015 12:02:49   
Anck Su Nmaun
Jao emice cuvaj se, nigde sama nemoj da ides....

Ja sam malopre iz Betanije stigla, bila n a pregled grlica, sve je super 29mm ..hala bogu ... bas me drmala trema user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1612
28.12.2015 12:08:01   
emicaa
Alex u zadnjih mjesec dana mi je stalno nizak ptitisak.Sad kontam šta da radim kad mm počne radit,ne mogu biti po cijeli dan biti zatvorena sa njom u kući a ne mogu ni vani.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1613
28.12.2015 12:41:58   
IvanaSK RR
I meni je nizak, inače normalan, al cim zatrudnim, skroz padne. Nažalost, nema tu neke velike pomoci, osim toga sto svi znamo.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1614
28.12.2015 13:44:22   
Lisa Simpson

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ja sam u roku od pola sata tri puta išla na veliku nuždu, a bebac mi je jako aktivan, i ne mogu da sedim normalno, kao da mu je glavica dole skroz. user posted image

Trco nasmeja me user posted image

A da nije mamamaj malo okasnila sa tim brisevima, može beba stići pre rezultata.

Emicea nigde bez vodice i šećera u tašni.

Gde mi je popkica, popki kako teku pripreme jesi li se sastavila sa sobom.

Ja sutra po doznake gotovo je moje trudničkouser posted image .

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1615
28.12.2015 13:53:52   
madre
mamice, otkud kontrakcije? i jos injekcije, da nije progesteron depo, partusisten, ginipral? i kako znaju da su kontrakcije u pitanju, uz pregled ili nesto drugo?
mamaj, ima li novosti?
emice, cuvaj se, zna li tvoj dr za taj toliko nizak pritisak? pijes li ti kafu inace? da je nisi naglo izbacila zbog mucnine pa ti se tako odrazava?
ja sam katastrofa lenja, hranim se totalno nezdravo, troma sam i tako sve nekako fuj i bjakuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1616
28.12.2015 14:00:36   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Trco gatarouser posted image
Mamamaj znas da sam ja otisla sa dijagnozom urinarna infekcija sto postouser posted image idi ti zeno dok se kuci nisi porodilauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1617
28.12.2015 14:05:46   
emicaa
Ne pijem ja kafu skoro nikad,možda jednom u sedmici tako da lbog tog nije.Ode mm nazvati doktora,nadam se da će reći da dodjem danas.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1618
28.12.2015 14:10:01   
dijana1*
Emice a da je pijes cesce pa da vidis kako ces reagovati?
Ja je u trudnoci nisam mogla piti. Ali vec drugi dan posle porodjaja sam imala uzasne glavobolje i sestra u bolnici mi napravi kafu i bilo mi je bolje. Drugi dan je nisam popila i ponovo glavobolja i sada je pijem svaki dan.
A u drugoj trudnoci u 8 mesecu sam imala te nesvestice i kako sam usla u 9 prestalo je. Nadam se da ce i tebi uskoro. Pij vise tecnosti i uvek nosi vodu i slatko.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1619
28.12.2015 14:14:39   
Mala Elena
Vecini nam je nizak pritisak, mene to vise ne brine.
Sutra definitivno idem da radim nalaze za porodiliste, mnogo sam se opustila...
Kako bese ono pravilo disanja, udisaj nos/usta, izdisaj...? Da me podseti neko?user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1620
28.12.2015 15:19:44   
MAMAMAJ
Evo meneeee... Još u ovoj temi. user posted image
Pa, žene, ovom se detetu ne izlazi.
Kaže žena da to neće još, meni sad bi glupo da je pitam i ispitujem, gužva, ona nadrdana, šta ću... Ko neko siroče, siđoh s "čengela", obukoh se i kući... user posted image
Pošto sam M rodila 17dana ranije, K 2dana ranije, kaže moja sestra "ovog imaš da preneseš..." user posted image
A sinoć ništa, legla, ušuškala se, ma i u wc samo jednom ustajala.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1621
28.12.2015 15:25:24   
Zemunka85
MAMAJ ne zaboravi da mi se raspitas tamo za Lapcevicku da znom sta mi je ciniti user posted image .
Sve cekam, nema te da javis, pa da poguram ja to malo user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1622
28.12.2015 15:29:02   
MAMAMAJ
Draga, bila ja više puta u Poliklinici u međuvremenu, nego znam da se tamo u našoj temi neko javio i napisao da je tvoja dr još tamo, pa da se ne ponavljam. user posted image
A štooooo, imaš li nešto konkretno da mi kažeeeeeš?! user posted image user posted image

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1623
28.12.2015 15:54:36   
popkica bebic
Mile moje trudnicice, evo i nas! Bili na rucku sa kolegama iz skole. Joas dva radna dana i porodiljsko!user posted image Lisa, i dalje sam nervno rastrojena i isprepadana, ali da ne mracim. Emice, supica iz kesice je ok.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1624
28.12.2015 15:55:23   
vocicana
O Mamajuser posted image zabrinula si nas! Dobro je, samo ti nosi bebicu jos neki dan!
Emicee, doktor te mora videti I dati neki praktican savet za tu hiootenziju, nije dobro, razbices glavu negde. Nemoj nigde sama.
Anim user posted image , Lisa jos malo I znaci gotovo sa bolovanjem, ja tek moje da otvorim sada od januara, a bas mi se ide, dosta je vise bilo.
Radila rezultate danas, svi su ok, vidi se u leukocitarnoj formuli da sam bila kilava da mi se imunitet muci, ali sta cu ja sada

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here