|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
25.12.2015 21:41:51   
Jole84
Uh prokleta sesija user posted image
Mamaj razlika ce da bude 22 meseca, kolika bese kod tvojih? Mnogo mi frka, ona je za mene jos uvek beba, a sad ce odjednom da postane "velika". Mnogo se bojim kako cu sve da postignem, da je ne zapostavim.
Borice gde igrate folklor? Jel jos uvek postoji Abrasevic? U kom kraju grada zivite? Moramo da popijemo kafu pre nego se porodimo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1476
25.12.2015 21:43:38   
BubaBubica
Hvala vam! user posted image
Uglavnom, pritisak sad se smirio, ne osećam se više tako loše ali odmah ogladnim i bude mi muka, pa sam sad opet jela ali plazmu sa mlekom, videću šta će sad biti, dal će opet ludovati.. Možda je i to što se sad malo krećemo, a počela sam da jedem redovno i više nego inače, plus se štrecam kad mi devojke poblesave od dosade a i sa mm sam nešto na ratnoj nozi, kao da je on trudnica pa mu poludeli hormoni. Hvala vam što brinete. Idem da okupam devojke pa na spavanje, umorna sam od današnjeg dana.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1477
25.12.2015 21:49:11   
alex88
Mamaj bolje sam,mada i dalje me drzi.Bubi pokusaj sa neslanom ishranom,jeste bljak ali bolje ista nego nista,makar da se smiri pritisak dok ne odes kod dr,a sa muzem malo popricaj.Ostale user posted image veliki user posted image user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1478
25.12.2015 21:58:46   
IvanaSK RR
Bubice, imam jake mucnine, i dosta povracam, retko sta mogu da jedem a da ostane u meni. Slatkise ne mogu nikako, a tako mi se jedu.
Za visoki pritisak je dijeta, neslano, bez secera...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1479
25.12.2015 22:00:05   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: alex88

Mamaj bolje sam,mada i dalje me drzi.Bubi pokusaj sa neslanom ishranom,jeste bljak ali bolje ista nego nista,makar da se smiri pritisak dok ne odes kod dr,a sa muzem malo popricaj.Ostale user posted image veliki user posted image user posted image

Definitivno ću morati da popričam sa njim, on uopšte ne shvata trudnoću ozbiljno i sve misli da je lako, onaj fazon kako su nekada žene bile i trudne i radile na njivi i da su sada trudnice veoma razmažene, ali ne razmišlja o tome kako je nekada bila veća stopa smrti mama i beba na porođaju. A danas sam pojela samo šniclu od slanog, probaću od sad da izbacim so potpuno.

Primetila sam da mi je bolje kad se krećem.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1480
25.12.2015 22:02:41   
BubaBubica
Nemam ni bensedin ni banane user posted image sutra šaljem muža u nabavku banana. Inače nisam ljubitelj lekova i izbegavam dokle god mogu.

Direktna veza do poruke: 1481
25.12.2015 22:19:07   
IvanaSK RR
Muškarci stvarno nekad da budu snobovi :)
Mi smo bili na predstavi i posle se slikali sa Deda Mrazom, bilo je divnooo :)

Direktna veza do poruke: 1482
25.12.2015 22:24:01   
MAMAMAJ
Borice, evo i ja se borim sa sekretom, da ne kažem, godinama, hahah, hoću da kažem, u sve tri trudnoće...
Šta koristiš? Da li ima neka tema Sekret u trudnoći, da ne pišemo ovde?
Jole, moja ćerka je u oktobru napunila 4god,a sin će 8.1.napuniti 17meseci,a termin mi je 5.1.pa eto. Mala razlika, i on je još beba, a velika maza, ne znam kako ćemo, neka nam je Gospod Bog u pomoći, a ja sam optimista.
A je li se javi Popkica danas? I Elena?

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 25.12.2015 22:38:55 >

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1483
25.12.2015 22:34:54   
vocicana
Ja sam se napatila vala u 4\5 mesecu katastrofa! Zato sada, da kucnem u drvo nemam nekih problema.
Javila mi se tuzna 29, ona je dobro, bebica napreduje, 9- ta je nedelja, ali ta cista koja je smara je narasla prilicno, eto cisto da javim.
Mucnine nisam imala, bar ne neke strasne.
Trudnicice user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1484
25.12.2015 22:38:31   
Anck Su Nmaun
Ja ne verujem , beba se citav dan sutira..na sve strane user posted image Nikad nije bila ovoliko aktivna.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.12.2015 22:39:28 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1485
25.12.2015 22:42:34   
isidora88
Voci uzivajuser posted image
Borice ja bih nakupovala.gomilu stvari, srecom uspevam da se kontrolisem, vec sam nakupovala gomilu stvari, nemam pojma kad ce stici sve da nosiuser posted image
Stiglo nam je danas autosediste, prelepo je, ja dokupila sebi jos 2 spavacice spremni smouser posted image
A beba me urnise danas, imam nenormalnu gorusicu, ubija me stomak baca se sa jedne strane stomaka na drugu, stomak mi skace kao da unutra imam 5 bebauser posted image , a jos kad zvizne po besici...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1486
26.12.2015 8:15:41   
vocicana
Isidora user posted image pa ti si sa opisima fenomenalna!
Dobro jutro lepotice! Ja budna, danas sam sama veci deo dana ,malo da nesto sredim, pa da krenem oko 17 h da se sredim ja, najveci mi je problem kosa, jer sam za frizera naravno zakasnila
Zelim vam lep dan a ja se javljam svakako danas dosta vise.
Ljubimo vas sve dasa I ja

< Poruku je uredio vocicana -- 26.12.2015 8:16:34 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1487
26.12.2015 8:49:52   
popkica bebic
Dobro jutro! Kako ste? Meni je dosao svekar, obradovao mu se V. Juce se ne javih jer mi je nonstop prekidalo, a i od nesanice nisam naj naj. Mastam o bebinom odelcu, jedva cekam da ga kupim...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1488
26.12.2015 8:54:27   
popkica bebic
Voci, lepo se provedi! I ja sledece ned.idem na svecani rucak povodom predstojecih praznika. Bubice, kako si danas? Ljudi, ukupno sam spavala 2 sata...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1489
26.12.2015 9:32:12   
Mala Elena
Popkice, nisam nista bolja sa spavanjem...koma! Mala zaslinavila ...
idemo sada malo u setnju...

Direktna veza do poruke: 1490
26.12.2015 9:44:04   
borica
Dobro jutro i od mene. Voci, lepo se provedi na proslavi. Mamaj koristim macmiror, imamo temu o v.s. pisacu tamo. Jole, folklor igramo u KUD MOZAIK, to je na Bulevaru, preko puta regionalnog centra. Inace, mi smo u naselju R.Jovic,ako imas fejs javi m,i u pp podatke.
Isi user posted image za garderobicu, ja za sada samo gledam , pa na papir sta cu da kupim i krecem. Jedva cekamuser posted image .

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1491
26.12.2015 10:07:09   
Lisa Simpson
Dobro jutro ili dobar dan stomačići.

Evo i nas. Stavili pučak, prostrli veš, oprali sudove i sad smo fraj. Malo sam se sinoć razočarala, nisam našla ništa interesantno na novoj aksinoj akciji a do sledeće, ću se možda i poroditiuser posted image . Dakle što smo kupili na akciji kupili, a nije baš mnogo. Ja ću puno garderobe dobiti, pa neću puno da kupujem (nažalost) inače imam inspiraciju do neba.user posted image

Mamamaj Anim kako stoje stvari kod vas?

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1492
26.12.2015 10:23:27   
alex88
Dobro jutro user posted image !Lisa ja mislim da cu odustati od akse,bas sam se nadala bice svasta na novogodisnjoj akciji,a ono nista posebno!

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1493
26.12.2015 10:36:14   
emicaa
Stomačići gdje ste,kad li sam zadnji put pisala ovde pojma nemam.Uglavnom T mi je bolesna i ja kašljem,povraćam i mučim se sa niskim pritiskom,sve o starom uglavnom.
U srijedu idem na uz i jedva čekam.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1494
26.12.2015 11:17:05   
vocicana
E kada te hoce ono te hoce sve uz vetar.
Pre jedno sat vremena, javilo su mi da je nana od mm umrla, nasli je u krevetu mrtvu. Zena, majka, spicasta, bistra, radna, divna, stara, ali neko ko da je ziveo I 100 godina, svet bi bio bogat zbog toga. Videcu da li cu ici veceras, jer nije bas ni to u redu, a bas mi se islo.
Jbg bas!
Ozdravite brzo mamike I bebice

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1495
26.12.2015 12:08:46   
vocicana
Nigde nikoga nema...user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1496
26.12.2015 12:21:36   
Jole84
Dobar dan zenskice...
Voci moje saucesce...kolko god godina da ima, jeste tuga kad ode neko drag, al to je zivot user posted image
Alex i ja kolko videh nista nema posebno...jel ste krenuli vi sa nekom kupovinicom? Kako si?
Isi i ja imam 5 beba user posted image do skoro je bas mirna bila, zadnjih dana me ubi nacisto. Bas me bolucka stomak. A mozda sam se i preforsirala.
Doduse tek cu, idem u kupovinu paketica user posted image
ME opet nase slinavice...bas su osetljive ove zime.
Borice nemam fb, znam da sam raritet sto se toga tice user posted image ali poslacu ti svakako na pp broj telefona user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1497
26.12.2015 12:25:25   
popkica bebic
Voci, draga, zao mi je, moje saucesce...
Licno, ne znam kako bih se ponasala. Zena je bila stara, a ti si ovo jos pre isplanirala... Da me ne shvatis pogresno, bas je bzv situacija.
Meni je lose, celo telo mi je pod tenzijom od nespavanja, a kad legnem ta tenzija me sprecava da zaspim. Plasim se da je ovo neki poremecaj. I jos me moji jako nerviraju, uzasno... A rucak, a sve je na meni.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1498
26.12.2015 12:33:49   
Animsaj9
Voci draga, primi moje saučešće ....
Lisa dobro smo guramo, a valjda će nas devojke izgurati iz ove teme dosta je.
Mene od jutros peku oči jedva gledam , raširila veš i samo ih trljam, ne mogu da gledam.

Direktna veza do poruke: 1499
26.12.2015 12:44:49   
vocicana
Hvala devojke, msm bas bzv. Planirala jesam, platila, sve spremila I ovo da mi se desi. I islo mi se i nije mi se islo, a nista im ne trebam, da nesto ocekuju od mene, ne, nego sada sve mislim da se I mm ne naljuti, mada cu ga pitati kako on misli pa sta kaze. Mnogo bezvezna situacija, a moja baba isto nista ne valja, nece ni ona jos dugo.
Jedva cekam da se ova godina zavrsi vise. Zapala mi je od 1- og januara!

Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

Koliko često imate seksualne odnose?
maslacak

jednom dnevno (19%)

3-5 puta sedmično (35%)

3-5 puta mjesečno (46%)

Ukupan broj glasova: 26

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here