Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 14:31:53
|
|
|
|
alex88
|
Mogu da zamislim kako je kad ce ceka samo mislis evo sace a ono nista al bice uskoro,blizi se trenutak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 14:38:37
|
|
|
|
Animsaj9
|
Alex meni je u 36 nd bio 2 cm, kad su gledali uz, sad me je vaginalno pregledala kaze skracen, e sad koliko po njoj ne znam... Ne brini i mi smo se okretali, smestice se bebana, to je znak da ima jos mesta. Do 37 nd, a neka i kasnije se okrene. Mamamaj hvala draga, idemo sad kod svekrve na ručak, pa se kuckamo kasnije. Ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 14:46:00
|
|
|
|
isidora88
|
Mamaj bice ovaj put brz i lagan porodjaj, bez brige Ja nemam pojma kako je moj grlic sa 3 cm sa sredine trudnoce porastao na 5 cm , cak me i dr zezaju da se necu poroditi Koji stepen zrelosti je vama bila posteljica u 33/34nedelji? Ivana cula sam za to smanjenje rod.dodatka, sramota, ali od ove lopovske drzave nista drugo ni ne moze da se ocekuje...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 17:44:44
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pozdrav i od mene devojke. Danas slavimo Božić, obilazili smo rodbinu i delili i dobijali paketiće, sad odmaramo. Možda će doći komšinica malo da ćaskamo. Ne znam šta ću sa pritiskom, u sredu konačno ginekolog počinje da radi i imam zakazano, u utorak vadim krv. Ovo je bezveze, opštinu su ostavili bez ijednog ginekologa, ako ne neki hitan slučaj moraš u bolnicu u Pančevo daleko bilo. Ovaj jedan jedini je na godišnjem. Ovi mere pritisak svakoj trudnici, videću kakav ću imati tad, a do tad ću da budem na dijeti, na plazmi i pahuljicama izgleda. Muka mi je stalno. Baš se loše osećam. IvanaSK zašto ne možeš sve da jedeš? Jel ti muka ili? Ljubac za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 18:12:28
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pojela sam kukuruzne pahuljice i tačno osećam kako mi se diže pritisak, srce lupa, osetim pritisak u ušima i u čelu. Šta je ovo ne smem ništa da pojedem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 18:17:23
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece ! Anim, ja popila casu vina, a kao da sam popila ne znam koliko. Ali prijalo mi je, bas mi se pilo. Moram da izadjem do grada opet, da dokupim jednu stvarcicu za sutrasnju proslavu, da se vratim kuci I konacno ofarbam. Uglavnom ste dobro, Bubo, msm da treba da obidjes dr- a, takva tenzija moze biti znak za pocetak koriscenja metyl dopa- e, ne bi li se ti skokovi malo normalizovali . Ljubim vas sve I javljam se malo kasnije
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 18:19:33
|
|
|
|
alex88
|
Bubo idi ti do hitne,ne zezaj se sa pritiskom . Voci lep provod na proslavi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 18:22:13
|
|
|
|
vocicana
|
Jaonto je sutra, danas sam stavila pojas ispod stomaka, bas me boli stomak kada malo duze stojim, kao da ce mi sve ispasti dole na zemlju. Bas je lako sa njim. Slike sam obecala jos sa rodjendana sestricine, ali obecavam da cu I jedne I druge postaviti u pravoj temi. Alex kako si ti! Procitala sam da si napisala da si jos uvek besna?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 18:24:00
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ne zezam se ja samo hitna nam je u susednom selu Ne znam zašto mi se dešava ovo ovako rano, i to kako stiže veče meni pritisak raste pogotovo kad pojedem nešto, a moram, gladna sam i onda mi nije dobro. Danas je Božić pa ne radi ambulanta, a ni sutra jer je vikend. Inače mi je normalan pritisak oko 90 / 60. Ne znam da li da legnem ili da šetam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 18:31:32
|
|
|
|
alex88
|
Ukapirala sam da je sutra,a da danas vrsis pripreme.Nisam bila skoro besna,pomesala si me i jedva cekamo slikice.Trebala bi i ja da se slikam,nisam skoro Joj Bubi neznam sta da ti kazem,ako si u mogucnosti idi i do susednog mesta ako ti ne bude bolje,verovatno moras terapiju cim raste i od dijetalne hrane
< Poruku je uredio alex88 -- 25.12.2015 18:33:49 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 19:07:38
|
|
|
|
Animsaj9
|
Vocii, i ja sam sinoc popila čašu domaćeg vina, toliko je bilo slatko kao sok, nisam smela vise, i onako od te jedne čase sam se zajapurila u licu, i spavalo mi se, al morala sam da ostanem budna sramota gosti dosli. Isi mislim da mi je u 32/33 bilo 2/3 stepen. Mi smo sad došli najeli se, mislim da će mi stomak pući ajmeeeee koliki je, a još tvrd Bubi mislim da treba da odes kod dr, pa makar i do Pančeva, bilo gde, pritisak u trudnoći može biti jako gadan, misli na to bebče i ono to trpi, a naročito tvoje srce, bubrezi pogotovo.
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 25.12.2015 19:11:35 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 19:16:18
|
|
|
|
isidora88
|
bubo smiri se, popij bensedin od 5mg ako imas. ja sam ga pila par puta u trudnoci, ginekolozi preporucuju. ako se ne spusti ni posle bensedina definitivno idi kod doktora, nemoj da se zezas. od prirodnih varijanti mozes uzeti belog luka da jedes, 1 bananu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 19:30:25
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Bubi, idi u hitnu, neka ti izmere pritisak. Ili ako imaš apoteku u blizini, zamoli njih da ti izmere, kaži da si trudnica, pošto ti se pupa još ne primećuje. Ja ne znam šta Voći slavi, nisam ispratila. Izvini, Voći... Alex, je li te popustila prehlada? Anim moja, neka si lepo ručkala, ko zna kako ćeš u porodilištu, ja prošli put jela oko 13h,puče vodenjak, otišla, pa dok su me sredili, pa nikako da krenu bolovi, porodila se u 21:50, u sobu stigla oko 23h,sabila celu plazmu i jedva dočekala doručak... Bubi, pa srećan ti Božić, nisam skapirala da i vi slavite, izvini. Kako ste sve večeras? Ja osećam mrvicu euforije, jupiiiii I to zato što vi slavite Božić, tek sad imam pojam da su praznici tu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 19:38:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ni ja nisam ispratila za Voci, nadam se da će nam oprostiti , i napisati još jednom. Mam znači treba biti sit, šta znaš šta te može snaći
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 19:56:23
|
|
|
|
vocicana
|
Duso, ja sutra na sindikalnu proslavu povodom nove godine, u kafanu! Posto radim jos 4 dana, da se izdrzi I to, pa polako. Bubo, trebas ici lekaru, obavezno, jer se opterecuju I bubrezi I sve. Ne pravimo ti frku, ali proprati, izmeri ga par puta dnevno I upisuj, da ne bude nekog produbljivanja te problematike, vuce posledice, ali nisi jos otisla tako daleko, zato proprati pa se javi lekaru ako to tako nastavi. Alex, izv, ja sam mislila da si ti napisala da si jos uvek besna, jer sam procitala da se jos neko pored mene nervirao, zbog raznih stvari, pa sam utripovala da sam to procitala. Ljubim vas!!!!
< Poruku je uredio vocicana -- 25.12.2015 19:57:35 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 20:02:27
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ooo pa lepo se provedi , uživaj!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 20:04:07
|
|
|
|
vocicana
|
Hooocuuuuu! Ja sam devojke bila kod gin u sredu, zbog onih bolova, vidim pisete o grlicu, moj je vec sada uloziv za jagodicu prsta, ali je unutrasnje usce hermeticki zatvoreno. Videcemo sta ce biti, uglavnom, uz pojas stomak me ne boli!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 20:06:11
|
|
|
|
Animsaj9
|
Onda Voci, pojas nosi, samo neka je lakše!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 20:38:02
|
|
|
|
Jole84
|
Cao zenskice drage Pecem spansku pitu sa tursijom i tako dobro mirise, da ne mogu da docekam da se ispece Srecan Bozic svima koji danas slave Voci bitno da si tu, samo bez stresa, nista i niko nije bitan u odnosu na tebe i tvog bebija. Odkako sam se porodila sebi dozvoljavam stres samo vezan za nju, niko drugi ne moze da me iznervira. Ne dozvoljavam. Pokazes zube i cao. Lepo se provedi sutra Mamaj vazno da je stigla seka! Mnogo je lepo sto se tako drzite zajedno. Moja seka navrati kad ima vremena, ali nije mi bas neki oslonac. Zato mi je mama sve. Mnogo mi pomaze, i bas mi bude zao, srcani je bolesnik, molim je da ne dolazi, ali ona kaze videcu kad mi poraste Mila da l necu da joj pomazem pa makar lazila. Koja sam ja nemajka, kucam unajvece a moje dete gura kompot u bluzu i vice "siseee"
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 20:42:52
|
|
|
|
vocicana
|
Dete ti je luuuudooo!!!! Hvala Jole moje na lepim zeljama! Potrudicu se da neke stvari promenim, mnogo je tesko ali moram! Jedva cekam da ga uzmem u ruke I da ga diram po nosicu, dusa moja mala. Spanska pita sa tursijom, jao to je stvarno mnogo dobra stvar! Poljubi Milu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 20:44:16
|
|
|
|
vocicana
|
Naravno, svi koji danas slave Bozic zelim zdravlje, mir, ljubav, postovanje I blagostanje, svakog dana a danas narocito.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 20:48:12
|
|
|
|
Jole84
|
Nego Voci cujem pala neka kupovinica, ocemo slikee I ja kao i Ivana glasam za lazu/dudu, nama je to i dalje vrlo bitna stavka, Cule spasava zivot Ja sutra ulazim u osmi mesec...nista jos nisam krenula da kupujem, ne znam kad cu.. Bubi kakvo je danas stanje sa pritiskom?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 20:48:30
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Isi nasmeja me sa tvojim grlićem, meni sa 32+2 bio drugi stepen posteljice. Sad mi nisu upisali. Ja nisam čula za to smanjenje, obavezno uštedeti na deci trudnicama i porodiljama u zemlji u kojoj vlada bela kuga, ccc Alex brzo se oporavi, dosta si se mučila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 20:49:10
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Voći, i ja sam u prvoj trudnoći nosila, mislim da se zove Farlin, tako nešto, a posle druge sam ga kratko nosila umesto steznika, a i sad ću verovatno, u ovoj trudnoći mi i ne treba, dete mi živi u želudcu... Anim, znaš kako sam se izblamirala, žene zaspale, a ja šuškam po torbi s onom plazmom i grickam kao neki miš, ali šta ćeš. U''vatila ljuta glad. Joleee, draga, meni mama ne dolazi, živi u drugoj državi, blizu, ali eto, da ne ulazim u to, jednom sam sa Isi pisala o tome, da ne kvarimo praznike. Ljubi tvoju bebanu puno, podsećate me na mene i mog K, kolika će beše biti razlika između Mile i bebe?
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 25.12.2015 20:55:57 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 21:02:14
|
|
|
|
borica
|
Dobro vece,malopre stigli sa folklora. Srecan Bozic svima koji slave. Jole za Milu i kompot. Mene nesto stomak boli, a sekret imaaam nenormalno, dr. mi rekla za macmiror, ali nista mi ne pomaze. Stalno sam dole mokra. Poludecu, sa L mi nije bilo tako. Ruckam čizkejk, i gledam garderobicu za bebe, topim se.Vec sam odlucila sta cu da narucim.
|
Anketa
DEVOJCICADJURICIKOJE JE IME LEPSE ZA DEVOJCICUMARIJA (
81%)
RUŽICA (
19%)
Ukupan broj glasova: 229Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!