|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
26.12.2015 12:51:47   
alex88
Voci moje saucsce,najbolje popricaj sa tm.Jole nista jos nismo kupili,posle n.g sam planirala,razmisljala sam da razgledam malo ovih dana samo da me prehlada prodje.A otecena sam danima,ko da me osice izujedale,nos,usta ko da imam silikone,kapci,ne licim na sebeuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1501
26.12.2015 12:56:46   
BubaBubica
Popkice bolje sam danas što se tiče pritiska, videću uveče kako će mi biti, mada stvarno se čudno osećam, možda i pokušavam da ubijem ovu mučninu jelom pa preteram, prejedem se i onda me puca pritisak a mučnina je svejedno prisutna. Baš sam razmišljala od čega mi se to dešava jer obično lečim uzrok a posle posledice. A pošto se ne krećem puno eto pritiska. Danas ću skuvati testeninu i ješću je samu. A tako mi se jedu špagete bolognjeze user posted image dobijam strah od hrane užasno, ovo ne liči na mene. Možda i od panike krene da raste pritisak. Moraću da se izmerim koliko sam nabacila kg od početka.

Voci baš mi je žao user posted image uradi po svome osećaju, mada jeste nezgodno pošto je danas preminula user posted image

Baš sam nešto negativno raspoložena, ovaj Božić mi je prošao kao i svaki drugi dan. Nadam se da su ovo samo ''čari'' prvog tromesečija i da će mi kasnije biti bolje. Mm je danas malo tolerantniji jer se izgleda primećuje da sam baš loše.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1502
26.12.2015 13:26:16   
BubaBubica
Upravo sam se merila, i imam 2 kg više nego pre tri nedelje. Definitivno moram da usporim sa jelom.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1503
26.12.2015 14:01:51   
MAMAMAJ
Dobar dan, devojke, tu sam još. user posted image
Voći, dušo, primi moje iskreno saučešće, žao mi je...
Bubiiii, ručkalice naša, baš si se fino naručkala od starta, pravi neke planove za ishranu, razgovaraj sa dr kada odeš, moraš nešto menjati, vidiš i sama, ali, ne btini, sigurna sam da će se stvari srediti uskoro.
Anim, kako si ti? Bože, sad sam čitala šta ste pisale i već nemam pojma...
Idem opet da čitam, šta ću... user posted image
Alex, sve se slažem za Aksu, ništa ja tamo ne uzimam, budu pelene na akciji, ali uzmem kad sam u prolazu, a baš sad da idem tamo zbog toga, ne bih bila na nekom dobitku.
Uzeli smo ono booster sedište za M tamo u maju, npr.
Borice, pisala ja sinoć u temi...
Anim, nadam se da te oči zezaju od nespavanja, a Popki, i ja slabo spavam, a treba snage za ovo što predstoji, još 10 dana do termina...

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 26.12.2015 14:12:38 >

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1504
26.12.2015 14:16:16   
vocicana
Cao Mamaj, duso user posted image , hvala na sucescu, bas bzv. Ja sam u Aksi sa mm kupila sve od tih velikih stvari, prosle nedelje. Kolica, krevetic, kada odem kod mame bas cu izslikati, slazem se da nema bas nekih impozantnih akcija, ali mi smo naleteli na ovo I bas sam srecna.
Ja po spisku kupujem, tako da cu nastaviti u tom maniru, vec sam gledala I uporedjivala cene, ima tolikih razlika, ali je stvarno mnogo lepo kupovati za bebu.
Bubo, ja cu tu samo reci da se ne merim uopste od nekog treceg meseca, sada sam u sestom, posavetuj se sa lekarima oko ishrane, sve bele smrti restrihuj koliko mozes, a za ostalo polako bice sve ok. Naravno da su cari prvog tromesecja, ja ne zelim ni da govorim o carima ovog zavrset__ka drugog. A jos uz splet okolnosti I desavanja, nemam reci!

< Poruku je uredio vocicana -- 26.12.2015 14:17:44 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1505
26.12.2015 14:19:01   
madre
bubice, jesi li u prethodnim trudnocama imala problema sa pritiskom? moj je ok, ali zato oticem kao jetiuser posted image noge su mi katastrofa, pogotovo leva! moram to reci svom dr u ponedeljak/utorak...
nema nam sony, da ispise iskustvo sa spinalom...
voci, u dogovoru sa tm odluci da li ces ici ili ne, mada mu kazi i svoje zeljeuser posted image
drugari, ja kao pala s marsa, nemam pojma koliko komada koje garderobice mi treba za pocetak i koje velicine da preovaladaju? kao da mi je prvi bebacuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1506
26.12.2015 14:24:26   
BubaBubica
Madre uopšte nikakvih problema nisam imala a isto sam dobijala na kilaži tako brz i jela puno. Ugojila se po 23 kg u svakoj trudnoći, jeste puno ali uvek sam počinjala trudnoće sa manjak kg. Ovog puta sam počela sa 49 a sad imam 51 kg. Zato su mi trudnoće i prijale, nabacila sam kg koje inače nisam uspevala a sada totalna suprotnost.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1507
26.12.2015 14:35:55   
vocicana
Jao Madre, lepa moja, ja vise nemam reci. Javicu vam sta smo se dogovorili.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1508
26.12.2015 16:16:41   
vocicana
E ovako, razgovarala sam sa muzem, bez mnogo diskusije:" Ides na proslavu, naravno, neces tamo skakati, a da ne ides to ne dolazi u obzir! Meni je moje babe zao, ali tu ne moze nista da se uradi sada. "
Za sat do sat I po, da se malo sredim, koliko sam spora sa sredjivanjem stana, jos sam sporija sa sobom.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1509
26.12.2015 16:19:07   
vocicana
A stvarno se nadam da ste dobro devojke, bas vas danas nema.
Pala je magla u Krusevcu, odvratno je kada se izadje napolje, zagusljivo I tesko, bljak! Jedino sto ce svetleti u noci cu izgleda biti ja.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1510
26.12.2015 16:34:50   
Animsaj9
Čitam šta ste pisali... Voci, mislim da je to prava odluka!
Mam ja odspavala malo, mislim da sam bila pospana, mm mi pustio Snoopy filmuser posted image ja kao legla da ga gledam, zaspala, ustala popili kafu ručali, sad evo gledamo ove klince na Prvoj kako lepo pevaju, pa ćemo malo u šetnju kasnije ove škljocave kukove razmrdam.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1511
26.12.2015 16:59:26   
isidora88
Voci moje saucesceuser posted image
Lepo se provedi vecerasuser posted image
Mi smo bili na deda mrazu, divno nam je bilouser posted image
Jel vi imate problem sa znojenjem, ja se znojim kao zver, strasno, gace mi budu mokre, ispod pazuha flekace kao fudbalska.lopta, grozno. Srecom ne smrdimuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1512
26.12.2015 17:11:40   
Animsaj9
Isi jesam se znojila u početku, sve sam to pripisivala hormonima i vrućini, žlezdama, i prošlo me... Nisam ni obraćala pažnju..

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1513
26.12.2015 17:19:01   
isidora88
Ja sam skoro pocela da se bas jako znojim, inace od prvog porodjaja sam pocela da imam taj problem, komplet se znojim, ali sad me bas zivcira jer hladno a ja stalno mokra. Napolju idem u duksu samo i prokuvam, spavam u ledari sto muz kaze, on se smrzava pored mene. Neki dan sam i u kratkim rukavima bila napolju i opet sam bila mokrauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1514
26.12.2015 17:47:27   
emicaa
Voci moje saučešće user posted image
Opet mi je pao pritisak,e pa poludiću više.Bubo tebe visok muči a mene nizak,bar su nam mučnine zajedničke user posted image što se tiče vaganja malo me nervoza kolikl će u srijedu pokazati vaga,jest da skroz malo jedem čini mi se da sam se udebljala.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1515
26.12.2015 17:55:23   
vocicana
Isi , Anim, Emicee user posted image
Hioerhidrozu mozes malo da ublazis mesavinom caja, ali ne znam koliko je savetodavno u trudnoci, ja samo vrucinu ne mogu da svarim, nikako pretoplo.
Anim, blago tebi, ja ne spavam uopste posle podne, ali zato nocu, kao da sam umrla I otisla na onaj svet, ne pomerim se do jutra.
Emicee, pusti kilazu, kada krene trcanje za dva deteta, letece kilograma samo tako , ma sigurna sam!
Divne ste, ne znam sta bi bez vas!!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1516
26.12.2015 17:59:20   
emicaa
Voci ma otiće kilaža kad ne bude beba spavala a jedna gripa mi je dovoljna da se osušim pošteno user posted image ali prošli put sam dobila 11 kg i jedva sam se kretala ,baš sam bila slonica user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1517
26.12.2015 18:03:23   
MAMAMAJ
Anim, uđoh samo da vidim kako su ti oči. user posted image
Super što si dobro!
Voći, uživaj i opusti se večeras koliko možeš.
Emice, Bubi, Borice, Aleeeeeex (gde si ti i kako ti je?), Isidora, Lisa, Popkice... Sve ostale, grlim vaaaaas
Mladamama, gde si ti?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1518
26.12.2015 18:03:46   
vocicana
Cesto mi fb selektivno izbaci fotkice sa D, a ti si prava dzepna Venera, bas si simpaticno I draga, vidi se da si dobrica. Cera je ista ti. Za to si u pravu, grip ili jedan stres dobar, ode 5 kg. Ja sam dodala sigurno vise od 11 kg do sada, ali me briga. Mala mi je startna kilaza, a zaista ne zelim da se opterecujem, ne mogu da mislim na to.
Opusti se...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1519
26.12.2015 18:09:06   
vocicana
Mamaj!!!!!user posted image koji si ti lik, bas ces mi nedostajati kada se porodis!
Alex tebi jedan poseban hug, ako te ne spomenem, da znas da mislim na tebe!
Popkice, pisala si ti danas, ja mislim da si jako nervozna, ja sam ujedala do 4- tog, a ti si vec u zadnjoj etapi....sada samo rezim kada me zapostave, kada se desi dan da me ne pitaju ni kako sam, o nekoj neznosti da ne govorim, jer bice crno za sve kad se tek budem porodila, dok se opet uravnotezimo sa hormonima, da se normalno profunkcionise! Uh....zene su haos, ja stvarno ne mogu da verujem sta sve preturimo preko glave.
Necu se nesto mnogo veseliti, niti mogu zbog stomaka, niti zbog ove situacije, ali zeljna sam kafaneeee...muzike. ...MOJIH veselih kolega, svima je potrebna zabava.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1520
26.12.2015 18:11:21   
borica
Voći, moje saučešće. Doneli ste ispravnu odluku. Ja spavkala, nešto se jedva krecem, a treba kosu da perem, da se sredim malo.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1521
26.12.2015 18:20:52   
emicaa

IZVORNA PORUKA: vocicana

Cesto mi fb selektivno izbaci fotkice sa D, a ti si prava dzepna Venera, bas si simpaticno I draga, vidi se da si dobrica. Cera je ista ti. Za to si u pravu, grip ili jedan stres dobar, ode 5 kg. Ja sam dodala sigurno vise od 11 kg do sada, ali me briga. Mala mi je startna kilaza, a zaista ne zelim da se opterecujem, ne mogu da mislim na to.
Opusti se...

jao hvala ti user posted image u zadnje vrijeme mi svi govore da je Dora pravo moje djetence user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1522
26.12.2015 19:04:38   
alex88
Voci drago mi je da ides,uzivaj user posted image
Mamaj bolje sam,mada i dalje nisam potpuno ozdravila,ti sad uzivas sa svojom sekicom user posted image
Emi 11kg pa ti si bila manekenka kakva slonica,ja cu biti slonica user posted image al bas me briga samo da me ne muci pritisak
Kako su nam nove trudnice,slabo se javljaju,nema nam ni buduce mame trojki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1523
26.12.2015 19:08:19   
mamica3
Vece zenice da se javim..nadam se da ste mi sve dobro,ja imam kontrakcije i od danas dabroston tri puta i od ponedjeljka neke injekcije svaki peti dan pa za 21 dan na kontrolu,moram malo vise mirovati,a bebica je dobro,napreduje...ljubimmm vas

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1524
26.12.2015 19:10:02   
alex88
Mamice bice sve u redu samo miruj,a koja si nedelja

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here