Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 21:41:51
|
|
|
|
Jole84
|
Uh prokleta sesija Mamaj razlika ce da bude 22 meseca, kolika bese kod tvojih? Mnogo mi frka, ona je za mene jos uvek beba, a sad ce odjednom da postane "velika". Mnogo se bojim kako cu sve da postignem, da je ne zapostavim. Borice gde igrate folklor? Jel jos uvek postoji Abrasevic? U kom kraju grada zivite? Moramo da popijemo kafu pre nego se porodimo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 21:43:38
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala vam! Uglavnom, pritisak sad se smirio, ne osećam se više tako loše ali odmah ogladnim i bude mi muka, pa sam sad opet jela ali plazmu sa mlekom, videću šta će sad biti, dal će opet ludovati.. Možda je i to što se sad malo krećemo, a počela sam da jedem redovno i više nego inače, plus se štrecam kad mi devojke poblesave od dosade a i sa mm sam nešto na ratnoj nozi, kao da je on trudnica pa mu poludeli hormoni. Hvala vam što brinete. Idem da okupam devojke pa na spavanje, umorna sam od današnjeg dana.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 21:49:11
|
|
|
|
alex88
|
Mamaj bolje sam,mada i dalje me drzi.Bubi pokusaj sa neslanom ishranom,jeste bljak ali bolje ista nego nista,makar da se smiri pritisak dok ne odes kod dr,a sa muzem malo popricaj.Ostale veliki
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 21:58:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubice, imam jake mucnine, i dosta povracam, retko sta mogu da jedem a da ostane u meni. Slatkise ne mogu nikako, a tako mi se jedu. Za visoki pritisak je dijeta, neslano, bez secera...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 22:00:05
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: alex88 Mamaj bolje sam,mada i dalje me drzi.Bubi pokusaj sa neslanom ishranom,jeste bljak ali bolje ista nego nista,makar da se smiri pritisak dok ne odes kod dr,a sa muzem malo popricaj.Ostale veliki Definitivno ću morati da popričam sa njim, on uopšte ne shvata trudnoću ozbiljno i sve misli da je lako, onaj fazon kako su nekada žene bile i trudne i radile na njivi i da su sada trudnice veoma razmažene, ali ne razmišlja o tome kako je nekada bila veća stopa smrti mama i beba na porođaju. A danas sam pojela samo šniclu od slanog, probaću od sad da izbacim so potpuno. Primetila sam da mi je bolje kad se krećem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 22:02:41
|
|
|
|
BubaBubica
|
Nemam ni bensedin ni banane sutra šaljem muža u nabavku banana. Inače nisam ljubitelj lekova i izbegavam dokle god mogu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 22:19:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Muškarci stvarno nekad da budu snobovi :) Mi smo bili na predstavi i posle se slikali sa Deda Mrazom, bilo je divnooo :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 22:24:01
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Borice, evo i ja se borim sa sekretom, da ne kažem, godinama, hahah, hoću da kažem, u sve tri trudnoće... Šta koristiš? Da li ima neka tema Sekret u trudnoći, da ne pišemo ovde? Jole, moja ćerka je u oktobru napunila 4god,a sin će 8.1.napuniti 17meseci,a termin mi je 5.1.pa eto. Mala razlika, i on je još beba, a velika maza, ne znam kako ćemo, neka nam je Gospod Bog u pomoći, a ja sam optimista. A je li se javi Popkica danas? I Elena?
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 25.12.2015 22:38:55 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 22:34:54
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam se napatila vala u 4\5 mesecu katastrofa! Zato sada, da kucnem u drvo nemam nekih problema. Javila mi se tuzna 29, ona je dobro, bebica napreduje, 9- ta je nedelja, ali ta cista koja je smara je narasla prilicno, eto cisto da javim. Mucnine nisam imala, bar ne neke strasne. Trudnicice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 22:38:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja ne verujem , beba se citav dan sutira..na sve strane Nikad nije bila ovoliko aktivna.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.12.2015 22:39:28 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 25.12.2015 22:42:34
|
|
|
|
isidora88
|
Voci uzivaj Borice ja bih nakupovala.gomilu stvari, srecom uspevam da se kontrolisem, vec sam nakupovala gomilu stvari, nemam pojma kad ce stici sve da nosi Stiglo nam je danas autosediste, prelepo je, ja dokupila sebi jos 2 spavacice spremni smo A beba me urnise danas, imam nenormalnu gorusicu, ubija me stomak baca se sa jedne strane stomaka na drugu, stomak mi skace kao da unutra imam 5 beba , a jos kad zvizne po besici...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 8:15:41
|
|
|
|
vocicana
|
Isidora pa ti si sa opisima fenomenalna! Dobro jutro lepotice! Ja budna, danas sam sama veci deo dana ,malo da nesto sredim, pa da krenem oko 17 h da se sredim ja, najveci mi je problem kosa, jer sam za frizera naravno zakasnila Zelim vam lep dan a ja se javljam svakako danas dosta vise. Ljubimo vas sve dasa I ja
< Poruku je uredio vocicana -- 26.12.2015 8:16:34 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 8:49:52
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro! Kako ste? Meni je dosao svekar, obradovao mu se V. Juce se ne javih jer mi je nonstop prekidalo, a i od nesanice nisam naj naj. Mastam o bebinom odelcu, jedva cekam da ga kupim...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 8:54:27
|
|
|
|
popkica bebic
|
Voci, lepo se provedi! I ja sledece ned.idem na svecani rucak povodom predstojecih praznika. Bubice, kako si danas? Ljudi, ukupno sam spavala 2 sata...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 9:32:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Popkice, nisam nista bolja sa spavanjem...koma! Mala zaslinavila ... idemo sada malo u setnju...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 9:44:04
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro i od mene. Voci, lepo se provedi na proslavi. Mamaj koristim macmiror, imamo temu o v.s. pisacu tamo. Jole, folklor igramo u KUD MOZAIK, to je na Bulevaru, preko puta regionalnog centra. Inace, mi smo u naselju R.Jovic,ako imas fejs javi m,i u pp podatke. Isi za garderobicu, ja za sada samo gledam , pa na papir sta cu da kupim i krecem. Jedva cekam .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 10:07:09
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Dobro jutro ili dobar dan stomačići. Evo i nas. Stavili pučak, prostrli veš, oprali sudove i sad smo fraj. Malo sam se sinoć razočarala, nisam našla ništa interesantno na novoj aksinoj akciji a do sledeće, ću se možda i poroditi . Dakle što smo kupili na akciji kupili, a nije baš mnogo. Ja ću puno garderobe dobiti, pa neću puno da kupujem (nažalost) inače imam inspiraciju do neba. Mamamaj Anim kako stoje stvari kod vas?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 10:23:27
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro !Lisa ja mislim da cu odustati od akse,bas sam se nadala bice svasta na novogodisnjoj akciji,a ono nista posebno!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 10:36:14
|
|
|
|
emicaa
|
Stomačići gdje ste,kad li sam zadnji put pisala ovde pojma nemam.Uglavnom T mi je bolesna i ja kašljem,povraćam i mučim se sa niskim pritiskom,sve o starom uglavnom. U srijedu idem na uz i jedva čekam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 11:17:05
|
|
|
|
vocicana
|
E kada te hoce ono te hoce sve uz vetar. Pre jedno sat vremena, javilo su mi da je nana od mm umrla, nasli je u krevetu mrtvu. Zena, majka, spicasta, bistra, radna, divna, stara, ali neko ko da je ziveo I 100 godina, svet bi bio bogat zbog toga. Videcu da li cu ici veceras, jer nije bas ni to u redu, a bas mi se islo. Jbg bas! Ozdravite brzo mamike I bebice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 12:08:46
|
|
|
|
vocicana
|
Nigde nikoga nema...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 12:21:36
|
|
|
|
Jole84
|
Dobar dan zenskice... Voci moje saucesce...kolko god godina da ima, jeste tuga kad ode neko drag, al to je zivot Alex i ja kolko videh nista nema posebno...jel ste krenuli vi sa nekom kupovinicom? Kako si? Isi i ja imam 5 beba do skoro je bas mirna bila, zadnjih dana me ubi nacisto. Bas me bolucka stomak. A mozda sam se i preforsirala. Doduse tek cu, idem u kupovinu paketica ME opet nase slinavice...bas su osetljive ove zime. Borice nemam fb, znam da sam raritet sto se toga tice ali poslacu ti svakako na pp broj telefona
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 12:25:25
|
|
|
|
popkica bebic
|
Voci, draga, zao mi je, moje saucesce... Licno, ne znam kako bih se ponasala. Zena je bila stara, a ti si ovo jos pre isplanirala... Da me ne shvatis pogresno, bas je bzv situacija. Meni je lose, celo telo mi je pod tenzijom od nespavanja, a kad legnem ta tenzija me sprecava da zaspim. Plasim se da je ovo neki poremecaj. I jos me moji jako nerviraju, uzasno... A rucak, a sve je na meni.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 12:33:49
|
|
|
|
Animsaj9
|
Voci draga, primi moje saučešće .... Lisa dobro smo guramo, a valjda će nas devojke izgurati iz ove teme dosta je. Mene od jutros peku oči jedva gledam , raširila veš i samo ih trljam, ne mogu da gledam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 26.12.2015 12:44:49
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala devojke, msm bas bzv. Planirala jesam, platila, sve spremila I ovo da mi se desi. I islo mi se i nije mi se islo, a nista im ne trebam, da nesto ocekuju od mene, ne, nego sada sve mislim da se I mm ne naljuti, mada cu ga pitati kako on misli pa sta kaze. Mnogo bezvezna situacija, a moja baba isto nista ne valja, nece ni ona jos dugo. Jedva cekam da se ova godina zavrsi vise. Zapala mi je od 1- og januara!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Pomozite. Biramo ime za dečaka. 😀Palacinka123Koje ime vam se najviše sviđa? 😀Lav (
15%)
Vasilije (
23%)
Pavle (
19%)
Tadija (
9%)
Mateja (
12%)
David (
21%)
Ukupan broj glasova: 337Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!