|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
20.12.2015 11:47:19   
Leptiric123
Ma neću pisati o paketićima samo rekoh sta danas imam da radim i sta sam juče...user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 876
20.12.2015 19:23:52   
emicaa
Nema vas nema,mi smo se nahodali pošteno,otišli do zaove pješke,sat i po nam je trebalo a vratili se vozom ali od njih do stanice treba oko dvadeset minuta,kičma mi se rasklapa user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 877
20.12.2015 19:47:01   
mamin mish
Vece.
Evo mi zavrsili sa vecerom. Mm zaspao u dnevnoj a T ceka da operem sudove pa da pravimo medenjake.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 878
20.12.2015 19:59:52   
veselicaa
Evo i mene.
Pila kafu sa jetrvom,ona ode kuci,S boji neku bojanku, A vezba matematiku jos malo pa na spavanje.Sutra radim ceo dan,imam i obaveze oko vrtica i skole a i muz ide da polaze neke ispite,bice trcanje ceo dan.
Neko pice da posluzi?

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 879
20.12.2015 20:16:40   
Figaro88
dobro vece
user posted image
Evo pica user posted image
Mi bili do Valjeva,isli na coca-cola karavan,iznervirali se i vratili se,ljudi se guraju,gaze,strasno user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 880
20.12.2015 20:20:46   
veselicaa
Hvala Figaro na picu.
Eh uvek je tako,zato se sa decom ne ide na takve skupove,ljudi ne umeju da se ponasaju,bruka.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 881
20.12.2015 20:24:27   
Leptiric123
Da iskoristim da mahnem dok disem urbazon user posted image

Direktna veza do poruke: 882
20.12.2015 20:25:16   
veselicaa
Leptiric prehladjena si?

Direktna veza do poruke: 883
20.12.2015 20:26:13   
mila83
Da se i ja javim devojke.Bile su nam komsije na druzenju,sad kupanjac po redu sa decom, i spremanje sutra za vrtic i skolu.Jos me boli vrat,ali uspela sam danas da im pravim i kolace i neke kiflice za veceru.
Veselice,skroz si u pravu ,sto se tice nekulture ljudi na tim javnim okupljanjima,to je strasno.I ja ih izbegavam.Izgubi se poenta i svrha tog okupljanja.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 884
20.12.2015 20:30:49   
veselicaa
Mila ma vise ni u trzni centar ne mozes otici sa decom.Pogotovo je to vidljivo u vecim gradovima,ja uvek kazem,odem u Nis,kao malo civilizacija user posted image ali mi se redovno deca prepadnu od nekog kuceta na ulici ili se desi nesto slicno neprijatno.
Mada ja grad volim,menjala bih ovo moje mesto za bilo koji grad.
Moja deca vec u pizamama,sada zgrabile obe neke lizalice,ah ti paketici,vec dobile po 3 paketica i nisam uspela da povadim slatkise koji su "no,no"user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 885
20.12.2015 20:35:42   
Leptiric123
Veselice sinusi user posted image mislim da umiranje manje boli, 3x dnevno brufen 600, i opet boli.

Direktna veza do poruke: 886
20.12.2015 20:36:09   
Figaro88
A ja patim za selom user posted image Muka mi je vise od nekulture,buke,smeca,poceli smo ozbiljno da razmisljamo da idemo negde odavde.Veceras kod mame bila neka njena prijateljica iz Svedske,udavila sam zenu user posted image Samo da im jezik nije tako uzasan rado bih otisla tamo zauvek user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

Direktna veza do poruke: 887
20.12.2015 20:36:22   
Leptiric123
Sto se civilizacije i kulture tiče, tako je svuda, gaze preko svih i preko svega, i preko dece, uglavnom oni najstariji....

Direktna veza do poruke: 888
20.12.2015 20:38:16   
mila83
Razumem te.I onda se pitas da li previse ocekujes od ljudi.. Uvek je tako bilo- sto ljudi sto cudi.
Ne pricaj mi nista o paketicima.Mada su moji strpljivi,posle rucka sta dobiju i to je to za taj dan.Nego,ja sebe treba da kontrolisem kad su slatkisi uvece u pitanju,i ti paketici user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 889
20.12.2015 20:39:22   
emicaa
Mi smo prošle nedelje otišli u bazel na neku božićnu pijacu i rekla sam nikad više,ništa nismo uspjeli vidjeti jer me bio strah da neku T ne udari,ma niko i ne gleda što je ona djetence.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 890
20.12.2015 20:41:18   
veselicaa
Uh bre Leptiric user posted image brzo ozdraviuser posted image
Ma svuda je isto,ljudi su postali neosetljivi totalno.Mene recimo,uvek zacudi netrpeljivost ljudi koji su i sami roditelji,prema tudjoj deci.Zar to sto su roditelji ne treba da znaci da su postali bolji ljudi,zar ne bi trebali biti pazljiviji i prema tudjoj deci?Kakve sve komentare mogu da udele deci to je strasno.Pre neki dan je zena cije dete ide sa mojm A u odeljenju,komentarisala dete sa kojim se njeno dete posvadjalo,mislim da mi je bilo lose posle njene prve recenice.Uzas sta je sve izgovorilauser posted image

Direktna veza do poruke: 891
20.12.2015 20:42:20   
Figaro88
Ma ovde se nisu gurali matori,nego deca od 11-13g,bukvalno gaze preko ovih malih,ako im kazes da paze gledaju te belo,smeju se,haos...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 892
20.12.2015 20:45:17   
veselicaa
Ma paketici su haos,jedu sve sto nadju,nekada slusaju i cekaju,nekada otvore po tri,cetiri stvari odjednom.A kada pomislim da ce dobiti jos najmanje desetak,bice veselouser posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 893
20.12.2015 21:29:12   
mamin mish
Mi smo danas dobili prvi paketica sva sreca jos u kolima sam stigla da povadim vecinu slatkisa. Inace misli da ne bi mogla da je zaustavim.
Ja pecem zadnju turu medenjaka i pijuckam vino, T gnjeci ono.malo testa sto je ostalo sto nije ni za sta. A mm spava u dnevnoj nista mu ne smeta.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

Direktna veza do poruke: 894
21.12.2015 7:42:16   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 895
21.12.2015 7:54:10   
emicaa
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 896
21.12.2015 9:21:07   
Leptiric123
Jutro u kafanu user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 897
21.12.2015 12:46:22   
emicaa
Pijem kaficu sa karamelom,neko za user posted image
Bila sam na poslu,zaova čuvala T,ona i A se tako fino igrale da je ova od dosade usisala stan i uspremila mi veš user posted image

Direktna veza do poruke: 898
21.12.2015 12:55:09   
NadaR
Dobar dancic ☺
Ja ispratilaa svog djaka pa sad na miru da popijem kafu pa u nove radne pobjede,.
Emice,dolazis li u nase krajeve?

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 899
21.12.2015 12:57:57   
emicaa
Nado tek u aprilu,ne mogu ovakva kilava nigdje user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here