|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
22.12.2015 11:09:39   
branki*
Ja odvedoh b na casove i ostavih ga,boka i ja se vratile,evo je sad spava,pa za sat i po idemo po B da ga uzmemo,dan je diiivan,sunce i toplouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 926
22.12.2015 11:21:23   
Figaro88
Dobro jutro user posted image Ja sam sad zavrsila sa novogodisnjim cestitkama,popodne cemo ja i Andrea da ih posaljemo.Jutros isli da mm pokupi naocare,i ja cu morati da idem na kontrolu,kada stavim naocare losije vidim nego bez njih user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 927
22.12.2015 12:11:50   
wivern
Pauzaaaaaaa user posted image
Ja ne izlazim iz auta, jedino u trudnoći nisam vozila.
I ovde dan perfektan, sunčano i prelepo.
Ladno sam zaboravila da je juče bio roditeljski u vrtiću user posted image , naravno da skupljamo pare za neke police.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 928
22.12.2015 19:51:36   
wivern
Sta je ovo nigde nikoga ccccccc

Izvolte, onako bez razloga...da se malo omrsimo

user posted image

user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 929
22.12.2015 19:53:35   
emicaa
Wiv ja ću ovo drugo user posted image
Čitav dan nismo bili kući,ja išla na osao pa smo išli u njačku u kupovinu,onda kod sveki ravila večeru pa do restorana da me biba iznervira i sad konačno ležim.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 930
22.12.2015 20:00:22   
veselicaa
Evo i mene.Wiv kakvo posluzenje user posted image
Danas trcala ceo dan,jutros vodila decu kao i svakog dana u vrtic i skolu,pa na probu u vrticu,pa veceras A imala nastup sa folklorom,sva sam se istopila dok sam je gledala.Posle bili do supermaketa u nabavku.Malopre stigli kuci,vecerali pa da sredim decu i da pravim cheesecake.
Sutra opet obaveze ceo dan,Deda Mraz dolazi u vrtic kod S,ona jedina peva pesmicu na engleskom,pile mamino pametno.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 931
22.12.2015 20:02:17   
milicicak
Vece u kafanu :)
Ja pijem visnjevacu i kokam kokice, imamo filmsko vece :)
Celo popodne pravim cestitke i kutije za poklone user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 932
22.12.2015 20:04:30   
Figaro88
Vece zene user posted image Mi smo sad stigli iz grada,isli do poste,pa do Kineza,pa setali.Meni se tako spava da cu verovatno jos malo u krevet,mrzim kada je Andrea prva smena,cele nedelje sam onda nikakva.a i ona nervozna...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 933
22.12.2015 21:04:26   
eca89
A, joj Wiv ja bih ovo mezu,mljacuser posted image !

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 934
22.12.2015 21:56:36   
mila83
Udjem u kafanu,a prvo mi se otvori ova slika sa mezeom..sad sam gladna.user posted image
Ja sam bas umorna,danas sam skoro tri sata bila sa decom u muzickom vrticu,otpala sam.Sad spakovala neke stvarcice,ujutro idemo u Ns,kod moje sestre do subote.onda dolazi Deda Mraz kod mm u firmu,sreca,sreca,radost...!

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 935
22.12.2015 22:02:20   
branki*
Mi skitali danas bas,dosla mi drugarica,deca polegala i tako...

branki

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 936
22.12.2015 22:14:57   
eca89
Bravo Branki, za drugaricu mogu misliti kako ti prija.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 937
22.12.2015 22:18:13   
branki*
Da znas da prija!ako bude lep dan sutra kao danas,cim b zavrsi casove idemo u setnju i skitnju!

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 938
22.12.2015 22:20:10   
Mala Elena
I ja zovem goste kad E zaspi user posted image
Mi bili u setnjici, napolju nije hladno nista specijalno...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 939
22.12.2015 22:29:57   
Trcosava
Di ste žeeeeeeeeneeeee!!!
Jbt ceeeo dan sam imala računar (tačnije od 12h) i moša! Nisam stigla da sednem. Kad mm otišao, onda Luka se probudio, pa užina, pa nšto pozavršavala po kući i onda po Anu u školu. Vratili se, pa na brzinu skuvala za Luku ručak, pa kad je legao, daj da razvaljam kiflice od onog ludog testa. Dok sam to završila, Luka se probudio. I vrhunac je uveče, stiže mm mail da Ana sutra ima karate i da treba da donese i čestitku. Po mogućstvu homemade. Pa ajde, sedi s njom da joj pomognem. Već je 20 h, spremaj Luki večeru, spremaj ih za spavanje i onda smo i mi konačno jeli. I eto! Sutra rano mm ide na teren, pa se ndam da ću imati više vremena user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 940
23.12.2015 7:33:33   
tekilica
Dobro jutro!
Jutros mi se razlio med u torbi. Ne znam kako, ali kad stigoh na posao, sve se ulepih, dok sam vadila radni materijal. Sou! Naravno, kesica meda je nekako pukla, na svu srecu, ne nosim teglicu sa sobom :)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 941
23.12.2015 7:51:23   
17 joka
jutro ja sam ovih dana bila u haosu prvo oko slave,pa nam umro neki komsija, nikako da stigne da vidim sta ima ovde novo

a sad uz kaficu da iscitam sveuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 942
23.12.2015 7:55:22   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro svimaaa koliko vas ima user posted image
Ja sam slogiranaaaa user posted image
T celu noc kasljala nisam oka sklopila...uhhhhh

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 943
23.12.2015 8:34:11   
Trcosava
Alo žeeeneeeee!!!
Dobro vi jutro!!!

Mišu, ne smem ja ovde da vozim na međunarodnu. Pošto imam stalni boravak. Tačnije, za mene je važilo da max 6 meseci mogu da vozim na međunarodnu. Psole bi popila kaznu ako bi vozila. Tako da...

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 944
23.12.2015 8:38:18   
emicaa
Jutro,trebam srediti stan a nemam volje.Danas radim po podne i ostaću malo due da joj pomognem oko nečeg za sutra,baš se radujem user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 945
23.12.2015 8:41:35   
Modessty
Ola čikitas! user posted image
Ja jedva čekam da se završi decembar! Ovo više nije normalno koliko ne mogu da izađem na kraj sa obavezama! user posted image
Nisam ni deci spremila paketiće za pod jelku.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 946
23.12.2015 10:28:49   
mama krava
Mod...sve te razumem...sve isto...mene još i drma neka temperatura nenadano. Sva sam bljak!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 947
23.12.2015 10:55:09   
mali_mis
Dobar dan user posted image
sbb malo ceprkao, pa nije bilo neta.

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 948
23.12.2015 12:10:47   
marketing RR

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Drage mame, pitajte danas u 13 h sve što vas zanima - pedijatra, dermatologa i psihologa, evo linka na temu KLIK OVDE

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 949
23.12.2015 12:23:16   
Leptiric123
Dobro jutro, tj dobar dan žene user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here