Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 11:09:39
|
|
|
|
branki*
|
Ja odvedoh b na casove i ostavih ga,boka i ja se vratile,evo je sad spava,pa za sat i po idemo po B da ga uzmemo,dan je diiivan,sunce i toplo
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 11:21:23
|
|
|
|
Figaro88
|
Dobro jutro Ja sam sad zavrsila sa novogodisnjim cestitkama,popodne cemo ja i Andrea da ih posaljemo.Jutros isli da mm pokupi naocare,i ja cu morati da idem na kontrolu,kada stavim naocare losije vidim nego bez njih
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 12:11:50
|
|
|
|
wivern
|
Pauzaaaaaaa Ja ne izlazim iz auta, jedino u trudnoći nisam vozila. I ovde dan perfektan, sunčano i prelepo. Ladno sam zaboravila da je juče bio roditeljski u vrtiću , naravno da skupljamo pare za neke police.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 19:51:36
|
|
|
|
wivern
|
Sta je ovo nigde nikoga ccccccc Izvolte, onako bez razloga...da se malo omrsimo
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 19:53:35
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv ja ću ovo drugo Čitav dan nismo bili kući,ja išla na osao pa smo išli u njačku u kupovinu,onda kod sveki ravila večeru pa do restorana da me biba iznervira i sad konačno ležim.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 20:00:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i mene.Wiv kakvo posluzenje Danas trcala ceo dan,jutros vodila decu kao i svakog dana u vrtic i skolu,pa na probu u vrticu,pa veceras A imala nastup sa folklorom,sva sam se istopila dok sam je gledala.Posle bili do supermaketa u nabavku.Malopre stigli kuci,vecerali pa da sredim decu i da pravim cheesecake. Sutra opet obaveze ceo dan,Deda Mraz dolazi u vrtic kod S,ona jedina peva pesmicu na engleskom,pile mamino pametno.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 20:02:17
|
|
|
|
milicicak
|
Vece u kafanu :) Ja pijem visnjevacu i kokam kokice, imamo filmsko vece :) Celo popodne pravim cestitke i kutije za poklone
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 20:04:30
|
|
|
|
Figaro88
|
Vece zene Mi smo sad stigli iz grada,isli do poste,pa do Kineza,pa setali.Meni se tako spava da cu verovatno jos malo u krevet,mrzim kada je Andrea prva smena,cele nedelje sam onda nikakva.a i ona nervozna...
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 21:04:26
|
|
|
|
eca89
|
A, joj Wiv ja bih ovo mezu,mljac !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 21:56:36
|
|
|
|
mila83
|
Udjem u kafanu,a prvo mi se otvori ova slika sa mezeom..sad sam gladna. Ja sam bas umorna,danas sam skoro tri sata bila sa decom u muzickom vrticu,otpala sam.Sad spakovala neke stvarcice,ujutro idemo u Ns,kod moje sestre do subote.onda dolazi Deda Mraz kod mm u firmu,sreca,sreca,radost...!
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 22:02:20
|
|
|
|
branki*
|
Mi skitali danas bas,dosla mi drugarica,deca polegala i tako...
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 22:14:57
|
|
|
|
eca89
|
Bravo Branki, za drugaricu mogu misliti kako ti prija.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 22:18:13
|
|
|
|
branki*
|
Da znas da prija!ako bude lep dan sutra kao danas,cim b zavrsi casove idemo u setnju i skitnju!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 22:20:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja zovem goste kad E zaspi Mi bili u setnjici, napolju nije hladno nista specijalno...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 22.12.2015 22:29:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Di ste žeeeeeeeeneeeee!!! Jbt ceeeo dan sam imala računar (tačnije od 12h) i moša! Nisam stigla da sednem. Kad mm otišao, onda Luka se probudio, pa užina, pa nšto pozavršavala po kući i onda po Anu u školu. Vratili se, pa na brzinu skuvala za Luku ručak, pa kad je legao, daj da razvaljam kiflice od onog ludog testa. Dok sam to završila, Luka se probudio. I vrhunac je uveče, stiže mm mail da Ana sutra ima karate i da treba da donese i čestitku. Po mogućstvu homemade. Pa ajde, sedi s njom da joj pomognem. Već je 20 h, spremaj Luki večeru, spremaj ih za spavanje i onda smo i mi konačno jeli. I eto! Sutra rano mm ide na teren, pa se ndam da ću imati više vremena
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 23.12.2015 7:33:33
|
|
|
|
tekilica
|
Dobro jutro! Jutros mi se razlio med u torbi. Ne znam kako, ali kad stigoh na posao, sve se ulepih, dok sam vadila radni materijal. Sou! Naravno, kesica meda je nekako pukla, na svu srecu, ne nosim teglicu sa sobom :)
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 23.12.2015 7:51:23
|
|
|
|
17 joka
|
jutro ja sam ovih dana bila u haosu prvo oko slave,pa nam umro neki komsija, nikako da stigne da vidim sta ima ovde novo a sad uz kaficu da iscitam sve
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 23.12.2015 7:55:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro svimaaa koliko vas ima Ja sam slogiranaaaa T celu noc kasljala nisam oka sklopila...uhhhhh
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 23.12.2015 8:34:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Alo žeeeneeeee!!! Dobro vi jutro!!! Mišu, ne smem ja ovde da vozim na međunarodnu. Pošto imam stalni boravak. Tačnije, za mene je važilo da max 6 meseci mogu da vozim na međunarodnu. Psole bi popila kaznu ako bi vozila. Tako da...
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 23.12.2015 8:38:18
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,trebam srediti stan a nemam volje.Danas radim po podne i ostaću malo due da joj pomognem oko nečeg za sutra,baš se radujem
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 23.12.2015 8:41:35
|
|
|
|
Modessty
|
Ola čikitas! Ja jedva čekam da se završi decembar! Ovo više nije normalno koliko ne mogu da izađem na kraj sa obavezama! Nisam ni deci spremila paketiće za pod jelku.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 23.12.2015 10:28:49
|
|
|
|
mama krava
|
Mod...sve te razumem...sve isto...mene još i drma neka temperatura nenadano. Sva sam bljak!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 23.12.2015 10:55:09
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobar dan sbb malo ceprkao, pa nije bilo neta.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 23.12.2015 12:10:47
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Drage mame, pitajte danas u 13 h sve što vas zanima - pedijatra, dermatologa i psihologa, evo linka na temu KLIK OVDE
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 23.12.2015 12:23:16
|
|
|
|
Leptiric123
|
Dobro jutro, tj dobar dan žene
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?