|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
24.12.2015 8:02:37   
serpica

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Cuti Trco, boze zdtavlja sledece godine Maksa i ja da dodjemo na babine user posted image , al ne Luki user posted image

Hocu i ja da dodjem user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 976
24.12.2015 8:08:34   
Trcosava
Ijaoo što ste vickasteeeeee user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 977
24.12.2015 8:19:52   
milicicak
Jutar u kafanu :)
Trco, ja te potpuno razumem i navijam da sve bude kako ti zelis.
Mi danas imamo dan pun aktivnosti, jupiiii user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 978
24.12.2015 10:18:59   
vikiveki
Dobro jutro...baš mi je lep ovaj prvi dan raspusta...trenutno pijem kaficuuser posted image izvolite, pridružite mi se

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 979
24.12.2015 11:49:19   
veselicaa
Gde ste zene?
Moja S nije otisla u vrtic,zali se boli je grlo mada je vesela,ne kaslje,malo joj nos curi,nadam se da ce ostati na tome.Ispratila A u skolu,pokupila neke pare sada da se bacim na kucne poslove.
Voci hvalauser posted image
Trco neka bude kako zelis user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 980
24.12.2015 12:16:11   
Kata90
Dobar dan zenske,cestitam vam Badnji dan user posted image
Mi odosmo danas kod sveki na rucak,i da kitimo jelku.
Sutra je Bozic,opet nas nece biti kuciuser posted image provedite ga u miru
i sa najmilijima.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 981
24.12.2015 12:16:49   
emicaa
dobar dan,ja tek sad da se javim.opet nisam otisla na posao,nesto sam ovakva najsigurnija kuci.
Trco iako bi bebica bila divna ako vec nemas uslove za nju onda se nadam da ces ipak dobiti user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 982
24.12.2015 12:45:52   
Trcosava
Ooo hvala drage moje. Slažem se, bilo bi lepo. Ali ja sam svoje završila, a stvarno nemam ni fizički gde da se smestimo, a finansije su u deeeebeeeeelom minusu. Sad samo da dobijem i posle nove godine zakazujem pregled i da stavim neku spiralu. Iskreno nemam pojma ni kad bi mogla da ostanem u drugom stanju. Desilo se slično i kad je Ana bila u nekom ovom periodu, ili malo starija, kasnila mi i na kraju došla. Mada imala sam slučaj i da mi došla na 32 dana.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 983
24.12.2015 14:13:36   
wivern
Šerpi sad ti i ja ispadosmo zle veštice. Sva sreća pa Trca zna sa kim ima posla user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 984
24.12.2015 16:45:51   
emicaa
Slavi li ijedna od vas večeras Badnje veče,ako da uživajte i lijepo ga proslavite user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 985
24.12.2015 17:37:04   
branki*
Gde ste,zene!vidim,trca glavna na zurciuser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 986
24.12.2015 17:46:46   
17 joka
Vecce drugar, ja evo citav dan svuda , svasta radim i nestiyem a kad stignem internet los uzas

sad sedi i pijem pivo tamno Niksicko i uzivam user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 987
24.12.2015 19:21:54   
veselicaa
Gde ste zene,pije li se kafica?
Joko volis pivo?Ja mislim a ne bih mogla da popijem ni casu,gorko mi je.Volim jedino vino da pijem kuci sa muzem,a na slavljima i kada izlazim volim skoro sve.
Deca crtaju nesto,muz ode u setnju,jetrva mi u goste pa nemam s kim da pijem kafu ovako kasno,Deci stigli paketici od babe,sta im je sve zena stavila,puna dva paketa slatkisa.Spakovala je sve u pakete,stavila cestitke,kese i masnice pa sam im ja pakovala jer se plasila da ne prave problem na carini ako ih posalje upakovane u kese.Dok sam sve sredila u kese trebalo mi 20 minuta,S jedva cekala da izadjem iz sobe da vidi sta je dobila.I A dobila paketic slatkisa u skoli.Ukupno su dobile sest paketica,S ne zna sta da radi,otvorila je skoro svaku kesu bombona.Jos ima baba kupila i pez i tik-tak i punu kesu bombona na merenje.A lepo znaju da joj branim bombone zbog zubica a i mnogo ih jede kada ih ima.Moracu veceras da im sakrijem nesto,mada one su velike i ne mozes da ih prevaris tako lako,odmah primete kada nesto fali.A da,sutra im stize i paketic iz firme mm.Osecam da cu danima da vicem "ne moze,pojela si vec 2 cokoladice,ne mozes bombone pe rucka"user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 988
24.12.2015 19:28:06   
vikiveki
Veselice i kod mene je slična situacija,već smo dobili na dva mesta po tri paketića,a ostalo je još i kod mm u firmi ali kod njega ćerka nema pravo jer ima 11 god,kod mene u firmi će imati pravo još jednu god.A babe i dede će im dati za Novu god...ja preko noći sakrijem veći deo sadržine paketa,jer ne znaju da stanu sa slatkišima, pa posle neće ništa kuvano da jeduuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 989
24.12.2015 19:35:12   
veselicaa
Ma moje rucaju bez problema,evo S malo prehladjena i ceo dan jede sve sto stigne.Nego jednostavno ne volim kada umaju toliko slatkisa na dohvat ruke,inace uvek imam i pravljene kolace ili tortu,grickalice prepun ormaric jer prvenstveno ja i mm ne mozemo bez njih,ali ovo je kao njihovo,ispod jelke stoji i one samo vade i jedu.Evo nijednu vocku nisu pojele iz korpe na stolu,kako sam je jutros napunila tako stoji.A inace dnevno pojedu po 2 ili 3 kg voca,tj svi mi u kuci.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 990
24.12.2015 19:50:15   
Anck Su Nmaun
Citav dan nisam mogla da udjem na forum user posted image nemam pojma do cega je..pa eto dobro vece user posted image tek sad sam uspela!

Direktna veza do poruke: 991
24.12.2015 19:50:27   
vikiveki
Ma moja dva sina slatkiše obožavaju a pored ćerke mogu teći u reci,ona ih ne bi uzela. Problem su mi njih dvojica, jer kada bi ih pustila tačno ne bi stali dok im se ne bi smučilo, a za ručkom je borba svaki dan da jedu nešto kuvano.Sa ćerkom mi je pesma.
Nego mogli bi mi malo kaficeuser posted image izvolite

Direktna veza do poruke: 992
24.12.2015 19:55:31   
emicaa
T će tek dobiti za novu paketiće,od tetke,babe i od nas.Poslaće joj moja mama jedan i svekar će donijet jedan.Sreća pa ona ne voli pretjerano slatkiše pa onda idijelim djeci od zaove,oni žive od slatkiša oboje.
Mi bili kod sveki,večerali i sad kukamo.Sad ću popit jednu kolicu da mi proradi želudac user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 993
24.12.2015 19:56:23   
vocicana
Jao ja bi jednu ali sa casicom baylis-a...mmm bas bi me okrepila I opustila istovremeno. Ja sam sada sredjivala tus kabinu I kupatilo, mrtva sam vise.

< Poruku je uredio vocicana -- 24.12.2015 19:57:19 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 994
24.12.2015 19:59:23   
vocicana
T ce biti mnogo srecna sa toliko paketica I igrackica. Dusa jedna, gledala sam slike na fb, selektivno ih izbacuju, kako je lepa, oci, celo lice, kao andjeo!
Nego kako li je Dijana? Da li je sve u redu, izasli su sigurno iz bolnice...

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 995
24.12.2015 20:00:46   
Sanjica26 RR
Moja deca pojedu po dve cokoladice one kinder i to im je dosta. Grickalice ni mi ne jedemo tako da to ne traze.
Ja cekam moje. Ycila sam dok nisu bili tu. Mogla bih neki film da gledam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 996
24.12.2015 20:25:14   
wivern
Evo i mene, trebalo je da idem na koncert željka joksimovica ali ništa od toga. Keva je počela da kuka kako je preumorna pa sam odustala.
Valjda ću uspeti barem da se ofarbam ako ništa drugo

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 997
24.12.2015 21:47:02   
17 joka
volim da popijem pivce to me najvise opusti kad sam najumornija i najneraspolozenija ali vino kad popijem muci me uzas pa to izbegavam

decica vole slatkise onoliko koliko nauce od malena,oucena mojim iskustvom svom detetu bih sve davala umereno

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 998
25.12.2015 7:03:02   
wivern
Dobro jutro ženske.
Ja danas radim popodne, menjam koleginicu.
Ne znam da li da već ustajem ili da se razvlacim još malo.
Ja nikad nisam bila ljubitelj slatkiša, ni kao mala, ali zato sam tamanila cipseve i ostale slanise. Cokolade pored mene mogu danima da stoje.

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 999
25.12.2015 7:05:56   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Rasanila san, ali me mrzi da ustajem. Mozda zaspim. Ako ne, onda cu da se uhvatim za peglu dok se Sofi ne probudi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here