|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
25.12.2015 7:16:47   
wivern
Sanjice ja bih se pre uhvatila za farbu za kosu user posted image zlo na šta ličim. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1001
25.12.2015 7:18:51   
Sanjica26 RR
Izgleda cu ja morati uskoro da se farbam. Odjednom sam osedela.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1002
25.12.2015 7:20:50   
wivern
E taj problem imam od srednje škole. Meni jeno ćale osedeo, bio je potpuno beo a i mama mi je poododsta seda mada se ona i drži. Nego mi je izrastak zlo, a uveče padnem kao pokosena u krevet.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1003
25.12.2015 7:44:17   
mali_mis
Jutro user posted image
Ja sam se juce ofarbala i sad sam zadovoljna i mirna.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1004
25.12.2015 7:46:24   
tekilica
Ja imam jednu sedu vlas. Ne znam sta da mislim o tome.

Dobro jutro,mame!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1005
25.12.2015 7:47:52   
Trcosava
Jutro! Ja sam se ofarbala prošle nedelje user posted image sad sam mirna. Sinoć sam pisala neki post sa telefona i zaboravila da kopiram i naravno ''istekla sesija''. Mrzelo me ponovo da kucam. Kako god, ja još nisam dobila. Juče skoro ceo dan kao da mi je krenulo, odem u wc, naravno ništa. Sutra mi ne gine apoteka user posted image Oodlepićuuuuu

Nego, da ja turim kafu?
user posted image
image upload no size limit

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1006
25.12.2015 8:04:23   
wivern
E neka si nam turila. Ja je srcem natenane.
Ja cu se prefarbati danas pa makar crkla. Ne mogu vise da se gledam u ogledalo ovakva. Fuj.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1007
25.12.2015 8:10:53   
Trcosava
Ček, si ti danas kući ili????

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1008
25.12.2015 8:21:27   
Bibilib
Dobro jutro zene da li ste se naspavale.... Kod nas je jutros bas hladno...prava zima...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1009
25.12.2015 8:35:59   
milicicak
Jutar u kafanu :)
Mi danas idemo po paketic na mamin posao a neko pametan se setio da organizuje dodelu u 3 popodne pa ostadoh kuci :) bas me zanima kako ce da reaguje na dekicu...
Meni se nesto mulja po stomaku, ocu li dobiti ranije ili necu bas me nervira, nervozna sam kao pas.
Mini buba doruckuje evo vec 45 min pa cemo u postu da posaljemo cestitke

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1010
25.12.2015 8:46:19   
Anck Su Nmaun
Kafana dobro jutrooo ..moze jedna nesica user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1011
25.12.2015 9:12:18   
wivern

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ček, si ti danas kući ili????

Ouuuuu jeeees, do 12 user posted image

Ja se zamazalaaaaaaaaaaa, sad cu i nokte da nalakiram dok se malisa igra user posted image

Anck, stize

user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1012
25.12.2015 9:29:20   
Figaro88
Dobro jutro.
Meni kosa tako brzo raste da uvek imam izrastak,a posto mi je kosa sveetlo smedja a farbam se u ccrno vidi se bas.Jos sam pocela i da sedim user posted image A moj otac ima 62 i pet sedih na glavi user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1013
25.12.2015 10:15:23   
emicaa
Trćo držim ti palčeve da krene.Šta je sa Ivankom,jel ona dobila ikako?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1014
25.12.2015 12:33:53   
Ana RR
Wiv, ja sam danima kukala za šišanje user posted image zbog ovih prehlada i čuda nikako nisam mogla da odem, a ko je nekad imao kratku kosu zna kako je to kad zulufi prerastu, pozadi na vratu user posted image a ja pogotovo ludim zbog toga, nekada dok sam imala više vremena išla sam kod frizera na 20 dana. Sad dva meseca prođe!! Kad me sredila moja frizerka čini mi se da sam mogla da poletim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1015
25.12.2015 13:21:40   
veselicaa
Sta ima zene?
Ja se ne farbam jos uvek,bar tu brigu nemam,necu ni da se farbam dok mi se ne pojave sede user posted image
S nije isla u vrtic ni danas,neka je kuci,ali joj dosadno celo jutro sam morala da je animiram.Sreca ne radim,pa imam vremena.
A. u skoli,suprug sad doneo paketic iz njegove firme,ogroman je ali su sve slatkisi.S uzela samo kinder jaje i orbit,dobro je user posted image
Ana ti imas kratku kosu i bas ti lepo stoji,moja je duga preko celih ledja i bas gusta,kada krenem da je farbam bice mi potrebne 3 farbe,mada cu je tada verovatnno skratiti do ramena.
Neko za kaficu user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1016
25.12.2015 13:42:36   
vikiveki
Evo Veselice ja bih mogla jednu kaficu...pravim malu pauzu,pravim celo jutro sa klincima čestitke za naše RR drugare a i za celu rodbinu,pa smo kao mala manufaktura za pravljenje čestitkiuser posted image neko secka,nako lepi a neko i pišeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1017
25.12.2015 14:48:08   
mila83
Zdravo zene ! Evo i mi smo se vratili nasoj kucici,bili smo kod moje sestre par dana u NS.
Viki,bas me nasmeja,tako i kod nas,citava proizvodnja cestitki u toku user posted image planiram sutra ili u ponedeljak da posaljem i RR drugarima.
Moji klinci sa velikim nestrpljenjem ocekuju paketice iz mm firme,koji budu bas lepi,uvek dobiju kvalitetne igracke i malo slatkisa.I ja jedva cekam,pogotovo za moju malu mrvicu da vidim sta ce dobiti ovaj put. user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1018
25.12.2015 14:52:25   
vonavoj
I ja se sinoc ofarbala..seda sam strasno..a prerasla mi kosa,kao pustam je..izdrzacu jos par dana..

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1019
25.12.2015 15:08:08   
mila83
I ja bih trebalo opet da se farbam,imam puno sedih,to je kod mene dosta rano pocelo...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1020
25.12.2015 15:11:06   
NadaR
Ja se nadam da necu ubrzo dobiti sijede. Moja mama sad sa 50 jedva da ima po koju .

Kod nas kao da je 25 .mart. Svi setaju u prslucima.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1021
25.12.2015 15:34:12   
Sanjica26 RR
I moji su kasno osedeli, ali ocigledno to nema veze.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1022
25.12.2015 15:37:36   
branki*
Zene,da vam mahnem!akcija sa ovom decom non stop!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1023
25.12.2015 15:51:11   
emicaa
Ja sam bila pametna pa sam se počela farbati sa 16 godina user posted image ne znam ni da li imam sijede,nisam nikad primjetila ali imam jednu sijedu obrvu,spalila bih je user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1024
25.12.2015 15:55:23   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Wiv, ja sam danima kukala za šišanje user posted image zbog ovih prehlada i čuda nikako nisam mogla da odem, a ko je nekad imao kratku kosu zna kako je to kad zulufi prerastu, pozadi na vratu user posted image a ja pogotovo ludim zbog toga, nekada dok sam imala više vremena išla sam kod frizera na 20 dana. Sad dva meseca prođe!! Kad me sredila moja frizerka čini mi se da sam mogla da poletim user posted image

Meni nisu smetali zulufi, čak sam ih stalno i imala i paperje pozadi na vratu, ali zato kad mi poraste preko ušiju - šenem. Ovde sam odustala od šišanja, jer em skupo, em nemam ni vremena da odem. A isto sam išla na 20 dana na šišanje, to uglavnom kod tetke. Krenem kod sestre, pa prvo svrnem do tetke da me šišne user posted image Tj uvek su me šišale radnice, tetki bilo žao moje kose

Vrnusmo se iz šetnje, nisam ništa bolje volje. Sad da idem da se istuširam, pa da napravim pizzu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here