|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
25.12.2015 16:16:39   
Ana RR
Joj ja ne volim to paperje user posted image kad dođem u fazu da zulufe mogu da stavim iza ušiju kao da mi je duga kosa, e onda je već prekardašilo user posted image mada, imala sam period kada sam imala neku neobaveznu frizuru, pa su i zulufi bili takvi (kao npr što ima ova ženska na mom avataru), to je bilo u trudnoći kada mi je kosa bila prelepa. Nakon porođaja više to nije bilo to.

< Poruku je uredio Ana RR -- 25.12.2015 16:56:24 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1026
25.12.2015 16:17:42   
Ana RR
Inače, mm priključio mikrofon na komp i evo ovo moje dete peva li peva user posted image već daaaanima kuka da mu kupimo mikrofon.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1027
25.12.2015 16:54:57   
mamin mish
Dobro vece!
Ja samo da mahnem i da pozelim srecan bozic svim koji ga slave!

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1028
25.12.2015 17:11:08   
tekilica
Dobro vece! Srecan Bozic svima koji ga slave danas, slavite ga u miru, sreci i veselju!

"Ima ih što plaču što ruže imaju trnje. Ti se veseli što trnje ima ruže."

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 1029
25.12.2015 17:17:26   
Bibilib
Srecan Bozic i smoje strane svima koji slave....user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 1030
25.12.2015 21:44:05   
mali_mis
Ja uzela da pratim predavanja iz css3, i bacim pogled na RR i cvrc, sad me mrzi user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1031
25.12.2015 21:52:49   
vikiveki
Srećan Božić svima koji ga danas slave! Ja bih mogla sad nešto žestoko od pića,da se malo opustim...u meni sve ključa i vri,kao u loncuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1032
25.12.2015 22:44:48   
mamin mish
Dobro vece!
Evo i ja da se napokon javim. Ove nedelje guzva i na pislu i kod kuce. T je bila na bolovanju kod babe i dede a ja koristila vreme za srenjivanje i za sebe.
Evo sad sedim i pijuckam vino.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1033
25.12.2015 23:00:26   
Trcosava
Mi poćerasmo vešticu, nadam se da će stići.

Ana, postavila sam ti jednu slikuuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 1034
25.12.2015 23:34:25   
wivern
Srećan božić žene.
Ana ja više kose imam na vratu nego na glavi. A o zulufima mi ne govori. Ja sam se sisala na 15 dana, jer sam sizela.
Uh žene stigoh kući u 11 a radila do 9. Kao, u stvari ništa nisam zavrsila jer pukao net na poslu user posted image
Sad u krpe pa ujutru novo kolo nova sreća.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1035
25.12.2015 23:41:49   
veselicaa
Evo i mene.Deca konacno spavaju,muz u trecu smenu,gledam tv i razmisljam sta da grickam ovako kasno.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1036
26.12.2015 7:28:52   
branki*
Jutro,zenskaci!ajde,kafica!budjenje!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1037
26.12.2015 7:34:48   
serpica
Dobro jutro user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1038
26.12.2015 7:36:17   
Trcosava
Prisutna! Di ga je kafa? user posted image

user posted image
upload image online free

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1039
26.12.2015 7:37:35   
branki*
Mmmm!kao da mogu miris da osetim!hvala,trcouser posted image

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1040
26.12.2015 7:41:59   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1041
26.12.2015 7:44:30   
Trcosava
Branki, ja samo turkiš. One druge bućkuriše popodne, ako mi treba da budem budna user posted image kao sinoć recimo hahahah

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1042
26.12.2015 7:46:40   
branki*
I ja samo turkisuser posted image a,buckalice popodne!

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1043
26.12.2015 8:25:41   
mila83
Dobro jutro zene ! Hvala na kafi,sto kaze Branki,samo sto ne zamirise preko ekrana !
Klinci u krevetu,gledaju neki crtani,T jos spava ,ja pijem buckuris user posted image a mm otisao da poplaca racune.
Danas kod mm u firmu dolazi deda Mraz,klinci ustali jos u 6:30h..ko ce docekati 11h sa njima sada.

Evo ko je za malo kroasana uz kafu user posted image
user posted image

< Poruku je uredio mila83 -- 26.12.2015 8:29:07 >

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1044
26.12.2015 8:36:05   
Mala Elena
Moze, bas sam gladna i nervozna. Spavala u prekidima, maloj opet zapusen nos... poludecu!
user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1045
26.12.2015 8:42:03   
vocicana
Dobro jutro zenskee
Ja ustala pe jedno 45 minuta, sama sam danas, svasta imam za uraditi, ali polako cu.
ME, verujem da ti je dopiz... Stvarno je ovo vreme ludo, ne mogu da verujem da pahulja snega jos nije pala, bas je neophodno, vazduh je tako zagadjen I tezak. Sinoc sam se umalo ugusila, morala sam oko 19 h da izadjem, kao da sam u gasnoj komori bila, a trenutno je takva magla da se prst pred okom ne vidi.
Kuvam kafu, Turkish, nes, caj, sta ko zeli.....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1046
26.12.2015 9:01:27   
Figaro88
Dobro jutro :) Ja danas lencarim,probudila sam se jutros u pet,u stanu vrucina,vazduh suv,i nisam mogla vise da spavam.Mm otisao kod njegovih,Andrea se igra,pijem kafu na miru i u tisini i bas prija user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1047
26.12.2015 9:31:35   
mila83

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Moze, bas sam gladna i nervozna. Spavala u prekidima, maloj opet zapusen nos... poludecu!
user posted image

Joj ME, nadam se da cete brzo ozdraviti ! I mi nesto smrckamo,vreme je skroz blesavo,treba snega stvarno..bas sam se uzelela onog ostrog,hladnog i svezeg vazduha.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1048
26.12.2015 10:52:19   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ana, postavila sam ti jednu slikuuser posted image

Gde Trco?

Wiv, onda me kapiraš, ni ja nisam bolja. Kosa tanka, kad je čista deluje kao da je ima ali čim prespavam... užas. Redovno je perem ujutru pre posla tj prala sam. I nigde ne idem prljave kose, to je još jedan razlog zbog koga volim da je baš kratka, treba mi max 10 min da je operem, osušim i namestim.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1049
26.12.2015 14:11:13   
Kata90
Juhu ima li koga....neko za coffeeeuser posted image
Ni meni nije dan danas,spavala u prekidima....malisa opet kasljuca i temp.
poludecuuser posted image
Stvarno bi mogao pasti sneg,da ubije ove bakcile.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here