|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
21.12.2015 13:06:45   
Anck Su Nmaun
Jao kad smo od paketica, ja cu izludeti dok ih ne dobijemo. Hocu da ih vodim kod mojih na par dana, a paketici jos ne stizu a kod mene u firmi uvek bude i predstava a niko nista ne govori user posted image

Sad sam skuvala supicu da se malo okrepimo ja i H , posto zajedno sad bolujemo kuci user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 901
21.12.2015 13:19:57   
veselicaa
Stigoh i ja.Radila,odvela dete u skolu,bila do uciteljice,kod prijateljice na kafu,stavila rucak,sredila kucu sada odmaram.
Moja S prekostutra ima predstavu u vrticu i tu dobija paketic,posle od muza na poslu,pa babex2,tetkex2,ja i mm im pravimo velike sa igrackama i slatkisima.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 902
21.12.2015 13:58:12   
mila83
Zdravo zene,javljam vasm se i dalje ukocena sa jedne straneuser posted image
Moja M je u skoli,D uskoro stize iz vrtica,a T ne odustaje od penjanja na sto.
Ja ne mogu ni da izbrojim koliko paketica dobijamo,od sve uze rodbine puta tri,plus opstina,skola,mm firma itd..nesto pojedemo,uglavnom razvucemo do kraja marta sve slatkise i grickalice.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 903
21.12.2015 14:49:53   
Kata90
Hellllooo,neko za kafuuser posted image
Konacno sam spremila celu kucu,i usisala..dosta mi je bilo dva dana od gostiju user posted image
Slatkisa smo se nadobijali,jos sutra idemo kod deda mraza od mm u firmi dele,pa i predstava ce biti.
I mi cemo biti mirni sa slatkisima,barem to necu morati kupovatuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 904
21.12.2015 15:57:34   
mila83
Jel neko za kafu user posted image user posted image user posted image
Bas sam nesto bezveze,,evo i ja sam sad usisala posle rucka,oprala sudje i stavljam kafu..predvece idem na jedan koncertic muzicke skole,valjda ce me razveseliti.Kad me boli vrat,nije mi ni do cega.Sad sam popila Diklofenak.Inace izbegavam lekove.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 905
21.12.2015 16:08:45   
Anarunika
Mila šta ti bi,što se ukoči? Ja ovako s neba pa u rebra,dobar dan želim user posted image
Jedva čekam da čujem utiske sa koncerta !

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 906
21.12.2015 16:14:15   
milicicak
Dan u kafanu. Ova magla je strasna,nista se ne vidi...
Mila, meni midokalm najvise pomogne kad se ukocim. Da brzo prodje

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 907
21.12.2015 16:16:29   
mila83
Hvala,nisam nikad taj lek probala.I ja jedva cekam koncert pa cu ti preneti utiske Anarunika.A moram vam postaviti video sa mog koncertica sa najmladjima sto je bio prosle nedelje,bas su bili slatki.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 908
21.12.2015 16:26:37   
Ana RR
Helou ženske user posted image

Kod nas se magla malo podigla, jeeej. Ovde je uvek suprotno od onoga kako je u gradu.

Ja i dalje nikakva, svako jutro se budim sa glavoboljom (po sred čela me boli) a konstantno me boli desna strana vrata tj više ka potiljku pa na gore. Čak mi smeta i kada ležim na toj strani. Malaksala, oči jedva držim otvorene (da li je to možda nizak pritisak?), vučem se kao zombi po kući. Koji mi je više?

Mm vodio Marka kod dr, kaže da nije za ab, prepisala mu inhalacije pulmikortom 3 dana ujutru i uveče. Kašlje i nos mu je zapušen.. valjda će mu pomoći inhalacije.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 909
21.12.2015 16:37:29   
mila83
Ana,mene kad tako boli glava kod potiljka,jeste pritisak,ali je visi..ja inace uvek imam nizak pritisak. i znam taj neprijatan osecaj kad spavas na toj strani pa ti i to smeta( ne mislim sad na ovo kad sam ukocena).

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 910
21.12.2015 17:24:56   
Ana RR
Mila, izmerio mi mm sad pritisak, 104/69... ipak je malo niži. A taj bol mislim da je više od ukočenosti jer recimo kad podignem glavu i okrenem ja u desno, to me užasno boli. Skroz sam bre ukočena a na masaži sam bila pred dolazak u Srbiju, negde u aprilu, znači baš davno. A to me jedino spašava.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 911
21.12.2015 19:43:32   
wivern
Ja sam za kafu, jelo, alkohol...sve
Jutros mi pukne guma kod pancevca, namucih se kao isus da je zamenim, zapekla nenormalno, cak sam imala i pomoc nekog divnog coveka ali na kraju je morao ipak vulkanizer da je skine. Sad kupila gume i morala na reglazu jer mi zadnje gume potpuno najedene kao da auto nikad nije bio na reglazi. Zlo.
Anci nadam se da ce inhalacije pomoci, trebalo bi da bude super sa njima.
Jedva cekam paketice u nedelju user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 912
21.12.2015 19:54:21   
Maraj
Mame pisala sam u temi razgovori mama. Proverite br serije Eferalgan leka
http://www.alims.gov.rs/ciril/

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 913
21.12.2015 20:10:13   
Ana RR
Au bre Wiv, što te poteralo... osećam da si popiz**la user posted image

Nadam se da će biti bolje, još ga nešto ujelo za obraz (verovatno je komarac jer sam ga pre neku noć čula kako mi zuji oko uha ali ga nisam ulovila), pa se ogrebao na dva mesta... sav je kao ranjenik user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 914
21.12.2015 20:21:25   
emicaa
Ja sam opet fuj,aaaa hoće li mi jedan dan proći a da se ne osjećam ovako.gladna sam,jede mi se i slatko a ne mogu ništa.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 915
21.12.2015 22:11:42   
veselicaa
Emice procice,znam kako se osecas user posted image
Mi okitili jelku,muz radi,ja sa decom do malopre sredjivala lom koji smo napravile dok smo kacile ukrase po kuci,sada one na spavanje a ja da gledam tv i kuckam neke mejlove.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 916
21.12.2015 23:17:05   
Kata90
Kuc,kuc ima li kogauser posted image
Meni se jos nespavauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 917
22.12.2015 6:25:43   
wivern
Anci i ja cujem komarca kod nas, a videh i jednog pre neki dan na zrenjanincu. Stojimonispred radnje na pus pauzi a on zuji oko nasih glava user posted image
Ma i nisam popuser posted image kako sam očekivala, nisam imala vremena za tim. Počela sam da sizim i ukapirala da moram da delam a ne da se pušim od besa user posted image
Emice debelo si trudna i to je sve normalno, divljaju ti hormoni draga. Još malo i biće bolje. Istresi se ovde sa nama, zato smo tu, kaži sve što te muči i kad te muči.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 918
22.12.2015 7:54:03   
mali_mis
Jutro user posted image
Pijem kafu sa dodatkom neskvika user posted image Ima dobar ukus, samo se kafa manje oseca.
Krenem da pravim kafu, i zeznem se i turim neskvik, a onda turim i kafu, i tek kad se to grejalo u mikrotalasnoj skontam user posted image Al sta sad, ne valja bacati.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 919
22.12.2015 9:05:05   
mila83
Dobar jutar! M mishu mozda si upravo otkrila svoju novu omiljenu kafu user posted image meni je od jutros bolje, popustilo me u vratu, jos malo osecam da nije kako treba ali je mnooogo bolje.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 920
22.12.2015 9:31:05   
milicicak
Jutar u kafanu :)
Ja sa tatom u KCS, vodamo se po lekarima... Smoricu se kao drvo...
Mila, super sto ti je bolje

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 921
22.12.2015 9:54:31   
Anck Su Nmaun
Joj kod nas diiivnom suncano jutro , tacno mi da volje za sve!
Skuvala rucak, obrisala prasinu u dnevnoj i prozore u decijij sobi...al mi se ne da da usisavam...tu se jako umorim user posted image

Odoh sad pod tus user posted image

Direktna veza do poruke: 922
22.12.2015 10:07:20   
emicaa
Sad tek vidim da mi jutrošnji post nije otišao.Uglavnom sve isto kao i sinoć,jedem muka mi,ne jedem muka mi .od danas sam 11sedmica,baš da vidim hoće li biti imalo bolje.Mužić mi je od danas na godišnjem,posle nove počinje radit na istom mjestu ali drugi je gazda.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 923
22.12.2015 10:10:33   
Trcosava
Kod nas je prelepo vreme. Ujutru je magla i žnj, a kako dan odmiče, tako je lepše. Evo sad ni oblacka.
Zadnjih dana ja idem po dete autom, jao ljudi koliko meni fali da vrtim đevrek! Mislim da čim negde počnem da radim, prva plata ide na časove i polaganje. Ako do tad ne usvoje nešto pa da mogu samo da prebacim dozvolu.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 924
22.12.2015 11:00:20   
mamin mish
Jutro i od mene.
Ja na poslu i napokon stigoh da se javim. T je na bolovanju kod babe i dede.
Trco a zar ne mozes da uzmes onu medjunarodnu vozacku. Znam da je moja sestra uzimala kada je bila u Sloveniji dve godine.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here