|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
19.12.2015 15:40:19   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: branki RR

Lele,ovo nije zurka,nego bolnicku karantin,svi bolesniuser posted image da sto pree ozdravite svi!!!

Lujko user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 826
19.12.2015 16:26:16   
vikiveki
user posted image izgleda sam i ja u tom bolničkom karantinu,em šmrcam,em me od jutros pokočilo jedva sam ustala...a još malo treba da idem na slavu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 827
19.12.2015 16:32:16   
branki*
Eto,i ti vikiveki,kazem ja.da ozdravite brzo!
Ja bih samo spavala,smlatilo me ovo vreme.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 828
19.12.2015 16:48:37   
wivern

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Treba jedan debeli minus da pobije ta user posted image

i sad se svi pravite da ovo nisam ja pisala user posted image

Znas da ja mrzim zimu ali si nacisto u pravu. Ovo vreme je idealno za viruscine i druga user posted image
Zene znam ja sta ste vi pisale ali mi je bilo logicno da to cujem i od dr. Ipak se vracamo na ono da je najbolje leciti se preko foruma jer nam je vecina dr nesposobna.
Auu kako mi se spava, jedva drzim glavu na ramenima. Za dva dana sam spavala 7 sati. A M kao navijen, trtlja,pici po stanu.
Branki izgleda da ce se januarska tema zvati kaRRantin

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 829
19.12.2015 17:31:58   
emicaa
Kuc kuc,ima li koga.Mi šetale više od sat vremena,naravno ja nisam imala kapu pa me uši zabolile.Sad pravim Dori večericu a sebi ću naručit picu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 830
19.12.2015 17:36:22   
mila83
Ja sam jos juce pisala da me boli vrat,danas jos vise,desna strana,pa cak malo i rame...
izgleda si u pravu za karantin Branki ..mozda bi neko kuvano vince pomoglo? user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 831
19.12.2015 17:41:38   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Kuc kuc,ima li koga.Mi šetale više od sat vremena,naravno ja nisam imala kapu pa me uši zabolile.Sad pravim Dori večericu a sebi ću naručit picu user posted image

ih ti si sva blesava user posted image

Wiki, znam da sam u pravu ali koliko vi znaju da mrzim zimu i sve što ide uz nju, zato dodah ono da zanemare ko je pisao user posted image

Mi oktitili jelku, Anči sva srećna. Ja sad sa mm idem da lepim opet ono što mi noćas popadalo sa zida user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 832
19.12.2015 17:50:20   
emicaa
Šta ću Trćo kad ona ne voli picu,dala bih i njoj user posted image djete mi više voli zdravu hranu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 833
19.12.2015 18:09:33   
wivern
Emice na koga ti je Dora user posted image kad ne jede picu?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 834
19.12.2015 18:25:24   
Trcosava
Eh sad se i meni jede pica, ali naručena.

Samo stvarno Emice, prosto mi neverovatno da dete ne voli picu user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 835
19.12.2015 18:50:00   
veselicaa
Gde ste zenske,vidim prehladjenih ima dosta,da brzo ozdravite pogotovo klinci user posted image
Malopre dosla sa slave,bili kod zaove,napolje pada kisa,hladno je dosta,Ova moja deca poludela skroz,uzela plastelin,igracke ma svasta rasterala po kuci,izgleda im dosadno.
Wiv pisala sam ja o nesposobnim dr,prosle godine odem sa S kod doktora,neki mlad,ona kaslje,laringitis,on stao misli se pa jos pita kako bese ona inhalacija,ja kazem pulmikort,on odgovara,da,da,pa posle opet kako se bese zovu one kapi za nos na O user posted image ja rekoh Olynth on kaze:e bas te user posted image Mislim se,koji idiot,strasno.

< Poruku je uredio veselica -- 19.12.2015 18:53:59 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 836
19.12.2015 18:54:10   
Ana RR
Ni moje dete ne voli picu. A ni palačinke. Pa gde to ima?

Mm ode kod kumova na slavu a Maki i ja u karantinu, šmrc user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 837
19.12.2015 19:04:04   
wivern
Anci i mi smo u karantinu user posted image , ni mi ne odosmo na slavu danas.
Veselice najbolje da ostave recepte i pečate u ambulantama pa ćemo mi samo sve upisivati. Po potrebi.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 838
19.12.2015 19:13:30   
veselicaa
Wiv pa to,ja sam shvatila sta odgovara mojoj deci kada su prehladjena,sta im pomaze i trudim se da ih ne vodim kada nisu mnogo prehladjene.A jos kada im trazis da urade ks zbog ab,ili pitas koji probiotik uz ab,a oni u cudu zasto tako,mislim idu li oni u korak sa vremenom,to je odavno praksa kod normalnih doktora.
Nego mi tu nista da promenimo ne mozemo,mnoge stvari sami naucimo i od prijatelja i rodjaka koji imaju decu,a pogotovo ovako na forumima.A tek sto doktori ne vole kada im kazes da si nesto naucila ili procitala na netu,automatski si neobrazovana i glupa user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 839
19.12.2015 19:16:05   
wivern
Nemam više komentara za njih, nego hoćemo li nešto popiti. Slava je ipak user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 840
19.12.2015 19:19:14   
veselicaa
Ajde kazite sta zelite,sluzim pica po zeljiuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 841
19.12.2015 19:19:57   
emicaa
Wiv pojma nemam na koga je ali neće pa neće,ali zato palačinke obožava,čim vidi da nosim bilo kakvu tavu kaže mama pravi činke user posted image
Ja se dobro oljutih,uh baš mi je godila,još da ju je ovaj batica isjekao da ne moram ja bio bi još divniji user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 842
19.12.2015 19:30:03   
Ivanka 75
Hoce neko palacinke?
Pravim upravo!

a torta za rodjus ovaj džubilarni
user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 19.12.2015 19:32:55 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 843
19.12.2015 19:34:42   
veselicaa
Za pocetak:
user posted image
Somersbi je uvek hit ovde pa izvolite:
user posted image
O Ivanka hvala za tortu i palacinke,srecan i ovde rodjendanuser posted image

< Poruku je uredio veselica -- 19.12.2015 19:35:44 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 844
19.12.2015 19:50:50   
lesica
Helou, helou!

Bolje da se vratite/mo piću i iću, od pominjanja ovih boleština i karantina nema vajde ( mi još svi na dijeti... unakaženi od stomačnog)

Šta se raddi drage moje, nije da ne čitam i da nisam u toku, nego eto, red je da priupitam user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 845
19.12.2015 19:58:48   
Ivanka 75
Vidim da je bolest zauzela svoje mesto user posted image
Kuc kuc mi zasad zdravi...
Da vas sve brzo prodje... user posted image
Mm zauzeo komp ima dve nedelje pa ne stizem da pisem, a da pisem sa tel nemam vremena.
I sad mi dete otkaza cas popodne pa uhvatih da napravim palacinke za veceru user posted image nismo ih odavno jeli, a vi znate da je nama petak - palacinkasti dan, danas je subota a ko gleda u dane...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 846
19.12.2015 20:01:32   
Anck Su Nmaun
Uuuhh i ja se pridruzujem od jutros me grebe grlo i slinim user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 847
19.12.2015 20:09:41   
emicaa
Ih veselice pa daj nešto i za trudnicu,ja sam jedna od onih finih što ne piju u trudnoći user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 848
19.12.2015 20:12:22   
Anck Su Nmaun
Jao nemoj danas sam popila na slavi pola case vina... tako me povuklo... jooos jjosssss user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 849
19.12.2015 20:13:41   
veselicaa
Emice izvoli,sve za moju lepu trudnicu user posted image
user posted image
A i neki mafin
user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 19.12.2015 20:14:29 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Koga pacijenti zovu kad im je teško…
Što bih dala danas da čujem majčin glas u slušalici...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Кућни послови.
пеперутка16

Које кућне послове углавном ради ваш муж?

Click Here