|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
18.12.2015 20:34:21   
mama krava
Imas bes dobre na super popustu u Ovuesse-u! Poceli popusti 50-70%

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 801
18.12.2015 20:37:52   
branki*
Kako bre misu retko vidjas karirane kosulje,ove godine se bas nose karirane kosulje!bas ih ima.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 802
18.12.2015 22:19:58   
mila83
Cim se neki drvoseca pojavi,kafana odmah zivne ! user posted image
Gde ste zene,jel decurlija spava? Moji veceras poranili,pa sve pospremili,uglancali cizme za prozor,Sv.Nikola dolazi..ih,kad bi svako vece tako user posted image

Hoce li ko piti nesto veceras ?

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 803
19.12.2015 1:13:30   
Kata90
Ola zenske,ja u velikom spremanju pecem kolac....jos malo pa gotovo.
Sutra slavimo Ognjenu prvi rodjendanuser posted image bice veselo.
I sretna slava,koji slave Svetog Nikoluuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 804
19.12.2015 7:46:52   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 805
19.12.2015 8:05:45   
adulence
Jutrooo...pa ja juce propustih drvosecu,ja bih mu neku bradicu nabacila....ne moze bas skroz glat da bude...
Ju,ju,ju...lep pocetak dana...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 806
19.12.2015 8:09:01   
milicicak
Jutar u kafanu :)
Ja ustala kao prebijena, grlo mi se zatvorilo jedva kafu gutam nos curi, jupiiii. Da se saberem pa da krenem po redu...
Trco, samo da znas, neka te neka za drvoseci user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 807
19.12.2015 8:25:31   
wivern
Evo i mene, potpuno neispavane i besne. Sinoć od 2-6 dzodzili u Tirsovoj. Dr koja gleda u rokovnik šta sledeće treba d amu proveri i da nam kaže. Zlo.
Danas slobodna i mislila sam da odmaram ali sipak. Mališu razvaljuje temperatura.
Da sam sinoć imala drvosecinu sekiru sve bi im polupala tamo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 808
19.12.2015 8:27:08   
Trcosava
Ahahaha vidi ti te sreće za drvoseče ahahahahahah

Mili, nema. Ne dam. Moooje

ali zato sam za sve kafu skuvala, domaćinsku
user posted image
free upload

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 809
19.12.2015 8:34:22   
milicicak
Trco, fala vi, mozda ti i prepustim drvosecu.
Wiv, mini buba je u januaru imala 10 dana temp izmedju 39-40. Crp miran, ks ok, samo joj curio nos, gadan neki virus zakacila. 10 dana je bila na kombinaciji brufen/eferalgan a temp joj nije spala ispod 38,5...
Nadam se da cete brzo ozdraviti user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 810
19.12.2015 8:48:01   
Mala Elena
Jutro i od mene! Svima koji slave, sreno slavlje i da se lepo klopa i popije user posted image
Wiv, pa sta su mu rekli na kraju?

Direktna veza do poruke: 811
19.12.2015 9:04:06   
mila83
Dobro jutro ! Hvala na kafici Trco user posted image
Srecna slava Sveti Nikola svima koji slave danas !
Wiv,zelim vam da brzo ozdravite ,nemoj da se sekiras.Vec sam pisala juce,moguce da je stvarno jak virus,vidis da je i Milicicak imala iskustva s tim. Samo treba vremena da prodje.Nadam se da se M ne muci mnogo,dusa mala.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 812
19.12.2015 9:13:44   
emicaa
Dobro jutro,svima vama koje slavite neka je srećna slava user posted image
Mi smo sinoć otišli sa T u krevet,ja nisam odmah zaspala ali mi bilo žao ustati.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 813
19.12.2015 10:22:52   
Figaro88
Dobro jutro user posted image Wiv nadam se da ce vam brzo biti bolje user posted image Svi oko mene se muce sa nekim virusima,dz je pun vec danima,nama je trebalo mesec dana da ozdravimo,a ja jos uvek vucem upalu sinusa.
Danas idemo na slavu kod tetke,a tako mi se ne ide....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 814
19.12.2015 11:37:36   
Leptiric123
user posted image user posted image user posted image jutro zene.
Ja danas malo progledala, urbazon u inhalator pa je bolje...al baš mi se spava od njega.

Spremate li se za doček?

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 815
19.12.2015 11:39:43   
wivern
Uf kafica, mozeeeee
Zene ne sekiram se ja zbog temperatura, to su deije bolesti koje tek ocekujem da cemo imati. Nego ne debilizam u tim ustanovama gde ti niko nista ne govori. Ona mene salje kuci sa detetom koje ima temperaturu 39.4 i kaze to je to ne mozemo nista da mu damo a okriven je antibioticima. A onda kad pocnem da sizim po hodniku pojavi se neka iskusnija i kaze mi za kombinaciju brufen/paracetamol tj kako da mu dajem (na institutu mi dr rekla da nikako ne mesam brufen i paracetamol vece pre toga).
E to mene nervira, vi niste ni za lecenje onih bebi lutaka a ne zivih bica.
I tako... user posted image
Odoh do poste stigla mi opomena za porez izgleda user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 816
19.12.2015 12:18:13   
Ana RR
Wiv, ja ti napisah negde pre neki dan da se na 4 sata kombinuju brufen i eferalgan. Inače, da pitaš u apoteci za to rekli bi ni slučajno, a doktori tako preporučuju. Meni su i na halo bebi tako rekli kada je Marko ima 40 temperaturu.

Dobar dan, evo mi opet bolesni. Marko od juče opet zapušen i slinav, mene drma temperatura od sinoć. Tj. veroatno sam je imala i tokom prošle noći pošto me probudila hladnoća, sva sam se tresla ali mi nije palo na pamet da imam temperaturu. Juče popodne odem kod dr jer više ne mogu da podnesem ovaj kašalj i dobijem antibiotik. Posle dva sata opet počne da me trese neka hladnoća, ruke i noge ledene, ne mogu da se ugrejem. Mm me pipne i kaže pa ti goriš, izmerim kad ono 38,6 temperatura. Lepo ću da poludim!! Marko od 25. novembra ne može da se oporavi, samo se vrti u krug, bude mu ok par dana i onda opet isto. Dođe mi da sama tražim da mu prepišu antibiotik.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 817
19.12.2015 12:34:44   
Leptiric123
Wiv i ja isto kao Ana dajem. Ajde pišem ti u temi za temperaturu kako spuštam najbrže, nama su sve temeperature preko 39.5.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 818
19.12.2015 14:01:07   
Rosita

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dobar dan, evo mi opet bolesni. Marko od juče opet zapušen i slinav, mene drma temperatura od sinoć. Tj. veroatno sam je imala i tokom prošle noći pošto me probudila hladnoća, sva sam se tresla ali mi nije palo na pamet da imam temperaturu. Juče popodne odem kod dr jer više ne mogu da podnesem ovaj kašalj i dobijem antibiotik. Posle dva sata opet počne da me trese neka hladnoća, ruke i noge ledene, ne mogu da se ugrejem. Mm me pipne i kaže pa ti goriš, izmerim kad ono 38,6 temperatura. Lepo ću da poludim!! Marko od 25. novembra ne može da se oporavi, samo se vrti u krug, bude mu ok par dana i onda opet isto. Dođe mi da sama tražim da mu prepišu antibiotik.

user posted image , da sto pre ozdravite. Meni je D kasljao jedno 3, 4 nedelje pre zadnjeg virusa kad je toliko jako kasljao da je danima po vise puta povracao, pisala sam, plus 4 dana T... Dr mu dao sinacilin. Ja pricam sa mm, sto sinacilin, mada koliko dugo vuce, stvarno mi je postalo jasno da je dr hteo da ga pokrije, zna da ce cim ozdravi u vrtic, sve se proteglo, tako da je ispio 7 dana...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 819
19.12.2015 14:05:48   
emicaa
Wiv i ovde dr preoručuju da se rako kombinuje.
T sad ustala pa ode sa mm po sveki da ručamo.Večeras smo nas dvije same,muž ima večeru sa gazdom i još par mehaničara pa će na neki koncert.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 820
19.12.2015 14:06:02   
Ana RR
Rosi, ovo je stvarno da izludiš! Čitala sam za vas, miš mali baš se namučio. Ovo su neki mutanti virusi, ne znam šta da mislim.

Evo sad i Marka lomi temperatura, naravno da mora da bude vikendom.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 821
19.12.2015 14:20:37   
Trcosava
Treba jedan debeli minus da pobije ta user posted image

i sad se svi pravite da ovo nisam ja pisala user posted image

Imam farbu na glavi još par min, pa odo da perem kosu. a ljudi moji što je meni loše danas. Vrti mi se sve živo, kao da sam pijana user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 822
19.12.2015 14:23:30   
Ana RR
user posted image ali verovatno si u pravu.

E a ja sam na svu ovu muku juče i dobila, pa kad se nakašljem odmah trk u kupatilo. Od jutros sam se 4 puta tuširala.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 823
19.12.2015 14:50:31   
mamin mish
Dobar dan zene. Sretna slava svima koji je slave.
Ja tek sad stigla da se javim. Jutros se T probudila sa bolom u uvetu i od jutros se borim sa njom. Evo sada joj je i T skocila.
A sinoc mi crko bojler tj grejac pa od sinoc no tople vode nisam imala.Tek sad mi svekar namestio i sad cekam da se voda ugreje da uletim u kadu i istusiram se ko covek.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 824
19.12.2015 15:30:26   
branki*
Lele,ovo nije zurka,nego bolnicku karantin,svi bolesniuser posted image da sto pree ozdravite svi!!!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Ipak će se neko tako zvati ceo život
jelena038

Pre nego što neko ime stavite na listu mogućih za vaše dete, ili u anketu...

...konsultujete literaturu (18%)

...saznate bar čije je (9%)

...saznate bar šta znači (18%)

...pitate makar muža za mišljenje (40%)

...ne zamarate se previše oko toga (10%)

...mrzite imena (4%)

Ukupan broj glasova: 92

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here