Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 12:49:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Wiv, što ste bili na institutu? Mi smo naleteli na fantastično kestenje. Nadam se da ga ima još u maxiju, nikako da odemo.
< Poruku je uredio Ana RR -- 18.12.2015 12:50:30 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 12:51:09
|
|
|
|
Leptiric123
|
Dobar dan zene ja samo da mahnem....mrtva bolesna...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 13:22:40
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv jel sve ok? Leptiriću ti si bila skoro bolesna,šta te sad muči
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 13:25:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sad stigla sa gratis feniranja...sto to voleeeem Stravila rucak i odmaram.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 13:32:48
|
|
|
|
branki*
|
Zene,dajte kafu Mi zavrsili casove,skitali,bili u parkicu,malo se majem oko rucka i kuliranje,koliko je moguce sa njih dvoje!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 13:33:28
|
|
|
|
Leptiric123
|
Emice ma isto...pisala sam u Temi za istresanje negativne energije da se ne ponavljam. Baš sam zaglibila. A i mala je, al ona evo već gotovo sa antibiotikom, da izdržimo još jednu nedelju i idemo kod tate...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 13:37:29
|
|
|
|
emicaa
|
A leptiriću sad vidjeh,gadno baš. Joj trebam još oprati posteljinu i gotovo sa pranjem za danas.Oko dva će doći zaova,ona će vozit mamu a ja ću čuvat djecu.zvala sam i sveki za svaki slučaj ako njih troje odivljaju a ja poluživa nisam ni za šta.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 14:23:51
|
|
|
|
branki*
|
Sta vam je,sve ste zaglibile bzv!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 14:29:02
|
|
|
|
eca89
|
Meni duša spava, ! Gospodjica spava vec 1,5h, a da ja slučajno legla sa njom, probudila bi se za 15min grrrrrrrrrrrrrr !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 15:32:46
|
|
|
|
emicaa
|
Eco jesi li okušava preko dana kad ona zaspi da legneš pored nje,ja sam tako sa Dorom spavala.tako je samnom nekad i po dva i po sata spavala. Ja ispratila mamu,glava me boli.Baš će mi biti neobično bez nhe,mjesec i po je bila ovde.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 15:40:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Ih Emice, moja nikako neće ni dolaziti. A eno je naljutila se na mene, ugasila skype. Ne možeš ženi dokazati da ja ne prilazim računaru, ne stižem. A sa telefona ništa neću čuti. I evo, malo pre ode muž da gleda ćerku na karateu (polažu nešto), pa ide da plati račune. A ja nahranila malog i valjalo bi da operem sudove. Da makar krš rasklonim (po drugi put jaoo Deda mraze donesi mi mašinu za sudove i mašinu za sušenje veša )
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 16:02:58
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo mi imamo baš super odnis,mislim nekad mi malo pročačka živce ali kad sam ja živčo A ni mi u ovom stanu nemamo mašinu za sudje,ganjamo gazdaricu da nam ubaci ali za sad ništa.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 16:19:12
|
|
|
|
Figaro88
|
Mi nemamo mesta za masinu za sudove,a i ja i mm patimo za njom A cim budemo imali viska parica upujemo masinu za susenje vesa,ovako ga razvlacim po stanu,po radiatorima,kad ga ostavim napolju treba mu sto godina da se osusi,a posto imamo nove komsije iznad koji kao da su sa planine sisli desava se da i svasta pada po njemu
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 18:22:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo stigoh i ja. Hocu i ja masinu za sudove i susenje vesa od Deda Mraza Danas ceo dan u kuci,samo sto sam decu vodila u vrtic i skolu,muz evo ga drema,deca se igraju i prave takvu buku da mi nije jasno kako ovaj moj spava Sutra idemo na slavu kod zaove. Juce bila u trznom centru i uzela katalog iz Carpise,jaooj kako su im lepe torbe. Odoh da pogledam sta ima na rr,pa da posaljem jos neke mejlove.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 18:28:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Di ste žeeeeeeeneeeeeee Stig'o drvoseča (namerno do glatkega izdepiliran ) Kafu kasnije dam, ako stignem
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 18:28:32
|
|
|
|
mati
|
I ja sam kukala za masinom za sudove godinama,jos prebacivala muzu kako me prevario da se udam na kvarnjaka, bez masine. I sad mi evo stoji pet meseci u stanu nenamontirana. Sporet smo ugradili a masinu nismo. Ma samo mi smeta Ju Trco u koju ga sumu pronadje...
< Poruku je uredio mati -- 18.12.2015 18:29:50 >
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 18:32:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Trco zeno,masinu 'ocem,masinu za sudove i susenje vesa,necu drvosece A mogla bi i torba iz Carpise
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 19:06:37
|
|
|
|
wivern
|
Pi kakva si, turas mi samo ove izdepilirane Sad pojedoh nešto na kašiku, napokon. Stomak mi peva od sreće.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 19:49:48
|
|
|
|
mama krava
|
Samo da vas cokim!!!! Muak! Ja sam nervoznaaaa...u patos! Samo da mi prodje decembar na poslu! Ludnica! Želudac mi je vezan u čvor danima. Sad sam iz fleše navrnula neku domaću radžu što imamo i sad mi lepo...toplo u stomaku i više me ne boli želudac. A od brufena me boli!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 19:55:29
|
|
|
|
branki*
|
Mk,sto?imate neki bilans zavrsni,racuni i tako?slabo se razumem,ali cim je kraj godine,uvek se svode neki racuni izdrziiii!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 20:08:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Aaaa pa Milkice, brufen ako piješ na prazan želUdac će boli stomak. Od rakije će te boli sutra glava. Ali bitno da je tebi sade lepo Wiki draga, samo izdepilirani. Mada bi ja ovom kesu na vugla turila. Onog MOOOOOG drvoseču ne smem turam, će mi ga Mili otme
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 20:09:56
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Aaaa pa Milkice, brufen ako piješ na prazan želUdac će boli stomak. Od rakije će te boli sutra glava. Bolje sutra glava,nego danas stomak
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 20:12:11
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja bih kosulju od drvosece i neki alkohol
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 20:17:28
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ja bih kosulju od drvosece i neki alkohol Šta ćeš sa šuljom? Ti 'ladno? Branki, zato i napisah da je bitno da je njoj sada lepo. Odo' da spremim malo dete za spavanje i da ga na'ranim. Pa da gledam supermena
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 20:21:23
|
|
|
|
mali_mis
|
Volem karirane kosulje, a i davno nisam videla kariranu kosulju po dobroj ceni, ustvari retko ih i vidjam da su i lepe i kvalitetne i povoljne
|
|
|
Anketa
Čuvanje detetaKo vam čuva dete?baka i deka (
38%)

državno zabavište (
38%)

privatno zabavište (
10%)

dadilja (
6%)

drugo (navesti u komentaru šta) (
8%)
Ukupan broj glasova: 120Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!