|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
19.12.2015 20:16:26   
emicaa
Jao ma zlatna si user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 851
19.12.2015 20:19:39   
Trcosava
u jeee i ja ću si uznem jedan alkohol user posted image

Ana jela, sad će i Luka. Obesila sam one zvezde na plafon haha

Slikaću, pa ću staviti u oagovarajuću temu

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 852
19.12.2015 20:22:57   
Figaro88
Emice moja A isto tako,ne voli picu,virsle,pastetu,a jede proso,palentu,brokoli obozava,a na palacinkama moze da zivi user posted image Mi smo sada doali sa slave,usput sam kupila sebi somersbi,napokon ne pijem nijedan lek sa kojim alkohol ne ide i mogu da ga pijem user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 853
19.12.2015 20:28:33   
wivern
Ja ću neki koktel user posted image
Tako bih se rado sad napila, samo da nemam ovog malog daveza i da ne moram na posao. Ovako mi se ne isplati user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 854
19.12.2015 20:44:40   
eca89
Evo i mene da se cekiram, ufff i ja bih neki koktel.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 855
19.12.2015 20:59:25   
emicaa
Wiv jel ti radiš svaku nedelju?
T stvarno nije izbirljiva što se tiče hrane,jedino ne voli picu,pitu i pire user posted image
Odoh spremati pile za spavanje,malo kasnimo večeras user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 856
19.12.2015 21:44:22   
wivern
Emice nedeljom sam slobodna, ali sam se ove nedelje menjala sa koleginicom, njoj treba nedelja

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 857
19.12.2015 21:48:25   
emicaa
Kako je maksa,jel ti mama još tu?
Moja je jutros u 10 ušla u kuću,presvukla se,raspakovala torbu i u 12 otišla komšinici na slavu user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 858
19.12.2015 21:48:59   
mamin mish
Vece u kafani. Eve i mene da se cekiram.
T zaspala u dnevnoj sobi sve sa trakom.na glavi da joj cuva usi. Nismo isli kod dr. Ne mogu da im objasnjavam da mi treba sami recept za ab cekacemo ponedeljak da osemo kod nase.
Ja sedim i pijem vino a mm gleda film. Sad cu da ga teram u kupatilo pa da se malo igramo.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 859
19.12.2015 22:10:35   
branki*
I ja sam na brojuuser posted image
Moze koktel,koktel moze uvek!konacno svi zaspase,da iskuliram.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 860
19.12.2015 23:32:32   
Kata90
Zene moje,izvolte posluzite se i ZIVELIuser posted image
Danas mi je najsrecniji dan u zivotu,popila sam litru vina.......user posted image
sredila sam sudove,a sada idem na spavanje.....sutra ce biti jos gostiju.
user posted image

user posted image

user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 861
19.12.2015 23:52:42   
mamin mish
Hvala kato!
Dobro ce mi doci dok dezuram da ovoj mojoj bubici ne skoci T.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 862
20.12.2015 7:16:05   
wivern
Uh uh, ja ću od svega po malo za dobro jutro user posted image
Emice tu je, i biće tu do daljnjeg. Ne mogu sama, zbog posla i svega. Šta da se radi, mada super funkcionišemo za divno čudo user posted image
Ona žena stvarno ćuti i gleda da mi olakša i da me nikako ne iznervira. Svaka joj čast.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 863
20.12.2015 7:43:06   
mali_mis
Jutro user posted image
Juce sam bila kod brata na slavi, i pokusavala sam da jedem i jurcam za A. i nema sanse. Pojela sam samo jedno parcence ribe, popila casicu rakije, i posle casu spricera, a vince slatko, nije mi uopste bilo za spricer, i naravno puklo me je.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 864
20.12.2015 7:59:04   
emicaa
Jutrooo,mm je jutros fino poranio.Došao je oko pola 4 user posted image
Wiv pa sad je ipqk drugačija situacija,ako sad neće imati razumijevanja onda ne znam kad će.Samo pazi usisivač user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 865
20.12.2015 9:18:37   
mamin mish
Dobro jutro. Sako da se prijavim u kafani
Mi idemo da doruckujemo i kod Deda Mraza po paketic.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 866
20.12.2015 9:36:11   
wivern
Hahahah Emice pa ona ga je platila, na čekove user posted image valjda će potrajati user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 867
20.12.2015 9:47:42   
Trcosava
Mah mah u kafanu. Nahranila malo dete, sad da ispušim pa da se bačim na sarme.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 868
20.12.2015 10:55:11   
Leptiric123
Jutro zene, mi se spremamo da idemo da kupujemo za paketice neke igrackice...user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 869
20.12.2015 11:01:30   
Mala Elena
Emice, nije jedini, mm se najavio da ce sutra na firminu zurku a danas dolazi kasno..doduse on radi a ne znam tvoj?user posted image
Leptiricu, ja sam drobila o tim igrackama polovinu decembra, sta cemo ,kako cemo..i kad sam prestala mm sinoc pita-" A je li, sta cemo joj u paketic?"

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 870
20.12.2015 11:09:42   
Leptiric123
ME jel mi veruješ da smo sinoć bili u Dexicu i Aksi i još nekoj prodavnici i da je ne zanima ni jedna igračka, dam joj u ruku kaze neću kupim i vrati....ja planiram neki stočić i stolicu videla sam na više mesta to, i brat će joj kupiti još jednu foteljicu i kao da joj napravimonjen kutak kad joj dođu drugarice...s tim što planiram to da kupim kad se vratimo od tate, da ne bi kukala da nosimo user posted image , a u ovaj paketić koji na poslu dobija videću da uacim nešto ono kao za šminkanje. Ovo danas tražimo nekog ponija i neki doktorski set za drugaricu user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 871
20.12.2015 11:12:49   
Mala Elena
Super ti je toaletni sto ili ona mini kuhinjica...ako je to zanima... ili neku knjizicu pa da joj citas price.
Mi se, kazem ti jos nismo dogovorili ...

Direktna veza do poruke: 872
20.12.2015 11:26:30   
emicaa
Moj radi preko dana a radi njegovog zdravlja se nadam da sinoć nije radio user posted image evo ga kuka čitavo vrijeme,nije navikao piti pa ga ubi mamurluk user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 873
20.12.2015 11:31:23   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

ME jel mi veruješ da smo sinoć bili u Dexicu i Aksi i još nekoj prodavnici i da je ne zanima ni jedna igračka, dam joj u ruku kaze neću kupim i vrati....ja planiram neki stočić i stolicu videla sam na više mesta to, i brat će joj kupiti još jednu foteljicu i kao da joj napravimonjen kutak kad joj dođu drugarice...s tim što planiram to da kupim kad se vratimo od tate, da ne bi kukala da nosimo user posted image , a u ovaj paketić koji na poslu dobija videću da uacim nešto ono kao za šminkanje. Ovo danas tražimo nekog ponija i neki doktorski set za drugaricu user posted image

U Pertiniju imaš koferče set za frizera (2.000) i toaletni sto sa svim elementima (4.000)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 874
20.12.2015 11:34:12   
Trcosava
Khm drage imamo temu Novogodišnji paketići, pa molim da se diskusija nastavi tamo

p.s. Leptirić, ne proganjam te. Da ne bude opet ja baba roga user posted image

Ja zavila sarme, sad i komšinica javila da danas ne idemo na klizanje zajedno. Upravo se i Luka probudio. Da mu dam da jede i begamo. Napolju je prelepo!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Koga pacijenti zovu kad im je teško…
Što bih dala danas da čujem majčin glas u slušalici...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Кућни послови.
пеперутка16

Које кућне послове углавном ради ваш муж?

Click Here