|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana deteta od 1-2 god
17.10.2011 20:57:12   
Tea2
Nina,blago tebi kako bebac ručki.Od sve muke sam joj skuvala virslu,Carnexovu-pojela je skoro celu.Povrce,meso,jaja....nista nece!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1026
17.10.2011 22:23:49   
minavb
IZVORNA PORUKA: ribizla

Sigurno cu dobiti one bubuljice nejedice user posted image

Te imam odavno, ne valja ako one druge dobijemo.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1027
18.10.2011 10:50:37   
Anoniman
Bilo bi  previse  user posted image
Nego , pecurke , kako ih spremate za decu ?
Kackavalj , da-ne-koji?
Posto Petra odbija da jede , da li da joj nudim cesce ili da cekam vreme za rucak,uzinu,veceru ?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1028
18.10.2011 10:53:37   
Olga75
Ribizla evo TEMA , doduse o sampinjonima ali mislim da odgovara user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1029
18.10.2011 10:57:12   
minavb
Ja ne nudim češće. Ima da pojede pa makar mu svaki zalogaj zalivala vodom. Samo par puta baš nije ni tako hteo da proguta. Onda ga pustim do sledećeg obroka.
Ja te slane sireve još ne dajem, ne žuri mi se. Možeš trapist, mocarelu, pojma nemam.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1030
18.10.2011 10:59:16   
Anoniman
Ima i biljnih sireva koji nisu preslani, a Miša ih obožava user posted image Ni ja kačkavalj još nisam dala, kao ni fetu-preslani su meni a kamoli njemu 

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1031
18.10.2011 11:03:06   
minavb
Meni se povraća od biljnih user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1032
18.10.2011 11:12:02   
Anoniman
Dobro , slazemo se user posted image
I ja Petri zalivam , ustvari stavim joj malo parcence hleba , mladog sira u kasikicu to umocim u jogurt i samo tako hoce da proguta user posted image Onda juce recimo sam kuvala boraniju sa teletinom , to joj izmiksam , ma nije htela ni da cuje  . Onda ja sednem da jedem , dam joj velikom kasikom u kojoj je veliko parce boranije i jos veci kolut sargarepe , ona se odusevila , mljacka, mmmla , pojela je tako sigurno 10ak kasika ..

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1033
18.10.2011 12:12:35   
Jeca*
odlican mi je balans sir i president mladi sir...bas je ukusan!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1034
18.10.2011 12:14:23   
Jeca*
a od ovih sto pominjete...ima ona baby mozarela..meka je i nije slana (ona sto su upakovana dva mala kruzica u jednom pakovanju user posted image )

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1035
18.10.2011 12:16:52   
Anoniman
Da, da, president mladi sir user posted image Ma ja se uhvatila tvrdih sireva, pa zaboravila na ove ostale... user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1036
18.10.2011 12:17:58   
Jeca*
a moj sin jako voli zdenka sir...ima i od nekih drugih proizvodjaca light varijante user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1037
18.10.2011 12:21:44   
Anoniman
Od tih trouglova kupujemo mađarski Medve, jede Kresir namaz, parmezan ( u jelu), biljni sir (i običan i dimljeni), trapist, podliveni i mladi sa pijace... I tako user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1038
18.10.2011 12:57:27   
Tea2

IZVORNA PORUKA: Jeca*

a moj sin jako voli zdenka sir...ima i od nekih drugih proizvodjaca light varijante user posted image

Zapamtila sam da je Mina pisala da topljeni sirevi nisu bas zdravi ,i od tada ih ne kupujem.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1039
18.10.2011 12:59:47   
Anoniman
Nikad topljeni sir ne dajem, eveeeentualno jednom u 2-3 meseca, jer ne želim da se navikava na njih. Topljeni sir je pašteta među sirevima.

(odgovor članu Tea2)
  Direktna veza do poruke: 1040
18.10.2011 13:14:17   
goda
A zasto ne kombinujete manje slanu ili neslanu hranu sa slanim sirom. Recimo ja Ani pravim testenianu koju jede samo sa mlecnim proizvodima inace nece nikako ali kada joj dajem slan sir ne solim vodu u kojoj kuham testeninu,tako da ne bude uopste preslano cak bih ja ponekad dodala malo soli.

Fetu kada vidi balavi za njom,takođe voli domaci dimnjeni sir koji se mrvi kao bajat hleb (zove se zarc),tako da recimo kada zalivam musaku jajima i sirom ja jto ne solim jer je slan sir,ili pravim pitu i stavljam toliko jaja u sir koliko je potrebno da ga razbalaži da ne bude preslan.

Mi smo u fazi oporavlka od gladovanja,malo bolje jede 2 dana ali joj je provirila petica zubic.

Danas jede ovako:
D- palcinke u besamel sosu sa piletinom
uzina- grožđe,jedan macmalo
R- pasulj sa teletinom i povrcem
uzina- kruška i jabuka
V- pecene paprike sa jajima,sir,kolut pecenog patliđžana

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 1041
18.10.2011 13:15:33   
minavb
IZVORNA PORUKA: Tea2

IZVORNA PORUKA: Jeca*

Zapamtila sam da je Mina pisala da topljeni sirevi nisu bas zdravi ,i od tada ih ne kupujem.

Au al sam delovala na tebe.user posted image
Da, u mojoj kući se nikad nije jeo topljeni sir. I moj otac to nije hteo da nam kupi kad su nas u vrtiću na to navukli.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 1042
18.10.2011 13:24:43   
Tea2
Mina,nekako mi se cini pametnije kada te citiram u vezi sa hranom,jer me je sramota da pricam o zdravoj ishrani kada se uglavnom ne pridrzavam tih postulata !!!Stop topljenim sirevima!!user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1043
19.10.2011 8:51:55   
Anoniman
Mihajlo juče probao pečeno kestenje i sviđa mu se jako! user posted image

(odgovor članu Tea2)
  Direktna veza do poruke: 1044
20.10.2011 9:56:22   
Anoniman
Petra je prestala da jede , nece vise ni sa jogurtom , odlepicuuser posted image
Juce je nekim cudom pojela pola banane , bila sam srecna kao kuce a onda uvece nije pojela ni zajogaj , bar je popila 150ml mleka

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1045
20.10.2011 10:04:43   
minavb
Proći će, garant  su zubi.user posted image
Vanja je jutros sat vremena jeo malo popare.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1046
20.10.2011 10:07:08   
Anoniman
Sad sam pisala u temi , vise zuba izlazi odjednom user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1047
20.10.2011 10:09:44   
Snelle
Ma kod svih isti problem. Ja pitam Lanu: "Hoćeš da jedeš?" (inače, nije jela ništa satima), a ona samo govori "Nece, nece" i odmahuje rukama, a nas muče trojke, pa se nadam da će i ta faza uskoro proći.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1048
20.10.2011 10:12:07   
Anoniman
eee srce malo user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1049
20.10.2011 10:12:45   
Anoniman
Uf, proćiće i to ... Mihajlu su odjednom izbijale sve četvorke, pa onda odjednom sve trojke-i svaki put smo zaginuli sa temperaturom 3-4 dana user posted image

A juče se moje dete kod dadilje napucalo bosanskog lonca user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here