Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 17.10.2011 20:57:12
|
|
|
|
Tea2
|
Nina,blago tebi kako bebac ručki.Od sve muke sam joj skuvala virslu,Carnexovu-pojela je skoro celu.Povrce,meso,jaja....nista nece!
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 17.10.2011 22:23:49
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Sigurno cu dobiti one bubuljice nejedice Te imam odavno, ne valja ako one druge dobijemo.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 10:50:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Bilo bi previse Nego , pecurke , kako ih spremate za decu ? Kackavalj , da-ne-koji? Posto Petra odbija da jede , da li da joj nudim cesce ili da cekam vreme za rucak,uzinu,veceru ?
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 10:53:37
|
|
|
|
Olga75
|
Ribizla evo TEMA , doduse o sampinjonima ali mislim da odgovara
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 10:57:12
|
|
|
|
minavb
|
Ja ne nudim češće. Ima da pojede pa makar mu svaki zalogaj zalivala vodom. Samo par puta baš nije ni tako hteo da proguta. Onda ga pustim do sledećeg obroka. Ja te slane sireve još ne dajem, ne žuri mi se. Možeš trapist, mocarelu, pojma nemam.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 10:59:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima i biljnih sireva koji nisu preslani, a Miša ih obožava Ni ja kačkavalj još nisam dala, kao ni fetu-preslani su meni a kamoli njemu
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 11:03:06
|
|
|
|
minavb
|
Meni se povraća od biljnih
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 11:12:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro , slazemo se I ja Petri zalivam , ustvari stavim joj malo parcence hleba , mladog sira u kasikicu to umocim u jogurt i samo tako hoce da proguta Onda juce recimo sam kuvala boraniju sa teletinom , to joj izmiksam , ma nije htela ni da cuje . Onda ja sednem da jedem , dam joj velikom kasikom u kojoj je veliko parce boranije i jos veci kolut sargarepe , ona se odusevila , mljacka, mmmla , pojela je tako sigurno 10ak kasika ..
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 12:12:35
|
|
|
|
Jeca*
|
odlican mi je balans sir i president mladi sir...bas je ukusan!
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 12:14:23
|
|
|
|
Jeca*
|
a od ovih sto pominjete...ima ona baby mozarela..meka je i nije slana (ona sto su upakovana dva mala kruzica u jednom pakovanju )
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 12:16:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, da, president mladi sir Ma ja se uhvatila tvrdih sireva, pa zaboravila na ove ostale...
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 12:17:58
|
|
|
|
Jeca*
|
a moj sin jako voli zdenka sir...ima i od nekih drugih proizvodjaca light varijante
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 12:21:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Od tih trouglova kupujemo mađarski Medve, jede Kresir namaz, parmezan ( u jelu), biljni sir (i običan i dimljeni), trapist, podliveni i mladi sa pijace... I tako
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 12:57:27
|
|
|
|
Tea2
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* a moj sin jako voli zdenka sir...ima i od nekih drugih proizvodjaca light varijante Zapamtila sam da je Mina pisala da topljeni sirevi nisu bas zdravi ,i od tada ih ne kupujem.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 12:59:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Nikad topljeni sir ne dajem, eveeeentualno jednom u 2-3 meseca, jer ne želim da se navikava na njih. Topljeni sir je pašteta među sirevima.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 13:14:17
|
|
|
|
goda
|
A zasto ne kombinujete manje slanu ili neslanu hranu sa slanim sirom. Recimo ja Ani pravim testenianu koju jede samo sa mlecnim proizvodima inace nece nikako ali kada joj dajem slan sir ne solim vodu u kojoj kuham testeninu,tako da ne bude uopste preslano cak bih ja ponekad dodala malo soli. Fetu kada vidi balavi za njom,takođe voli domaci dimnjeni sir koji se mrvi kao bajat hleb (zove se zarc),tako da recimo kada zalivam musaku jajima i sirom ja jto ne solim jer je slan sir,ili pravim pitu i stavljam toliko jaja u sir koliko je potrebno da ga razbalaži da ne bude preslan. Mi smo u fazi oporavlka od gladovanja,malo bolje jede 2 dana ali joj je provirila petica zubic. Danas jede ovako: D- palcinke u besamel sosu sa piletinom uzina- grožđe,jedan macmalo R- pasulj sa teletinom i povrcem uzina- kruška i jabuka V- pecene paprike sa jajima,sir,kolut pecenog patliđžana
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 13:15:33
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 IZVORNA PORUKA: Jeca* a moj sin jako voli zdenka sir...ima i od nekih drugih proizvodjaca light varijante Zapamtila sam da je Mina pisala da topljeni sirevi nisu bas zdravi ,i od tada ih ne kupujem. Au al sam delovala na tebe. Da, u mojoj kući se nikad nije jeo topljeni sir. I moj otac to nije hteo da nam kupi kad su nas u vrtiću na to navukli.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 18.10.2011 13:24:43
|
|
|
|
Tea2
|
Mina,nekako mi se cini pametnije kada te citiram u vezi sa hranom,jer me je sramota da pricam o zdravoj ishrani kada se uglavnom ne pridrzavam tih postulata !!!Stop topljenim sirevima!!
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 19.10.2011 8:51:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Mihajlo juče probao pečeno kestenje i sviđa mu se jako!
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 20.10.2011 9:56:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Petra je prestala da jede , nece vise ni sa jogurtom , odlepicu Juce je nekim cudom pojela pola banane , bila sam srecna kao kuce a onda uvece nije pojela ni zajogaj , bar je popila 150ml mleka
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 20.10.2011 10:04:43
|
|
|
|
minavb
|
Proći će, garant su zubi. Vanja je jutros sat vremena jeo malo popare.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 20.10.2011 10:07:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad sam pisala u temi , vise zuba izlazi odjednom
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 20.10.2011 10:09:44
|
|
|
|
Snelle
|
Ma kod svih isti problem. Ja pitam Lanu: "Hoćeš da jedeš?" (inače, nije jela ništa satima), a ona samo govori "Nece, nece" i odmahuje rukama, a nas muče trojke, pa se nadam da će i ta faza uskoro proći.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 20.10.2011 10:12:07
|
|
|
|
Anoniman
|
eee srce malo
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 20.10.2011 10:12:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Uf, proćiće i to ... Mihajlu su odjednom izbijale sve četvorke, pa onda odjednom sve trojke-i svaki put smo zaginuli sa temperaturom 3-4 dana A juče se moje dete kod dadilje napucalo bosanskog lonca
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.