Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 21:14:55
|
|
|
|
Olga75
|
Shishice , evo tema o pecurkama KLIK
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 21:20:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR sto se tice vegete ja koristim povrtni zacin bez glutamata onaj kulinatov I ja isto. Koristila bih ga verovatno i da nije baš tako lep, ali je meni lepši i od većine drugih začina, pa mu je to plus.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 21:24:16
|
|
|
|
JMPM
|
Blago vama kako vam deca lepo ruckaju
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 21:27:11
|
|
|
|
Brana
|
Joj mila, jel bar malo bolje rucka sada? Danas sam srela komisnicu koja ima cerkicu stariju od Lakija 6 meseci,i ona mi prica kako njena drugarica ima cerkicu od 14 meseci,koja ima 15g...pojede 2 pakovanja piskota,2 cokolade od 300gr,200ml,mleka(ne sve ovo u istom danu)nego pricam kolicinski koliko jede....i stalno je gladna....strasno...nisam mogla da verujem..opet bolje da mi je mrsa nego da je trop...
< Poruku je uredio Brana -- 27.5.2011 21:28:08 >
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 21:32:41
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Vegeta u jelu? Kad se usuditi? Vidim da ti Snelle daješ. Mislila sam i ja da probam supu sa knedlama da joj dam. Ali ono što pravim za nas ide vegeta i biber. Počela sma da joj pomalo solim jela zbog joda. Mislim da već mogu da jedu supicu, ako uzmemo u obzir da mi je pedijatar rekla da joj dajem sve što i mi jedemo. Ja sam dala pre dva dana prvi put i nije bila baš nešto oduševljena, ali nije bilo izblendirano, već samo izgnječeno, sa sve pilećim mesom u sebi. NM, izbaci biber i smanji količinu vegete i slobodno joj daj.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 21:34:34
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Brana Joj mila, jel bar malo bolje rucka sada? Danas sam srela komisnicu koja ima cerkicu stariju od Lakija 6 meseci,i ona mi prica kako njena drugarica ima cerkicu od 14 meseci,koja ima 15g...pojede 2 pakovanja piskota,2 cokolade od 300gr,200ml,mleka(ne sve ovo u istom danu)nego pricam kolicinski koliko jede....i stalno je gladna....strasno...nisam mogla da verujem..opet bolje da mi je mrsa nego da je trop... Ma ne jede...bila mi je baka u gostima nekoliko dana i komentar je bio-pa dete moje on ti STVARNO nista ne jede...
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 21:48:40
|
|
|
|
Brana
|
uf.. Bice bolje, sigurno
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 21:50:41
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Ma ne jede...bila mi je baka u gostima nekoliko dana i komentar je bio-pa dete moje on ti STVARNO nista ne jede... A od kad on to tako?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 22:24:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A smeju li pecurke? Mi smo ruckali i pecurke dinstane, sve super
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 22:31:02
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: JMPM Ma ne jede...bila mi je baka u gostima nekoliko dana i komentar je bio-pa dete moje on ti STVARNO nista ne jede... A od kad on to tako? Od kada se rodio.On nikada nije popio 250 ml mleka kako sva ostala deca piju.Mleko mu dajem kad zaspi.Popije samo po koji gutljaj pre spavanja dnevnog i nocnog.Znam,on je veliki,ne mora da ga pije.Ali ja mu dajem iz razloga sto ima u tom melku svega sto mu treba,kada ne unosi na drugi nacin.Uvek je jeo malo kolicinski,a raznovrsno nikako.Ajde da nemamo nista,pa Boze moj,ali imamo svega i zbog toga mi je najzalije.On nece da proba,a kada mu naguram u usta povrati iz inata i onda histerija.Dr. kaze pocece da jede,samo treba vremena...a ja cekam to vreme i osedecu polako uskoro.
< Poruku je uredio JMPM -- 27.5.2011 22:32:29 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 22:33:33
|
|
|
|
minavb
|
Zeno, pa on ko Vanja. Predpostavljam da si sve probala, i crtace i igracke da hranis... ZNam kako ti je, bas mi je zao. Ima li nesto sto voli, sto hoce da jede?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 22:34:46
|
|
|
|
Olga75
|
JMPM i zvercica je jedno vreme basbas mrljavila , nije jela skoro nista sad jede kako kad , ako on nije cesto bolestan , ako je ks dobra , ako napreduje onda nemoj da panicis znam da nije neka uteha dok ga gledas kako se gadi , pljuje , bezi , place kad je vreme za obrok
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 22:42:00
|
|
|
|
JMPM
|
On hvala Bogu nikada nije bio bolestan.Pu,pu,pu da ne ureknem .Ali mi je krivo sto je tako.Sto znam kada idemo negde da treba da nosim ceo frizider i pola marketa da bi on pojeo jedan stapic ili kockicu sira.Krivo mi je sto nije kao druga deca da lepo doruckuje ruca i vecera.Eto Mina,bas kao Vanja.Probala sam da ukinem stapice i tako to.On je onda u stanju da ne jede celi dan i da bude jako nervozan,place,histerise,baca sve igracke-gladan jednom recju.Na taj nacin nisam nista uspela.Probala sam da ga zanimam crtanim filmom,igrackama,da dubim na levoj trepavici desnog oka,da se smejem,da se pravim da cu da placem,da ga neko drzi dok mu ja otvaram usta,da mu stavim nesto drugo u cinijicu od pudinga koji voli...ma nema nista na ovom svetu sto nisam probala i dzaba.Srecom,on kad je obucen izgleda skroz super,takve je gradje.A kad se skine brojimo rebarca,mada nije strasno,imamo 10 kg sada .Voli,ali ono bas voli da pojede stapic i to je to sto voli.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 22:46:10
|
|
|
|
minavb
|
O sunce mu njegovo, on tebe bas muci. Daj mi ga na prevaspitavanje. Vanju sam naucila da jede, naucicu i Stefana.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 22:47:38
|
|
|
|
JMPM
|
Dogovoreno .Hoces odma ujutro da ga donesem ili lansiram kod tebe ? Bas me muci i mene i svog tatu i svoju baku od 62 godine koja po ceo dan trci za njim i pokusava da ga nahrani makar kroz igru.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 22:51:06
|
|
|
|
Snelle
|
JMPM, sve dok je on zdrav nemoj da se sekiraš! Faze i fazice u ishrani su nešto kroz šta svako dete zajedno sa svojim roditeljima mora da prođe. Iskreno, ja ne mogu da se načudim kad čujem da neko dete lepo jede. Meni je to jednako neverovatno kao i lepa baba
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 22:55:27
|
|
|
|
minavb
|
Salji Nek jede stapice ako voli, bolje i to nego da bojkotuje klopu. Ja sam za sad Vanju dobro izdresirala, videcemo sta ce posle da bude.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 22:58:00
|
|
|
|
JMPM
|
Snelle Mina,stize ti Stefan ujutro da ti skuva kaVu i odnece solju u "kuiju" kada popijes,samo nece znati da je opere (mozda bi iznao,nisam probala ).Ponudice ti sve da TI pojedes,pa ti vidi hoces li uspeti njega da zeznes .Svaka tebi cast za Vanju,nadam se da ce moj mangup uskoro da postane poslusan sto se hrane tice.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 22:58:21
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Snelle JMPM, sve dok je on zdrav nemoj da se sekiraš! Faze i fazice u ishrani su nešto kroz šta svako dete zajedno sa svojim roditeljima mora da prođe. Iskreno, ja ne mogu da se načudim kad čujem da neko dete lepo jede. Meni je to jednako neverovatno kao i lepa baba Moj Davdi jede ko mećava......sve...........pitaj JMPM i SM....a i moja mama je lepa zena..tj baka
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 23:00:07
|
|
|
|
Pretty78
|
zaboravih....pu pu pu da ga ne ureknem
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 23:00:16
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: Snelle JMPM, sve dok je on zdrav nemoj da se sekiraš! Faze i fazice u ishrani su nešto kroz šta svako dete zajedno sa svojim roditeljima mora da prođe. Iskreno, ja ne mogu da se načudim kad čujem da neko dete lepo jede. Meni je to jednako neverovatno kao i lepa baba Moj Davdi jede ko mećava......sve...........pitaj JMPM i SM....a i moja mama je lepa zena..tj baka Onda moram da se zapitam kakva je moja mama
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 23:05:18
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: Snelle JMPM, sve dok je on zdrav nemoj da se sekiraš! Faze i fazice u ishrani su nešto kroz šta svako dete zajedno sa svojim roditeljima mora da prođe. Iskreno, ja ne mogu da se načudim kad čujem da neko dete lepo jede. Meni je to jednako neverovatno kao i lepa baba Moj Davdi jede ko mećava......sve...........pitaj JMPM i SM....a i moja mama je lepa zena..tj baka Evo ja ko padobranac potvrdicu.Jeste, David jede SVE bez ikakvih problema. A moram da dodam da ne znam sta je toliko cudno da kad neka mama kaze da dete jede super. Neko dete jede normalno od strata neko brljavi, neko krene lepo pa se malo brljavi pa se vrati u normali. I ja cu da kazem da kucnem u drvo nijednom nije mi odbila Monika kasiku, ali to nekazem da se hvalim, vec da potvrdim da nista nije cudno ako dete jede normalno od starta.Jednostavno je takva. Opet zaboravila da dodam i Pretty ima lepu mamu, a baba je.
< Poruku je uredio SUPER MAMA -- 27.5.2011 23:07:52 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 27.5.2011 23:10:44
|
|
|
|
Pretty78
|
SM zaboravila si da napises i da mi je mama lepa zena tj baka
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 28.5.2011 1:02:16
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR IZVORNA PORUKA: Olga RR sto se tice vegete ja koristim povrtni zacin bez glutamata onaj kulinatov I ja isto. Koristila bih ga verovatno i da nije baš tako lep, ali je meni lepši i od većine drugih začina, pa mu je to plus. Slazem se. I ja ga koristim. JMPM, lepo su ti zene rekle, samo nek je on zdrav, projesce. Mm je odrastao na smokiju, stapicima i Juvitaninoj kasici od tikve.Samo to je jeo, nista drugo. E da, jeo je i supu kad mu se udrobi cokolada u nju A da vidis sad kakav je. Ustvari, videla si ga, 100 i kusur kila Mi smo malo bolji sa hranom, jutros je prvi put od kako se rodila sama trazila da jede
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 28.5.2011 9:04:23
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 jutros je prvi put od kako se rodila sama trazila da jede Eh, da li cu ja ovo da docekam, ili ce se ovo desiti kad se ozeni.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.