|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana deteta od 1-2 god
28.5.2011 9:11:59   
Dada81
Mina,mislim da će biti i to.Ne brini,još su oni naše male mrvice user posted image
Mi juče prvi put jeli pileću džigericu ,proprženu na maslacu.Pošto je prvi put ,malkice samo ,ali nije se bunio,sreća.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 726
28.5.2011 9:16:19   
Dada81
Bravooo,Gaganauser posted image Auuu,supa sa čokoladomuser posted image user posted image
JMPM,verujem kako ti je ,baš si se namučila( i još uvek),a biće dobro! Sve od deteta do deteta.Ja znam da mi svi volimo ručkati ,ali kada je ovde većina dece lepo ručkalo,moj je odbijao..Pa,pevaj,pa glumi,pa jedi uz njega,sve uradim,ali ništa, Ali,došlo je i to na svoje ,hvala Bogu!

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 727
1.6.2011 23:09:44   
indy_25
Koliko piju vasa djeca mlijeka.? Moja Sarah nece vise da pije mlijeko na flasicu. Ako joj naspem u onu flasu odakle mi pijemo sokove sa onim pipkom hoce al u normalnoj nece. Sta mislite da joj pocnem davati u casu po malo jel rano jos za to ? Ne mogu da joj sipam mlijko u onim plasticnim flasama za sokove ruzno mi jeto. Iz flasice popije samo 30 ml i nema sanse nece vise. A kad joj naspem u ovu mogla bi i litar popiti.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 728
1.6.2011 23:14:50   
JMPM
Indyka, ja ti nisam tu merodavna. Guram mu sto vise da pije, a i to sto vise je malo user posted image . Sto da ne, sipaj joj u to odakle hoce da pije, bitno je da popije. Ala sam ti sad srocila, svaka mi cast user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 729
1.6.2011 23:19:12   
indy_25
E jesi vala. Ma glupo mi kad idemo negdje da nosim flasice plasticne od sokova mislice ljudi da nemam flasu da joj kupim user posted image Salim se nego bas mi bezveze. Probacu da joj dajem iz casice da pije kao i mi. Al onda joj i uz to moram dati nesto. Jer ne moze kad se probudi popiti casicu mlijeka i nastaviti s tim do dorucka nego cu sada da joj dajem dorucak rano. Mozda krisku putera i meda i casicu mlijeka. A navece mlijeko necu ni davati jer jede ona i sireve sta ja znam valjda je dovoljno mlijecnih proizvoda dnevno. Nego moje pitanje je jel to sve rano da je tako hranim kao sto mi jedemo ustvari?

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 730
1.6.2011 23:20:09   
Snelle
Indy, ma kakvi mala, super što neće više iz flašice, velika devojka user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 731
1.6.2011 23:23:52   
JMPM
Indy, nije rano user posted image . Ja bih volela da moje dete hoce lepo da rucka kao mi. Ne zacinjeno mnogo naravno, ali da lepo ima organizovane obroke. Tako da probaj da joj uvedes i fini dorucak user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 732
2.6.2011 0:02:02   
gagana83
Moje dete nece ni da lizne mlekouser posted image Ni toplo, ni hladno, ni sa kakaom, ni sa Nesquik-om, cak ni cokoladno mleko nece.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 733
2.6.2011 0:32:01   
indy_25
IZVORNA PORUKA: Snelle

Indy, ma kakvi mala, super što neće više iz flašice, velika devojka user posted image

A jel nisam to znala, znam da ne preporucuju flasice kao od prve godine ali nesto mi to glupo . Sin mi je pio mlijeko do 3 g na flasicu. Ko fol zbog zuba da se zubi ne kvare pa popije je dok je pila za 2 minute cijelu ne mogu se za toliko zubi kvariti. Ona jede super bas ima organizovane obroke i uzine isto obavezne su. Vise ne dobija puno na kilazi ima 10,600. Al hoce ona i jogurt i mlijeko i sir na mamu user posted image jedino nece flasicu hoce iz te flase za sokove i hoce i iz case al jos ne zna proljeva se na sve strane. Pa onda cu da pocinjem da je ucim da pije iz case normalne male plasticne.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 734
2.6.2011 0:37:11   
Snelle
Indy, možda možeš za početak da probaš i iz rakijskih čašica da je učiš da pije. Ne znam koliko je to dobro ili ne, meni je palo na pamet da tako probam sa L user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 735
2.6.2011 0:39:45   
liliana
T. jedino jogurt hoče iz čaše svoje piti, a sve drugo na flašicu. Danas ja probala da joj uspem mleko da pije iz čaše, ona probala i tako me pogledala, u fazonu:"Ovo nije jogurt-koga ti za******š?!?"user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 736
2.6.2011 0:42:11   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Snelle

Indy, možda možeš za početak da probaš i iz rakijskih čašica da je učiš da pije. Ne znam koliko je to dobro ili ne, meni je palo na pamet da tako probam sa L user posted image

To sam ja uradila user posted image Mada,još uvek iz moje ruke.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 737
2.6.2011 0:42:59   
Dada81
Liliana,nema laži ,nema prevare user posted image Ma,sve znaju naše pametnice user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 738
2.6.2011 0:44:16   
indy_25
Probacu sutra iz te male casice hvala Snelle user posted image

Liliana bas je slatka user posted image

gagana pa ja mislim da nema veze to sto ne pije mlijeko nek pije jogurtuser posted image i ostale mlijecne proizvode.Kad je mene mama rodila dojimla me je dugo mozda oko 1;5 g i kad je na silu prestala da me doji ja nikad vise mlijeko nisam okusila tek nekad kasnije pa mozda u svojim 20 g. Pila sam jogurt i sve sireve volim ali mlijeko nikakvo sto kazes ni cokoladno ni hladno ni toplo. A sada bas volim pogotovo hladno iz frizidera.

< Poruku je uredio indy_25 -- 2.6.2011 0:47:56 >

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 739
2.6.2011 1:15:48   
liliana
Ma,  naša djeca su se rodila sa pola fakulteta-samo malo da ih  doškolujemo!!!user posted image user posted image user posted image
Ja se isto slažem sa Indi da je bitno da unose mlečne proizvode bilo kog oblika. Doduše, T. voli mleko, nemam s njom tih problema. Ja sam se  sa 2 god izgorela sa mlekom (mama je kuvala 2 šerpe, ja se verala oko rerne i ona zakači jednu, ta pogura drugu i sve se sruči na mene). Nisam mleko okusila dok nisam otišla na fakultet, ali sam jela sve mlečne prerađevine.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 740
2.6.2011 8:28:27   
JMPM
IZVORNA PORUKA: gagana83

Moje dete nece ni da lizne mlekouser posted image Ni toplo, ni hladno, ni sa kakaom, ni sa Nesquik-om, cak ni cokoladno mleko nece.
Ma nece ni moje user posted image .Kupim Nestle junior milk +1 sa probiotikom, smuckam minimalnu kolicinu sa vodom i dodam malo karamelina. Tako uspem da uvalim kroz san...Inace,da ne cuje zlo, jutros i juce ujutro je popio kada se probudio po 50 ml user posted image .Samo pssssssssssst, da ne cuje zlo user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 741
2.6.2011 8:39:19   
minavb
Jooooj zemske, gadno je to sa mlekom ali nemojte da se nervirate. AKo jedu jogurt, sir ili mleko u nekom drugom obroku, i nije tako strasno ako nece da ga piju. Vanja pije 200ml dnevno, sve drugo mu je u obrocima.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 742
2.6.2011 9:03:58   
JMPM
S najcesce ne jede u drugim oblizima, zato sam srecna sto makar ovako mogu da ga zeznem user posted image  user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 743
2.6.2011 9:17:14   
minavb
A vocni jogurt, jogurt, sir, pavlaka?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 744
2.6.2011 9:20:28   
JMPM
Sir uzme po jednu ili ni jednu kockicu dnevno (trapist), pavlaku u par dana dve-tri kasicice, jogurt voli, ali periodicno (zadnjih par dana nije ni pio-jeo), vocni jogurt nikako.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 745
3.6.2011 20:51:25   
New Mom
Sad kako je bila bolesna neće ništa da jede.user posted image Nijednu kašicu ili pahuljice kategorički neće, malo nešto banane ili parče hleba sa pavlakom i to je to.
Danas sam joj napravila perece sa sirom, to joj se svidelo:
1 kvasac, 300ml tople vode, oko 150g rendanog sira, 450g brašna - sve to umešati, oblikovati perece (oko 30cm saviti u neki oblik) i premazati umućenim jajetom. Peći oko 20 min. na 220 stepeni.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 746
3.6.2011 20:53:55   
Snelle
NM, nisam znala da je bila bolesna user posted image
Ja sam skontala da bi moja L i vola pečenog pojela samo ako joj stavim u rukicu da sama jede user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 747
4.6.2011 1:14:12   
gagana83
IZVORNA PORUKA: New Mom

Sad kako je bila bolesna neće ništa da jede.user posted image Nijednu kašicu ili pahuljice kategorički neće, malo nešto banane ili parče hleba sa pavlakom i to je to.
Danas sam joj napravila perece sa sirom, to joj se svidelo:
1 kvasac, 300ml tople vode, oko 150g rendanog sira, 450g brašna - sve to umešati, oblikovati perece (oko 30cm saviti u neki oblik) i premazati umućenim jajetom. Peći oko 20 min. na 220 stepeni.

Normalno je da izgubi apetit ako je bolesna.
Pisala sam vec kako je Una lose jela dok je bila bolesna a i danima nakon toga.
No sikiriki.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 748
4.6.2011 10:55:25   
pepeljuga
Evo i nas ovde user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 749
4.6.2011 13:24:16   
mejvis
Jeste, i J. je jako slabo jeo dok je bio bolestan, baš se i videlo da je oslabio, ali brzo je posle nadoknadio!user posted image
Sad ima novu foru da se gadi kao da će da povrati kada mu se nešto ne sviđa...provalio je da momentalno prestajem da ga hranim!user posted image
Za sada lepo jede i uglavnom sve hoće. Probali smo pasulj juče i nikako mu se nije svidelo, jedva sam mu uvalila koju kašiku, a kupus je isto skoro prvi put probao i to mu je bilo lepo.
mleko voli 200- 250ml ujtru i toliko isto uveče, popije na eks!user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here