Anoniman -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci (18.8.2012 14:21:05)
|
ja kupujem vegetu, imam je sto zbog napada ukusa (sve mi se jede i mora da se jaaako osete zacini, nemam pojma sta mi je - mozda kontra napad PMS-a kad mi se jako jede slatko [sm=smiley36.gif]) a uglavnom zbog devera jer on vegetu koristi kao normalan svet so i biber, ja posolim supu a on stavi kasicicu vegete, ako prelijem meso sa sosom, on ce preliti sa kasikom vegete ... u slucaju da jos nisam jasna - kao kod vasih muzeva kecap i majonez, e on trosi vegetu [sm=smiley22.gif] tako ce dok se ne razboli, kao sa koka-kolom, toliko je kole pio dnevno da mu je dr rekla da smesta mora da ostavi alkohol jer mu je jetra unistena. inace, ne pije i nikad nije pio a ona je mislila da laze dok nisu skontali da jedina tecnost koju unese je koka-kola ... da ne budemo off ... razumem te, sa vegetom je ukusnije, ali mozda onda stvarno da napravis domacu varijantu? moram negde recept da iskopam .... juce je jeo i POJEO paprikas (bez papriku, nisam jos uvela), dopalo mu se. mozda mu se nije svideo prosle nedelje sa piletinom, sad sam pravila sa junetinom pa zato ... danas sargarepa, tikvica, karfiol, kukuruz secerac i zumance, sa kukuruzom ne mogu da pogresim. uspela sam da mu napravim obroke tako da ne jede krompir, sargarepu i tikvice vise od 3 puta nedeljno, pitaj svet sta cu da radim kad dodje zima ...
|
|
|
|