Mariya -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci (18.8.2012 0:26:02)
|
IZVORNA PORUKA: Christabel A koje vi gotove cerealije dajete bebama? Mi smo uglavnom jeli nemlecne, nestle 8 zitarica, humana jabuka griz, cokolino i rizolino. Sad bih neku mlecnu, ali ne znam koje su ukusne a da imaju vise zitarica u sebi Joj, Cristabel, pa tvoje dete stvarno neće da jede[sm=smiley29.gif] Mi jedemo frutolino( u njima ima malo mleka u prahu) i nestle wellbeing uz voće za doručak, a za večeru 8 cereals i neku kašicu za laku noć, hippovu ovas jabuku ili humana ovas banana, te su obe mlečne i meni veoma ukusne. I ja uvek gledam da ime više žitarica, zato ni ne kupijem Linove jer su skoro sve od pšeničnog brašna, to mi se baš ne sviđa. A za viršle i paštete, pa i ja znam da su viršle otpad, smeće od hrane, 50% salame čine mleveni led i soja, a o pašteti ni da ne pričam, pa mi je zato nepojmivo da neko svom detetu od 9-10-11 meseci to daje. Ali eurokrem.... Ja ga OBOŽAVAM, uvek ga imam u kući i ukoliko ne bude alergična na čokoladu ili lešnike ješće ga. Naravno, sve u svoje vreme, ne sa 11 meseci.
|
|
|
|