Mama.Veki -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci (10.8.2012 10:47:48)
|
Mi smo skoro sve probali. Osim belanceta i jagoda na drugo ne pazim nesto preterano. E da, nismo probali ni pasulj, sve nesto mislim da ce mu biti nesto da svari. Meni je, pa tek njemu. Ali zato sam mu kuvala socivo koje je inace puno gvozdja i mnogo zdravo, samo i to moze smetati stomacicu. Teze se vari. E bas juce smo bili u savetovalistu i kaze mi zena tamo da mogu slobodno da mu dajem belance. [sm=zmeden.gif] Dobro mozda necu cekati bas godinu, ali barem jos jedan mesec. Pedijatar mi je rekao ne ribu pred godinu, a ja sam mu dala skoro, kupovnu Hippovu teglicu, mislim losos da je bio u pitanju. Problem mi je (ili jos uvek nije problem) sto moja beba nece da zvace. Nije zainteresovan za hleb ili slicno. Kad bi mu recimo dala hleba sa pavlakom mislim da bi povratio, osim ako mu ne dajem bas male, male komadice sa mnogo pavlake pa da mu samo sklizne. Kazu mi da se ne opterecujem, ima vremena, a i ja gledam da jos uvek nije spreman i ne zeli da zvace. Kad mu dajem kupovne kasice te imaju krupne parcice, u redu je , jede ih, a ja jos uvek blendiram hranu, dobro nije bas glatko, ali nije ni pasirano. On vise voli da se ne muci, i onako nije neki jadac. Nikad ne trazi sam da jede, valjda veruje da ga necu ostaviti gladan. [sm=smiley36.gif] E da i kad mu dam komadice hrane, uopste nije zainteresovan da to stavi usta, samo ih razmackuje i igra se sa njima. [sm=zmeden.gif] Valjda ima vremena, sta kazete? Neko je pre spreman, neko kasnije ?
|
|
|
|