Christabel -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci (17.8.2012 13:15:57)
|
Ni moja beba to ne jede, i po mom misljenju nece jesti jos neko vreme. Isto ne mogu da vam opisem kako mene gledaju kao da sam neki ludak sto ne dajem bebi za dorucak, virskle, za uzinu eurokrem ili cokoladu i Boze moj - kakva sam ja to mama koja bebi ne daje kravlje mleko! Jadna moja beba, pije Bebelac Znaci zamalo juce nisam iz koze iskocila, ali resila sam da ili ne obracam paznju ili im odgovorim na neki 'fini' nacin. Mariya, moja odavno ne jede na 3 sata, otprilike izmedju dorucka i rucka prodje 4-4.5 sata, pa do uzine jos 4 sata, onda je vecera za 2h pa mleko jos za 2 sata ali i veceru i mleko se ne buni jer oba obroka pije na flasicu. Juce spremim za uzinu jabuku sa posnim keksom, nije htela ni da omirise, drala se kao luda! A pre je jabuku tamanila. Otkud znam, takav joj je ukus, dosta toga joj se ne svidja. Znam da ce proci ta faza, samo se nadam uskoro. Jutros je jela komadice hleba i sira (a sir sam morala da zamaskiram unutra jer cim joj sir prvo dotakne jezik odmah se zgadi... Joj a sir prelep!) Znaci, cveklu mogu da kombinujem sa raznim povrcem? A koje vi gotove cerealije dajete bebama? Mi smo uglavnom jeli nemlecne, nestle 8 zitarica, humana jabuka griz, cokolino i rizolino. Sad bih neku mlecnu, ali ne znam koje su ukusne a da imaju vise zitarica u sebi
|
|
|
|