Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 18.5.2011 17:30:27
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ja sam danas propržila pileće belo meso na maslacu. Tome sam dodala makarone i brokoli. Na kraju sam sve pomešala sa pavlakom. Tako i nama spremam samo što još stavim b. vino, b. luk i kačkavalj. Fenomenalno je! ovo mi se sviđa
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 18.5.2011 21:41:41
|
|
|
|
Dada81
|
Hvala,Verus! Eto ,opet nisam sigurna šta da radim... Mada ću možd auskoro malo početi sa smokićem ,pa videćemo
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 18.5.2011 22:02:33
|
|
|
|
Pretty78
|
Dado ja davidu kupujem onaj kukuruzni smoki jede ga vec odaaaaaaavno..topi se u ustima a i lep je a obican mu ne dajem bas zbog kikirikija mada smo radili alergo testove i ni na sta nije alergican
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 18.5.2011 23:34:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Ja sam dala kikiriki puter 2x do sada i sve je proslo ok, ali bila je vec napunila godinu dana. Neki kazu ne pre 2 godine, a meni pedijatar rekla sve da dajem...pa sad budi pametan Ja obozavam kikiriki buter, nijedan drugi i ne volim, mama je morala samo s njim da mi pravi sendvice za skolu, a tad ga nije bilo lako naci ovde ali nisam ga jos davala Vuku A za Smoki se bas bojim, pisala sam vec da znam slucaj da se devojcica od godinu dana ugusila Smokijem, tako da sad imam strah od toga
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 19.5.2011 7:36:00
|
|
|
|
bebuska
|
Imaju hipp-ovi krekeri za bebe od 8. mjeseca. Puno bolje od smokija a i zgodno im drzat pa lijepo uce da ruckaju sami.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 19.5.2011 12:53:02
|
|
|
|
magnetic
|
Ja to nigde nisam videla.Moracu malo prosetati po radnjama ili apotekama da nadjem te krekere. Mada vidim da mame masovno bebama daju taj kukuruzni smoki(u moje vreme se zvao gugi).Ja nesto ne bih jos zbog soli.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 19.5.2011 16:15:23
|
|
|
|
majathegreat
|
Bili smo danas kod pedijatra i od sutra jedemo sve. Doduše, sve smo i jeli osim ribe i belanca, ali sad imamo i za to dozvolu. Tako da ujutru kajgana :)
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 20.5.2011 10:53:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Nama je juce dr rekla da mozemo sve osim morske ribe , svih oraha i sl , belanceta i bobica .. Pitala za kravlje rekla da moze .. Bar da joj pravim poparu , griz i slicno Inace , napravili smo pomak sa hranom kojoj nije dusa samlevena , jela je gnjecenu testeninu , i jutros pojela palentu sa celim zrncima Polako napredujemo
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 20.5.2011 11:37:59
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja obozavam kikiriki buter, nijedan drugi i ne volim, mama je morala samo s njim da mi pravi sendvice za skolu, a tad ga nije bilo lako naci ovde ali nisam ga jos davala Vuku Ti si draga kao moja cerka, mogla bi ga uvek jesti
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 20.5.2011 11:57:04
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: bebuska Imaju hipp-ovi krekeri za bebe od 8. mjeseca. Puno bolje od smokija a i zgodno im drzat pa lijepo uce da ruckaju sami. Gde to ima?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 20.5.2011 14:51:52
|
|
|
|
marija32
|
Ni ja to nigde nisam videla. Mina jel jos hranis sina formulom dok spava?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 20.5.2011 15:14:20
|
|
|
|
minavb
|
Sad pije kravlje popodne dok spava, a uvece i nocu budan.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 20.5.2011 21:44:04
|
|
|
|
marija32
|
To rade samo tvoj i moj sin
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 20.5.2011 21:57:05
|
|
|
|
minavb
|
Ima ih jos, to je tajna organizacija u kojoj su samo odabrani bebci.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 21.5.2011 8:03:43
|
|
|
|
bebuska
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: bebuska Imaju hipp-ovi krekeri za bebe od 8. mjeseca. Puno bolje od smokija a i zgodno im drzat pa lijepo uce da ruckaju sami. Gde to ima? Ja sam kupila u dm-u (doduse u hrvatskoj neznam da li ima u srbiji). Imaju ti krekeri od rize i keksici za bebe poput mini plazme.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 21.5.2011 8:19:46
|
|
|
|
indy_25
|
Mina nisam te pitala odavno a slabo zlazim u ove teme kako je sada Vanja jel mu bolje povraca li jos . Nadam se da se ne mucite ko prije cesto mi padne na pamet kako vam je bilo a nikad da te pitam?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 21.5.2011 8:52:36
|
|
|
|
minavb
|
Hvala Indy, sad je super. Pije lekove vec skoro 3 meseca i evo vec preko mesec dana nije ni jednom povratio. Bolje jede, zine lepo, uzinu super jede, jede voce... Ma sad je pravi! Jeste da jos jede skroooooz izmiksano i redje i da i dalje jede malo, ali brate nema vise mucenja. Pije i kravlje mleko. Zato sad ja konacno mogu na vezbe jer moze neko drugi da ga pricuva i nahrani.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 11:01:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Napredujemo sa hranom koja nije miksana Poparu jede bez problema kao i palentu , testeninu jede seckanu cak Kako smo to uspeli - kad joj dam prvi zalogaj ona krene sa onom facom povracalicom , ja krenem da joj recitujem ili pevam i ona zaboravi da joj je gadno , kod treceg zalogaja vise nema problema Sad se ne gadi na to sto smo jeli nekoliko puta a nije miksano Povrce gnjecim takodje , jos meso nismo probali tako , nadam se da nece biti vecih muka nego sto su ove bile Sta mislite o kozijem mleku ? Imam priliku da uzimam mleko od koze koja samo pase travu pa me zanima da li je to mleko bolje , lakse i zdravije od kravljeg ili ne?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 15:27:07
|
|
|
|
minna
|
Evo i nas u ovom delu Mi jos jedemo izmiksano, a ja cula da je pasirano zdravo za stomacic i da je dobro ako i duze jedu tako, pa ja jos ne insistiram, ali nadam se da ce uskoro hteti da jede izgnjeceno. Za sad jedemo Za dorucak - palentu, poparu, griz (kuvam sa vodom jer jos nismo probali kravlje), mladi sir, pavlaku, jogurt... Za uzinu - bananu, jabuku, krusku, ananas, mango. Ovih dana cu mu dati da proba i tresnje. Iz kupovnih smo probali breskvu i kajsiju. Za rucak - sargarepu, krompir, tikvicu, brokoli, celer, blitvu, spanac, crni luk, karfiol, avokado, sada cu mu uvesti boraniju i grasak. Za veceru - neke vec pahuljice Kada moze da jede paradajz i krastavac? Zanima me jos i kada zumance moze da jede istog dana kad i meso?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 16:25:23
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: minna Kada moze da jede paradajz i krastavac? Zanima me jos i kada zumance moze da jede istog dana kad i meso? Paradajz sok bez konzervansa od punih 10.meseci, svež posle rođendana, krastavci isto posle rođendana. Što se jaja, ribe, iznutrica i mesa tiče, držim se da svaki dan bude jedno od toga.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 16:27:34
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Hvala Indy, sad je super. Pije lekove vec skoro 3 meseca i evo vec preko mesec dana nije ni jednom povratio. Bolje jede, zine lepo, uzinu super jede, jede voce... Ma sad je pravi! Jeste da jos jede skroooooz izmiksano i redje i da i dalje jede malo, ali brate nema vise mucenja. Pije i kravlje mleko. Zato sad ja konacno mogu na vezbe jer moze neko drugi da ga pricuva i nahrani. Tek sad vidim, bravo Vanja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 16:35:22
|
|
|
|
minavb
|
Zadnja tri dana smaze cak punu teglicu od 190g za rucak +50ml jogurta.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 16:36:32
|
|
|
|
Verus
|
bravo vanja!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 16:36:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma nego kako, nisam ni sumnjala
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 16:42:01
|
|
|
|
minavb
|
Cuti, ja svima pricam odusevljeno a ljudi me gledaju ko da sam sisla sa uma i da to nije nista neobicno. Nije za drugu decu, ali u nasem slucaju je cudo!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?