|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci
18.5.2011 17:30:27   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja sam danas propržila pileće belo meso na maslacu. Tome sam dodala makarone i brokoli. Na kraju sam sve  pomešala sa pavlakom. Tako i nama spremam samo što još stavim b. vino, b. luk i kačkavalj. Fenomenalno je!

ovo mi se sviđa user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1126
18.5.2011 21:41:41   
Dada81
Hvala,Verus! Eto ,opet nisam sigurna šta da radim...user posted image Mada ću možd auskoro malo početi sa smokićem ,pa videćemo

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 1127
18.5.2011 22:02:33   
Pretty78
Dado ja davidu kupujem onaj kukuruzni smoki jede ga vec odaaaaaaavno..topi se u ustima a i lep je a obican mu ne dajem bas zbog kikirikija mada smo radili alergo testove i ni na sta nije alergican

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 1128
18.5.2011 23:34:07   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Ja sam dala kikiriki puter 2x do sada i sve je proslo ok, ali bila je vec napunila godinu dana.  Neki kazu ne pre 2 godine, a meni pedijatar rekla sve da dajem...pa sad budi pametan

Ja obozavam kikiriki buter, nijedan drugi i ne volim, mama je morala samo s njim da mi pravi sendvice za skolu, a tad ga nije bilo lako naci ovde user posted image ali nisam ga jos davala Vuku user posted image
A za Smoki se bas bojim, pisala sam vec da znam slucaj da se devojcica od godinu dana ugusila Smokijem, tako da sad imam strah od toga user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1129
19.5.2011 7:36:00   
bebuska
Imaju hipp-ovi krekeri za bebe od 8. mjeseca. Puno bolje od smokija a i zgodno im drzat pa lijepo uce da ruckaju sami. user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1130
19.5.2011 12:53:02   
magnetic
Ja to nigde nisam videla.Moracu malo prosetati po radnjama ili apotekama da nadjem te krekere.
Mada vidim da mame masovno bebama daju taj kukuruzni smoki(u moje vreme se zvao gugi).Ja nesto ne bih jos zbog soli.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1131
19.5.2011 16:15:23   
majathegreat
Bili smo danas kod pedijatra i od sutra jedemo sve.user posted image  Doduše, sve smo i jeli osim ribe i belanca, ali sad imamo i za to dozvolu. Tako da ujutru kajgana :)

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 1132
20.5.2011 10:53:31   
Anoniman
Nama je juce dr rekla da mozemo sve osim morske ribe , svih oraha i sl , belanceta i bobica .. Pitala za kravlje rekla da moze .. Bar da joj pravim poparu , griz i slicno

Inace , napravili smo pomak sa hranom kojoj nije dusa samlevena , jela je gnjecenu testeninu , i jutros pojela palentu sa celim zrncima user posted image user posted image Polako napredujemo user posted image

(odgovor članu majathegreat)
  Direktna veza do poruke: 1133
20.5.2011 11:37:59   
marija32
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja obozavam kikiriki buter, nijedan drugi i ne volim, mama je morala samo s njim da mi pravi sendvice za skolu, a tad ga nije bilo lako naci ovde user posted image ali nisam ga jos davala Vuku user posted image

Ti si draga kao moja cerka, mogla bi ga uvek jestiuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1134
20.5.2011 11:57:04   
minavb
IZVORNA PORUKA: bebuska

Imaju hipp-ovi krekeri za bebe od 8. mjeseca. Puno bolje od smokija a i zgodno im drzat pa lijepo uce da ruckaju sami. user posted image

Gde to ima?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1135
20.5.2011 14:51:52   
marija32
Ni ja to nigde nisam videla. Mina jel jos hranis sina formulom dok spava?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1136
20.5.2011 15:14:20   
minavb
Sad pije kravlje popodne dok spava, a uvece i nocu budan.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1137
20.5.2011 21:44:04   
marija32
To rade samo tvoj i moj sinuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1138
20.5.2011 21:57:05   
minavb
Ima ih jos, to je tajna organizacija u kojoj su samo odabrani bebci.user posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1139
21.5.2011 8:03:43   
bebuska
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: bebuska

Gde to ima?

Ja sam kupila u dm-u (doduse u hrvatskoj neznam da li ima u srbiji). Imaju ti krekeri od rize i keksici za bebe poput mini plazme.

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1140
21.5.2011 8:19:46   
indy_25
Mina nisam te pitala odavno a slabo zlazim u ove teme kako je sada Vanja jel mu bolje povraca li jos . Nadam se da se ne mucite ko prije cesto mi padne na pamet kako vam je bilo a nikad da te pitam?

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1141
21.5.2011 8:52:36   
minavb
Hvala Indy, sad je super. Pije lekove vec skoro 3 meseca i evo vec preko mesec dana nije ni jednom povratio. Bolje jede, zine lepo, uzinu super jede, jede voce... Ma sad je pravi! Jeste da jos jede skroooooz izmiksano i redje i da i dalje jede malo, ali brate nema vise mucenja. Pije i kravlje mleko. Zato sad ja konacno mogu na vezbe jer moze neko drugi da ga pricuva i nahrani.user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1142
23.5.2011 11:01:56   
Anoniman
Napredujemo sa hranom koja nije miksana user posted image
Poparu jede bez problema kao i palentu , testeninu jede seckanu cak user posted image   Kako smo to uspeli - kad joj dam prvi zalogaj ona krene sa onom facom povracalicom , ja krenem da joj recitujem ili pevam i ona zaboravi da joj je gadno , kod treceg zalogaja vise nema problema user posted image Sad se ne gadi na to sto smo jeli nekoliko puta a nije miksano user posted image Povrce gnjecim takodje , jos meso nismo probali tako , nadam se da nece biti vecih muka nego sto su ove bile user posted image

Sta mislite o kozijem mleku ? Imam priliku da uzimam mleko od koze koja samo pase travu pa me zanima da li je to mleko bolje , lakse i zdravije od kravljeg ili ne?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1143
23.5.2011 15:27:07   
minna
Evo i nas u ovom deluuser posted image
Mi jos jedemo izmiksano, a ja cula da je pasirano zdravo za stomacic i da je dobro ako i duze jedu tako, pa ja jos ne insistiram, ali nadam se da ce uskoro hteti da jede izgnjeceno.

Za sad jedemo
Za dorucak - palentu, poparu, griz (kuvam sa vodom jer jos nismo probali kravlje), mladi sir, pavlaku, jogurt...
Za uzinu - bananu, jabuku, krusku, ananas, mango. Ovih dana cu mu dati da proba i tresnje. Iz kupovnih smo probali breskvu i kajsiju.
Za rucak - sargarepu, krompir, tikvicu, brokoli, celer, blitvu, spanac, crni luk, karfiol, avokado, sada cu mu uvesti boraniju i grasak.
Za veceru - neke vec pahuljice

Kada moze da jede paradajz i krastavac?
Zanima me jos i kada zumance moze da jede istog dana kad i meso?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1144
23.5.2011 16:25:23   
New Mom

IZVORNA PORUKA: minna

Kada moze da jede paradajz i krastavac?
Zanima me jos i kada zumance moze da jede istog dana kad i meso?

Paradajz sok bez konzervansa od punih 10.meseci, svež posle rođendana, krastavci isto posle rođendana.
Što se jaja, ribe, iznutrica i mesa tiče, držim se da svaki dan bude jedno od toga.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1145
23.5.2011 16:27:34   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: minavb

Hvala Indy, sad je super. Pije lekove vec skoro 3 meseca i evo vec preko mesec dana nije ni jednom povratio. Bolje jede, zine lepo, uzinu super jede, jede voce... Ma sad je pravi! Jeste da jos jede skroooooz izmiksano i redje i da i dalje jede malo, ali brate nema vise mucenja. Pije i kravlje mleko. Zato sad ja konacno mogu na vezbe jer moze neko drugi da ga pricuva i nahrani.user posted image

Tek sad vidim, bravo Vanja user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1146
23.5.2011 16:35:22   
minavb
Zadnja tri dana smaze cak punu teglicu od 190g za rucak +50ml jogurta. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1147
23.5.2011 16:36:32   
Verus
user posted image  bravo vanja!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1148
23.5.2011 16:36:38   
Ana RR
Ma nego kako, nisam ni sumnjala user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1149
23.5.2011 16:42:01   
minavb
Cuti, ja svima pricam odusevljeno a ljudi me gledaju ko da sam sisla sa uma i da to nije nista neobicno. Nije za drugu decu, ali u nasem slucaju je cudo!user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here