Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.3.2011 16:49:22
|
|
|
|
Verus
|
Mislim a nema...nedelju dana? Dok god izgleda ok...
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.3.2011 17:04:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Jel mogu Vuku da dam makarone i koje? I sa cim i kako ih spremate? Nemam ideja vise sta da mu dam da jede... ja sam kupila pre neki dan testeninu bez jaja, jos nisam spremala, pa bi i meni dobro dosle ideje. mislila sam mozda sa mladim sirom ili tako nesto... mojoj drugarici je nutricionista rekao da moze i sa mlevenim mesom i paradajz pireom (bebe su nam rodjene istog dana), mada moj vuk jos uvek nije odusevljen krupnijom hranom
< Poruku je uredio pepeljuga -- 29.3.2011 17:05:11 >
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.3.2011 22:53:03
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Nensi RR Jel mogu Vuku da dam makarone i koje? I sa cim i kako ih spremate? Nemam ideja vise sta da mu dam da jede... ja sam kupila pre neki dan testeninu bez jaja, jos nisam spremala, pa bi i meni dobro dosle ideje. mislila sam mozda sa mladim sirom ili tako nesto... mojoj drugarici je nutricionista rekao da moze i sa mlevenim mesom i paradajz pireom (bebe su nam rodjene istog dana), mada moj vuk jos uvek nije odusevljen krupnijom hranom i ja sam kupila makarone bez jaja. prvi put sam ih spremila samo sa pavlakom, a drugi put sam izmiksala sa junetinom i paradajz sokom. a inace bogdan nece ni da cuje za hranu krupniju od miksirane. samo je drzi u ustima pa pljine da li je to zato sto jos uvek nema ni jedan zub
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.3.2011 23:01:37
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja dajem tjesteninu obicnu, kao za nas, jer je vec jeo cijelo jaje. Sa mljevenim junecim mesom, pavlakom ili sirom. Svasta nesto zdravo i ukusno smo probali, i polako sirimo meni.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 11:53:07
|
|
|
|
Dada81
|
Mame,šta da se stavi u slatki kuvani kupus,pripremljen sa teletinom i povrćem? To još nije jeo ,pa rekoh,ako ne bude hteo,šta da mu dam uz to ?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 11:54:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja mama cesto stavi u kupus flekice-testina. Cini mi se da je neko to pominjao.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 11:55:57
|
|
|
|
Olga75
|
Dado , kako sta da stavis ? Mozes u to da ubacis i cvekle i paradajza , zvercica je samo tako jela cveklu kad je bila maja
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 12:14:52
|
|
|
|
Dada81
|
E,pa to Olga,koje još varijante..Hvala! Sad se probudio,pa otišla palentu da mu napravim,ibegavao je dugo. E,caka je u paradajzu,Olga,ona ga baš voli,a meni se ne kupuje ovaj plastični , a mislim da mi koja kap kečapa nije rešenje,jel'da ?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 12:16:55
|
|
|
|
IVA 11
|
Mozes slobodno Tomatino(pelat paradajz)
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 12:40:05
|
|
|
|
Dada81
|
Hvala Ivo
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 12:41:20
|
|
|
|
Dada81
|
Mi imamo i neki domaći sos parad.,svekrva pravila,mislim da može i to
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 12:42:26
|
|
|
|
IVA 11
|
E kad je sveki, onda moze!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 13:18:58
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam stav;jala i domaci kuvani paradajza i kupovni sok od paradajza ajde da napisem kako sam ja pravila: malo crnog luka i meso sam zagrejala i dodala kupus , kad je bilo na pola skuvano ubacila sa kocke cvekle i krompira i malo zacinila sa finese ( to je zacin od povrca bez glutamata , taj koristim ) i sa listicem lovora i kad je gotovo ubacila malo kuvanog paradajza gospojica to i danas jede , ma guta koliko voli
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 13:39:26
|
|
|
|
Dada81
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 13:50:27
|
|
|
|
madre
|
jenom davno sam postavila pitanje kako spremate cveklu... niko nije odgovorio pa rekoh da pokusam ponovo mislim, sa cim je kombinujete da to bude obrok?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 13:51:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
madre, mislim da je odgovorila verus. Samo ne znam na kojoj stranici.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 13:52:28
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR madre, ja planiram da je obarim i narendam i dam uz neko meso i rizu ili tako nesto sl. znaci kao bilo koje drugo povrce. Svezu joj necu davati.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 13:52:55
|
|
|
|
Olga75
|
Madre ja sam kombinovala sa kupusom i mesom
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 13:53:59
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam mojoj danas prvi put spremala cveklu. Skuvala sam joj i izgnječila sa pire krompirom. Uz to sam joj grilovala piletinu. Sveža može posle prve godine, kuvana od punih 9.meseci.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 13:58:49
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Nensi RR Jel mogu Vuku da dam makarone i koje? I sa cim i kako ih spremate? Nemam ideja vise sta da mu dam da jede... ja sam kupila pre neki dan testeninu bez jaja, jos nisam spremala, pa bi i meni dobro dosle ideje. mislila sam mozda sa mladim sirom ili tako nesto... mojoj drugarici je nutricionista rekao da moze i sa mlevenim mesom i paradajz pireom (bebe su nam rodjene istog dana), mada moj vuk jos uvek nije odusevljen krupnijom hranom i ja sam kupila makarone bez jaja. prvi put sam ih spremila samo sa pavlakom, a drugi put sam izmiksala sa junetinom i paradajz sokom. a inace bogdan nece ni da cuje za hranu krupniju od miksirane. samo je drzi u ustima pa pljine da li je to zato sto jos uvek nema ni jedan zub I Vuk isto samo miksano,cim ima mali komadic odmah ga tera da povrati...Znaci i ja mogu da mu dajem Tomatino? To jos nije probao...
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 14:25:50
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ja sam mojoj danas prvi put spremala cveklu. Skuvala sam joj i izgnječila sa pire krompirom. Uz to sam joj grilovala piletinu. Sveža može posle prve godine, kuvana od punih 9.meseci. i ja sam tako prvi put kada sam davala, ali rekoh verovatno ima boljih varijanti
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 14:28:32
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja sam stav;jala i domaci kuvani paradajza i kupovni sok od paradajza ajde da napisem kako sam ja pravila: malo crnog luka i meso sam zagrejala i dodala kupus , kad je bilo na pola skuvano ubacila sa kocke cvekle i krompira i malo zacinila sa finese ( to je zacin od povrca bez glutamata , taj koristim ) i sa listicem lovora i kad je gotovo ubacila malo kuvanog paradajza gospojica to i danas jede , ma guta koliko voli evo Madre moj recept , dva puta na istoj strani
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 16:05:28
|
|
|
|
Tea2
|
jer je vec jeo cijelo jaje. Kada ste uveli belance?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 17:11:14
|
|
|
|
liliana
|
Ja sam joj belance prvi put dala pošto je napunila godinu
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.3.2011 17:13:29
|
|
|
|
Verus
|
ja sam oko 10 meseca dala ali onako kroz kuvana jela (malo u lazanji, malo u gibanici itd). Nisam joj jos dala celo peceno jaje...IZVORNA PORUKA: Tea2 jer je vec jeo cijelo jaje. Kada ste uveli belance?
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?