|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše!
18.5.2015 13:28:39   
tekilica
A znate onu iz Nodija NOVCICI, KAO ZVONCICI...itd? E, moja nas uvek okupi sve u jednu sobu da igramo uz tu pesmu, ali peva samo CICI,CICI, samo taj deo u pesmi :)
Modessty :) mi tako za HICORY DICORY DOCK :) ili RAIN, RAIN, GO AWAY user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 276
18.5.2015 13:45:24   
mila83

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

ovu temu možemo slobodno da preimenujemo u Tema za podizanje raspoloženja user posted image Ja se bogme lepo nasmejah!

Vidim da je muzika na tapetu. Oba moja deteta vole muziku i obojica obožavaju gitaru! Nikola samo naredi dedi ili ujki - "Aj jaj jaj" i nema im druge nego gitaru u ruke ipo ko zna koji put svi pevamo "Razbole se lisica"
ja počeh i da poznate pesmice prepravljam i izmišljam nov tekst, a sve u cilju da nam se Nikola brže uspavauveče i da ne skače starijem bratu na glavu. Znate kad u Pepi Prase pevaju "Dekin vozić peva ćihu hu hu, ... prasići grokču grok gork grok"? Imamo nastavak - zvončići zvone zvon zvon zvon... pa onda male kucelaju av av av... i tako izređam sve životinje kojih se setim user posted image
"Wheels on the bus" nam ima milion i jednu strofu. user posted image

To sam i ja radila Dimitriju kad sam ga uspavljivala u tom uzrastu ! Imao je neke omiljene epizode,ono kad deka prase vozi brod, pa sam i to ubacivala u tekst user posted image

Moji se oduvek uspavljuju uz muziku, i upoznali su dosta zanrova tako.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 277
18.5.2015 13:47:06   
mila83
Amdn,u pravu si ,cim postavljaju pitanja i sami donose zakljucke, znaci da razmisljaju. Ispocetka, kao novopecena mama, znala sam da crvenim zbog decijih iskrenih razmisljanja,pitanja i zakljucaka, ali sada, bas me briga ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 278
18.5.2015 13:50:36   
amdn
Nama radio stoji u spavacoj pa nam je muzika bila skoro stalno, sto kaze Mila upoznao je skoro sve zanrove.
Tako se uspavljivao, mi smo u prizemlju i ulazna vrata od zgrade se vezuju za spavacu tako da smo navikli na lupanje i buku,
pa nam je muzika pila stvarno pesma :)
Mod a ta "Wheels on the bus" nam ima milion i jednu strofu. i kod nas i ako ja nastavi da pevam on me ispravlja nije tako,
ta pesma se generalno vrti slalno kod nas user posted image user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 279
18.5.2015 13:53:08   
amdn
Pa to Mila ti si sad iskusna mama, puna kuca radosti i ljubavi, mi planiramo jos jednog bebana,
ali moram prvo sa dr, da se savetujem i sve analize oko stitne z. i lekova, a onda ce i dijabetes opet, muka me hvata a hocu :(

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 280
18.5.2015 14:40:38   
Bibilib
Kod nas je trenutno aktuelna pesma Medo Brundo i Adrijan se sav istopi kad je cuje,to je osmeh,igra ma samo odusevljenje... A vec sam rekla da Marko peva svaku pesmu na svoj nacin,ubaci po koju novu rec u recniku jer ne razume pesmu,tj.deo pesme,ali je veselo....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 281
18.5.2015 14:41:40   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: amdn

Pa to Mila ti si sad iskusna mama, puna kuca radosti i ljubavi, mi planiramo jos jednog bebana,
ali moram prvo sa dr, da se savetujem i sve analize oko stitne z. i lekova, a onda ce i dijabetes opet, muka me hvata a hocu :(

Nadam se draga da ce sve biti OK pa da se i mi radujemo jos jednom novom clanu user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 282
18.5.2015 17:21:42   
Anarunika

IZVORNA PORUKA: amdn

Anarunika super su klinci,a meni isto Sakira ok, ne treba da crvenimo zbog njih to znaci samo da su izuzetno pametni, jer sve sto ste rekle i ti i Mila samo potvrdjuje pametne glavice :)
Nas je imao omiljenog pevaca Psy i gangam style heheeh, glava mi je pucala, a onda su mu baba i deda kupili autobus koji pusta istu muziku joooj meni...
djiskao isto ko i on posle trazio i novu Gentleman uff
a evo nekih gluposti koje je isto obozavao moj mm pustio i on se zalepio
Sweet brown mozda ste videle (original i remix) i Bad intruder (original i remix)
ako niste poslusajte smesno
https://www.youtube.com/watch?v=Nh7UgAprdpM

https://www.youtube.com/watch?v=mEAKsaQOCpQ

Gangam style i Gentelmen su na stalnom repertoaru kod nas sa sve koreografijom!Čak sam i na telefon skinulča da im u kritičnim trenucima pustim da se smire user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 283
18.5.2015 18:55:21   
Bibilib
Marko obozava Gangame style ali sam se odusevila kad sam videla pre par veceri da je Aki poceo da namesta ruke dok je gledao taj spot na kompu... tolko mi je bilo slatko i simpaticnouser posted image user posted image user posted image a ne bih se setila toga da Anarunika nije spomenula Gangam style...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 284
18.5.2015 19:09:40   
Mala Elena
Imali smo neku macku osetljivu na dodir, izmedju ostalog je imala i melodije i bas tu Gangam Style. Svaki put kad bi je cula , ostajala bi zatecena , kao-sta je bre ovo?user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 285
18.5.2015 19:37:35   
amdn
Bibilib i mi se nadamo, sad u petak idem na neki pregled pa cemo videti sta dalje.
A Gangam svima omiljen. user posted image

< Poruku je uredio amdn -- 18.5.2015 19:38:33 >

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 286
18.5.2015 19:40:32   
amdn
Anarunika to sa koreografijom to obavezno, doduse nasem decaku se nije svideo Gentleman :)
Mala Elena , mace su inace osetljive na zvukove a ako im nesto ne prija posasave,
poznato mi je to sto kazes kako reaguje na pesmu, moj macor slican :)
Ja volim da cujem Sakiru i da zanjisem kukovima hahahuser posted image doduse ne znam al nema vezeuser posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 287
18.5.2015 20:21:37   
Bibilib
Bitno je da djuskamo sa nasim malisanima....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 288
18.5.2015 20:28:22   
amdn
Bibilib najbolji su kad mi krenemo da djuskamo aa on nas ispravlja ne tako nego ovako vrtis guzom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 289
18.5.2015 23:03:06   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Imali smo neku macku osetljivu na dodir, izmedju ostalog je imala i melodije i bas tu Gangam Style. Svaki put kad bi je cula , ostajala bi zatecena , kao-sta je bre ovo?user posted image

Ima li neko dete da ne reaguje na Gangam styleuser posted image
A pre 4-5 godina je bio aktuelan medo brundouser posted image Oskar mi je mozak isprao tom pesmomuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 290
18.5.2015 23:06:42   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

A pre 4-5 godina je bio aktuelan medo brundouser posted image Oskar mi je mozak isprao tom pesmomuser posted image

Kod nas je jos uvek aktuelan Oskar...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 291
18.5.2015 23:11:51   
dijana1*
Vuku je dosadio a muz je par puta Kosti pustao i odmah sam reagovala. Nemoj molim te da se i on navuce na medu brundu. Pusti bilo sta drugo.
A Kosta voli da gleda Vukovu priredbu za 8. mart iz vrtica. Samo pokaze na tv i vice piiii piiii kao priredbauser posted image pa kada drugari pevaju on tapse sa njima. A ja za to vreme spremim kuhinjuuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 292
19.5.2015 8:28:22   
mila83

IZVORNA PORUKA: Bibilib

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Kod nas je jos uvek aktuelan Oskar...user posted image user posted image user posted image

Haha, i kod nas je isto bio duuugo vremena aktuelan Oskar i medo brundo ,morala sam cak i da ga sviram ! Postao je tatina nocna mora ! user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 293
19.5.2015 9:31:59   
Modessty
Mene užasava kad na dečiijem rođendanu (svi klinci su starosti do 5 god) puste taj odvratni Gangam style! user posted image A i Medo brundo mi je išao na nerve. I te smo pesme i zaobišli. ALi zato su me iza ugla sačekali glupi Pilići! Znate ono "Mi smo pilići, pilići, pilići..."user posted image JEdnom , dva puta, ok, ali 500 puta na dan e to je već strašno! user posted image

Juče je NIkola probao jagode! I dopalo mu se! user posted image Moje malo ješno pile! Sve hoće da proba i to me i dalje oduševljava. Naravno Danilo nije hteo jagodu ni da lizne user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 294
19.5.2015 9:52:06   
mila83
Ni ja ne volim Gangam , moji klinci su ga culi prvi put prosle godine u nekoj predstavi Strumpfovi na Zlatiboru , svidja im se valjda zbog ritma iponavljanja.
Moja T je danas prvi put probala jogurt, nikada necu zaboraviti te face, kao da sam joj dala ne znam sta.Banana je malo popravila utisak.Ako stignem,kacim vam fotku user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 295
19.5.2015 10:03:57   
amdn
Bravo za malu T, jogurtic njami , njami. nas J se navukao kod kumova na pesmicu Mama voli bebu istih autora kao PIlici, Pilici,
tako da sam ludela i od te, pilice mu nisam pustala, pokusao je ali ja sam nesto stalno izmisljala.
Medo B nismo slusali Oskar me vise nervira nego pesmica, a i ona je ukradena originala je nekih poljaka, to sam cula prvo,
pa kad je pojavio Oskar pomislih mi stvarno samo krademo
evo ga original
https://www.youtube.com/watch?v=_1yVPKFhAJk

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 296
19.5.2015 10:08:56   
amdn
Mod bravo za Nikolu i jagodice, nas decak je bio kao i Danilo,nije hteo da ih jede,
baka mu davala sa secerom, sto je mene izludjivalo, srecom pa nije hteo.
(ionako su slatke secer je apsolutni visak)
Sad ih tamani, ponekad napravim slag da izleda kao sladoled al on trazi samo jagode :)
user posted image
Jel vole vasa deca sladoled?
Juri ne voli, kaze hladan mu je, mama ugrej mi, pravi je haos user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 297
19.5.2015 10:24:50   
Modessty
Danilo bi kao hteo sladoled ali mu isto smeta što je hladan. Ostavim ja da se malo rastopi, ali opet malo kusne i toliko. On i inače neće da proba ništa novoijako je težak kad je hrana u pitanju. Kad je bio kao Nikola samo je jeo čokolino i pitu sa sirom. Sad su mu se malo proširili vidici user posted image A Nikola s druge strane sve jede i sve hoće da proba. I mi se oduševljavamo zbog toga. Mesecima već jede sam i supu i čokolino i sve ostalo! Hoće i da pije iz čaše, bez cevčice, ali se sve usipa ako mu ostavim da to radi sam. Mnogo je samostalniji od Danila.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 298
19.5.2015 10:47:57   
amdn
Mod bravo za Nidzu, verovatno je to sto je mladji pa hoce da bude kao bata veliki,
imamo drugare u zgradi, stariji je kao Juri ima 4 god a mljadji 2, ali ovaj mali pre poceo da hoda,
da jede sam sve sto ti kazes kao kod Nikole, cak je prica jako dobro, stariji ima jos problem sa izgovorom.
inace Juri je u periodu izmedju 1-2 bio bas mamina maza,
vise sam ga ja hranila, nije hteo ni da uzme kasiku, tad je samo vrteo knjige.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 299
19.5.2015 10:55:23   
tekilica
uuuuuuuuuu, da, amdn, knjige i moja obozava. Juce mi je prvi put prepricala KAPICU :) I to je radila svakom kog je videla juce. Malo pobrka TRI PRASETA i CRVENKAPICU,ali dobro :) Isti je vuk :D

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here