tekilica
|
Maaaameeeee, vi ste se baaaaaaaas raspricale :)Resih da ovako javno pohvalim svoju devojcicu koja divno peva i muzikalna je skroz :) Igra se sa svojim glasom, peva i nisko i visoko i to je smesno gledati, jer uvek napravi i neku facu, na primer kao Pavaroti. Ima svoj mikrofon na kojem stalno pevusi, a ima i telefon na kojem je samo internet, sluzi nam da bi ona sama birala sta ce da slusa ili gleda preko youtube-a. Znaaaaam da nije dobro sto se sama naucila da rukuje takvim stvarima, ali s obzirom da je gledala tatu kako ne ispusta telefon iz ruke ili lap-top, ili komp, ne mogu ni da joj zamerim, a ni da joj zabranim. Nodija obozava i sve njegove pesmice, ali za sada su joj omiljene NEZGODA, MOJA MAMA DIVNO PRICA, TATA,KUPI MI AUTO, maaaaaaaa, gomila je pesmica koje obozava, kad ode kod deke na radiju pusti muziku i obavezno trazi da djuskamo pored nje ili da plesemo. Hvala Bogu na tome jer je tada zaista srecna i bezbrizna. Mis mali! Slatkise joj dajem, navika koju su uveli svi gosti, jer ko god dodje, donese nesto slatko i ona to pred njima i pojede. Otvori mancmelou, na primer, jedan uzme ona, a ovo ostalo podeli svima. Kad za nekog nema vise ona kaze TI NEMAS NISTA! i onda mu donese nesto, bilo sta, neku barbiku, neku soljicu, kockicu...bilo sta, samo da i ta osoba nesto dobije. A sto se tice mm i mene, daje nam i poslednju gumenu bombonu :) A onda pogleda u svoje rucice i vidi da nema nista, pa se zacudi :) Ali nije joj zao!
|