|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše!
15.5.2015 8:42:30   
Bibilib
Ma da hrana je nesto sto nama najvise znaci u njihovom uzrastu a oni je odbijaju,sto naravno tesko pada majkama....
Moj decko kao da zna dao mu deda juce 10 din.jer mu je uzeo novcanik da se igra i poceo da ga otvara,i on mu da 10 on uzme i baci na pod,ponovo trazi novcanik,mladara rucicama i vice,da mu ponovo on pocne da otvara,on mu da 100 din.a mali ponovo baci,kad mu dao 1000 din.uze mali okrenu se i odeuser posted image user posted image user posted image user posted image popadali smo od smeha.....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 226
15.5.2015 9:52:59   
amdn
Mila secer je bas, cudno je kako se na neka ukuse naviknu, a neke nece ni kasnije.
Nama je sad malo problem da proba nesto novo, prvo kaze to ne volim, pa uz malo objasnjavanja proba.
Bibilib ma cudo su oni, vide za koju novcanicu u radnji sta kupujemo pa znaju. Nas kad vidi kovanice ako nije 20 kaze nema ni za voznju.
Ma mnogo su slatki.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 227
15.5.2015 11:15:20   
Mala Elena
Elena i dalje ne voli da jede palentu , griz , od starta nije volela. Cesto joj stavim sa vocem ili povrcem.
Evo idem da vidim jel htela kacamak u jaslicama .

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 228
15.5.2015 12:09:46   
mila83

IZVORNA PORUKA: amdn

Mila secer je bas, cudno je kako se na neka ukuse naviknu, a neke nece ni kasnije.
Nama je sad malo problem da proba nesto novo, prvo kaze to ne volim, pa uz malo objasnjavanja proba.
Bibilib ma cudo su oni, vide za koju novcanicu u radnji sta kupujemo pa znaju. Nas kad vidi kovanice ako nije 20 kaze nema ni za voznju.
Ma mnogo su slatki.

Tako moj Dimitrije ! Ni ne proba,kaye da mu se ne svidja,a mi svi oko njega jedemo.Nekad upali nutkanje a nekad bas suprotno,kayem mu da ce nama ostati vise i ignorisem ga i odmah upali user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 229
15.5.2015 12:10:30   
mila83

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Ma da hrana je nesto sto nama najvise znaci u njihovom uzrastu a oni je odbijaju,sto naravno tesko pada majkama....
Moj decko kao da zna dao mu deda juce 10 din.jer mu je uzeo novcanik da se igra i poceo da ga otvara,i on mu da 10 on uzme i baci na pod,ponovo trazi novcanik,mladara rucicama i vice,da mu ponovo on pocne da otvara,on mu da 100 din.a mali ponovo baci,kad mu dao 1000 din.uze mali okrenu se i odeuser posted image user posted image user posted image user posted image popadali smo od smeha.....

Pametan momcic,nema sta !user posted image Dusa mala user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 230
15.5.2015 13:19:46   
amdn
Mila nama je ponekad to uspevalo, kao jel da da neces, a onda on kaze hocu, hocu,
al sad nam ne pali,
Sad je kod mojih roditelja u Sokobanji i mama kaze stalno trazi da mu spremi spanac ali da mu servira na tanjir kao mama.
Hehe... danas kaze, bako sto nesto lepo mirise..... jel to kuvas boraniju :)
Cirkus su i mnogo su slatki i pametni, ali redovno trazi puding, malo je cokolada omiljena malo vanila, a meni Nestle borovnica njam...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 231
15.5.2015 14:01:11   
Bibilib
I moj Marko obozava puding u stanju je pa od pola litre mleka sve sam pojede samo da mu je u cinijama a Aki vise voli Nestle dezerte jer imaju posebno lep ukus,razlikuje puding od vanile i Nestle vanilu....majke mi moje,mozda neko nece verovati ali tako je....user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 232
15.5.2015 14:17:00   
mila83
I moji klinci razlikuju ukus obicnog pudinga od vanile i Nestle vanila dezert,tako da ti verujem Bibiuser posted image samo se jos ne odlucismo koji Nestle nam je omiljeniuser posted image ja najvise volim vanilu, a njima izgleda cokolada...

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 233
15.5.2015 14:23:13   
Mala Elena
A moja najvise voli onaj osvezavajuci nestle desert od breskve . Obraduje se cim vidi sa sam ga uzela u ruke i grabi se da ga dohvati user posted image
Za sada joj je kapacitet da pojede dva komada!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 234
15.5.2015 14:30:01   
mila83
Joj, i taj od breskve je jako lep.njega smo prvog i probali, a sad nameravam i mojoj T uskoro da dam da proba, inace voli jako breskvu.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 235
15.5.2015 16:22:45   
Bibilib
Mi smo prvo probali vanilu i covek je tako lepo prihvatio da je ne menja.,,,,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 236
16.5.2015 15:00:42   
amdn
joooj kad citam ovo ide mi voda na usta, meni su definitivno najlepsi ti vocni deserti, i u pravu ste klinci i tek kako znaju da li je to Nestle desert, domaci ili kupovni puding, nema prevare :)

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 237
16.5.2015 16:05:10   
Mala Elena
Da, nema lazi, nema prevare user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 238
16.5.2015 16:14:25   
Bibilib
Tesko ih je prevariti a jos teze im podmetnuti....user posted image user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 239
16.5.2015 16:30:29   
amdn
inace moj decak je kod babe pa me zove da me pita mama jel da da si mi rekla da se ne jede boranija i krastavac.
Samo nesto izmislja, jutros me je zvao da mi kaze da najvise na svetu voli paradajz i krastavac,
a sad mu se ne slaze boranija i krastavac, kaze ne ide mi to zajedno.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 240
16.5.2015 16:33:15   
Bibilib
Pa sta ce dete kad mu ne ideuser posted image user posted image user posted image moj upravo pita da li ima meso....pa cu sad da mu pohujem ili przim....

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 241
16.5.2015 16:36:41   
amdn
Bibilib bas su smesni, ja mu kazem pa ti bas volis i krastavac i boraniju, jedi nemoj da se baba brine, a on meni JA NAJVISE VOLIM SPANACKO, bas se naljutio, mogao bi da jede spanac svaki dan :)
a meso nam je slabija strana, uglavnom piletina i riba.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 242
16.5.2015 16:56:22   
mila83
Da malo promenimo temu user posted image

Koju pesmicu su vasi malisani prvu naucili da recituju ili pevaju?

Moja M je prvo naucila da recituje pemicu "Zaba cita novine" da recituje (J.J.Zmaj) a imala je nepune 2 godine.

A sto se tice pevanja, "Leptiricu,sarenicu" , to je ranije,ali sa nekim svojim tekstom :)

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 243
16.5.2015 16:57:43   
mila83
a evo je ovde ,zaspalo dete,umorilo se svirajuci sintisajzer ! user posted image

user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 244
16.5.2015 17:26:02   
amdn
Mila pa andjeo je mali,
mi smo prvo naucili resio moj tata, pa leptiricu sarenicu, mada sam ga ja prvo ucila cita zaba novine, ali mu se izgleda ne svidja ni sad je ne zna.
A isli smo u afriku i razbole se lisica su mu favoriti, mada sad iz vrtica zna dosta, ali samo kad on hoce :)
a sviramo trubu i bubanj (doduse probusen je ali lupamo i dalje ) :)

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 245
16.5.2015 17:27:12   
amdn
i da obavezno mora da se pokloni kad prica pesmicu user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 246
16.5.2015 17:54:47   
mila83
Tako i moj sin,cerka je slobodnija po pitanju pevanja. On je prvo naucio pesmicu Pada kisa ubi misa :) sa sve marsiranjem uz to user posted image , pa onda Materina maza,ne sve strofe..
A od pevanja , prvo je zavoleo pesmicu Babaroga i nju je celu naucio vrlo brzo.
Sada voli Zdravka Colica user posted image ali peva bas kada je raspolozen,a Mima bi mogla uvek pevati i svirati i bas je briga ko je slusa !

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 247
16.5.2015 21:06:25   
Bibilib
Mila bas je slatka,secer mali.... a ja se bas nesto i ne secam koju je prvu pesmicu naucio ali znam da sada peva sve.... a mali Aki voli kad mu pevamo tasi,tasi tanana a inace igra cim cuje muzikuuser posted image user posted image user posted image user posted image bas je veseo....

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 248
16.5.2015 21:14:28   
mila83
I sada moja najmladja smizla to voli, prekine sve svoje aktivnosti cim pocnem da joj pevam tasi tanana user posted image a videcemo koju ce ona pesmicu zavoleti prvo i poceti da peva !

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 249
16.5.2015 21:38:16   
veselicaa
Moje cerkice obozavaju decije pesmice,kod nas je dugo najomiljenija bila Zakleo se bumbar.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here