|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše!
16.5.2015 21:48:40   
mila83
Meni je ta pesmica jedna od najlepsih decijih pesmica, mi je cesto pevamo i sviramo kod kuce, a i koristim je u nastavi sa najmladjima,vole je deca.

Inace, moja deca su rano pocela pokazivati interes za muziku, i to M tako sto je pocela da lupa gornjim delom tela o naslon garniture u ritmu muzike koju slusa, pa je tu naviku prenela i na brata.
Ako i vasa deca to rade ili pocnu raditi, ne plasite se, to je samo znak da imaju dobar osecaj za ritam i potrebu da to pokazu. Evo slicice jednog takvog trenutka kada su bili mali :)

user posted image

Imam dosta snimaka iz tog perioda,znali su toliko da uzivaju i smeju se dok u istom ritmu "lupaju glavom" kako oni kazu user posted image

< Poruku je uredio mila83 -- 16.5.2015 21:51:46 >

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 251
16.5.2015 21:56:26   
veselicaa
Mila imamo i mi takvu lutkicu Nodija user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 252
16.5.2015 22:12:32   
mila83
Jao,kako je moja M bila srecna kada ga je dobila,njoj je duuugo vremena Nodi bio omiljeni crtani film i lik,pesmica iz spice,nekoliko slikovnica....posle je i sin voleo ali ni blizu kao ona. Ostao je citav jos user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 253
17.5.2015 7:59:18   
MakiJ
ja ni nestizem da pisem, rastu nam zubici pa smo nervozni, a bas krenuli.
Moj beban voli muziku i raduje se, ima omiljene pesme koje voli da slusa.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 254
17.5.2015 8:47:19   
Trcosava
Ne sećam se mnogo stvari iz tog perioda, morala sam da idem da gledam slike user posted image
Naletim na jednu gde je Ana umazana od eurokrema.
Priča je sledeća, dan pre toga pričala sam sa svojom sestrom i govorim kako Ani ne dajem nikakave grickalice, a slatko može samo da sanja. Mm i ja se zablejili u nešto na TV-u, Ana po podu puzi i igra se. U jednom trenutku tišina... i dalje tišina... Okrećem se a ona umazana komplet nutelom user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 255
17.5.2015 9:02:02   
mila83
Hihihihihihi, Trco, snalazljiva je mala smizla!
Dosta toga se ne bih ni ja setila, da ne pogledam koju sliku na kompu ili me zene ovde podsete na neki dozivljaj.
Moj sin je nas jedno jutro iznenadio, bio je Uskrs,naravno , zeka je ostavio korpicu sa malo slatkisa. Mi smo spavali, kad samo cujes neko suskanje i suskanje, mljackanje....dete se posluzilo :)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 256
17.5.2015 13:51:19   
Mala Elena
Trco , to kad se ’cuje’ tisina je najopasnijeuser posted image
Tako je E.jednom prilikom nadjena umazana u pavlaku hahaaa , ali nisam mogla da je prepoznam !

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 257
17.5.2015 16:29:10   
amdn
Mila preslatki su klinci, mali muzikanti :)
Trco sto kaze ME najopasnija je tisina, tad sigurno rade nesto nevaljalo i slatko,
mi imamo fioku sa slatkisima (a verujem i svi vi) stalno je puna, nas decak pita redovno mama jel mogu jedan slatkis,
i uzme samo jedan, navuko se bio na one male najlese zelje i samo jednu dnevno pojede, pita mama jel mogu jednu,
ima svoju kutiju pa onda posluzi sve nas, sreca te nko od naas nije bas ljubitelj slatkisa pa ga uvek imamo.
Al opet na nesrecu par puta smo bacili neke cok. prosao im rok hehe

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 258
17.5.2015 17:05:42   
mila83
"Ta " tisina mi je odavno poznata user posted image a to i jeste car detinjstva.
U pravu si potpuno Amdn, treba imati kontrolu nad slatkisima, mene slabo ko da je podrzavao u okolini,pogotovo babe i dede(osim muza) kada kazem da je malom detetu od godinu dve dovoljno dve kockice cokolade.i dalje to tvrdim , moji vole slatkise ali prioritet je voce ,bilo i ostalo.Ako im ne nudis vocnu uzinu i ne stavljas pred njih,normalno da nece ni jesti to,vec ce traziti slatkise(nekim roditeljima je i lakse to)., Zna se eventualno kada m,alo popustimo sa tim , a to su prazniciuser posted image a tad i mama malo popusti, pa se i ona osladi user posted image

mi imamo fioku sa slatkisima (a verujem i svi vi) stalno je puna, nas decak pita redovno mama jel mogu jedan slatkis,
i uzme samo jedan
,
Tako i mi, nadohvat ruke im je, i onda nema problema,nije zabranjeno,postoje pravila kada i koliko.

< Poruku je uredio mila83 -- 17.5.2015 17:07:56 >

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 259
17.5.2015 18:24:45   
Mala Elena
Mi oboje volimo slatko, kad nam padne secer bude opasno user posted image
Evo primecujem da i mala voli kinder jaje, cokoladu , deserte ..cokoladnu bananicu je probala prvi put sa oko 11m i to u tudjoj kuci i cudili se ljudi sto joj nisam pre ponudila.
Dam ja njoj dnevno jednu malu kinder ili juhu cokoladicu , nije to meni problem. Ne treba detetu skroz zabraniti slatkise .
Sto se voca tice , jos uvek nemam neki izbor, najvise jede bananu .A vasa ?

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 260
17.5.2015 18:29:27   
Anarunika
Evo čitam sad malo na preskoke ,koliko mi Živa dozvoljava. Mila, slatkiši jedni muzikalni na mamu user posted image
Meni je Aki isto lupao o stolicu tj. hranilicu,ali i ja sam to sa njim radila i pokazivala mu pa mu se svidelo. Danas je to preraslo u beat boxing user posted image
Od umetnosti je Arči u tom uzrastu voleo balet pa je stalno igrao ali ono pravo baletanski user posted image .A to je danas preraslo u brejkdens user posted image .
A inače je kako je prohodao pa nekoliko sledećih meseci hodao non stop na prstima! Stvarno je imao neke svoje specifičnosti kad se sada set_im user posted image

A što se tiče tišine to me podset_i na Iku! bili smo na selu,letnje vreme,sve otvoreno. Ika oko 18 meseci imao. I sada mi svi u dvorištu, on onako slatka beba samo u peleni,tu neki gosti...kad odjednom nema Ike. Gledam ja gde je nigde ga u dvorištu nema! Pogledam ja u kuću kad on sedi na podu u kuhinji , pored njega činija salate od krastavaca a on jede li jede. Ustvari,on se sam popeo u kuću,dohvatio nekako činiju koja je pala i nekim čudom se nije prosula i lepo gladno dete selo i ručka. Ne treba njemu niko on će sam da se snađe. Takav je i dan danas!

< Poruku je uredio Anarunika -- 17.5.2015 18:40:19 >

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 261
17.5.2015 21:14:39   
mila83
Arci baletan user posted image i Dimitrije jos hoda na prstima, a vrlo stidljivo peva i plese,ali ume,itekako ! ko zna, mozda u njemu cuci novi Zdravko Colic user posted image ,jer samo uz njega plese !
Moji su skoro oduvek voleli sve vrste salate, bata je malo zezao sa svezim krastavcima, sad i njih tamani.Ali vise je voleo kisele u tom uzrastu, i samo bi njih jeo ukoliko budu na stolu.

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 262
18.5.2015 7:34:48   
tekilica
Maaaameeeee, vi ste se baaaaaaaas raspricale :)Resih da ovako javno pohvalim svoju devojcicu koja divno peva i muzikalna je skroz :) Igra se sa svojim glasom, peva i nisko i visoko i to je smesno gledati, jer uvek napravi i neku facu, na primer kao Pavaroti. Ima svoj mikrofon na kojem stalno pevusi, a ima i telefon na kojem je samo internet, sluzi nam da bi ona sama birala sta ce da slusa ili gleda preko youtube-a. Znaaaaam da nije dobro sto se sama naucila da rukuje takvim stvarima, ali s obzirom da je gledala tatu kako ne ispusta telefon iz ruke ili lap-top, ili komp, ne mogu ni da joj zamerim, a ni da joj zabranim. Nodija obozava i sve njegove pesmice, ali za sada su joj omiljene NEZGODA, MOJA MAMA DIVNO PRICA, TATA,KUPI MI AUTO, maaaaaaaa, gomila je pesmica koje obozava, kad ode kod deke na radiju pusti muziku i obavezno trazi da djuskamo pored nje ili da plesemo. Hvala Bogu na tome jer je tada zaista srecna i bezbrizna. Mis mali! Slatkise joj dajem, navika koju su uveli svi gosti, jer ko god dodje, donese nesto slatko i ona to pred njima i pojede. Otvori mancmelou, na primer, jedan uzme ona, a ovo ostalo podeli svima. Kad za nekog nema vise ona kaze TI NEMAS NISTA! i onda mu donese nesto, bilo sta, neku barbiku, neku soljicu, kockicu...bilo sta, samo da i ta osoba nesto dobije. A sto se tice mm i mene, daje nam i poslednju gumenu bombonu :) A onda pogleda u svoje rucice i vidi da nema nista, pa se zacudi :) Ali nije joj zao!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 263
18.5.2015 11:10:21   
Anarunika

IZVORNA PORUKA: mila83

Da malo promenimo temu user posted image

Koju pesmicu su vasi malisani prvu naucili da recituju ili pevaju?

Moja M je prvo naucila da recituje pemicu "Zaba cita novine" da recituje (J.J.Zmaj) a imala je nepune 2 godine.

A sto se tice pevanja, "Leptiricu,sarenicu" , to je ranije,ali sa nekim svojim tekstom :)

Aki je imao nekoliko pesmica na repertoaru. Pesma koja ga je smirivala kad je bio beba je 2What a wonderfull world" . A u uzrastu od godinu do dve smo slušali "Mama Kukunka i tata Taranta" i "Medo Brundo".I druge pesmice naravno, ali ove je stalno tražio. To je brzo i propevao onako u svom stilu, a prva pesmica koju je naučio od reči do reči je bila "La kukarača". Naučio ga tata user posted image

A sad sam se setila još jedne anegdote. Voleo je pesmu od Shakire "Loca,loca" ne znam zašto. I kad god je čuje on se obraduje. Zapamtio i Shakiru. Jednog dana idemo on i ja u prodavnicu a preko puta nas ide neka žena sa sličnom kosom kao Šakira, i Aki joj vikne: "Ćao Loka" . Umrla sam od smeha, a bilo mi malo i neprijatno user posted image

Ika nije baš toliko reagovao na muziku. On je živeo u tišini do svoje druge godine user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 264
18.5.2015 11:17:36   
mila83
Anarunika, sad me posteno nasmeja user posted image cao Loka ! user posted image

Meni su klinci slatki i smesni kada na ulici "vide" nekog njima poznatog i omiljenog lika.

Moj sin je bio ubedjen da je video Zdravka Colica kako jede burek(a ja izgleda preterah sa slusanjem njeg.pesama user posted image )

Imala je i Mima svojih ispada, samo ko ce se svega toga setiti.
Sad,nevezano za ovo,kada sam bila trudna sa Teodorom, moj sin je povezao da su sve mame sada trudne i samo je zagledao po ulici koja ima stomak i a neke pitao i sta ce roditi,Bome,bilo je zena i koje nisu trudne..onda zamislite objasnjenja, i neprijatnosti...Najela se teta.user posted image

Direktna veza do poruke: 265
18.5.2015 11:24:08   
Bibilib
Sta ce zene ostale zatecene detetovim pitanjem amojse Marko pitao kako beba udje u stomak.....user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 266
18.5.2015 12:29:14   
Anarunika

IZVORNA PORUKA: mila83

Anarunika, sad me posteno nasmeja user posted image cao Loka ! user posted image

Meni su klinci slatki i smesni kada na ulici "vide" nekog njima poznatog i omiljenog lika.

Moj sin je bio ubedjen da je video Zdravka Colica kako jede burek(a ja izgleda preterah sa slusanjem njeg.pesama user posted image )

Imala je i Mima svojih ispada, samo ko ce se svega toga setiti.
Sad,nevezano za ovo,kada sam bila trudna sa Teodorom, moj sin je povezao da su sve mame sada trudne i samo je zagledao po ulici koja ima stomak i a neke pitao i sta ce roditi,Bome,bilo je zena i koje nisu trudne..onda zamislite objasnjenja, i neprijatnosti...Najela se teta.user posted image

Jao Mila, Dima je hit user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 267
18.5.2015 12:46:27   
mila83
Da ,hit je,a ja crvenela koliko puta zbog njega! user posted image Mada,Mima je oduvek bila veca pricalica i ona me u vise nezgodnih situacija stavila.

kad smo vec kod trudnoce i kako to izgleda u ocima deteta,Mima je zaista u tom periodu,imala je 15meseci kada sam ostala trudna po drugi put,mislila da beba ima odelce u stomaku i da jede sve kao i ja,pije iz case vodu,sok,mleko....user posted image

Direktna veza do poruke: 268
18.5.2015 12:52:31   
tekilica
Mila, divna pricica :) user posted image user posted image Smesan je deckic user posted image

Direktna veza do poruke: 269
18.5.2015 13:03:22   
Bibilib
A sin moje sestre je pitao mamu kad je bila trudna,
On:da li beba zivi u stomaku,
ona: da
on: to je bebina kuca
ona:da ,beba tu zivi jos par meseci i dolazi kod nas
on: a kako beba jede
ona:pa preko mene,ja jedem i saljem bebi kroz stomak
on: a jel ima svetlo ili sedi u mrak
ona:user posted image user posted image ima svetlost
on:a jel ima istu sijalicu kao mi
iona i svi kojima je ovo ispricala umirali smo od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 270
18.5.2015 13:06:44   
amdn
Anarunika super su klinci,a meni isto Sakira ok, ne treba da crvenimo zbog njih to znaci samo da su izuzetno pametni, jer sve sto ste rekle i ti i Mila samo potvrdjuje pametne glavice :)
Nas je imao omiljenog pevaca Psy i gangam style heheeh, glava mi je pucala, a onda su mu baba i deda kupili autobus koji pusta istu muziku joooj meni...
djiskao isto ko i on posle trazio i novu Gentleman uff
a evo nekih gluposti koje je isto obozavao moj mm pustio i on se zalepio
Sweet brown mozda ste videle (original i remix) i Bad intruder (original i remix)
ako niste poslusajte smesno
https://www.youtube.com/watch?v=Nh7UgAprdpM

https://www.youtube.com/watch?v=mEAKsaQOCpQ

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 271
18.5.2015 13:15:24   
veselicaa
Moja S.obozava strane pesmice koje ja uglavnom slusam i nema veze sto ne razume peva ona na svom jeziku i uziva user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 272
18.5.2015 13:21:27   
amdn
Bibilib pa dete lepo razmislja super su pitanja jel sedi u mraku, heheeh secerak user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 273
18.5.2015 13:23:34   
tekilica
Ja uspavala moju devojcicu uz System of a down user posted image . Htela sam da je naviknem na buku,tj. da mirno spava i kada imamo goste, ziveli smo u malom stanu. Kada sam je uspavala uz njih, znala sam da vise nece biti problema sto se buke tice.user posted image

Direktna veza do poruke: 274
18.5.2015 13:24:19   
Modessty
ovu temu možemo slobodno da preimenujemo u Tema za podizanje raspoloženja user posted image Ja se bogme lepo nasmejah!

Vidim da je muzika na tapetu. Oba moja deteta vole muziku i obojica obožavaju gitaru! Nikola samo naredi dedi ili ujki - "Aj jaj jaj" i nema im druge nego gitaru u ruke ipo ko zna koji put svi pevamo "Razbole se lisica"
ja počeh i da poznate pesmice prepravljam i izmišljam nov tekst, a sve u cilju da nam se Nikola brže uspavauveče i da ne skače starijem bratu na glavu. Znate kad u Pepi Prase pevaju "Dekin vozić peva ćihu hu hu, ... prasići grokču grok gork grok"? Imamo nastavak - zvončići zvone zvon zvon zvon... pa onda male kucelaju av av av... i tako izređam sve životinje kojih se setim user posted image
"Wheels on the bus" nam ima milion i jednu strofu. user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here