|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše!
13.5.2015 20:30:49   
Anoniman
I nama su zidovi isarani, pre neki dan me je Una pitala a mama kakav je ovaj zid pre nego sto sam se ja rodilauser posted image

user posted image
Unin cica Glisa, crtan sa sve pesmicom, tacka, tackicauser posted image

a imamo brdo radova iz jaslica, i vrtica to cuvam u faciklama koje nam vaspitacice daju na kraju godineuser posted image

(odgovor članu tekilica)
  Direktna veza do poruke: 201
13.5.2015 20:39:49   
veselicaa
Um divan crtez,secam se moja A.je sa godinu dana nasim rodjacima isarala zid kada smo bili u gostima i nisu se naljutili cak im se i dopao user posted image
Ja imam one fascikle koje su kao kutije i stalno nesto stavljam unutra,sada papirice sa roditeljskog moje A. a cesto i crteze koje nacrtaju.Pre neki dan smo bas nasli papir na kome je muz zapisao imena koja smo dobili od kumova kada se S.rodila i bas smo se obradovali i ispricali joj sve o tome.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 202
13.5.2015 20:44:26   
amdn

IZVORNA PORUKA: tekilica

Inace, moj profesor metodike likovnog je u svojoj knjizi objavio crtez deteta iz vrtica. Ono je nacrtalo krug i jednu liniju sa strane cija jedna tacka dodiruje taj krug. Kada ga je pitao STA JE OVO, dete je reklo ZEKA. Sledece godine je otisao kod istog deteta sa tim crtezom i opet ga je pitao sta je to, dete je opet reklo ZEKA. Naravno, nije mu rekao da je zapravo ono i crtalo taj crtez. Tek je u 5. godini na isto pitanje dete reklo NE ZNAM STA JE TO. Meni je to bas bilo zanimljivo. Zato sada cesto crtam sa Nedom, imamo tablu i krede. Ona nacrta neki krug i kaze mi da je to baba. Malo kasnije, pola sata, sat, ja nju pitam da li je to kruska, a ona ce meni JAO, STO SI GLUPA, TO JE BABA! Prosto dete zna sta i kako crta. I meni je diiiivno da pratim taj razvoj.

Tekilice, potpuno se slazem sa svime ovde sto si napisala :)
znaju oni vise nego sto mi mislimo :)

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 203
13.5.2015 21:03:15   
amdn
Um divan je cica glisa, ima sve sto treba i pesmica naravno,
nas crta samo kad on hoce, a onda se iznenadim sto uopste zna da crta :)

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 204
13.5.2015 21:16:33   
mila83
I meni su najdrazi ti prvi crtezi,sve ih cuvam! Posle se vec moze praviti selekcija. Imamo svoje fascikle sa radovima, a posebno imaju i u vrticu,kao vrstu portfolija gde vaspitacice spremaju i hronoloski slazu decije radov,tu se tacno vidi napredak deteta za neki period, i bude zaista divna uspomena.

Moja mama cuva sve cestitke koje smo joj sestra i radile,za rodjendan, 8.mart,tatine rodjendane i godisnjice braka.A ima i ovako nekih crteza i radova, lepo je vratiti se u to vreme....

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 205
13.5.2015 21:21:08   
amdn
Mila, nama se zali vaspitacica da nas decak nece da crta, kaze tesko mu je i ne zna, i kod njih sakupljaju crteze, jedva cekam da vidim njihovu kolekciju,
nasa je bas sarolika, ali vidi se napredak, samo kad hoce crta konkretne svari prugu i voz, ili auto i drvo, ljude,
inace voli da sara po papiru kaze to su lavirinti pa kad sve tako posara onda vozi auto kroz lavirint :)

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 206
14.5.2015 7:27:24   
tekilica
Mi kad saramo to je vec umetnost :) Ona sara, preplice i mesa boje. Ne mogu da ubacim sliku inace biste videle vi sa kakvim umetnikom ja zivim user posted image Cekajte, nije li i Maljevic naslikao CRNI KVADRAT NA BELOJ PODLOZI? Eeeeeeeeee, ne potcenjujte njihove pokrete cetkicom, i apstraktnost je umetnost :)

< Poruku je uredio tekilica -- 14.5.2015 7:30:24 >

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 207
14.5.2015 9:04:36   
Bibilib
UM i Marko na isti nacin crta cica Glisu,uz pesmicu... i user posted image user posted image za Unu...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 208
14.5.2015 10:01:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mila83

I meni su najdrazi ti prvi crtezi,sve ih cuvam! Posle se vec moze praviti selekcija. Imamo svoje fascikle sa radovima, a posebno imaju i u vrticu,kao vrstu portfolija gde vaspitacice spremaju i hronoloski slazu decije radov,tu se tacno vidi napredak deteta za neki period, i bude zaista divna uspomena.

Moja mama cuva sve cestitke koje smo joj sestra i radile,za rodjendan, 8.mart,tatine rodjendane i godisnjice braka.A ima i ovako nekih crteza i radova, lepo je vratiti se u to vreme....

Ovo i ja radimuser posted image svaku imam sacuvanu!

A tek koliko njenih fotofrafija imam, pa mislim da sam iz prve godine, bez krstenja i rodjendana uradila sigurno oko 800user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 14.5.2015 10:02:03 >

(odgovor članu mila83)
  Direktna veza do poruke: 209
14.5.2015 15:43:42   
amdn
Tekilice jeste Maljevic, al bolji je beli kvadrat na belom.
UM bravo za sakupljanje, mi smo isto do prvog imali tonu fotografija, sad ne mogu da se pohvalim da izradjujem fotke ni na 2-3 meseca. nekako smo ufitiljili, imamo na kompu ali treba napraviti selekciju i izraditi.
Ja ipak vise volim da drzim fotografiju u rukama :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 210
14.5.2015 15:45:21   
Anoniman
Isto amdn, do prvog su sve izradjene, ove ostale su sve na kompu, a ja isto kao i ti najvise volim kada je drzim u ruci, nekako znam da je zauvek sacuvana....

(odgovor članu amdn)
  Direktna veza do poruke: 211
14.5.2015 16:01:14   
mila83
Ista stvar sa fotkama i kod nas! A kada je na kompu,kao da je i nemam.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 212
14.5.2015 16:12:07   
Mala Elena
Bas vam je lep taj glisa !

Moram da izjavim da sam se nocas budila par puta i svaki put je Elena imala ruku preko mene ili tate, zagrlila nas dusa user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 213
14.5.2015 18:58:08   
amdn
Um tacno, irazdjene sacuvane, meni je crko komp pa sam izgubila potpunu dokum. od 2007 do 2009, poludela sam tad, sad imam eksterni disk pa tu pakujem, al mi ni to nije sigurno.
Bravo za Elenu, kad osetis njihovu mekanu ruku i srce ti je puno :)

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 214
14.5.2015 19:58:06   
amdn
E mame da se vratimo temi, nas decak je izmedju 2-3 god mnogo voleo da jede palentu, i sad trazi da mu spremim za veceru, kaze mama daj palentu sa pavlakom :)
sta su vasi klinci voleli da ruckaju u tom periodu
user posted image

< Poruku je uredio amdn -- 14.5.2015 19:59:37 >

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 215
14.5.2015 20:19:29   
mila83
Presladak ! medenko pravi ! I moji klinci su tada jako voleli palentu(kao i sada) u raznim kombinacijama, sa vocem za dorucak ili klasicno sa mlecnim proizvodima. A jako vole i proju. Jos se secam kada mi je sin trazio "pooooju" za veceru user posted image

Slaninica domaca i sir,sa paradajzom npr,to su jako voleli u tom uzrastu user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 216
14.5.2015 20:28:54   
veselicaa
Kada smo kod fotografija i ja obozavam da slikam svoju decu.A.kao beba ima 8 velikih albuma i preko desetak malih plus na kompu slike koje su neizradjene.One na telefonima necu ni da spominjem user posted image Ima i Stasa dosta slika ali cini mi se manje nego A.
Ja inace volim da slikam i moze se reci da mi je to i hobi.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 217
14.5.2015 20:35:01   
amdn
bravo za drugare, Mila kad si sad sve to lepo nabrojala meni se jede user posted image
a nas deckonja isto je jeo slaninicu, sir nesto nije hteo, ali povrce mu je omiljeno, jede cak i salatu od sirove cvekle :)
Veselice bravo za hobi i toliko puno fotografija, mi smo se ulenjili nismo jos ni azvili fotke sa njegovog 3 rodjisa a sad ce uskoro 4.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 218
14.5.2015 20:47:01   
veselicaa
Ja sam slikala i sve bitne momente,prvi put na bicikli,ljuljasci,prvi put u parku,pa prva cokolada,prva torta sve sto mi je bilo zanimljivo ja sam uslikala.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 219
14.5.2015 20:53:39   
mila83
I ja sam se trudila sve bitne momente(a svaki je mami bitan ,jeluser posted image ) da slikam. i da zapisem.pogotovo njihove bisere i pitanja.

Mogu ti reci Amdn da smo mi generalno kao porodica vise okrenuti povrcu i vocu,meso nam nije jako bitno,kada ga imam na trpezi nije potpun obrok za nas ako nema priloga od povrca,pored salate , a i corbe. I nekad ne mogu da zamislim kada mi se neke prijateljice zale da im deca ne jedu povrce ili nesto od toga.Moji jedu sve bez izuzetka !!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 220
14.5.2015 20:57:16   
mila83
To krece od malih nogu,pa tako su moji klinci odmah zavoleli malo zeleno drvce (brokula) kao i karfiol(beli cvetic) spanac,blitvu,salatu,to sve su zvali zdravi kupususer posted image dok nisu naucili prave nazive.A uvek sam se trudila da im na zabavan nacin i dekorisem tanjire.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 221
14.5.2015 21:10:26   
amdn
Bravo Mila, kod nas u kuci ista situacija, Juri najvise voli da jede spanac i cveklu, a zimi pojede i celu teglu kiselih krastavcica za par dana.
jedino sto nesto ne voli da jede je ustvari peceno meso, snicle bas nece

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 222
14.5.2015 21:50:02   
mila83
Pa to peceno i nije zdravo,zna dete :) Ja rendam svezu cveklu gde god stignem,u svaku salatu,pa i zelenu, i prolazi ! Spanac im je jedno od omiljenih jela, na sve moguce nacine,pa cak i u smutiu. Evo slicice kada je moja M bila beba i jela spanac,negde na pocetku.....

user posted image

user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 223
15.5.2015 0:45:23   
Bibilib
Drage moje malisani su vam pravi slatkisi moracu i ja mog Akija da slikam dok rucka...
Sto se fotografija tice imamo puno izradjenih ali i dosta u kompjuteru... Moj sincic je vecerao krompir i trazio je jos,a ja sam bila srecna sto on TRAZI a nije bitno sto je krompir....user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 224
15.5.2015 7:07:28   
tekilica
I ja sam presrecna kad Neda trazi da jede. Pocela je i da govori sta joj se tacno jede! Naravno, takvi momenti su retki, muku mucimo. Najvise je volela da jede bundevu kad je bila mala, a cim vidi zeleno, to ti je sacuvaj boze. No, kako bi ovde trebalo da se secamo lepih trenutaka, na ovu temu zavrsavam, jer nemam bas cega se lepog setiti user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here