|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše!
12.5.2015 9:27:47   
superm
Pa kako je to pao? Ne razumem?

< Poruku je uredio superm -- 12.5.2015 9:28:12 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 151
12.5.2015 9:35:40   
Bibilib
Okliznuo se i pao na dupence....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 152
12.5.2015 9:37:58   
superm
Ih, što mrzim te padove i povrede. Oni se silno uplaše a i mi.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 153
12.5.2015 10:22:31   
MakiJ
nas padovi tek ocekuju, sve me strah user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 154
12.5.2015 10:41:34   
Bibilib
MA hvala Bogu nije se povredio,ali ga je ipak malo zabolelo a i bilo je bas smesno(mislim na sam pad)user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 155
12.5.2015 10:54:05   
tekilica
Sta ti je zivot, samo da nisi miran. Deca kao deca, mislim da nas vise boli nego njih user posted image . Misic mali, mali Malko :) . Bibilib, opet ce ti on trcati ka toboganu, nece ga ovo umiriti user posted image . Opasni su user posted image . Sada je, pretpostavljam, sve u redu.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 156
12.5.2015 10:56:44   
tekilica
Stra' me samo kad pomislim sta me sve ceka. Ovi padovi mu dodju kao dobar dan, naspram svih onih padova od kojih cemo ih cuvati. Junaci mali.

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 157
12.5.2015 11:01:07   
MakiJ

IZVORNA PORUKA: Bibilib

MA hvala Bogu nije se povredio,ali ga je ipak malo zabolelo a i bilo je bas smesno(mislim na sam pad)user posted image

Mislim da njemu nije bilo smesno user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 158
12.5.2015 11:11:41   
tekilica
Znate sta sam ja primetila kod moje lepotice? Ako trci da, na primer, uzme lizalicu, i padne, odmah ustaje i nastavlja dalje. Ako potrci, zato sto bezi od mene jer nece da se oceslja ili da jede, i saplete se, padne tako da se taj pad i ne oseti, odmah pocinje sa plakanjem uz propratno BOLI ME RUKA, BOLI ME NOGA, LJUBI DA PRODJE i ostalo :) Manipulatori mali. Boli ih ako je njima u interesu da ih boli, inace ne osete ni pad ni udarac. :)

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 159
12.5.2015 11:14:57   
Bibilib
U pravu si Tekilice,nece ga ovo spreciti da vise ne trci i ne ide na tobogan,kako kazu opet ista pesma....
MakiJ pa isprva mu nije bilo smesno ali kad je video nas poceo je i on da se smejeuser posted image

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 160
12.5.2015 11:24:29   
tekilica
Sad se set_ih da vam ispricam i ovo. Beba sam koja je bila u inkubatoru. E, sad, kad sam imala otprilike koliko i moja Neda sada, mama mi je stalno skretala paznju NEMOJ OVO, NEMOJ ONO, VRATI SE, DODJI I OSTAVI TO i tako dalje. Ali, gotovo ceo jedan period je ostajalo sve na tome. Nisam reagovala nikako! Skrene mi paznju da ne diram nesto, ja diram, kaze mi da ostavim nesto, ja ne ostavljam, tek kada mi pridje uz uvo, kaze da se ja trgnem i poslusam je. I njoj padne na pamet da mi nije sluh ostecen zbog tog inkubatora. Odvela me je sa prijateljicom kod lekara i on joj je rekao GOSPODJO, SLEDECI PUT KADA JOJ SE OBRATITE, A ONA NE ODREAGUJE, SLOBODNO PO DUPENCETU JE UDARITE. OVO DETE CUJE ODLICNO! Setila se te price kada je moja malena usla u sobu, napravila haos i na moje SAD POKUPI TAJ HAOS, PODIGNI LUTKE, korak po korak bila sve bliza vratima i....izasla iz sobe, naravno. Iskreno, delovalo mi je kao da me nije cula, jer nije napravila nijednu jedinu reakciju! Samo je izasla!

< Poruku je uredio tekilica -- 12.5.2015 11:28:40 >

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 161
12.5.2015 11:34:41   
mila83
Bilo je i toga, ignorisanje maksimalno.Ali kada sapnem da li je neko za cokoladu,sluh odmah proradi ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 162
12.5.2015 11:37:18   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: tekilica

Odvela me je sa prijateljicom kod lekara i on joj je rekao GOSPODJO, SLEDECI PUT KADA JOJ SE OBRATITE, A ONA NE ODREAGUJE, SLOBODNO PO DUPENCETU JE UDARITE. OVO DETE CUJE ODLICNO! Setila se te price kada je moja malena usla u sobu, napravila haos i na moje SAD POKUPI TAJ HAOS, PODIGNI LUTKE, korak po korak bila sve bliza vratima i....izasla iz sobe, naravno. Iskreno, delovalo mi je kao da me nije cula, jer nije napravila nijednu jedinu reakciju! Samo je izasla!

Hahahaa ovo me je bas nasmejalo Tekiliceuser posted image user posted image ,izvini,ali svi smo bili isti niti smo mi nase roditelje culi za neke stvari a ni nasa deca sada ne cuju nas.....

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 163
12.5.2015 11:38:53   
MakiJ
Moj bebac histerise i baca se kada hoce nesto, strasno, koci se, ako je u kreveticu lupa nogama o ogradicu. Sta ce biti posle kada je vec sada ovako user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 164
12.5.2015 11:46:30   
tekilica
Bibilib, i mi smo bile male zloce :), ali nisam ja na to tad obracala paznju user posted image . Sad mi ovo smeta. Leeeele, MakiJ, isto. I moja devojcica besni, besni, kao pravo pravcato razmazeno, nevaspitano dete. Da ti kazem pravo, frka mi da je ne uhvate bubice kad odemo kod nekog. Kod kuce stane u cosak za takve stvari i to je umiri...

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 165
12.5.2015 11:51:47   
MakiJ
Mali smo za cosak user posted image joj muke
e nama u nedelju nikao treci zubic eto dogadjaja user posted image

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 166
12.5.2015 11:58:16   
tekilica
user posted image Kojim redom idu? Nama prvo jedinice, pa trojke :)

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 167
12.5.2015 12:03:34   
Bibilib
nama su vec nikle cetvorke....user posted image i to obe

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 168
12.5.2015 14:31:20   
dijana1*
Sto mi je Kosta danas bio smesanuser posted image .
Kaze Vuk mama hocemo li se igrati veterinara. Ja cu biti veterinar a Kosta kuca.
Kosta pogleda u Vuka i kaze av av av av...user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 169
12.5.2015 15:24:02   
mila83
Hihihihihi... Moji su se neko vreme igrali dotkora, Bata je bio jos beba a Mima je bila dotkorica koja gleda bebeuser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 170
12.5.2015 15:25:30   
Mala Elena
Kad vec pricate o divljanju , nekada imam problem pa i sama pomislim da je nevaspitana .A ustvari vise je mala nego sto je nevaspitana ..Recimo preksinoc se bacala po krevetu, nabadala glavom, u rukama je vristala ..jedno deset puta sam zapocinjala da je uspavam i odustajala . Dva sata cimanja , plakanja dok je mm nije pljesnuo po guzi i pritego da se ne bacaka. Ne znam sto se to desava...
A redosled zubica, prvo jedinice pa dvojke, a krecu i trojke. .user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 171
12.5.2015 16:04:10   
mila83
Moja M je imala intezivne napade besa sa 2 godine,bilo je bas svakakvih scena,ali ja nisam popustala.Jednom je na pijaci srusila neku kozmetiku sa police,jer joj nesto nisam dala,vristala je u kolicima do kuce,svi su nas gledali kao da nisam normalna majka! ali videla je da ne moze po njenom i brzo smo takvim ispadima stali na kraj.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 172
12.5.2015 16:32:00   
Bibilib
I moj Marko je tako reagovao samo u prisustvu pojedinih osoba,drao se po ulici kao cigance ali kada je samo samnom setao znao je sta moze a sta ne,ne kazem da nije imao takve ispate ali dobije po neku po guzi(da niko ne vidiuser posted image ) i to je kraj.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 173
12.5.2015 23:14:06   
superm
Obožavam napade besa!user posted image
Za sada se dobro borimo i sa ovim malobrojnim napadima. Moji sinovi nisu u ''tom fazonu''!

< Poruku je uredio superm -- 12.5.2015 23:16:15 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 174
13.5.2015 6:35:21   
Jasn@
Šteta što pravo na sudjelovanje nemaju ljudi iz inostranstva user posted image

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here