|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše!
20.5.2015 15:45:29   
Anoniman
Mi imamo , cuvamo ga, kao i kosicu, kao i narukvce iz porodilista i test za user posted image user posted image

(odgovor članu mila83)
  Direktna veza do poruke: 326
20.5.2015 16:38:44   
Mala Elena
Ja cuvam kosicu , narukvice , test (trenutno ne znam gde je i to me jako nervira) ...

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 327
20.5.2015 18:34:14   
Bibilib
Posto je Maki bio bas nemiran pred spavanje malo se plasio zene sa dzakom( rekli smo mu da deca koja ne slusaju mamu i ne spavaju,docice jedna stara zena ,to je komsinica od moje mame, i stavice dete u dzak i odvesti negde gde nece biti tu njegova mama),to nam je palilo neko vreme dok nije ukapirao.... a za Akija nema te opasnosti.....njega nista ne plasiuser posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 328
20.5.2015 23:29:57   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mi imamo , cuvamo ga, kao i kosicu, kao i narukvce iz porodilista i test za user posted image user posted image

I mi cuvamo pupak,kosicu sa sisanja za prvi rodjendan,sa krstenja a mislila sam da sam jedina koja cuva i testove za user posted image Izgleda da nisam user posted image Imamo i narukvice iz porodilista.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 329
20.5.2015 23:31:21   
mila83
evo iscitah vase pisanije :)
ja cuvam narukvice iz porodilista <3 pupcice ,kosicu sa krstenja,prve cipelice,traka za kosu,odelce iz porodilista,prve crteze,u radosnici pisem bitne momente,kad su ustali prvi put,stali na noge,progovorili,uradili nesto..itd.
imam samo poslednji test za trudnocu,za T kad sam ostala trudna :)

ne plasim decu ni sa cim,oni znaju da ne postoji babaroga niti vestica,da su to bajke,ali ih ucim da postoje ljudi koji ne zele dobro drugima.

< Poruku je uredio mila83 -- 20.5.2015 23:32:37 >

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 330
20.5.2015 23:34:54   
amdn
cure svasta mi cuvamo, lepe i drage uspomene, cesto prevrcem po kutijama, piskaram....
sad se sve gomila, vise i ne znam gde da drzim,
Pravimo novi ormar, ovaj nam mali :)
Inace juce nam je decak pao i rasekao koren nosa pa ga usivali, prvo lose i meni strasno iskustvo,
nadam se da ih nece biti mnogo.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 331
20.5.2015 23:55:30   
mila83
Joj, nadam se da je dobro , da se nije jako uplasio i da ga ne boli jako !
Eto, dala si temu, prvo strasno iskustvo sa padovima i povredama npr.
Ja nemam ,hvala Bogu puno tog iskustva
Sin je sa 10 meseci pao sa kolicima , tj prevrnuo se kada su kolica krenula preko dve stepenice.Udario je glavom o beton i nabio tek izasle gornje jedinice nazad u vilicu. i sad se najezim kad se set_im.Ali nista mu osim toga nije bilo,raskrvario je usnu i malo plakao.Ja sam uspela da ostanem prisebna, nismo zvali dr.i sve je bilo ok. A ovih, "obicnih" padova je bilo,ali se ne secam sa nekim strasnim posledicama...
Samo je nama svima to ispocetka mnogo strasno,bitno je da ih svojim reakcijama ne uplasimo dodatno.

< Poruku je uredio mila83 -- 20.5.2015 23:56:17 >

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 332
21.5.2015 7:15:57   
tekilica
"E mi nemamo pupkic,ipak sam ga bacila,
ja sam dozivela i nervni slom kad mu je otpao"

Meni je to stvarno mucno bilo i za gledanje. Patronazna je dolazila svaki dan dok se to nije bilo gotovo.Hvala joj na tome, jer se meni dusa odvajala svaki put kad bih skidala flastercic i gazu sa njenog stomaka.

< Poruku je uredio tekilica -- 21.5.2015 7:18:09 >

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 333
21.5.2015 8:47:09   
Mala Elena
Ja taj patrljak ne cuvam , meni je to bilo gadno od starta. user posted image
Razmisljam stalno o tome da treba da kupim neku ukrasnu kutiju za odlaganje tih nekih stvari ali nikako.
Pisala sam ja o tim prvim momentima cak i povremeno sta je i kada jela iz dana u dan user posted image A sada ona postaje sve aktivnija i ne stizem ili me mrzi.

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 334
21.5.2015 8:52:43   
tekilica
Ja vodim njen dnevnik od pocetka. Nadam se da ce joj to znaciti, da ga sacuva dovoljno dugo, pa da ga procita kad odraste. Mozda se samo zamlacujem, ali...procitam i ja sta je radila, pa se ,kao, setim :) Ih, svastarije user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 335
21.5.2015 8:55:13   
Anoniman
nama je cela radosnica popunjena zakljucno sa trecom godinom,su novembu Boze zdravlja, krecemo sa novom..user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
  Direktna veza do poruke: 336
21.5.2015 9:03:47   
tekilica
Sto vise da ih imate user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
21.5.2015 9:05:57   
Anoniman
hvala tekilice, ja se nadam da ce ih jednog dana biti 3user posted image

(odgovor članu tekilica)
  Direktna veza do poruke: 338
21.5.2015 10:00:45   
mila83
Ja mislim da ce to nasa deca ceniti sto cuvamo za njih. Ja znam koliko sestra i ja volimo kada vidimo kod mame tako nesto. A da ne pricam koliko je tehnologija sada napredovala, mozes dete za cas snimiti u nekoj zanimljivoj situaciji i telefonom,

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
21.5.2015 20:20:14   
Bibilib
Kad smo vec kod snimanja Marka smo bas snimali i sada kadf gledamo umiramo od smeha ali on nekako nije zainteresovan za to...visr glega Aki jer misli da jeon u pitanju posto su isti u potpunosti....

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 340
21.5.2015 20:36:33   
mila83
ja imam bas dosta simaka,pocev od prvog smejanja,pevanja,setanja,jela,igranja...i sad kad su veliki uhvatim ponekad neke momenteuser posted image lepo je to.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 341
21.5.2015 21:00:13   
Bibilib
A evo i mojih sinova u istom uzrastu.....
user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 342
21.5.2015 21:10:51   
mila83
Isti ! ! ! preslatki su Bibi !

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 343
21.5.2015 23:25:21   
amdn
Bibilib sto su slatki, skroz lice, pazi samo oblik glave, ne moras dalje ici user posted image
isti, lepi decaci user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 344
21.5.2015 23:42:36   
amdn
evo nas iz tog uzrasta
sa 6 meseci
user posted image

i sa 1 god i 9 mes.
user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 345
22.5.2015 9:43:14   
mila83
SECERKO ! Ima predivnu kosicu ! user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 346
22.5.2015 10:09:30   
tekilica
user posted image Medenjak! Divnooooo :) A loknice sto volim na deci, nemate pojma! Ovi momcici su isti, covece!Preslatki su!
Ja ne znam kako vi stavljate fotke, ali i mi damicu za trku imamo :)

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 347
22.5.2015 10:24:12   
amdn
Hvala Mila. Tekilice mada ga sad sisamo na kratko, ima gustu i ostru kosu,
i naravno mnogo se znoji posto ne staje, al cim poraste malo duze eto lokni.
Tekilice daj curu evo linka
prvo naravno na choose pa onda nalozi :) i kopiras link za forume,
posle ga samo ovde u poruci paste i to je to , pa da vidimo devojku :)

http://www.slikomat.com/

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 348
22.5.2015 10:34:08   
tekilica
user posted image

Pojma nemam da li sam uspela!

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 349
22.5.2015 10:34:50   
tekilica
Jesaaaaaaaaaaaam :) Tu je sa prvim zubicima. Cekaj sad sa rodjendana. :)

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here