|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše!
19.5.2015 12:44:14   
mila83
Amdn, cula sam vec taj original :)
Moj sin je isto kao vasi, po pitanju novog, malo se popravila situacija sada kako je stariji, ali sve jede lepo. isto sam primetila kao i vi, iako je bio krupna beba, ranije je i prohodao i naucio iz case da pije i da prica,sve od seke naucio a mislim i od zelje da bude veliki kao seka. I sada je tako,jako su vezani.

Sto se tice knjiga, moji obozavaju, kao i ja.

Prva Mimina slikovnica koju je bas zavolela i zapamtila bila je Uspavana lepotica(dobila za 1.rodjendan)ako ne racunam ranije sto smo joj mi pricali i pokazivali a sinu Tri praseta . Videcemo sta ce T da zavoli,koja ce njena prica biti prva user posted image

Dugujem sliku za jogurt, stavljam kasnije !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 301
19.5.2015 12:51:17   
amdn

IZVORNA PORUKA: tekilica

uuuuuuuuuu, da, amdn, knjige i moja obozava. Juce mi je prvi put prepricala KAPICU :) I to je radila svakom kog je videla juce. Malo pobrka TRI PRASETA i CRVENKAPICU,ali dobro :) Isti je vuk :D

Tekilice super za prepricavanje, malecka dozivljava price na svoj nacin, to sto kazez vuk je isti user posted image user posted image

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 302
19.5.2015 12:57:14   
amdn
Mila opet da pohalim super crtez (profil slika), ja juce fotkala u vrticu crtez radili Rorsahovu mrlju pa pravili leptira :)
losa je fotografija al da vidite :)

user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 303
19.5.2015 13:35:07   
dijana1*
Mod kod nas sve istouser posted image
Vuk komplikuje sto se tice hrane ali zato bi Kosta sve da proba. Mi smo jagode uveli pre par dana i od tada ih tamani samo tako. Jabuku mi ne da da mu vise rendam nego zagrize i jede. A Vuku sam rendala do 4 godineuser posted image
Sve hoce sam da jede. Nesto u usta , nesto po njemu, nesto na pod i tako... user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 304
19.5.2015 14:05:22   
tekilica
Mila, tek sad vidim ovaj divan crtez na profilnoj! Diiiivan je! user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 305
19.5.2015 14:48:36   
Modessty

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Sve hoce sam da jede. Nesto u usta , nesto po njemu, nesto na pod i tako... user posted image

user posted image Isto i Nikola! Pola supe prospe al je ipak uporan! Ne da da se hrani nego skoro sve sam. user posted image

Amdn divan je leptir! user posted image

Tekilice e slatko se nasmejah za kapicu i prasiće i vuka user posted image
Danilo obožava knjige a Nikola je nestrpljiv i on okreće stranice i ne da da se čita. Voli slikovnice, da pokazuje životinje i imitira ih, da gleda decu na slikama i tako to.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 306
19.5.2015 15:41:01   
Mala Elena
Elena isto obozava knhige ali da ih kupusa i guzva listove user posted image
A kad odemo kod nekog prvo se zaleti do komode ili stalaze gde stoje knjige. Sad skoro kad smo bili na nekom rodjendanu , on
a tako krenula da vadi knjige, uredno krenula da ih stavlja na pod, i kazu -ma neka je sto joj branis , pa ja nedeljno donosim po par komada, i moj mali se igra sa njima, samo zato i sluze user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 307
19.5.2015 16:01:11   
dijana1*
A Kosta mi gura knjigu da mu citam i poceo je da prica po malo pa kaze cita. Naravno to ga samo ja razumemuser posted image
E kada pocnem da citam on odmah zatvara knjigu a ja ga pogledam pa kako sada da ti citam a on crce od smeha i tako po 500 putauser posted image
A i on obozava da lista i da guzva knjige tako da sam vecinu sakrila da bi imala sta da mu citam za koji mesec. Vuku sam stvarno dosta kupovala knjige i slikovnice i bilo bi mi zao da Kosta sve to pocepa.
Treba to i trece dete sacekatiuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 308
19.5.2015 16:02:24   
Bibilib
Mila draga odlican crtez user posted image user posted image user posted image i svaka cast...
Poceli smo i mi da jedemo jagode i Adrijanu se svidjaju a Marko ih ne voli...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 309
19.5.2015 16:06:25   
Bibilib
Sto se bojanke tice prva je bila sa nekim auticima i sam je odabrao a Aki je sad u tom periodu kad voli da cepa sve sto mu dodje pod ruke....user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 310
19.5.2015 17:19:13   
mila83
Hvala devojke !
Amdn,divan je leptiric,i moji klinci vole tu tehniku,a ja sam obozavala to da radim kao mala. i dalje se ponekad fasciniram bojama koje ispadnu tako. Evo nekih nasih radova,ali sam ih stavila u temi Vodene boje
ipak nije ova tema za to user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 311
19.5.2015 18:00:12   
mila83
Evo fotkica:
Teodora jutros prvi put probala jogurt , pa bas nije bila odusevljena, ali to je prvi put !
user posted image
A ovo je Milica kada je pila jogurt ,isti uzrast ,nasmejana verzija user posted image
user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 312
20.5.2015 0:27:58   
Anarunika
Kod nas su kao i kod ME knjige u ovom uzrastu služile za cepanje. Pa onda za zvrljanje. Tek u posljednjih godinu dana služe svojoj svrsi. Mada je Ika nekako uvek više voleo da mu se čita. I nikada nisu imali strpljenja da odslušaju priču do kraja. Uglavnom smo čitali one knjige o Milici i Perici. Iki je omiljena bila Perica nesto majstorise, a Arciju Milica neće da se pere. Dugo smo ih vrteli u krug user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 313
20.5.2015 11:40:27   
amdn
Mila kako su njih dve pravi seceri, lice u tom uzrastu,
T razmislja sta sad treba da radim dal da se radujem ili ne,
a M bas srecna user posted image

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 314
20.5.2015 11:44:12   
tekilica
Da li cuvate prve cipelice? Prvu kosicu? Cuvate li mnogo PRVIH stvari vase bebe? Ja ih imam gomilu, bojim se da ne preteram user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 315
20.5.2015 11:50:19   
amdn
Tekilice ista stvar, imamo sve to, pa i jos gluposti, mi imamo i hulahopke pepa prase hehe
jutros srela nasu patronaznu sestru bas sam seobradovala, bice da je neki znak user posted image

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 316
20.5.2015 11:58:30   
Bibilib
Mila pravi su seceri...
Cuvamo i mi svoje prve stvarcice i cipelice i sve sto je dolazilo posle togauser posted image a kosicu obavezni i Akijev pupak....to nam je pop rekao da sto duze cuvamo...

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 317
20.5.2015 12:02:05   
amdn
nama patronazna rekla da bacimo pupak, kao nije higijenski, mada mislim da ga jos imamo user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 318
20.5.2015 12:16:17   
tekilica
Ma, kakvi, da se zgrozi dete kad ga vidi. Ne verujem da se on bas cuva kao i sve drugo, susi se, sta znam. Ja ga imam negde, ali ne verujem bas da cu joj to pokazivati s ponosom. Kao sto cu da joj pokazujem narukvice s brojevima :) E, to mi je najdraza stvar koju smo dobili u bolnici. Nasa prva zajednicka stvar! user posted image user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 319
20.5.2015 13:11:59   
Bibilib
Pa po nekom verovanju pupcic se cuva ako deci ne ide u skoli,ako ne pamte i sta ti ja znam... Ja cuvam ali nece biti potrebe da ga pokazujem a i kosicu cuvamo na vosku pa u salveti...iznenadilo me je to kad nam je pop rekao da njegovu kosu kas se krstio cuva jos uvek,30 i nesto godina....👏 👏 👏

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 320
20.5.2015 13:32:14   
tekilica
Nisam znala za to. heheheheheh Ja mislim da moja mama meni ne cuva vise ni kosicu niti sta drugo. Ali, zato...mislim da Zubic Vila cuva moj prvi zubic :) Neda je jos mala za Zubic Vilu, ali mi je to divna stvar, skoro pa kao Deda Mraz :) U svakom slucaju, bolja je od Babaroge :)

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 321
20.5.2015 13:36:22   
Bibilib
user posted image user posted image slazem se sve je bolje od babaroge....

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 322
20.5.2015 13:49:54   
tekilica
plasite li decu babarogama? Moja ne naseda :) Vise se uplasi od tate da joj ne pojede omiljene bombone :)

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 323
20.5.2015 15:23:34   
amdn
Kod nas nema ni baba roge ni vuka, ne boji se taj nicega, doduse ni ne plasimo ga,
ustvari u poslednje vreme mu je jedina pretnja da ce ici na spavanje gladan user posted image
inace ne volim da ga plasim, nisam ni ja volela,
nekako mi bzv posle nece sam ici u wc ili ne znam, da se boji mraka glupo..

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 324
20.5.2015 15:27:30   
amdn
E mi nemamo pupkic,ipak sam ga bacila,
ja sam dozivela i nervni slom kad mu je otpao user posted image user posted image user posted image
Bili smo skoro 7 dana u bolnici i babice me uopste nisu pripremile za otpadanje, rekle mi da ne diram nista,
nego ce patronazna kad dodje kod nas, elem, mi izasli u subotu a ona dolazi tek u ponedeljak i u subotu vece njemu otpadne,
umalo nisam umrla jer sam samo videla nesto crno na stomaku, pomislila sam da je rupa , a ono bio jod, user posted image user posted image
sad je to mnogo smesno, ali tad....

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here