|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
12.3.2016 8:58:21   
alissa77
Radoznalamala, posto planiram krajem marta da zakupim stan na mesec dana, da li mozda imas kontakt tel za stanove?
Pozdrav s poslauser posted image

(odgovor članu radoznalamala)
Direktna veza do poruke: 751
12.3.2016 9:03:42   
radoznalamala
Nemam draga, mogu malo da se raspitam ovih dana, da pogledam u nasem lokalnom listu "napred" u oglasima...
Imam tel. nekoliko pansiona, al mislim da ti se to ne isplati...
Pozdrav od kuce user posted image

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 752
12.3.2016 9:12:10   
alissa77
Kada dodjem 25.marta kupicu Oglase 014 ili koje vec...Hvala ti u svakom slucaju.
Pozdrav i... meni je muka sto od posla sto od Microgynonauser posted image

Direktna veza do poruke: 753
12.3.2016 9:15:36   
alissa77
P.S. U postupak smo trebali da krenemo jos u januaru ali smo ne znam iz kog razloga odlozili, jednostavno nas mrzelo.

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 754
12.3.2016 9:45:22   
radoznalamala
Alissa, kupi list NAPRED, tu su ti najsveziji oglasi i ima ih bas dosta... Ja ako cujem nesto u medjuvremenu javljam.
Mi smo morali da odradimo konsultacije sa prof. Vesnom Kesic u Bg zbog mog papiloma na grlicu user posted image
Toliko me ufrkao moj odabrani ginekolog u d.zdravlja da sam po povratku iz Bg htela da ga ubijemuser posted image
Niti je to ista strasno, niti pravi problem, niti treba da se dira, samo dizem imunitet i stavljam Propovag vaginalete.
Zato smo mi eto sad stigli na red user posted image
Ali, ko zna zasto je to dobro, mozda nam se bas posreci zajedno user posted image

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 755
12.3.2016 10:03:25   
alissa77
Naravno da ce da nam se posreci.
A tvoj izabrani doktor je panicar i sve je alarmantno za njega, imala sam i ja takvog, bukvalno kinem a on me posalje na raznorazne analize da odradim.
Hvala ti jos jednom.
Imunitet je najbitniji za jacanje tela koliko i volja.

Direktna veza do poruke: 756
12.3.2016 10:08:08   
radoznalamala
Ja cu ipak najvise da radim na "glavi" user posted image
To sto moj mozak u dokolici moze da smisli, pa to je strasno user posted image
Zato sam se i sklonila, malo setnjice kad je lep dan, inace sam kuci, maltretiram muza i mamu, i macka...
Napakovala sam gomilu knjiga, samo komedije gledam na tv-u, a na telefon se pojedincima i ne javljam user posted image
Moram jedan zub da izvadim sledece nedelje, i onda sam stvarno "opustena" user posted image

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 757
12.3.2016 10:33:22   
alissa77
Ista prica i kod mene...samo napred. Uzivaj u danasnjen Suncu.

Direktna veza do poruke: 758
12.3.2016 11:21:40   
radoznalamala
Ako kod tebe ima viska sunca, salji... ovde samo sto nije pljusnula kisa user posted image
Al nema veze, taman, cebence i da zavrsim knjigu user posted image

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 759
12.3.2016 12:22:01   
alissa77
Evo Suncaaaaa...saljemuser posted image

Direktna veza do poruke: 760
15.3.2016 23:42:50   
ketusa
Imam jedno pitanje devojke,kako se odnose u Valjevu prema kilogramima imam 5 kg viska i nikako da odu pa se bojim dal nisu bas rigorozni sto se toga tice?

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 761
16.3.2016 9:17:13   
radoznalamala
Verujem da ce ti preporuciti da do postupka pokusas da skines tih 5kg, ali ne bih rekla da su rigorozni, i ja sam na "granici", i nisam skinula nista u medjuvremenu, plasim se da mi je Microgynon i malo dodao ::

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 762
16.3.2016 9:21:19   
alissa77
Meni su rekli da bi trebalo da se ugojim do postupka da bi organizam podneo sve te hormone..Pa mislim da je zbog toga bolje višak kilogramauser posted image

Direktna veza do poruke: 763
16.3.2016 9:23:53   
ketusa
Pa negde sam procitala da index telesne mase za vto ne treba da prelazi 25 a kod mene je 26,nije nista drasticno to je oko 5 kg viska,pa se bojim da me zbog toga ne odbiju :(

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 764
16.3.2016 9:27:46   
alissa77
Ne brini, nije to ništa strašno.

Uzivaj i ne brini bez razloga

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 765
16.3.2016 9:29:43   
radoznalamala
Jooooj, sto meni neko ne preporuci da se ugojim user posted image
salim se, draga, ne brini zbog tih 5kg, oni to preporucuju bas kao sto alissa rece, kolicine hormona koje ce nam davati da se kilaza iznivelise, ali te zbog toga sigurno nece odbitiuser posted image

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 766
16.3.2016 9:52:25   
ketusa
Sutra idemo za Valjevo imam tamo ujaka pa cu kod njega da nocim,da u petak ujutru ne zurim,malo me i hvata panika jer sam dobila a u uputu pise obavezan pregled sondom na uz

Direktna veza do poruke: 767
17.3.2016 15:51:37   
17 joka
Katusa, nema veze sto imas ciklus to za vag. uz nista nesmeta bas zato i traze uz pocetkom ciklusa da vide kakvo je stnje puno srece i sto pre da kreneteuser posted image

Radoznala i Alisa zelim vam prvenstveno lepo druzenje i uspesan postupak i da nas obradujete sa bar po user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 768
17.3.2016 19:29:11   
radoznalamala
Joko duso nasa, hvalauser posted image
Radujem se tom petku, i samo da se manem ove bede Microg. kao luft balon sam, samo sto ne puknem user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 769
17.3.2016 20:09:19   
alissa77
Joko, hvala na divnim zeljama..user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 770
19.3.2016 9:55:05   
radoznalamala
Dobro jutro devojke, kako je??
Blizi se kraj Microgynona, i kraj ovim "mukama" (ubise me grudi, glavobolja i nervoza) user posted image
Jos sam i zub izvadila u ponedeljak, pa sam komplet "bljak" user posted image
Ako se ne varam Ketusa je juce trebala da ide na konsultacije, cekamo izvestaj user posted image

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 771
19.3.2016 12:10:47   
ketusa
Evo mene danas dosla kuci,bila sam juce na komisiji i zamalo da me vrate jer je kod nas u opstini ludnica neznaju sta sve treba od dokumentacije i meni i muzu falili brisevi,progledali su nam kroz prste ali da donesemo drugi put kada budemo isli to sto nam fali,tako da smo prosli user posted image Jako su ljubazni tamo svi,rekli su da najkasnije do sredine aprila bicemo pozvani na prve konsultacije,tako da sam trenutno pozitivno raspolozena :)

Direktna veza do poruke: 772
19.3.2016 12:24:44   
IvanaSK RR
Ketusa, lepo je sto su tako ljubazni. Srecno.

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 773
19.3.2016 21:20:53   
radoznalamala
Ketusa super user posted image
Za tren oka ce i to da prodje user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 774
20.3.2016 0:34:34   
ketusa
Hvala devojke na podrsci,nadam se da ce uskoro kad svih nas da budu lepe vesti user posted image

Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here