|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
6.3.2016 13:49:03   
17 joka
Radoznala, da znas samo kakve sam ja sve muke od Microginona imala uzas ali sve to prodje user posted image

novim clanovima zelim puno srece i uspeha user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 726
6.3.2016 16:48:13   
radoznalamala
Joko moja, ja evo 10-ak dana i nekako se lagano i navikavam, i na mucninu, na glavobolju, na "promene" temperature user posted image Ma na sve cu da se naviknem user posted image
Videh se sa sestricom Biljom, i ako sve bude ferceralo kako treba, sa stimulacijom krecemo krajem marta user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 727
6.3.2016 17:56:11   
17 joka
ma bravooo uzivkaj ti u svakoj od ovih muka koji ce ti doneti najlepsi pokloncic user posted image

ja sam bila sva naduta otecena i troma on Microginona a mucnine su bile svakodnevne,a da normalno je i da imas nagle promene raspolozenje sreca pa nece jos dugo trajati

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu radoznalamala)
Direktna veza do poruke: 728
6.3.2016 18:40:29   
ketusa
S`obzirom da ja tek sad treba da idem na drugostepenu komisiju, to znaci da ja necu do aprila,maja necu ni ici na prve konsultacije ako sam dobro razumela?Posle koliko ste vi devojke bile pozvane?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 729
7.3.2016 18:26:21   
radoznalamala
Iskreno Ketusa, nadam se da neces dugo cekati... Mi smo za manje od mesec dana bili na konsultacijama posle komisije, jer smo cekali da prodju nov.praznici.
Danas sam saznala i raspored, do 20.marta pijem Microgynon, a 25. idem po raspored stimulacije user posted image

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 730
7.3.2016 19:36:28   
ketusa
A od kog dana menstruacije si pocela da pijes tablete?

Direktna veza do poruke: 731
7.3.2016 19:40:38   
radoznalamala
Od drugog dana ciklusa... pijem Microgynon 1x dnevno.

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 732
7.3.2016 19:43:18   
ketusa
Drago mi je zbog tebe,nadam se da cu i ja uskoro da ti se pridruzim user posted image

Direktna veza do poruke: 733
7.3.2016 19:45:58   
radoznalamala
Drzim fige user posted image
I zelim ti od user posted image sve najbolje... Da sto pre pocnes sa procesom, a do tad ako mogu ikako da pomognem, tu sam user posted image

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 734
7.3.2016 22:35:13   
tri cvetica
Sve pohvale za ZC Valjevo, a posebno za doktora Branka.Tenutno sam u 15 nedelji trudnoce i zahvljujuci VTO Valjevu, ponosno nosim moja TRI ANDJELA user posted image . Devojke, sto se tice mog iskustva, svima preporucujem Valjevo (inace sam iz Beograda) user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 735
7.3.2016 23:33:29   
Crvenokosaaa
Ja sam cekala nesto manje od dva meseca,od komisije do konsultacija.Tri cvetica cestitam od srca pa ti nosis tri bebana,to ce im biti trece trojke.user posted image

(odgovor članu tri cvetica)
Direktna veza do poruke: 736
8.3.2016 11:14:58   
tri cvetica
Hvala mnogo Crvenokosaaa user posted image Tebi i svim devojkama na forumu, zelim da docekate ovo isto sto sam ja docekala posle 4 godineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 737
8.3.2016 15:19:12   
radoznalamala
Tri cvetica cestitaaam user posted image
Jedne "valjevske trojke" zive u mom komsiluku, Lenka, Jovan i Bogdan - preslatki su user posted image
Svima puuuunoooo sreceeee user posted image

(odgovor članu tri cvetica)
Direktna veza do poruke: 738
8.3.2016 22:31:49   
tri cvetica
Hvala radoznalamala, guramo do kraja i nadamo se najboljem user posted image

Direktna veza do poruke: 739
11.3.2016 14:43:34   
alissa77
Radoznalamala, Microgynon pijem od 23.februara do 20 marta, tako da 25. dolazim u Valjevo po stimulaciju. Nisam bas nesto aktivna na forumu ali Vas pratim. Pozdravljam te puno i vidimo se 25. marta.
Ps. Bilja sestra mi je rekla da smo ja i jos jedna devojka za 25.user posted image

Direktna veza do poruke: 740
11.3.2016 15:10:32   
radoznalamala
user posted image user posted image Juhuuu, alisa, eto nas dve jos malo :)
Bas se radujem, i cvrsto drzim palceve da sve bude bas kako treba :)

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 741
11.3.2016 15:25:21   
alissa77
Juppppiiiii pa da se druzimo.. i radujem se sto ce da bude samo onako kako mi to yelimouser posted image user posted image
Ne razmisljam puno o svemu, sve ide spontano, ne trudim se puno da se raspitujem sta i kako...da se ne bih opterecivala.
Samo pozitivne misli, a April je divan mesec za nov pocetak
Pozz

Direktna veza do poruke: 742
11.3.2016 15:27:41   
alissa77
E da znas da se jos jednom radujem...ipak smo jace zajednouser posted image user posted image

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 743
11.3.2016 15:45:56   
radoznalamala
user posted image I ja sam od samog pocetka odabrala taj "sistem", jedno po jedno... Da se ne bih unapred brinula i traumirala. Za sada funkcioniseuser posted image
Borili smo se kako je sta dolazilo na red, i evo, skoro smo pri kraju bar ovog "jurcanja".
I radujem se user posted image

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 744
11.3.2016 15:46:53   
radoznalamala
I da ne zaboravim, moram Bilji kupiti cokoladu za to "devojka" user posted image

Direktna veza do poruke: 745
11.3.2016 16:07:32   
alissa77
"Devojka" nekako lepse zvuciuser posted image

Direktna veza do poruke: 746
11.3.2016 16:09:36   
radoznalamala
Hahahaha... Zvuci, nego sta, al nas se dve dobro znamo, pa se zato smejem...
Ja sam zena u najboljim godinama user posted image

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 747
11.3.2016 16:15:29   
radoznalamala
I sve hocu da te pitam, kako se ti nosis sa Microgynonom?

Direktna veza do poruke: 748
11.3.2016 16:20:09   
alissa77
Microgynon je izazvao u meni najgore simptome, braon iscedak, depresiju, pa nervozu, razdrazljivost, mucninu...i jedva cekam 20 mart da to vise prestane. Recimo, nisam radila ova tri dana jer mi se nije islo na posao po kisi..a inace sam radoholicarka..Sta da ti kazem..jednostavno strasno.Kako ga ti podnosis?

Direktna veza do poruke: 749
11.3.2016 16:30:21   
radoznalamala
Ja i nekako, al muz nikako user posted image
Salu na stranu, i mucnina, i glavobolja, oticanje, neraspolozenje... Bljak!!!
Na posao ne idem vec 10-ak dana, i necu do daljnjeg, malo nesto odradim od kuce, tek da sam u toku.
Samo da ga ispijemo i da ga moje oci vise ne vide user posted image

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ć...
Možda i vi poznajete ljude slične mojim prijateljima - neke koji putuju ili grade kuću, koji su podstanari ili imaju kre...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here