|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
1.3.2016 17:51:12   
ketusa
I meni je amh strasno nizak,odnosno na samoj granici je pa je zbog toga moj ginekolog savetovao vto i to sto pre jer se boji da ne uspem,pa me iskreno malo i uplasio user posted image On smatra da ja uopste nemam ovulaciju,jer folikule uvek imem ali nedovoljne velicine da bi pukli i po njemu to je kod nas problem jer sve ostalo je ok.
Hvala na dobrodoslici jer nama koji smo prvi put i bez iskustva znace reci podrske user posted image

(odgovor članu Sunny.)
Direktna veza do poruke: 701
1.3.2016 22:36:10   
ZAVICAJ2011
Devojke,
Je l ima neko kome su zakazane prve konsultacije u Valjevu za 21.03.2016?
Pozdrav

< Poruku je uredio lesica RR -- 1.3.2016 22:50:24 >

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 702
1.3.2016 22:37:57   
ketusa
Ja imam 18-og,drugostepenu komisiju u Valjevu

(odgovor članu ZAVICAJ2011)
Direktna veza do poruke: 703
1.3.2016 22:47:11   
ZAVICAJ2011
Mi smo komisiju prošli 03.02. u Narodnom Frontu...

< Poruku je uredio lesica RR -- 1.3.2016 22:49:21 >

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 704
1.3.2016 22:48:39   
lesica
ZAVICAJ2011 Molim Vas ne pišite velikim slovima!!!
Prethodne postove sam Vam uredila, a za sledeće ugasite caps lock!

Hvala!

< Poruku je uredio lesica RR -- 1.3.2016 22:51:21 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 705
1.3.2016 22:55:00   
ketusa
I mi smo u februaru prosli prvostepenu komisiju u svojoj filijali,sad nam je zakazana drugostepena komisija u Valjevu,ali mi smo odmah u startu bili opredeljeni za Valjevo tako da u Beograd nismo ni isli :)

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 706
2.3.2016 10:27:39   
radoznalamala
Drage moje, samo da pitam kako ste reagovale na Microgynon??
Ja ga pijem uvece, i sat vremena posle popijene tablete imam bas jaku glavobolju u potiljku, skoro uvek na istom mestuuser posted image
Mucnine su skoro konstantne, primecujem da su mi i grudi kao pred ciklus, osetljive, i konstantno mi je vrucina!
Samo mi recite da je to normalno i da ce proci user posted image

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 707
2.3.2016 11:09:23   
IvanaSumanac
Zenice,zelim Vam svu srecu ZC Valjevo. Valjevo je moj grad i jako sam ponosna.Zelim svima punooooo bebaca.user posted image

(odgovor članu radoznalamala)
Direktna veza do poruke: 708
2.3.2016 11:25:53   
Elena011
radoznalamala, samo ću ti reći da mi je Mikroginon pao teže od stimulacije, htela sam da svisnem tih mesec dana od mučnina, gađenja na sve, nervoze i apatije u kombinaciji... Nekima od nas on baš ne prija, izdrži tih mesec dana i nestaće sve čim prestaneš da ga piješ.

(odgovor članu IvanaSumanac)
Direktna veza do poruke: 709
2.3.2016 11:29:33   
IvanaSK RR
Radoznala mama, normalno je da se desi da organizam tako reaguje na hormone. U suštini, te losije strane pilula bi trebalo da se smanjuju-nestanu posle mesec dana.

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 710
2.3.2016 12:11:41   
ivili
Dobar dan devojke, evo i ja se pridružujem. Prošle nedelje sam predala dokumenta u Višegradsku za drugostepenu komisiju (teritorijalno pripadam tamo). A za svoju prvu VTO birala sam Valjevo. Imam pozitivnih iskustava u okolini sa njima, a i prelistavanja ovog foruma mi je pomoglo da odlučim user posted image
Zna li neko za koliko mogu očekivati poziv za drugostepenu tamo? Znam da posle u Va ide brzo. Kao što neko reče nestrpljiva sam user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 711
2.3.2016 20:30:05   
radoznalamala
E pa znaci, stisni zube i cekaj da prodje user posted image
Hvala devojke, lakse je kad znam da nisam jedina...
Ivili, mi smo za manje od mesec dana pozvani na drugostepenu, tako da ne sekiraj se, samo sto te nisu zvali user posted image

(odgovor članu ivili)
Direktna veza do poruke: 712
3.3.2016 9:39:51   
ivili
Radoznala, hvala na odgovoru i srećno u postupku user posted image
Ali ti si drugostepenu imala u Va a ja u Višegradsku moram. kako god, nadam se da neću puno čekati :)

Direktna veza do poruke: 713
3.3.2016 12:05:04   
radoznalamala
Ivili, drzim nam palceve svima... da sto pre pocnemo da prijavljujemo veeeelike bete user posted image
Ja sam razumela da ces na drugostepenu u Va, zato sam i rekla da se ne ceka dugo, za Bg stvarno ne znam... Al navijam da bude sto pre user posted image

(odgovor članu ivili)
Direktna veza do poruke: 714
3.3.2016 12:59:26   
ZAVICAJ2011
Jel zna neko od kog dana ciklusa u Va uvode kontracepciju?I sta obicno daju-Cyclo ili Microgynon?

Direktna veza do poruke: 715
3.3.2016 13:02:43   
radoznalamala
Evo meneuser posted image
Od drugog dana ciklusa pijem Microgynon 1 dnevno.

Direktna veza do poruke: 716
3.3.2016 13:58:50   
ivili
Radoznala, a kada krećeš sa stimulacijom, u sledećem ciklusu?

Direktna veza do poruke: 717
4.3.2016 13:44:30   
radoznalamala
Tako bi trebalo user posted image

(odgovor članu ivili)
Direktna veza do poruke: 718
5.3.2016 21:01:32   
Crvenokosaaa
Pozdrav drage moje citam vas od osnivanja teme i napokon vam se pridruzujem.Posle sest godina lecenja odlucila sam se za vto u Valjevu.Svaka cast za temu ona mi je donekle i pomogla da se odlucim za Valjevo posle jako loseg iskustva sa Visegradskom i manje loseg sa Frontom.Za Valjevo imam samo reci hvale posebno za Bana jer je divan covek i jer je za mene uradio nesto sto zaista nisam ocekivala.Sada ostaje samo da se nadam da ce to sve uroditi plodom user posted image

Direktna veza do poruke: 719
5.3.2016 21:11:16   
IvanaSK RR
Crvenokosa, srecno!

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 720
5.3.2016 22:59:39   
Crvenokosaaa
Hvala nadam se da ce sve biti ok user posted image
Ima li neka cekalica da ce biti u aprilskoj grupi?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 721
6.3.2016 9:34:20   
ZAVICAJ2011
Mi 21.03.idemo na konsultacije,obzirom da mi je tada 3,4 dan ciklusa da li je moguće da mi odmah uvede kontracepciju?

Direktna veza do poruke: 722
6.3.2016 11:00:13   
Crvenokosaaa
Ja sam bila krajem februara i rekli su mi da zovem u aprilu kad dobijem ciklus da vide da li ima mesta.Za mart znam da je ceo popunjen mada nikad se ne zna.

Direktna veza do poruke: 723
6.3.2016 11:53:04   
ZAVICAJ2011
To znači da ja verovatno u maju počinjem sa kontracepcijom A u junu sam postupakuser posted image

Direktna veza do poruke: 724
6.3.2016 12:01:19   
Crvenokosaaa
Bilja mi je prvo rekla da nema sanse pre maja juna,a Bane mi je rekao da zovem u martu i aprilu da vidim kakva je situacija.Ja se iskreno nadam da cu poceti u aprilu ne mogu vise da cekam user posted image .
Kada si prosla komisiju?

Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here