|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
10.2.2016 18:06:39   
radoznalamala
Lavice, kako si? Kako je proslo?
Malo smo se razisle, al ja redovno svracam i citam vas user posted image

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 676
11.2.2016 10:53:54   
alissa77
Jupiiiii

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 677
11.2.2016 10:57:42   
alissa77
Jupiiii za Lavicu78

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 678
11.2.2016 14:28:16   
radoznalamala
Malo statistike, i optimizma user posted image

"Centar za vantelesnu oplodnju Valjevo

Dragi prijatelji. Malo statistike...Do sada imamo 120 rodjenih beba. Ukupan skor trudnoca za decembar i januar je 51.8 % na 68 parova :)))) Ocekujemo jos beba :))))"

Srecno svima!!!

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 679
12.2.2016 9:41:38   
Elena011
Čestitam, Lavice, mnogo mi je drago i želim i svima drugima uspeh! user posted image

Statistika je ohrabrujuća, ali u stvari je to ipak samo statistika, tj. svede se na to kako se zalomi, moja grupa je, recimo, bila ona u kojoj je uspešnost bila jako niska, a sledeća grupa je baš imala sreće...

(odgovor članu radoznalamala)
Direktna veza do poruke: 680
26.2.2016 11:25:59   
radoznalamala
Devojke, gde ste???
Kakve su vesti? Dokle se stiglo?? user posted image
Ja od danas pijem Microginon, u medjuvremenu pila i antibiotike jer mi se "pokvarila" Mikoplazma user posted image
Tek pocinjem lagano da se "plasim" user posted image

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 681
26.2.2016 13:13:47   
17 joka
Lavice Cestitam user posted image user posted image

Radoznala, nemoj se plasiti budi pozitivna uzivaj jos malo bices trudnica, napravi pozitivno gnezdo za svoje mrvice, znas ono kakve su ti misli takav ti je zivot, zato osmeh na lice, svakim danom si sve bliza svojoj sreci user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 682
26.2.2016 20:47:34   
radoznalamala
Joko divna zeno user posted image
Sve sam ja u teoriji savladala, i da me vidis kako svaki dan sama sa sobom vodim rasprave u nedogled user posted image , ali...
Valjda sve to sto vucem iz proslosti, sve te izgubljene trudnoce bez realnih objasnjenja uzmu danak u optimizmu...
Al, ne dam se... Citam, gledam filmove, sklanjam se od losih vesti i neg.ljudi... I guram dan za danom... Nadam se najboljem.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 683
26.2.2016 20:50:39   
17 joka
Bravoo, ono sto nas neubije to nas ojac zato samo tako nastavi i uspece i bice sve dobrouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 684
26.2.2016 20:54:34   
radoznalamala
Imam bar mesec dana pred sobom da uvezbam pozitivan stav...
Mada, moj problem je da se trudnoca odrzi do kraja, ostajala sam skoro pa "lako", samo su se na zalost prerano zavrsavale. Zato se nadam da cemo ovog puta uz lekarski nadzor mozda dogurati do kraja user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 685
27.2.2016 0:13:51   
17 joka
Koristi progesteron depo vitamine, aspirin konsultuj se sa dr. za sve

ako treba i serklaz ma sve samo da bude dobro user posted image vreme brzo proleti

Direktna veza do poruke: 686
29.2.2016 11:53:59   
ketusa
Cao,ja sam nova na ovom forumu,citala sam vas stalno ali nisam pisala,e ovako ja i muz se borimo sa sterilitetom 7 godina,sada smo usli u proces VTO preko fonda prosli prvu komisiju u svojoj filijali,i na uputima i na komisiji smo naveli Valjevo,sada cekamo 18-ti mart na drugostepenu komisiju...mozda ima jos neka cekalica da mi pravi drustvo jer me cekanje ubija,a i neizvesnost user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 687
29.2.2016 17:40:16   
Sunny.
Zdravo buduće mame! Uskoro počinjem sa kontracepcijom kao pripremom za VTO u Valjevu. Planirala sam da ne uzimam bolovanje za vreme bockanja. Zato bih vas zamolila da mi kažete na koliko dana otprilike rade uz praćenja folikula, da li rade vikendom i da li se uz zakazuje rano ujutru ili može i malo da se pomeri, npr oko 11h?

Hvala unapred user posted image

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 688
29.2.2016 17:41:40   
radoznalamala
Draga, ja cu rado da ti pravim drustvo u cekanju :)
Mi smo prosli komisije, ali cu rado da podelim bar ovu zajednicku neizvesnost i iscekivanje :D

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 689
29.2.2016 17:49:22   
radoznalamala
Sunny, mislim da se sa njima kad dodjes do bockanja sve mozes dogovoriti (oko termina), ali, opet proveri... Ja sam pocela sa Microgynonom, pa do bockanja imam jos vremena :)

Direktna veza do poruke: 690
29.2.2016 17:53:14   
ketusa
iskreno ja jos uvek neznam ni sta me ceka u valjevu ovo nam je prva vto pa smo strasno zbunjeni oko svega,sta se sve radi na toj drugostepenoj komisiji i koliko ste posle nje cekale da udjete u proces?

Direktna veza do poruke: 691
29.2.2016 17:58:23   
radoznalamala
Mi smo drugostepenu prosli u Valjevu, 23.novembra... Nista strasno, sa prikupljenim rezultatima dolazite u zakazano vreme, zenicama se radi ultra zvuk, a muzici daju uzorak za spermogram. Potom sledi kraci informativni razgovor sa clanovima komisije (svi su beskrajno ljubazni), i ako je sve ok sa rezultatima, otprilike vam i saopstavaju kad bi citav proces mogao da pocne i kako.
Ne ceka se dugo, mi bi i ranije poceli da nisam ja morala na neke konsultacije u Bg. Mada, zbog svih praznika koji su bili, ni ovo nije kasno :)
I nama je ovo prva vto, tako da te potpuno razumem :)

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 692
29.2.2016 18:15:23   
ketusa
kod nas je sa nalazima sve ok a da bi bilo tako trebalo nam je i vise od godinu dana,tako da smo se namucili,kazi mi samo jos me zanima zbog cega prvo daju kontraceptivne tablete ako sam dobro razumela?

Direktna veza do poruke: 693
29.2.2016 18:17:39   
radoznalamala
Koliko sam ja ukapirala ( a verujem da ima zenica koje to bolje znaju) ove nam pilulice daju da se malo postede jajnici, tj. da se ocuva kvalitet j.celija...
Pa kad krene stimulacija da nam jajne celije budu i brojnije i kvalitetnije :)

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 694
29.2.2016 18:19:52   
ketusa
pa sta su tebi rekli koliko treba da ih pijes do stimulacije?

Direktna veza do poruke: 695
29.2.2016 18:27:21   
radoznalamala
Pijem celu kutiju (21 tableta), tj. 21 dan...
Par dana pre kraja da ih zovnem i da cujem kakav je dalji raspored, tj. kakav je plan stimulacije koji ce dr Bane u medjuvremenu da napravi.

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 696
29.2.2016 21:25:05   
Elena011
IZVORNA PORUKA: Sunny.

Zdravo buduće mame! Uskoro počinjem sa kontracepcijom kao pripremom za VTO u Valjevu. Planirala sam da ne uzimam bolovanje za vreme bockanja. Zato bih vas zamolila da mi kažete na koliko dana otprilike rade uz praćenja folikula, da li rade vikendom i da li se uz zakazuje rano ujutru ili može i malo da se pomeri, npr oko 11h?

Hvala unapred user posted image

Ne funkcioniše to baš tako :) Svi dolaze u isto vreme, nema zakazivanja. Dođeš oko 8 za vađenje krvi, onda odeš da prošetaš do pola 10-10 i onda kreće folikulometrija i posle preuzimanje lekova, s tim što to ume da potraje i do 1, zavisi koja budeš po redu tog dana i zavisi da li doktor ima nepredviđenih obaveza. Dođeš prvi put na početku ciklusa pa sledeći put za 5 dana pa onda dolaziš svaki drugi dan i pred kraj kako ti kaže, u zavisnosti od reakcije, možeš doći i dan za danom. Aspiracije i transferi se rade i vikendom. Meni je sve skupa bilo dovoljno 6 odlazaka, nekih ženama je i 7-8.

(odgovor članu Sunny.)
Direktna veza do poruke: 697
29.2.2016 21:45:27   
17 joka
Novim clanicama zelim dobrodoslicu i da vam ovaj prvi pokusaj bude uspesan user posted image

Kontracepcija se daje da se malo smire jajnici da se spreme hormoni i jajnici za stimulaciju tako da i to prodje
ja sam imala muke od microdinona ali sve za cilj zato samo napreduser posted image

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 698
1.3.2016 12:30:30   
radoznalamala
Ja evo pet dana pijem Microgynon, a od pratecih pojava imam blagu mucninu, vecernje glavobolje, i "napade" vrucine :)
Za sad nije strasno, sve se da izdzati user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 699
1.3.2016 13:11:29   
Sunny.
Hvala na odgovorima! Nisam se nadala da je tako čest uz. Mada sad kad razmislim, tako mi je bilo i prvi put kad sam išla privatno, samo što meni brzo rastu folikuli zbog niskog amh, pa mi je aspiracija bila već 11dc, tako da am imala 2-3 pregleda.

Kontracepcija se pije i da bi se ,,uniformisali `` jajnici, odnosno da svi budu iste ili slične veličine za aspiraciju.

Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here