Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.12.2015 14:16:25
|
|
|
|
alex88
|
Mirjance zao mi je,odmori mesec,dva i u nove pobede,kao sto ti je rekla Lavica ima smrzlica i sledeci put bice sigurno
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.12.2015 14:36:58
|
|
|
|
Mirjanche
|
Hvala vam svima. Vec sam bolje, sinoc sam otplakala i sad je ok :-) za smrzlice jos neznam da li ih imam. Nije stigla otpusna lista a ja nisam zvala al pitacu ih kad im javim za betu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.12.2015 20:54:49
|
|
|
|
Elena011
|
Žao mi je, Mirjance, mnogo mi je žao... Držim palčeve da makar ima smrznutih. Meni je danas urađen transfer, ne mogu mnogo za komp, odmaram maksimalno.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.12.2015 5:06:49
|
|
|
|
17 joka
|
Mirjance neopisivo mi je zao, znam taj osecaj odtuguj, odmori napuni baterije i pozitivnu energiju pa u nove pobede
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.12.2015 13:21:00
|
|
|
|
Lavica78
|
Elena, sada svu svoju energiju i lepe želje usmeravamo ka tebi i čekamo lepe vesti
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.12.2015 9:44:48
|
|
|
|
Elena011
|
Hvala puno, nadam se i molim se, ali me je užasno strah rezultata... Lavice, jesi ti saznala datum kad počinješ sa stimulacijom? Mirjanche, šta bi, imaš li smrznutih?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.12.2015 10:15:29
|
|
|
|
Lavica78
|
Joooj znam. Ja jos nisam ni ušla u proces, pa mi je frka. Kad je tebi beta? Jos uvek ništa ne znam, niko me nije kontaktirao. Planiram da ih nazovem krajem nedelje ako mi se u međuvremenu niko ne javi.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.12.2015 10:20:14
|
|
|
|
Elena011
|
Ne moraš da čekaš toliko, zovi ti njih što pre, čisto da znaš, oni svakako znaju datum za koji si planirana. Ja sam znala datum odmah, ali trebalo ga je potvrditi pa sam zvala deset_ak dana pre njega, a posle su me i oni zvali 5 dana pre zakazanog dolaska da potvrde. Betu radim 29.
< Poruku je uredio Elena011 -- 19.12.2015 10:21:21 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.12.2015 11:07:40
|
|
|
|
alissa77
|
Devojke, 29.12 idem na razgovor u Valjevo...Da li mi se naka pridruzuje?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.12.2015 10:25:28
|
|
|
|
UnaO
|
Drage,pre svega da vas najsrdacnije pozdravim i pozelim vam da iz ove bitke izadjete sa visokim betama.Iscitala sam celu temu i vidim da su iskustva vezana za Valjevo i dobra i losa,kao i kada je rec o ostalim klinikama.Ja imam 28 godina,iza mene su dve laparoskopije,dve histeroskopije,razlog steriliteta hidrosalpings.Po preporuci vise lekara izvadila sam jajovode.Svi ostali rezultati u redu,jedino FSH malo varira,zna da skoci na 10,pa se vrati na normalu.Prosli smo komisije i odobrili su nam VTO.U startu sam birala Be aniju,ali iz privatnih razloga ne mogu da cekam postupak do septembra sl.godine,pa mi Fond nudi Valjevo.Interesuje me sta vi mislite da li bih trebala da pokusam u Valjevu?Izvinite zbog dugog posta,ali bas mi znaci vase misljenje.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.12.2015 16:05:40
|
|
|
|
Elena011
|
Una, ja sam htela Front, Fond me prebacio u Valjevo, nasekirala se užasno, onda sam prošla postupak i sada čekam rezultate i za slučaj da mi, ne daj Bože, nije uspelo, ozbiljno razmatram da ponovo odem u Valjevo iako živim blizu Fronta. Ovim sam ti sve rekla
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.12.2015 16:11:53
|
|
|
|
Lavica78
|
Potpuno se slažem sa Elenom :)
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.12.2015 16:10:24
|
|
|
|
UnaO
|
Hvala vam devojke mnogo,svaki komentar mi jako puno znaci
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.12.2015 18:33:36
|
|
|
|
17 joka
|
Una,valjevo je super odluka i izbor i ja jako navijam za vas
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.12.2015 7:44:03
|
|
|
|
Lavica78
|
Elena, jel su radila betu?
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.12.2015 13:23:07
|
|
|
|
Elena011
|
Nisam, nije jos vreme, ali nervoza raaaasteeee
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.12.2015 13:26:12
|
|
|
|
Lavica78
|
Ja se nešto prebacila da je 25-og. Držim fige!
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.1.2016 10:25:24
|
|
|
|
Elena011
|
Evo simbolično započinjem novu godinu lepim vestima pa da ih tokom 2016. bude puno, puno, puno kod svih!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.1.2016 10:28:21
|
|
|
|
Lavica78
|
Braaaavoooo!!! Čestitam od sveg srca! Mislila sam ovih dana na tebe, ali nisam htela da smaram... Sad nas sve povuci za nosiće
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.1.2016 10:36:49
|
|
|
|
vocicana
|
Cekalice u ovoj temi, zelim vam srecnu novu godinu, ono sto najvise zelite, vucem vas za nosice, dace Bog da vam se tema ospe, da nam sto vise vas dodje u teme. Cesto procitam sta pisete, uvek jako navijam da nam neka dodje. Tako I sada!
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.1.2016 10:18:45
|
|
|
|
UnaO
|
Drage,neka vam ova Nova godina donese ono sto najvise zelite!!! Elena,cestitam ti od sveg srca,tako mi je puno srce kada cujem za pozitivnu betu!!!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.1.2016 17:47:12
|
|
|
|
alissa77
|
Drage cekalice, pa gde ste sve nestale?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.1.2016 15:46:18
|
|
|
|
Lavica78
|
Pa čekamo rezultate Tj sutra bi trebalo da bude transfer
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.1.2016 8:44:44
|
|
|
|
alissa77
|
Bravo Lavica78! Drzim palčeve i očekujem da nas obraduješ. Valjevo zovem ovih dana pa da krenem sa kontracep.tabletama. Pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 10.2.2016 17:53:22
|
|
|
|
Lavica78
|
Evo samo da javim lepe vesti I da ulijem nadu svim cekalicama
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.