|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
20.11.2015 14:50:41   
radoznalamala
Drage moje, kad je smestaj u Valjevu u pitanju, mozda mogu da pomognem :)

Ako vam trebaju i neke konkretnije informacije, tu sam :)

edit - nije dozvoljeno ostavljati kontakte na način na koji ste vi to uradili!

< Poruku je uredio lesica RR -- 20.11.2015 15:06:54 >

(odgovor članu Mirjanche)
Direktna veza do poruke: 601
20.11.2015 15:05:10   
Elena011
radoznalamala, hvala za adrese, dobro je imati na jednom mestu user posted image

Što se tiče karata, volela bih da nam nisu potrebne, ali jesu, čitala sam na ovom forumu o tome. Socijalnom je potrebna potvrda o ceni karte koja se dobije od prevoznika, a Evropa Bus traži jednu povratnu ili dve pojedinačne da bi tu potvrdu izdao.

< Poruku je uredio Elena011 -- 20.11.2015 15:06:15 >

(odgovor članu radoznalamala)
Direktna veza do poruke: 602
20.11.2015 15:12:40   
radoznalamala
Prvo da kazem IZVINITE :(
Nisam znala da ne smem da okacim adreses onako, samo sam htela da pomognem.
Devojke, ako treba poslacu vam na pp.

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 603
20.11.2015 15:49:03   
Mirjanche
Sada sam videla, sa Lastine stanice ima bus u 5h i stize u valjevo u 7h.

Direktna veza do poruke: 604
24.11.2015 16:29:27   
Mirjanche
Devojke evo izvestaja iz Valjeva.
Jutros u 8h vadjenje krvi, onda od pola 10h pocinje ultra zvuk. Ultra zvuk sam bas brzo zavrsila, za minut mozda i manje. Doktor me samo pitao jel sam pila microginon kako treba i rekao sve ok, vidimo se za 4 dana i danas pocinjete sa terapijom. Brze sam izasla iz ordinacije nego sto sam usla. Onda sam malo sacekala i sestra je prozvala mene i jos jednu zenu da nam objasni kako se daje terapija. Sve zene primaju terapiju u zavisnosti od rezultata. Ja sam donila Gonal i Merional za 4 dana a su subotu ce mi opet vaditi krv i uz pa ce mi dati za dalje. Rekla je da ce mi za 5-6 dana ukljuciti jos jedan lek koji se prima u 20h pa da bi mi bilo lakse mogu i ova dva da primam u isto vreme. Tako da cu veceras krenuti sa bockanjem. Gonal je u obliku olovke, sto me je odusevilo. A Merional je injekcija u prahu pa se rastvara tecnoscu, i u pakovanju je po 75 i.j. tako da treba da spojim u jedan spric da se ne bih bola dva puta. Injekcije se mogu davati u ruku ili stomak. Sa olovkom je lako pa moze bilo gde ali sa obicnim spricem ce biti lakse u stomak.
Oko 11 sam krenula kuci :)
Grupa je bas bila velika, 17 zena, ali dosta brzo ide. Ima mnogo zena koje su prebacene iz fronta i sestra nam rece da su im bas napravili haos i da zene koje su birale valjevo sad moraju malo da sacekaju da nama ne bi istekle potvrde. Ali kaze nije strasno jer kod njih inace sve brzo ide. Kaze pre nedelju dana su donili spisak iz fonda i tim zenama zakazuju prvu konsultaciju za pocetak decembra, sto znaci manje od mesec dana. to je stvarno brzo.
Pa eto mog izvestaja. Ako imate pitanja slobodno pitajte :)

Direktna veza do poruke: 605
24.11.2015 16:44:01   
Lavica78
Hvala Mirjanche!
Nama, koje ovo sve tek čeka, i te kako znači ovaj tvoj izveštaj user posted image

Nadam se da ću i ja od sledećeg ciklusa početi sa kontracepcijom...

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 606
24.11.2015 16:55:15   
Mirjanche
I ja ti to od srca zelim :)
Dok nam je sestra objasnjavala terapiju, malo smo je propitivale. Moj muz se 5 godina lecio od raznih bakterija pa sam pitala sta se desava ako u trenutku aspiracije on kojim slucajem ima bakterije. Odgovor me je zapanjio, kaze pa nista, nama trebaju samo spermatozoidi, sve ostalo ocistimo. Doslo mi je da placem. Sad vec 6 godina mucenja, ni zbog cega. Samo zato sto tamo neki idiot u socijalnom kaze da nam treba sterilna spermokultura da bi nam overili uput za VTO. Prtitom spermokultura se ne nalazi u zvanicnoj obaveznoj dokumentaciji, sto znaci da je to neko izmislio a ostali se toga slepo pridrzavaju. Blago receno, ostala sam bez teksta.

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 607
24.11.2015 17:26:37   
Dama Herc
A sto su zene prebacene iz Fronta u Va?
devojke zelim vam visoke Bete,
Mirjanche tamo su svi super. Sa srecom draga i da nas vuces za nosic.

Direktna veza do poruke: 608
24.11.2015 17:37:25   
Mirjanche
Hvala :)
Pa prebacene smo u Valjevo i Nis, jer nisu mogli da nas prime u roku od godinu dana. Ali nisu to odmah rekli vec kad prodje barem 6 meseci od drugostepene komisije, a nekim zenama je proslo i po 9 meseci. Sto je uzasno mnogo cekanja, kad znamo da tek predstoji prva konsultacija, pa kontracepcije pa tek onda terapija i to pod uslovom da se nista ne zakomplikuje. Ja sam drugostepenu prosla u martu a krejem avgusta su me obavestili da sam prebacena za Valjevo i da im se javim krejem septembra.

(odgovor članu Dama Herc)
Direktna veza do poruke: 609
24.11.2015 17:42:22   
Dama Herc
Al vas iscimase... A ko zna zasta je to dobro... Samo pozitivno :)

Direktna veza do poruke: 610
24.11.2015 21:03:20   
Elena011
Ijao, Mirjanche, znači krenulo, neka sve ide glatko i bude uspešno! user posted image user posted image
Hvala ti puno na informacijama, na istom smo protokolu pa mi baš znači, tačno sve to i mene čeka. Reci mi, molim te, još kada si dobila pošto mi taj deo nije baš jasan, mislim svima nam zakazaše peti dan od prestanka uzimanja kontracepcije, a ne dobijamo sve u isti dan. Kako je prošlo prvo davanje injekcija?

(odgovor članu Dama Herc)
Direktna veza do poruke: 611
24.11.2015 21:13:45   
Mirjanche
Ja sam dobila juce ujutru i cula sam jos neke zene da su rekle isto a jedna rece da nije ni dobila mada je nesto pomenula da i inace ima problematicne cikluse. Mene doktor nije ni pitao kada sam dobila, video je tokom uz da sam dobila i to je to.
A prvo davanje terapije je super proslo. Gonal nisam ni osetila, igla je bas ostra a zaboleleo je sa obicnim spricom ali mislim da je do igle jer nije ostra kao ona druga. Sve u svemu nije strasno, vrlo je jednostavno. Samo polako i pazljivo, posebno kad otvarate tecnost, ja se posekla na flasicu jer nisam bila sigurna gde ce se prelomiti pa bas tu uhvatila al sad znam za sledeci put user posted image Kad ti bese ides?

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 612
24.11.2015 21:28:54   
Elena011
Hvala ti user posted image Ja idem sledeće srede, do petka pijem tablete.
Znači fino prošlo sa prvim injekcijama? A kolika je ta igla za Merional?

Direktna veza do poruke: 613
24.11.2015 21:32:40   
Mirjanche
Pa mala je kao i na Gonalu samo je malo drugacija, ipak je gonal pen pa je ona ostrija a cini mi se i malo tanja.

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 614
24.11.2015 21:37:15   
Elena011
A dobro, navići ćemo se valjda nekako user posted image Sama si davala?

Direktna veza do poruke: 615
24.11.2015 21:41:48   
Mirjanche
Jesam, sama. Pa bas mi je smor da po ovakvom vremenu idem u dom zdravlja ili kod nekog ko moze da mi da kad stvarno nije nista strasno. Barem meni nije, jer nikad nisam imala problem sa iglama, vadjenjem trna samoj sebi, uraslih dlaka ili nekih drugih operacija na samoj sebi user posted image videces vec i sama da nije nikakav problem

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 616
24.11.2015 21:46:16   
Elena011
Svaka čast user posted image Nisam tako optimistična za sebe, ja sam školski primer kukavice, ali videćemo, moraćemo nekako, nema druge...

Direktna veza do poruke: 617
24.11.2015 21:46:43   
17 joka
Mirjance, puno srece i uspeha user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 618
24.11.2015 21:51:03   
Mirjanche
Elena samo polako, videces da ce sve biti ok. Mozda ce muz moci da ti daje terapiju. Moj meni nemoze se onesvescuje na sam pomen igleuser posted image
Hvala ti Joko user posted image ja svim parovima zelim uspeh iz prve user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 619
26.11.2015 17:20:56   
radoznalamala
Pazljivo pratim, citam i navijam... Mirjanche drzim fige da uspe iz prve :)
A dok cekamo, evo malo lepih vesti iz Centra za VTO u Valjevu :D
"Danas 26.11.2015.god. u porodilistu valjevske bolnice , rodjene su bliznakinje , 2350 g i 2650 g.
Ove dve najmladje Valjevke su 99.beba i 100.beba našeg centra za VTO.
Radost i sreću porodice naših bebica dele svi zaposleni Centra za VTO i Službe za Ginekologiju i Akušerstvo Opšte bolnice Valjevo." user posted image

Direktna veza do poruke: 620
27.11.2015 15:47:17   
Lavica78
user posted image user posted image user posted image
Koje li će po redu biti naše bebe user posted image

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 621
28.11.2015 10:51:25   
Elena011
Baš divno user posted image Znači 100 beba za tri godine, nije uopšte loše, pogotovo ako se uzme u obzir da je u prvoj godini bilo drastično manje žena.
Mirjanche, kako se osećaš? Kako ide sa injekcijama? Dobila i treću vrstu danas?

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 622
29.11.2015 8:08:56   
Mirjanche
Dobro jutro svima :-)
Izvini te sto se nisam odmah juce javila. Znaci juce samo ultra zvuk jer je subota la lab ne radi. Na ultra zvuku beleze endometrijum i velicinu 8 vodecih folikula na svakom po 4. Meni je endometrijum 5,5 na desnom imam sva 4 su po 13x12 kase doktor iskopirali su se :-) na levom 14x14, 13x11, 11x11 i 10. Dodali su mi da primam CTX. Sledeci odlazam je u ponedeljak na vadjenje krvi i ultra zvuk.
Eto to je izvestaj od juce user posted image
Kod mrne i jos nekih zena malk brze ide ali doktor kaze sve je to ocekivano. Tako da ako je on zadovoljan ja sam jos vise user posted image

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 623
29.11.2015 16:38:32   
Elena011
Baaaaaaš mi je drago da dobro napreduješ user posted image
A ne reče kako se osećaš, imaš li neke smetnje zbog injekcija ili si manje-više ok?

Direktna veza do poruke: 624
29.11.2015 18:36:22   
Mirjanche
Elena ja se dobro osecam, bas nemam nikakvih propratnih efekata sto se terapije tice. Malo sam danas nervoznija ali mislim da nema veze sa terapijom vec sa tim sto sam shvatila da ce to mozda brze ici nego sto sam ja isplanirala pa mozda necu imati vremena da zavrsim sve sta sam planirala pre transfera user posted image ide nam slava pa svasta nesto treba da zavrsim user posted image al to je vec problem u mojoj glavi a ne problem terapije.

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here