|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
6.11.2015 9:49:52   
Mirjanche
Moj muz se onesvescuje od igala :) :) :) sto znaci da cu morati sama. Pa mislim se, toliko ljudi sami sebi daju insulin pa ovo ne moze da bude strasnije od toga a nikad nisam imala problem sa injekcijama, vanjenjem krvi i slicnim stvarima. Samo da mi pokazu kako da se ubodem i bice sve ok :)

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 576
6.11.2015 10:14:36   
Yellena008
Mirjance nista strasno...ja sam sama sebi davala....nikakav problem...sve ce ti objasniti tako da nema sta da se pogresi....

(odgovor članu Mirjanche)
Direktna veza do poruke: 577
6.11.2015 10:29:00   
Elena011
Znači sve su te male iglice? Uh, dobro je user posted image Hvala ti!
Beše sva ta tri leka idu u stomak?

Direktna veza do poruke: 578
6.11.2015 10:54:41   
Yellena008
Moze nesto i u ruku ali mislim da jelse u stomak ako sama dajes....

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 579
9.11.2015 14:12:50   
Lavica78
Meni opet odložili user posted image
Dobila noćas i zvala jutros Valjevo i kažu da ne počinjem sa kontracepcijim nego da se čujemo sledeći mesec.
Valjda će biti treća sreća...

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 580
9.11.2015 14:30:24   
Mirjanche
Lavice bas mi je zao :(
Pa bas ti rastegose. Kad ste bese prosli drugostepenu?

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 581
9.11.2015 14:35:55   
Lavica78
Baš jesu... Al šta da se radi. 5 minuta user posted image i idemo dalje... Ništa ne mogu promeniti...
Drugostepenu komisiju smo prošli još 17. marta.
Rešenje važi godinu dana, do tada ćemo valjda započeti user posted image

Your mind is a GARDEN
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 582
9.11.2015 14:40:03   
Mirjanche
To sam i mislila, i mi smo u martu.
Zelim ti da bude kao sto si rekla treca sreca i to najveca :) pa ces onda zaboraviti sve muke kroz koje si prosla

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 583
9.11.2015 14:43:45   
Lavica78
Hvaaaalaaaa user posted image
Ajde ti povuci nogu, pa da nas vučeš za nosiće user posted image

Your mind is a GARDEN
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 584
9.11.2015 14:47:17   
Mirjanche
user posted image bice bice

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 585
10.11.2015 8:40:02   
Elena011
A joj, Lavice, mnogo mi je žao! user posted image Mogu misliti kako ti je, hajde na ovo prvo odlaganje smo i računale, ali ovo... No znaš kako to bude sa trudnoćama, retke su žene koje se ne namuče oko ovoga ili onoga, neka ovo onda bude tvoj loš deo pa da ti sve posle ide dobro user posted image

Direktna veza do poruke: 586
10.11.2015 10:49:35   
Lavica78
Hvaaalaaaa user posted image
Šta je tu je, kao što sam već napisala, ne mogu ništa promeniti, neko glavu gore i napred. Biće kad bude. Ko zna zašto je to dobro user posted image

Your mind is a GARDEN
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 587
15.11.2015 9:45:34   
Dama Herc
Devojke, koliko ste cekale na poziv u Va od drugostepene komisije?

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 588
16.11.2015 7:57:09   
alissa77
Evo cekam vec mesec dana i jos nas niko ne zove. Inace, drugostepena je u KC.

(odgovor članu Dama Herc)
Direktna veza do poruke: 589
16.11.2015 17:34:06   
Dama Herc
Ja sam prosle nedelje predala papire za drugostepenu komisiju u Visegradskoj.
Pre godinu dana od izdavanje resenja da ste usli u proces VTO do Va bilo je 20 dana. Sad me zanima da li je duze na cekanju?!
Sta god da je to nam je...

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 590
17.11.2015 8:06:49   
alissa77
Da, i mi smo u Visegradskoj za drugostepenu predali dokumentaciju pre mesec dana i cekamo..

Direktna veza do poruke: 591
18.11.2015 0:06:34   
Dama Herc
Jos nisu zvali? Ja sam predala pre nedelju dana... Ovde je sve u strpljenju....

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 592
19.11.2015 18:43:17   
alissa77
Da li znate kako da nadjem privatni smestaj u Valjevu u blizini klinike...Pozvali su nas sutra da se javimo na drugostepenu komisiju u KC..jUPIII

Direktna veza do poruke: 593
20.11.2015 8:36:19   
Elena011
Za drugostepenu ili za prve konsultacije? Nemam konkretnu preporuku za smeštaj, ja planiram da pogledam uživo kad budem sledeći put otišla u Valjevo, a krenula bih od pansiona Bubica, na netu deluje pristojno, treba proveriti.

(odgovor članu alissa77)
Direktna veza do poruke: 594
20.11.2015 9:37:04   
Mirjanche
A znate li mozda koje su cene smestaja? Ja gledala po netu ali nigde nema cena.

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 595
20.11.2015 11:26:25   
Elena011
Ja još nisam zvala, rano mi je, a i mislila sam da prvo sve vidim uživo. Kako si ti, drma li nervoza? user posted image Jesi prestala da uzimaš Microgynon?

Direktna veza do poruke: 596
20.11.2015 14:21:20   
Mirjanche
Juce popila poslednju. Pa nisam toliko nervozna koliko sam nestrpljiva i puna neke energije, pa stalno trazim da nesto radim kako bih se ispraznila :) a nedaj Boze da mi se neko zameri, nadrljao je :)
U utorak idemo u Valjevo, pa sam se malo smorila jer moramo da smo tamo u 8h, sto znaci da od kuce moramo da krenemo u 6h. A to znaci da bih trebalo da ustanem u 5h15min, pa bas je rano. E samo zbog tog putovanja nisam zelela van Beograda, to me bas muci :( i oneraspolozava. A kao treba da budemo smirene i lepo raspolozene

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 597
20.11.2015 14:41:32   
Elena011
Hehe, verujem za nestrpljivost user posted image
Da, nezgodno je što se u 8 mora biti tamo, meni ne smeta rano ustajanje, ali mi smeta što je prvi autobus iz Beograda u 7, dakle nema šanse da se ide autobusom i nemam pojma kako da nabavim autobuske karte zbog refundacije kasnije. No dobro, neka nam ovo bude najgori problem pa ćemo lako user posted image

Direktna veza do poruke: 598
20.11.2015 14:46:24   
Mirjanche
Mislim da nam ne trebaju karete za refundaciju troskova vec samo potvrda sa stanice o ceni karte. Kad sam pitala u Nemanjinoj kako to ide, rekli su mi da na stanici uzmem potvrdu o ceni karte i da sa tom potvrdom, onim obrascem-ispecatiranim za svaki odlazak i izvestajima idem u socijalno gde mi je izdata knjizica.

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 599
20.11.2015 14:47:28   
Yellena008
Ne trebaju vam autobuske karte zbog refundacija...na kraju vto ce vam Bilja pecatira putni nalog koji se preda uz otpusnu listu i listu od terapije kopiranu u RZZO i na osnovu toga se dobiju pare...ima neka cena karte koju oni u RZZO isplacuju...to je otprilike najskuplja karta do Valjeva....

A sto se tice smestaja,ni to vam nije preterano bitno...do transfera mozete da putujete koliko hocete,a nakon transfera se lezi tamo nekih dva sata sigurno,posle toga opet mozete kuci...drage moje ne moze da ispadne nista...moze samo da se usadi ili ne usadi u matericu....

< Poruku je uredio Yellena008 -- 20.11.2015 14:48:42 >

(odgovor članu Elena011)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here