|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
21.3.2016 15:04:32   
radoznalamala
Okoncana muka zvana Microgynon, i to tako da mi je sinoc bilo najgore, dusu sam htela da ispustim od mucnine user posted image
Sad strpljivo cekamo petak, i prikupljamo poz.energijuuser posted image
Devojke, kako ste, kako se drzite?

(odgovor članu ketusa)
Direktna veza do poruke: 776
21.3.2016 15:43:17   
Mirjanche
E pa devojke evo mene opet, malo sam odmorila pa ajmo sve ispocetka user posted image al sad sam pametnija pa odmah sam birala Valjevo.
26. aprila imam drugostepenu u NF, steta sto i to nemogu u Valjevu. Htela sam da vas pitam, da li sam dobro razumela da se na konsultacije ceka oko mesec i po dana od komisije? I da li znate imaju li u Valjevu neku letnju pauzu kada nerade? Pokusavam da izracunam kada cu odprilike docui na red user posted image
Svim pozitivnim betama cestitam od sveg srca a ostalima zelim da sto pre budu user posted image user posted image

(odgovor članu radoznalamala)
Direktna veza do poruke: 777
21.3.2016 15:51:51   
radoznalamala
Mirjance, dobro se ti nama vratila, u drustvu je mnooogo lakse user posted image
Ako ti svi rezultati budu ok, i ne moras nista da "ispravljas" u medjuvremenu, mozda te zovnu i pre user posted image
A sto se odmora tice, tu su oni stalno, samo se dobro organizuju.
Zelim ti puuuno srece od user posted image

(odgovor članu Mirjanche)
Direktna veza do poruke: 778
21.3.2016 16:00:32   
Mirjanche
Radoznalamala hvala ti puno user posted image
Znam da u Valjevu brzo ide al nisam znala koliko brzo i da li imaju tu pauzu kao po drugim klinikama. I opet me u nf iznervirali jer i dalje zakazuju komisiju na 2 meseca al dobro evo prodje vec mesec dana pa ce i ovaj drugo brzo proci. user posted image
Znaci realno je da se nadam da sa kontracepcijom krenem u junu-julu. Ekstra user posted image

Direktna veza do poruke: 779
21.3.2016 16:33:21   
radoznalamala
Opet je najsigurnije da ih za odmore pitas kad budes isla na konsultacije ;)
U svakom slucaju ide brzo :)

Direktna veza do poruke: 780
21.3.2016 20:16:32   
Crvenokosaaa
Drage kako ste znale da li ste na kratkoj ili dugoj semi,meni u izvestaju sa konsultacija pise diferelin/gonal,to je duga sema zar ne?Nista mi nisu rekli a to pise na izvestaju.
I moze li neka od vas da mi objasni kada krece bockanje po toj semi i kako to sve tece?!

Direktna veza do poruke: 781
22.3.2016 17:35:00   
ZAVICAJ2011
I ja bih isto pitala[sm=zmeden.gif...Jel ako pise to znaci da ce i biti tako ili moze nesto da promeni kad im javimo i dogovorimo se da krenemo sa kontracepcijom?

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 782
22.3.2016 17:37:56   
radoznalamala
Devojke, iskreno, ne znam sta su "duge" a sta "kratke" seme...
Ja sam dobila da pijem Microgynon 24 dana, i sad u petak idem po injekcije...
Nadam se da ce nam se javiti neko sa malo vise iskustva user posted image
U svakom slucaju, puno srece zelim user posted image

(odgovor članu ZAVICAJ2011)
Direktna veza do poruke: 783
22.3.2016 17:44:25   
ZAVICAJ2011
To je kratka sema,ova dva leka se,valjda,uvode dok jos pijes Microgynon...
Ako ti nije problem da vidis na izvestaju sa konsultacija da li ti pise negde ova dva leka...
Naravno ako mozes,ne moras da se mucis...
Hvala unapred...

Direktna veza do poruke: 784
22.3.2016 18:05:58   
radoznalamala
Nije mi tesko, samo ako mogu sta da nam bude lakse user posted image
Na mom izvestaju samo pise Microgynon 1x1...

Direktna veza do poruke: 785
22.3.2016 20:04:38   
ZAVICAJ2011
Crevenokosaaa,meni pie diferelin/puregon 200...
Trebalo bi od aprilskog ciklusa da krenem sa kontracepcijom...Kada ti startujes?

Direktna veza do poruke: 786
23.3.2016 10:44:47   
Crvenokosaaa
I ja bi trebalo od aprilskog ciklusa,kada ti ocekujes ciklus mozda cemo se druziti tamo user posted image ?Ja bi trebalo da dobijem oko dvadesetog.Nadala sam se da cu krenuti sa ovim ciklusom user posted image

Direktna veza do poruke: 787
23.3.2016 12:21:50   
ZAVICAJ2011
Crevenokosaaa,ja oko 15 bi trebalo da dobijem...Da nisi ti u ponedeljak bila u Valjevu? Niko da odgovori da lu to što nam piše na izveštaju znači da je duga šema...

Direktna veza do poruke: 788
23.3.2016 15:11:03   
Mirjanche
Devojke ja malo pretrazila sajt i nadjem da diferelin jeste duga sem. Postovi jesu stari al valjda se tu nista nije promenilo.

Direktna veza do poruke: 789
23.3.2016 15:52:46   
ZAVICAJ2011
Hvalaaaaaa...

Direktna veza do poruke: 790
24.3.2016 15:33:55   
radoznalamala
Devojke moje drage...user posted image
Samo da se javim, user posted image jos nije stigla, mrcvari me stomak jos od sinoc...
Samo opusteno, znam da vam sad deluje sve daleko i dugo, al verujte mi, prodje dok trepnes user posted image
Navijam da sto pre sve budemo user posted image

Direktna veza do poruke: 791
24.3.2016 15:38:25   
ZAVICAJ2011
Bićemo,daće Bog...

Direktna veza do poruke: 792
24.3.2016 19:54:29   
17 joka
Radoznala i Alisa Srecno user posted image sutra i

Mirjance, samo napred do pobedeuser posted image

ostalim zenicama da sto pre krenu u postupakuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 793
24.3.2016 22:23:29   
radoznalamala
Joko user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 794
25.3.2016 15:31:49   
radoznalamala
Eto i to odradismo user posted image
Cini mi se u ovoj nasoj grupici oko 10-ak zenica, Alissa i ja se "prepoznasmo" odmah, i caj popismo user posted image
NAjpre su nam izvadili krv, mere nam Estradiol, pa smo se vracale na ultra zvuk... Mislim da ne gresim, al mi se cini da je BAne i meni i Alissi rekao isto, end.tanak, a na oba jajnika po 4-5 folikula, sve u svemu zadovoljan.
Dobismo po punu kesu bockalica i zakazase nam sledeci susret za utorak.user posted image
Ja sam moje boce (Gonal i Merional) primila tu na odeljenju, tako mi nekako lakse, i manje stresno sa onim nasmejanim curama.
Sad polako, do utorka, pa da vidimo stanje stvari user posted image

Direktna veza do poruke: 795
25.3.2016 18:24:16   
ZAVICAJ2011
Devojke,da budu velike,velike bete...Ja za 5 god. prvi put jedva cekam da dobijem i krenem sa Microgynonom...

Direktna veza do poruke: 796
25.3.2016 19:02:49   
radoznalamala
Zavicaj hvala ti user posted image
Stize tvoj ciklus dok trepnes, videces user posted image

Direktna veza do poruke: 797
25.3.2016 21:30:29   
Crvenokosaaa
Zavicaj 2011 nisam ja bila tamo u ponedeljak user posted image ,pih znaci ima jos crvenokosih tamo user posted image
Radoznalamala zelim ti puno srece,puno folikula i veliku betuuuu...

Direktna veza do poruke: 798
25.3.2016 21:32:46   
Crvenokosaaa
ps kada odete po bockalice razgovarate li i sa doktorom ili se sve zavrsava samo na ultrazvuku?Ja imam par pitanja za dr user posted image

Direktna veza do poruke: 799
25.3.2016 21:33:13   
radoznalamala
Mogu li ja koa jedna "narandzasta" da prodjem user posted image
Hvala ti od user posted image Crvenokosa, i da nam se sto pre pridruzis, pa ko zna, mozda se i sretnemo user posted image

Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here