Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.3.2016 15:04:32
|
|
|
|
radoznalamala
|
Okoncana muka zvana Microgynon, i to tako da mi je sinoc bilo najgore, dusu sam htela da ispustim od mucnine Sad strpljivo cekamo petak, i prikupljamo poz.energiju Devojke, kako ste, kako se drzite?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.3.2016 15:43:17
|
|
|
|
Mirjanche
|
E pa devojke evo mene opet, malo sam odmorila pa ajmo sve ispocetka al sad sam pametnija pa odmah sam birala Valjevo. 26. aprila imam drugostepenu u NF, steta sto i to nemogu u Valjevu. Htela sam da vas pitam, da li sam dobro razumela da se na konsultacije ceka oko mesec i po dana od komisije? I da li znate imaju li u Valjevu neku letnju pauzu kada nerade? Pokusavam da izracunam kada cu odprilike docui na red Svim pozitivnim betama cestitam od sveg srca a ostalima zelim da sto pre budu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.3.2016 15:51:51
|
|
|
|
radoznalamala
|
Mirjance, dobro se ti nama vratila, u drustvu je mnooogo lakse Ako ti svi rezultati budu ok, i ne moras nista da "ispravljas" u medjuvremenu, mozda te zovnu i pre A sto se odmora tice, tu su oni stalno, samo se dobro organizuju. Zelim ti puuuno srece od
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.3.2016 16:00:32
|
|
|
|
Mirjanche
|
Radoznalamala hvala ti puno Znam da u Valjevu brzo ide al nisam znala koliko brzo i da li imaju tu pauzu kao po drugim klinikama. I opet me u nf iznervirali jer i dalje zakazuju komisiju na 2 meseca al dobro evo prodje vec mesec dana pa ce i ovaj drugo brzo proci. Znaci realno je da se nadam da sa kontracepcijom krenem u junu-julu. Ekstra
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.3.2016 16:33:21
|
|
|
|
radoznalamala
|
Opet je najsigurnije da ih za odmore pitas kad budes isla na konsultacije ;) U svakom slucaju ide brzo :)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.3.2016 20:16:32
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Drage kako ste znale da li ste na kratkoj ili dugoj semi,meni u izvestaju sa konsultacija pise diferelin/gonal,to je duga sema zar ne?Nista mi nisu rekli a to pise na izvestaju. I moze li neka od vas da mi objasni kada krece bockanje po toj semi i kako to sve tece?!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.3.2016 17:35:00
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
I ja bih isto pitala[sm=zmeden.gif...Jel ako pise to znaci da ce i biti tako ili moze nesto da promeni kad im javimo i dogovorimo se da krenemo sa kontracepcijom?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.3.2016 17:37:56
|
|
|
|
radoznalamala
|
Devojke, iskreno, ne znam sta su "duge" a sta "kratke" seme... Ja sam dobila da pijem Microgynon 24 dana, i sad u petak idem po injekcije... Nadam se da ce nam se javiti neko sa malo vise iskustva U svakom slucaju, puno srece zelim
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.3.2016 17:44:25
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
To je kratka sema,ova dva leka se,valjda,uvode dok jos pijes Microgynon... Ako ti nije problem da vidis na izvestaju sa konsultacija da li ti pise negde ova dva leka... Naravno ako mozes,ne moras da se mucis... Hvala unapred...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.3.2016 18:05:58
|
|
|
|
radoznalamala
|
Nije mi tesko, samo ako mogu sta da nam bude lakse Na mom izvestaju samo pise Microgynon 1x1...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.3.2016 20:04:38
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Crevenokosaaa,meni pie diferelin/puregon 200... Trebalo bi od aprilskog ciklusa da krenem sa kontracepcijom...Kada ti startujes?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.3.2016 10:44:47
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
I ja bi trebalo od aprilskog ciklusa,kada ti ocekujes ciklus mozda cemo se druziti tamo ?Ja bi trebalo da dobijem oko dvadesetog.Nadala sam se da cu krenuti sa ovim ciklusom
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.3.2016 12:21:50
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Crevenokosaaa,ja oko 15 bi trebalo da dobijem...Da nisi ti u ponedeljak bila u Valjevu? Niko da odgovori da lu to što nam piše na izveštaju znači da je duga šema...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.3.2016 15:11:03
|
|
|
|
Mirjanche
|
Devojke ja malo pretrazila sajt i nadjem da diferelin jeste duga sem. Postovi jesu stari al valjda se tu nista nije promenilo.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.3.2016 15:52:46
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Hvalaaaaaa...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.3.2016 15:33:55
|
|
|
|
radoznalamala
|
Devojke moje drage... Samo da se javim, jos nije stigla, mrcvari me stomak jos od sinoc... Samo opusteno, znam da vam sad deluje sve daleko i dugo, al verujte mi, prodje dok trepnes Navijam da sto pre sve budemo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.3.2016 15:38:25
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Bićemo,daće Bog...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.3.2016 19:54:29
|
|
|
|
17 joka
|
Radoznala i Alisa Srecno sutra i Mirjance, samo napred do pobede ostalim zenicama da sto pre krenu u postupak
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.3.2016 22:23:29
|
|
|
|
radoznalamala
|
Joko
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 15:31:49
|
|
|
|
radoznalamala
|
Eto i to odradismo Cini mi se u ovoj nasoj grupici oko 10-ak zenica, Alissa i ja se "prepoznasmo" odmah, i caj popismo NAjpre su nam izvadili krv, mere nam Estradiol, pa smo se vracale na ultra zvuk... Mislim da ne gresim, al mi se cini da je BAne i meni i Alissi rekao isto, end.tanak, a na oba jajnika po 4-5 folikula, sve u svemu zadovoljan. Dobismo po punu kesu bockalica i zakazase nam sledeci susret za utorak. Ja sam moje boce (Gonal i Merional) primila tu na odeljenju, tako mi nekako lakse, i manje stresno sa onim nasmejanim curama. Sad polako, do utorka, pa da vidimo stanje stvari
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 18:24:16
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Devojke,da budu velike,velike bete...Ja za 5 god. prvi put jedva cekam da dobijem i krenem sa Microgynonom...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 19:02:49
|
|
|
|
radoznalamala
|
Zavicaj hvala ti Stize tvoj ciklus dok trepnes, videces
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 21:30:29
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Zavicaj 2011 nisam ja bila tamo u ponedeljak ,pih znaci ima jos crvenokosih tamo Radoznalamala zelim ti puno srece,puno folikula i veliku betuuuu...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 21:32:46
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
ps kada odete po bockalice razgovarate li i sa doktorom ili se sve zavrsava samo na ultrazvuku?Ja imam par pitanja za dr
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 21:33:13
|
|
|
|
radoznalamala
|
Mogu li ja koa jedna "narandzasta" da prodjem Hvala ti od Crvenokosa, i da nam se sto pre pridruzis, pa ko zna, mozda se i sretnemo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.