Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.3.2016 13:49:03
|
|
|
|
17 joka
|
Radoznala, da znas samo kakve sam ja sve muke od Microginona imala uzas ali sve to prodje novim clanovima zelim puno srece i uspeha
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.3.2016 16:48:13
|
|
|
|
radoznalamala
|
Joko moja, ja evo 10-ak dana i nekako se lagano i navikavam, i na mucninu, na glavobolju, na "promene" temperature Ma na sve cu da se naviknem Videh se sa sestricom Biljom, i ako sve bude ferceralo kako treba, sa stimulacijom krecemo krajem marta
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.3.2016 17:56:11
|
|
|
|
17 joka
|
ma bravooo uzivkaj ti u svakoj od ovih muka koji ce ti doneti najlepsi pokloncic ja sam bila sva naduta otecena i troma on Microginona a mucnine su bile svakodnevne,a da normalno je i da imas nagle promene raspolozenje sreca pa nece jos dugo trajati
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.3.2016 18:40:29
|
|
|
|
ketusa
|
S`obzirom da ja tek sad treba da idem na drugostepenu komisiju, to znaci da ja necu do aprila,maja necu ni ici na prve konsultacije ako sam dobro razumela?Posle koliko ste vi devojke bile pozvane?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.3.2016 18:26:21
|
|
|
|
radoznalamala
|
Iskreno Ketusa, nadam se da neces dugo cekati... Mi smo za manje od mesec dana bili na konsultacijama posle komisije, jer smo cekali da prodju nov.praznici. Danas sam saznala i raspored, do 20.marta pijem Microgynon, a 25. idem po raspored stimulacije
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.3.2016 19:36:28
|
|
|
|
ketusa
|
A od kog dana menstruacije si pocela da pijes tablete?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.3.2016 19:40:38
|
|
|
|
radoznalamala
|
Od drugog dana ciklusa... pijem Microgynon 1x dnevno.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.3.2016 19:43:18
|
|
|
|
ketusa
|
Drago mi je zbog tebe,nadam se da cu i ja uskoro da ti se pridruzim
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.3.2016 19:45:58
|
|
|
|
radoznalamala
|
Drzim fige I zelim ti od sve najbolje... Da sto pre pocnes sa procesom, a do tad ako mogu ikako da pomognem, tu sam
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.3.2016 22:35:13
|
|
|
|
tri cvetica
|
Sve pohvale za ZC Valjevo, a posebno za doktora Branka.Tenutno sam u 15 nedelji trudnoce i zahvljujuci VTO Valjevu, ponosno nosim moja TRI ANDJELA . Devojke, sto se tice mog iskustva, svima preporucujem Valjevo (inace sam iz Beograda)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.3.2016 23:33:29
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ja sam cekala nesto manje od dva meseca,od komisije do konsultacija.Tri cvetica cestitam od srca pa ti nosis tri bebana,to ce im biti trece trojke.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 8.3.2016 11:14:58
|
|
|
|
tri cvetica
|
Hvala mnogo Crvenokosaaa Tebi i svim devojkama na forumu, zelim da docekate ovo isto sto sam ja docekala posle 4 godine
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 8.3.2016 15:19:12
|
|
|
|
radoznalamala
|
Tri cvetica cestitaaam Jedne "valjevske trojke" zive u mom komsiluku, Lenka, Jovan i Bogdan - preslatki su Svima puuuunoooo sreceeee
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 8.3.2016 22:31:49
|
|
|
|
tri cvetica
|
Hvala radoznalamala, guramo do kraja i nadamo se najboljem
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.3.2016 14:43:34
|
|
|
|
alissa77
|
Radoznalamala, Microgynon pijem od 23.februara do 20 marta, tako da 25. dolazim u Valjevo po stimulaciju. Nisam bas nesto aktivna na forumu ali Vas pratim. Pozdravljam te puno i vidimo se 25. marta. Ps. Bilja sestra mi je rekla da smo ja i jos jedna devojka za 25.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.3.2016 15:10:32
|
|
|
|
radoznalamala
|
Juhuuu, alisa, eto nas dve jos malo :) Bas se radujem, i cvrsto drzim palceve da sve bude bas kako treba :)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.3.2016 15:25:21
|
|
|
|
alissa77
|
Juppppiiiii pa da se druzimo.. i radujem se sto ce da bude samo onako kako mi to yelimo Ne razmisljam puno o svemu, sve ide spontano, ne trudim se puno da se raspitujem sta i kako...da se ne bih opterecivala. Samo pozitivne misli, a April je divan mesec za nov pocetak Pozz
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.3.2016 15:27:41
|
|
|
|
alissa77
|
E da znas da se jos jednom radujem...ipak smo jace zajedno
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.3.2016 15:45:56
|
|
|
|
radoznalamala
|
I ja sam od samog pocetka odabrala taj "sistem", jedno po jedno... Da se ne bih unapred brinula i traumirala. Za sada funkcionise Borili smo se kako je sta dolazilo na red, i evo, skoro smo pri kraju bar ovog "jurcanja". I radujem se
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.3.2016 15:46:53
|
|
|
|
radoznalamala
|
I da ne zaboravim, moram Bilji kupiti cokoladu za to "devojka"
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.3.2016 16:07:32
|
|
|
|
alissa77
|
"Devojka" nekako lepse zvuci
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.3.2016 16:09:36
|
|
|
|
radoznalamala
|
Hahahaha... Zvuci, nego sta, al nas se dve dobro znamo, pa se zato smejem... Ja sam zena u najboljim godinama
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.3.2016 16:15:29
|
|
|
|
radoznalamala
|
I sve hocu da te pitam, kako se ti nosis sa Microgynonom?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.3.2016 16:20:09
|
|
|
|
alissa77
|
Microgynon je izazvao u meni najgore simptome, braon iscedak, depresiju, pa nervozu, razdrazljivost, mucninu...i jedva cekam 20 mart da to vise prestane. Recimo, nisam radila ova tri dana jer mi se nije islo na posao po kisi..a inace sam radoholicarka..Sta da ti kazem..jednostavno strasno.Kako ga ti podnosis?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.3.2016 16:30:21
|
|
|
|
radoznalamala
|
Ja i nekako, al muz nikako Salu na stranu, i mucnina, i glavobolja, oticanje, neraspolozenje... Bljak!!! Na posao ne idem vec 10-ak dana, i necu do daljnjeg, malo nesto odradim od kuce, tek da sam u toku. Samo da ga ispijemo i da ga moje oci vise ne vide
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.