Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 8:35:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Yo yo mamite čikite!!! Ovaj mojr poremetio rutinu neku, pa više ne sisa oko 22.23 i onda se budi oko 3 i posle opet u 6, interesantno mi - tačno na 3 sata pali alarm pre toga spava 5-6 sati, tj bez jela toliko. Jutros se u pola 7n probudio, do malo pre bio kao budan, stavila ga u krevetac, cuclu i pustila zvezdicu da svira - zaspa čovek. Taman ja doručkujem u miru. Posle da popeglam šta treba i malo da rasklonim.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 8:53:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Ispisem ceo post i obrisem! AAAAAAAAAAAAaa Jutro! Pokusavam da pijem kafu,J u gimnastici se vrti,pa place jer ne zna da se vrati na ledja i tako..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 9:07:34
|
|
|
|
mika79
|
Mame kakav je kod vas običaj da li se bebama daju uskršnja jaja (ne da jedu nego kao poklon)? Svekrva kaže da je običaj da se bebama do godinu dana ne daje uskršnje jaje ja nisam čula za taj običaj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 9:24:24
|
|
|
|
emicaa
|
Mika ja sam peošle godine davali maloj od zaove i ona Dori,nisam nikad za to čula. Od kad sam ustala nešto radim,još trebam usisati,spremiti ručak i ispeglati kosu.Posle podne skitamo.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 9:33:51
|
|
|
|
mika79
|
emice ja nikad nisam čula da se maloj ddeci ne daje uskršnje jaje, baš sam se iznenadila kad mi je svekrva to rekla, u svakom slučaju ovaj običaj neću poštovati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 9:42:57
|
|
|
|
branki*
|
i ja nisam cula ,miko,za to,znam da se svakom detetu da jaje,bez obzira da li je beba ili koliko ima godina.. ja stavila pasulj da se kuva...spremila bojanu,cekam mm da vidim hoce li doci da idemo za tu vakcinu..
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 9:59:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Branki, htedoh malopre da ti predlozim pasulj za rucak, brz a malo truda oko njega Evo mi se razvlacimo po kuci celo jutro, nismo jos ni doruckovale, sad cemo do pijace pa i mekike usput da ruckamo I ja cu pasulj danas da skuvam i jos ponesto za sutra, tek popodne imam casove a treba jos i da ih spremim.... Posl po kuci kolko oces....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 13:03:57
|
|
|
|
Kata90
|
Hay,konacno mirno vreme sija sunce,sad cemo na vazduh malo mm na poso a nas dvoje da uzivamo jos se razmisljam sta skuvati danas.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 16:11:50
|
|
|
|
degu
|
e dobro ste me podsetile za pasulj i ja cu sutra ako ne pobegnem ujutru do grada,mislim da je vreme da se ta ta i cera sami snalaze. Miko ja ne zna za taj obicaj,mi smo T davali jaje. Branki moram ti reci da je Boza jedan prelepi decak a princeza naravno savrsena :)
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 16:44:16
|
|
|
|
branki*
|
hvala,degu pasulj je ispao odlican,ima ga taman i za sutra! mm ipak ono dosao i odveli smo boku da primi vakcinu,bila ok,malo je plakala kad je bocnuli i to je to...sad svi spavaju,sem mene..
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 16:53:50
|
|
|
|
mika79
|
Pošto me je kopkalo zašto na valja davati bebi uskršnje jaje saznala sam i razlog, da beba ne bude "šarena" kad odraste
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 17:04:37
|
|
|
|
emicaa
|
cuuuuj da ne bude sarena,a ako das jaje bez sara mi setale pricale sa mojima a sad cekamo taju sa posla.jede mi se sad pasulj i vruc domacu hljeb,mljac mljac
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 17:20:06
|
|
|
|
mika79
|
emice neznam, moram pitati dokone babe šta u tom slučaju biva.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 18:15:40
|
|
|
|
World
|
a ako mu das samo plavo jaje? ili zeleno?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 18:43:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vecu glupost nisam cula.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 18:51:22
|
|
|
|
jabudic
|
Miko, daj jednobojno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 20:56:51
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Pošto me je kopkalo zašto na valja davati bebi uskršnje jaje saznala sam i razlog, da beba ne bude "šarena" kad odraste sta jos necu cuti
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 21:08:05
|
|
|
|
Torbica
|
Da vam mahnem na kratko! Kod mene na poslu je ludnica, bas se naradim i napregledam, haos. Ne stizem da zujim, popodne budem sa decom (osim danima kad radim popodne u Intenzivnoj), a kad ih legnemo, ucim... Hranu pripremam vikendom pa sve lepo u Tupperware i cele nedelje sam mirna. Uhvatili smo ritam. Cele zime smo bili zdravi, hvala Bogu, evo danas svo troje primili MMR, cerka revakcinu pred skolu a decaci prvu dozu, konacno pedijatar rece, moze. I to sam docekala. Umorna budem, ali srecna i zadovoljna. Mama mi je tu, pa su decica na raspustu, a i meni je naravno lakse. Ljubim vas sve, mislim na vas
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 8.4.2015 23:23:05
|
|
|
|
wivern
|
Torbi svratih da ti mahnem... Zenskaci pozdrav i za vas
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 9.4.2015 0:07:46
|
|
|
|
Azra_
|
Torbi, nedostaješ nam!
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 9.4.2015 6:00:06
|
|
|
|
branki*
|
jutro,mame! mm se sprema za posao,deca spavaju,ja stavila za kafu,pa redom dalje....
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 9.4.2015 7:18:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Torbi falis
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 9.4.2015 7:35:32
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Ja sam bas mrtva umorna-beba sisala rano u 20.30h i onda je trazila u 1.30 i 5.30. Jos smo juce popodne nadrljali sa svekijem, opet je upala u ono stanje-zbog kupljenog limuna, pa je sou bio. Sada cu verovatno biti sama s njom i bas me frka hvata... Ovo je strasno kakve otrove nam prodaju...ja prosto ne znam sta cu davati da jede ovoj svojoj bebi
< Poruku je uredio daca77 -- 9.4.2015 7:37:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 9.4.2015 7:39:22
|
|
|
|
branki*
|
daco,bre bas bzv..kako znas da je do limuna?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 9.4.2015 7:46:07
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. Torbi Daco zar opet?!Koliko njoj treba da se vrati u normalno stanje. Mi smo imale super noć,konačno.Juče me izludila,baš je bila nevaljalko,čim se okrenem nešto napravi ali smo se sinoć pred spavanje tako mazile da sam joj sve zaboravila
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?