|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
7.4.2015 9:36:10   
Anoniman
Eto nije ni cudo sto su ( smo ) se nasliuser posted image ova moja po kuci samo skace , znaci sa troseda u dnevnoj skoci 2 metra udaljenosti, cim smo napolju, tata duzi me, duzi me...user posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 176
7.4.2015 10:28:55   
Maslacak15
Naravno vrsnjakinjo forsiranje je pogresna stvar ja u to bas verujem. I nicemu ne sluzi nego je cak kontraproduktivno. Moja omiljena parola je " sve sto beba moze sama neka radi". I zato u skladu sa tim nit sam ih ikad postavila da sede niti sam ih postavljala da stoje. Niti su videli dubakuser posted image . I nije ih usporilo. A bebe su naravno razlicite i svaka ima neki svoj ritam.
Mozda je vreme polako da razmisljas o debelom cebencetu i podu. Njima je najzdravije na tvrdoj podlozi. A iz acuvanje neuporedivo lakse. Neznam kako to radis, ali nemamo dzaba temu " sta kad beba padne sa kreveta". user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 177
7.4.2015 10:38:36   
jabudic
Što se forsiranja tiče, i ja mislim da je kontraproduktivno, šta više ako beba nešto ne može, ne može.
Eto N je prohodao sa osam i po, a J sa dvanaest i po. On je bio potpuno drugi tip, nije ga zanimalo ništa od onoga što je N radio. MA kakvo forsiranje, njega ni bager ne bi podigao u tom periodu user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 178
7.4.2015 11:07:14   
wivern
Di ste zene.
Da se ubacim u pricu za kolica, mi imamo kolica sa tri tocka i gaze sve pred sobom. Ne postoji prepreka koja ce ih zaustaviti. Mozda je fora i u samim tockicima, jer na nasim kolicima su tockici ogromni user posted image

Sto se tice forsiranja moje dete cita od treceg meseca, sad u petom pise knjigu, koristi nosu samostalno od drugog, a mama i tata prica od rodjenja. Da li treba da kazem i da na 100m trci 9.91?
I tako...

Ja cu danas u potragu za farbe za jajca, i taman i da kupim i jaja. da ne cekam poslednji momenat..izgorecu do uskrsa, bas volim da farbam jajca..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 179
7.4.2015 11:09:43   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! T nema vise temperaturu. Mm je cele noci dezurao.
Obe kaslju. Jedva cekam Vaskrs da idemo kod mojih.
I kod nas su ove dve razlicite. T sa sest pocela da stoji, sa devet prohodala. Nikad je nismo vodili za ruku. Sofija je skroz razlicita. Odmah posle prvpg rodjendana je prohodala. Ali zato kopira sestru pa zajedno skacu na krevetu. Setalicu nikad nismo kupovali.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 180
7.4.2015 11:14:01   
emicaa
Teodora je sa 14 prohodala a strašno je aktivna beba bila koja nikad nije mirovala- tek sad ne miruje ali opet je nisam forsirala.Bilo mi je bitno da znam da može a to što nije htjela šta ću joj.Kad je bila spremna pustila se.
Woow Wiv pa ti si rodila malog genijalca,sa!koliko je mjeseci naslikao ili komponovao nešto user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 181
7.4.2015 11:22:58   
dijana1*
Mame samo da vas podsetim da imamo teme prvi koraci, kada beba moze u sedeci polizaj....user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 182
7.4.2015 11:23:20   
wivern

IZVORNA PORUKA: emicaa
.Bilo mi je bitno da znam da može a to što nije htjela šta ću joj.

Emice i ja delim tvoje misljenje. Negde je napredniji, negde malo zaostaje za svojim vrsnjacima ali je to sasvim normalno i necu ga forsirati da ide unapred. Svi smo razliciti. Pa sta sad, zato sto deca dobijaju zube oko 6-og meseca ja njemu treba da ih docrtam ili ugradim jer moja familijadobija zube tek posle prve godine. Bzvz.
Emice a tek sto crtaaaa, ma jao user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 183
7.4.2015 11:31:15   
degu
wiv cudo od deteta user posted image
Ja sam isto protiv forsiranja,na podu je od neka 3,4 meseca,sama je sela,sama ustala,sama seta uz namestaj. Dubak nije videla,iako svi misle da sam lencuga teska,nisam je stavljala,podbocavala da sedi,ne stavljam je u dubak,luda zena :D svi me gledaju kao da nisam normalna kad kazem sama ce ona.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 184
7.4.2015 11:33:30   
mama krava
To što decu niste stavljali u dubak/šetalicu je nešto najbolje što ste mogle da uradite za njih, tj da im ostavite u amanet! Kad čujem, onon, pa šta nama fali...mi smo odrali u hodalici/dubku!!! Kosa mi se diže na glavi!

Sad nam nije ništa, a kad odrtavimo, pa kad krene klimaks, pa kad počnu kukovi da nam iskaču...nedajbože...I sl.....

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 185
7.4.2015 11:43:52   
degu
e a to nista nam ne fali, ma jok...koliko mladih se samo bori sa sterilitetom,koliko je dece sa dijabetesom...ja mislim da mi ipak stosta fali,a tek ce se pokazati. Srecom prohodala sam sa 9 meseci pa ce mi valjda kukovi ostati na mestu user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 186
7.4.2015 11:44:41   
Kata90
Danuser posted image kod nas opet vetrovito vreme,samo da vec otopli....ide mi se u setnju....
Bili smo na vakcini,dobro smouser posted image
Neka vam decica sto pre ozdrave.......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 187
7.4.2015 13:06:34   
Misha i Ljisha
Dobar dan mame. Ja mog gosta poslala malo u grad sa komsinicom da se covek razonodi sta ce na salasu sa mnom i sa Dunjom ceo danuser posted image . a malo i ja da imam mira. Sad ce mi doci komsinica moja draga, ide na hemoterapije i bas je lupa neka depresija pa da je razonodim. Ljubim vas.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 188
7.4.2015 13:50:14   
dijana1*
Dobar san mameuser posted image
Noca nisam spavala od pola 2 -5 , pricala sa mmuser posted image i jutros nisam imala snage da ustanem i da spremim V za vrtic tako da nije ni isao. Nego sam ih odvela u igraonicu da se izigraju i da rezervisem za Vukov rodjendan. Jutros dizem roletnu kad ono pada sneg . U gradu se istopio ali zato nam se brda bele.
Klinci zaspali a ja idem da zavrsim rucak.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 189
8.4.2015 7:18:24   
mali_mis
Jutro mame user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 190
8.4.2015 7:37:34   
branki*
evo i mene da se javim...boza u vrtic ode,boka budna..malo procackam,pa me ceka puno posla,ako stignem..rucak nemam,ne znam ni sta cu..stan bi trebalo da cistim,a ne mogu ovako sa bojanom nista detaljno,sve nesto polovicno radim.zvala danas da zakazem za vakcinu ocekujuci sutra da ce je zakazati,kad ono tek posle praznika,jbt u cetvrtak!mislim,stvarno,kao da smo mi neki grad!bas se iznervirah..
jos ni kafu nisam pila,a tako mi se pije...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 191
8.4.2015 7:45:49   
eca89
Dobro jutro devojke, Branki, ajde kod mene na user posted image , da se malo ispričamo, divim ti se, ti si jedna žena, majka, kraljicauser posted image ! Evo meni ove krasturine otpadaju. Ja bih kasnije trebala sa A. da odem do socijalnog, da vidim šta je sa dječijim, jer nema odgovora, mm predao prije 2 mjeseca. Lijep dan vam želim.

< Poruku je uredio eca89 -- 8.4.2015 7:46:34 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 192
8.4.2015 7:51:36   
Sanjica26 RR
Samo da mahnem. Danas je sreda. Puno casova, pa ce biti posla.
Branki ako imas piletine, makarona, belog vina, belog luka, brokulija, pavlake i neki kackavalj.
Evo sad mi se jede, ali imamo jos ovu nedelju posta. Makarone se skuvaju i procede. Piletina se isprzi na sitne komadice. Brokuli se skuvaju. Na svaki pet minuta se dodaju. Ssastojci i to se polako sve vreme krcka. To je bas brzinski rucak. Brokuli se i ne oset_e, jer se skroz izmrve.
Elem radim sa Oliverom sto predaje engleski. Pricale smo pored racunara,a ona je otvorila fejs. Pogledam kad tvoje slike.
Odoh zenske. Lep dan zelim.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 8.4.2015 7:52:42 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 193
8.4.2015 7:52:49   
emicaa
Dobro jutro,i mi smo budne,Dora se probudila u pola 6 a nas dvoje kao na drogama.
Odkad nam Torbi nije svraćala.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 194
8.4.2015 8:01:08   
branki*
jeste,sanjice,olivera i ja smo prijatelji na fejsuuser posted image
meni je inace muz iz pozarevca,odnosno njegov tata,svekar moj pokojni je iz dubravice,ima tamo i kuca,amda niko sad ne zivi...
evo sad me zvao mm,ja mu pricam za vakcinu,kad on-sta tek u cetvrtak,ma sad cu da ja izadjem sa posla,je l mu rekla lepo neka dr da se javimo u sredu,trt mrt..reko,kako hoces,ne mogu da se raspravljam..tako da cemo ipak danas kod dr.
eco,hvala na kafiuser posted image
boka se uspavala...
vreme je bas lepo..

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 195
8.4.2015 8:02:23   
Sanjica26 RR
Emice cula sam se ja sa Torbi pre neki dan. Puno radi i zato se ne javlja.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 196
8.4.2015 8:08:15   
branki*
pozdravi nam torbicu,sanjiceuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 197
8.4.2015 8:16:58   
Sanjica26 RR
Branki ja sam radila u Dubravici. user posted image
Vreme divno. Sutra ne radim, pa cu sa decom u setnju. I treba da posetim jednog ucenika sto je operisao koleno. E, sad odoh stvarno.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 198
8.4.2015 8:29:35   
branki*
etouser posted image jeste,tamo ima skola i lepo je selo,svidja mi se,mada sam bila par puta samo..al,najvise mi se svidja zabela,kako ima lepih kuca tamo i uredjenih!

branki

Direktna veza do poruke: 199
8.4.2015 8:30:04   
daca77
Dobro jutro!!!
Kad vec pominjete ciscenje i mene to ceka, ali nesto mi ne ide...kad beba spava, trudim se da sto manje izazivam lupnjavu kako je ne bih probudila...kad je budna, onda mi ona ne da, jer hoce da je zabavljam...kasno popodne dodje mm, a ja mrtva umorna pa mi i nije do ciscenja...user posted image

Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here