branki*
|
pa,bas tako,pri tom nije meni tesko da cistim,ja volim to,ali,brate,postuj to sto uradim,znaci ne moras da ribas kupatilo,ja cu,ali nemoj pasta za zube da bude po lavabou i slicno.a,i sad stvarno imam puno manje vremena zbog boke,jednostavno,imam volju da uradim,ali nemam vreme.i sto kazes,tacno vidim sebe kako zvocam i nervozna sam,a to me nervira,jer nisam takva.kazem mu juce,kako bre ja sa svima mogu lepo da komuniciram i vesela sam i zabavna sam,samo sa tobom uvek udjem u neku raspravu! moja mama je i dan danas rob i sluzavka! i tako..ko sta,ja samo jadikujem i zvocam ko o cemu ,baba o ustipcima! degu,sad citam sta si napisala..tako je i mene moj gnjavio kad je boza bio beba.ja sam se izmlazavala na svaka 3 sata,a pio je i dohranu, i tako srce mi nekad spava,ne mogu ,umorna,mrtvosana,ne mogu da ustanem da se izmuzem,a on-ajde,ajde,jesi htela dete,bolje da pije tvoje mleko i slicno!pa,pusti me bre da spavam malo,nece mu nista faliti ako popije jednu flasicu vise ad mleka. najbolje da ne spavamo uopste,danju da cuvamo decu ,a nocu da cistimo uh,sto im bog ne dade sisu ,pa da doje,pa da vide sta je to!
< Poruku je uredio branki RR -- 30.4.2015 11:21:56 >