Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 8:00:54
|
|
|
|
emicaa
|
Branki pokušaću ti poslati na fb
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 8:05:35
|
|
|
|
branki*
|
ajde. gledamupravo..majko mila,koji je ovo idiot i gad od zene,nije ni zena,stvorenje,ludaca totalna!!ne mogu da verujem.
< Poruku je uredio branki RR -- 28.4.2015 8:12:23 >
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 8:14:56
|
|
|
|
emicaa
|
Meni se želudac okrenuo,nisam mogla ni odgledati do kraja.Da mi tako neko nešto mojoj T uradi bila bih ga u stanju ubit.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 8:20:36
|
|
|
|
branki*
|
najgore sto ko zna koliko takvih monstruma i ma po bolnicama i ustanovama gde su deca i bebe,a ni ne zna se besna sam sad
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 8:26:49
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro mamike! Nemojte odmah sa crnim temama! Ja takve stvari uopšte ne gledam. Noćas završih sa decom u krevetu Ali dobro, barsmo se nsapavili... do 5! Nikola počeo baš rano da se budi!
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 8:54:40
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,ja pijem kafu ,kod nas tmurno vreme,cekam tatu da dodje po neke pare,Dora u vrticu i tako ostalo po starom
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 10:55:54
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan.. Bila bih u stanju da odrobijam nekoga, bez da trepnem. Sto recimo zivotinji nikada ne bih mogla da uradim osim ako mi je zivot ugrozen. Ljudi su stoka i najveci predatori, strasno koliko bolesnih ljudi ima. Emice sta bi od onog nevremena juce?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 11:24:31
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv pola sata grmilo i skroz se bilo smračilo,pljusak i prošlo.Sad pada ona dosadna kiša što nema namjeru prestati.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 12:14:37
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamice, evo i mene, perem veš, spremam stvari, kiša glupa pada i tako. Emice na kojem si spratu? Ja sam na 8-om , Wiv šta je bilo sa alegije, je li ti lakše imalo? Grlim vas sve
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 12:40:12
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: wivern Bar dan.. Bila bih u stanju da odrobijam nekoga, bez da trepnem. Sto recimo zivotinji nikada ne bih mogla da uradim osim ako mi je zivot ugrozen. Ljudi su stoka i najveci predatori, strasno koliko bolesnih ljudi ima. sta se desilo,wiv? ja kao slozih onu moju garderobu,sve je nakrevetu,sad samoda je stavim u plakar lepo,ali ne mogu od ove male,a sad ce i boza jos malo.kako sam zeljna da budem sama 3 dana i da lepo ocistim stan kako ja volim i da uzivam!ovako sve nesto ofrlje.kod nas probija sunce...imam jednu celu povecu gomilu koju sam odvojila da dam nekom,mada ne znam kom tako da cu najv da je stavim pored kontejnera,sve nesto cuvam,a godinama ga nisam obukla,samo mi pravi nered i zauzima mesto.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 12:59:49
|
|
|
|
emicaa
|
Eco na 3. ne bih smjela na 8.Ovde zgrade uglavnom imaju po tri sprata osim po većim gradovima naravno.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 20:02:24
|
|
|
|
mtajcica83
|
Hej...zene...Nadam se da me se bar neko sjeca.Evo i mene ponovo sa vama da se druyim, zadnjih mjeseci nisam bila ativna ulazila bih s vremena na vrijeme da preletim sta ima, ali nisam nista pisala.Vidim da ima svasta nest novo, novih bebica, trudnica...Saljem vam puno poljubaca.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 20:04:53
|
|
|
|
branki*
|
gde si ,mtajcice,100 godina te nema sta ima novo kod tebe,kako svrco tvoj?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 20:06:12
|
|
|
|
daca77
|
Mtajcice83, bas te odavno nisam videla na forumu Sta ima novo, kod tebe?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 20:09:28
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dobri smo,slusamo se kako kad i tako,Nema nista posebno novo..ali jako mi je milo sto cu ponovo biti sa vama
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 20:44:54
|
|
|
|
branki*
|
e,pa i nam je bas milo,nedostajala si,pitala sam se sta je sa tobom..boku sam uspavala,jos malo se promuvam po netu i odh i ja u krpe.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 21:49:09
|
|
|
|
wivern
|
Ma ja to zbog onih crnih tema. O onoj gospodji iz vrtica. Kakav pljusak je bio ovde katastrofa. Mtajcice secam te se cak i ja
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 21:56:33
|
|
|
|
Jole84
|
Mamike ćaos Mtajčice dobrodošla nazad žene nešto se baš brigam, Mila hrči ko mator čovek, jeste joj nosić slinav ali već duže vreme, zbog zubića. Sad u nedelju slavimo krštenje i rođendan, neće valjda da mi se razboli
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 22:34:57
|
|
|
|
doktorkakristal
|
vece mame kako ste,Dora spava ja cu jos malo da legnem MTAJCICE dobrodosla nazad JOLE moja Dora se razbolela bas pred prvi rodjendan i to bas zaribala primala 8 injekcija tako nismo nista slavili tada se okupili samo mi najblizi kod mene u stanu i mogu ti reci da je bilo prelepo bez bespotrebne guzve i remecenja njenog ritma,na kraju sam i bila srecna sto smo zaobisli halabuku,e sad mi smo nju krstli kad je bila bas beba mada ni tada nista specijalno nismo pravili samo opet mi najblizi otisli na rucak i to je bilo to,ja generalno ne volim guzve
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 22:35:44
|
|
|
|
srculence25
|
Vece mamike nisam se dosta vremena javljala eto nisam stizala.Sad sam se napokon uhodala i postizem sve. Inace imali smo muku M imao tvrdu stolicu 9 dana a zadnja 2 dana nije mogao samostalno da iskaki pa sam morala da ga klistiram Uglavnom danas mu je mnogo bolje obavio je sam cak 3x
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 22:38:59
|
|
|
|
bubulence
|
dobro vece i ovde! srculence bas sam htela d ti pisem na fb da vidim kako ste
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 22:49:17
|
|
|
|
srculence25
|
bubi sad cu biti redovnija.M je ustalio popodnevne dremke i spavanje danju i nocu,sve nam je uslo u rutinu. Kad se setim kakva sam bila sad sam sama sebi smesna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 22:51:37
|
|
|
|
bubulence
|
super si bila , ne brini , kao i svaka nova majka... mi jos nemamo neki red preko dana... jedino uvece mora da se kupa u 19h, siki i posle toga spava... i budi se uvek u isto vreme... a preko dana sve nesto po malo spava
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 23:00:25
|
|
|
|
srculence25
|
sad sam pogledala onaj video nisam mogla do kraja srce mi se steglo jadna bebica a zena ludaca monstrum.Nemogu da verujem kakvi ljudi su sposobni tako nesto da urade. bubi i M danju slabbije spava tacnije drema po pola sata u vise navrata ali sam se navikla.Zato nocu mi lepo spava nebudi se tek ujutru u 6. Inace takvim tempom lepo je napredovao.Pre 2 nedelje uznapredovao je za celu kilu za mesec dana.sad ima 4640
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 23:05:47
|
|
|
|
bubulence
|
taj video nisam ni pogledala, procitala sam komentare i odlucila d je bolje da ne vidim... MAsa je za dva ipo meseca napredovala 1900gr, dr kaze da je ok za samo odjenu bebu, tada je imala tacno 5kg... ja sam zadovoljna. iako oko nas sve bebe napreduju po 1.5kg mesecno pa sam se na pocetku malo zapitala... ali kaze dr da je 750gr prosek, a tu se uklapamo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
ime za devojcicuOljaQzmKoje od ova tri imena vam se najvise svidja? :)Irena (
59%)
Anika (
22%)
Manja (
19%)
Ukupan broj glasova: 148Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!